Pin It


Θρυλική Συνεργασία Εγκαινιάζουν οι Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Και Novibet!

Η Novibet και ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. χαράζουν κοινή πορεία για τη σεζόν 2014-2015 ανακοινώνοντας τη στενή συνεργασία τους για τα επόμενα δύο χρόνια με την πρώτη να δρα ως Μέγας Χορηγός του θρυλικού συλλόγου!

Με αυτόν τον τρόπο, η Novibet, η νόμιμη και αξιόπιστη εταιρεία online στοιχήματος, και ο ιστορικός σύλλογος δηλώνουν την κοινή στάση τους απέναντι στον ελληνικό αθλητισμό καθώς και τη διάθεση προώθησης αθλητών και αθλημάτων που, παρά τις μεγάλες διακρίσεις τους, δεν τυγχάνουν αντίστοιχης αναγνώρισης και στήριξης.

Αυτή την πρωτοποριακή και δυνατή συνεργασία, χαιρέτισε από την πλευρά του ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Χορηγιών της Novibet, Σταύρος Κυριακίδης, δηλώνοντας: «Η συνολική φιλοσοφία της Novibet, στο θέμα των χορηγιών, είναι η στήριξη σωματείων, αθλητών και αθλημάτων που δεν απολαμβάνουν αναγνώριση αντίστοιχη των διακρίσεων, των κόπων και των προσπαθειών τους. Αυτοί οι αθλητές για την εταιρεία μας αποτελούν ήρωες και στόχος μας είναι να σταθούμε δίπλα τους και να αποτελέσουμε ουσιαστικούς συνοδοιπόρους στα όνειρα και την πορεία τους».

Σε ό,τι αφορά τη σχέση ανάμεσα στο στοίχημα και τον αθλητισμό ο Γιώργος Μπαρμπάτσης, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της Novibet, τόνισε: «Ένα από τα βασικά στοιχεία που συζητήθηκε διεξοδικά και, εν τέλει, συνέβαλε στην οριστική εδραίωση της συνεργασίας μεταξύ του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και της Novibet αποτελεί η βαθιά πεποίθηση και των δύο μερών για την ανάγκη προώθησης των αρχών του Υπεύθυνου Στοιχηματισμού με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο».

Τέλος, η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη με αφορμή την ανακοίνωση της συνεργασίας με τη Novibet, δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοίνωσε τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, μια μεγάλη χορηγική συμφωνία με τη Novibet και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το γεγονός αυτό. Η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές πρωτίστως αφορά τις ομάδες των 4 βασικών ομαδικών αθλημάτων του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. Εκτιμώ πως στη διάρκεια αυτής της συνεργασίας, όλοι θα είμαστε ευχαριστημένοι και θα φανούν τα αποτελέσματα μιας άψογης συνεργασίας».

Σημείωση: Στο προσεχές διάστημα, θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου για την επίσημη ανακοίνωση της… θρυλικής χορηγίας.
Λίγα Λόγια για τη Novibet

H Novibet αποτελεί μια από τις πρώτες αδειοδοτημένες εταιρείες που προσφέρει μέσα από την πλατφόρμα της υπηρεσίες διαδικτυακού Αθλητικού Στοιχήματος και Καζίνο. Η εταιρεία λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα υπό την εποπτεία της Ε.Ε.Ε.Π. από το 2010 και είναι αδειοδοτημένη στο Isle of Man και στο UK Gambling Commission, δύο από τις εγκυρότερες και αυστηρότερες εποπτικές αρχές στον κόσμο.

Στόχος της Novibet είναι να παρέχει στους παίκτες μια εύκολη σε χρήση πλατφόρμα, 24/7 εξυπηρέτηση και κορυφαίες υπηρεσίες και δωρεάν και ασφαλείς συναλλαγές σε ένα αξιόπιστο και ευχάριστο περιβάλλον.

Κατηγορίες: Fun

Αφήστε μια απάντηση

*ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BLACKLISTED.

POPULAR MUST READ

Stoiximan

1
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα
betshop

Betshop

2
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

Novibet

3
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Τι είναι το BetCatalog.net

To BetCatalog ξεκίνησε το “ταξίδι” του στο διαδίκτυο από το 2008, αποτελώντας έναν ιστοχώρο με ειδήσεις και προγνωστικά στοιχήματος για το πάμε στοίχημα. Η ομάδα του, προσπαθεί πάντα να προσφέρει έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση στους παίκτες του στοιχήματος.

Εδώ θα βρείτε, όλα τα απαραίτητα εργαλεία, πριν παίξετε το κουπόνι σας στο στοίχημα. Επιπλέον, μπορείτε να αναζητήσετε πλήρη ενημέρωση για τις νόμιμες σελίδες στοιχημάτων, που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Οι αναλύσεις στοιχήματος και οι προτάσεις στοιχήματος αφορούν κυρίως το ποδόσφαιρο, από όλα τα πρωταθλήματα παγκοσμίως..

Μείνετε συντονισμένοι!!!!

Υπεύθυνος Στοιχηματισμός

Η συχνή συμμετοχή στα Παίγνια μπορεί να εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο του εθισμού και στην απώλεια περιουσίας.

Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για τον Τζόγο: 1114