Ιντερνασιοναλ – Ιντεπεντιεντε Μεντεγιν προγνωστικα | 29/06/2023

Ιντερνασιοναλ – Ιντεπεντιεντε Μεντεγιν προγνωστικα Copa Libertadores

Η πρώτη θέση, μαζί με μια θέση στους «16», θα διακυβευτεί όταν η Ιντερνασιονάλ υποδέχεται την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν την Τετάρτη από το Εστάντιο Μπέιρα-Ρίο στον τελικό αγώνα των ομίλων στο φετινό Copa Libertadores. Η εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Μετροπιλιτάνος έφερε τους Κολομβιανούς στην κορυφή του ομίλου με 10 βαθμούς, έναν περισσότερο από την αντίπαλο της, που έμεινε με τη Νασιονάλ, στο ισόπαλο 1-1.

Νίκη για να μην μπλέξει η Ιντερνασιονάλ

Μετά από πέντε αγώνες σε αυτή τη διοργάνωση, η Ιντερνασιονάλ έχασε αυτό το φονικό ένστικτο που θα μπορούσε να της εξασφάλιζε μια θέση στη φάση των νοκ άουτ, χάνοντας τέσσερις πόντους από θέσεις νίκης στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι παίκτες του Μάνο Μενέζες βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση ως εκ τούτου, καθώς βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πάνω από τη Νασιονάλ στην δεύτερη θέση, πράγμα που σημαίνει ότι η νίκη σε αυτή την αναμέτρηση είναι το μόνο πράγμα που θα τους εξασφάλιζε μια θέση στους 16.

Ο σύλλογος από το Πόρτο Αλέγκρε έχει άφθονη πρόσφατη εμπειρία την οποία μπορεί να αξιοποιήσει κατά την έναρξη αυτής της κρίσιμης αναμέτρησης, έχοντας προκριθεί στη φάση νοκ άουτ σε κάθε εμφάνισή της, στη Λιμπερταδόρες τα τελευταία δώδεκα χρόνια, φτάνοντας στους τελευταίους 16 με έναν μόνο βαθμό διαφορά, το 2020 και 2021.

Έχει υποστεί μόνο μία εντός έδρας ήττα από Κολομβιανό αντίπαλο στη φάση των ομίλων αυτής της διοργάνωσης, όταν ηττήθηκε με 1-0 από την Ατλέτικο Νασιονάλ πριν από περισσότερα από 30 χρόνια, το 1993.

Έχει επίσης περάσει πολύς καιρός από τότε που αυτός ο σύλλογος δεν είχε καταφέρει να αγωνιστεί στο νοκ-άουτ αυτού του τουρνουά, τερματίζοντας τρίτη στη φάση των ομίλων του 2007, καθώς κέρδισε έναν βαθμό από την ίδια ομάδα της Ουρουγουάης που αυτή τη στιγμή τους κυνηγάει για μια θέση στο επόμενο γύρο.

Η Ιντερνασιονάλ δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει στην έδρα της, διεκδικώντας μια νίκη ή ισοπαλία σε πέντε συνεχόμενους αγώνες των ομίλων εντός έδρας σε αυτή τη διοργάνωση, μια σειρά που ξεκινά από το 2020.

Με 4 απόντες η Ιντερνασιονάλ

Ο Γκάμπριελ έχασε τον αγώνα του Σαββατοκύριακου για την Ιντερνασιονάλ εναντίον της Αμέρικα Μινέιρο λόγω ενός προβλήματος, ο Μαουρίσιο έχει θέμα στον ώμο, ενώ οι Κάρλος ντε Πένα και Τσάρλες Αράνγκις έμειναν εκτός δράσης την Κυριακή με τραυματισμούς στον μηρό.

Ο Άλαν Πάτρικ έχει δύο γκολ μέχρι στιγμής σε αυτή τη διοργάνωση, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου αγώνα στη Νασιονάλ, ενώ η μοναδική εντός έδρας νίκη στη φάση των ομίλων φέτος ήρθε όταν ένα χτύπημα του Αλεμάο στο 91ο λεπτό τους επέτρεψε να νικήσουν την Μετροπολιτάνος με 1-0 τη δεύτερη αγωνιστική, καθώς ο Κέιλερ έπρεπε να κάνει μόνο μία απόκρουση για το καθαρό της εστίας του.

Ο Βάντερσον και ο Τζόννυ Καρντόσο έχουν τρία και δύο γκολ αντίστοιχα για αυτήν την ομάδα εντός έδρας, αλλά δεν έχουν καταφέρει να βρουν το δίχτυ σε αυτό το τουρνουά, με τον Βέλγο επιθετικό και τον Ρομούλο να σκοράρουν στην προηγούμενη εντός έδρας νίκη τους την οποία κέρδισαν 2-1 επί της Βάσκο Ντα Γκάμα, ενώ ο Ζεάν Ντίας και ο Αλεμάο σκόραραν και οι δύο στη νίκη τους με 2-1 επί της Αμέρικα Μινέϊρο, την Κυριακή.

Αρχικός στόχος η αποφυγή της ήττας

Για πρώτη φορά από το τουρνουά 2004-05, η Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν μπορεί να κλείσει μια θέση στους 16 του Copa Libertadores με νίκη ή ισοπαλία την έκτη αγωνιστική.

Εάν καταφέρει να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα, θα ήταν η πρώτη φορά που δύο Κολομβιανές ομάδες θα περάσουν τον όμιλο αυτής της διοργάνωσης από το 2015, ενώ μια νίκη ή ισοπαλία συν μια νίκη από την Ντεπορτίβο Περέιρα θα σημαίνει ότι τρεις ομάδες από την Κολομβία θα έχουν περάσει στους 16 για πρώτη φορά από το 2005.

Το 2005 ήταν η τελευταία φορά που αυτή η ομάδα έφτασε στους «16» στο Copa Libertadores και οι έξι φορές πρωταθλητές Κολομβίας έχουν ήδη κερδίσει τέσσερις περισσότερους βαθμούς αυτή τη φορά σε σχέση με την προηγούμενη εμφάνισή τους το 2020.

Ο υπηρεσιακός προπονητής Σεμπαστιάν Μποτέρο έχει δυσκολευτεί να κρατήσει την ομάδα του συνεπή από τότε που ανέλαβε τον Μάιο, μένοντας αήττητη στους πέντε πρώτους αγώνες του στο τιμόνι του συλλόγου, αλλά κερδίζοντας μόνο έναν από τους τελευταίους έξι αγώνες του σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Ιντεπεντιέντε δεν έχει κερδίσει ποτέ την Ιντερνασιονάλ στην έδρα της, με τους Κολομβιανούς να σημειώνουν μόνο μία νίκη επί Βραζιλιάνικου εδάφους σε αυτή τη διοργάνωση, νικώντας την Αθλέτικο Παραναένσε με 4-0 στη φάση των ομίλων του 2005.

Η Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν έχασε τέσσερις από τους πέντε αγώνες της υπό τον Μποτέρο, αν και έφυγε με μια εκτός έδρας νίκη στην προηγούμενη αναμέτρηση του Libertadores, την πρώτη για αυτήν ως φιλοξενούμενη ομάδα από τότε που κέρδισε έναν θρίαμβο 3-2 εντός της Ατλέτικο Ουίλα στις 25 Απριλίου.

Χωρίς προβλήματα η Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν

Υπήρχαν τέσσερις νεοεισερχόμενοι στην εναρκτήρια ενδεκάδα της Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν από την τέταρτη έως την πέμπτη αγωνιστική καθώς οι Τζον Παλάσιος, Τζόρντυ Μονρόι, Αντρές Ρικάουρτε και Μιγκέλ Μονσάλβε αντικατέστησαν τους Τζόναθαν Μαρουλάντα, Αντρές Καδαβίδ, Ντανιέλ Τόρες και Ντιμπέρ Καμπιντο.

Ο Έμερσον Μπατάλα, ο οποίος μπήκε στη θέση του Αντρές  Ιμπάργκουεν εναντίον της Μετροπολιτάνος, σκόραρε λίγο μετά το μεσοδιάστημα του ημιχρόνου αυτής της αναμέτρησης.

Ο Λουτσιάνο Πονς έχει τέσσερα γκολ στο Κόπα Λιμπερταδόρες του 2023, δύο στη φάση των ομίλων, ενώ ο Βίκτορ Μορένο είχε το μοναδικό του χτύπημα στην ισοπαλία 1-1 εναντίον της Ιντερνασιονάλ την πρώτη αγωνιστική.

Ιντερνασιοναλ – Ιντεπεντιεντε Μεντεγιν προγνωστικα Copa Libertadores: Οι Βραζιλιάνοι θα πρέπει να αισθάνονται άνετα γνωρίζοντας ότι αυτό το ματς είναι εντός έδρας, όπου δείχνουν να δείχνουν πολύ περισσότερη ισορροπία και ακρίβεια. Όσο για την φιλοξενούμενη, είναι πολύ απρόβλεπτη τον τελευταίο καιρό, και το γεγονός ότι οι αντίπαλοί τους ήταν σε αυτή τη θέση μερικές φορές πρόσφατα και ολοκλήρωσαν τη δουλειά, μας κάνει να κλίνουμε προς τους γηπεδούχους για να διεκδικήσουν και τους τρεις βαθμούς. Στο 1,50 ο άσσος στις στοιχηματικες εταιριες.

Ιντερνασιοναλ – Ιντεπεντιεντε Μεντεγιν προγνωστικα Copa Libertadores @@ 1 σε απόδοση 1,50 (Betsson.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Αφήστε μια απάντηση

Νόμιμες στοιχηματικές

Ενίσχυση Στοιχήματος Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

MEGA DEAL!!! Εσύ διαλέγεις το ΔΩΡΟ σου

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Aπόλυτη Summer προσφορά*

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις