Pin It


Η στοιχηματική εταιρία NetBet αποκτά άδεια για την αγορά της Ρουμανίας.

 

Η στοιχηματική εταιρία NetBet επανεκκινεί τις δραστηριότητες της στην Ρουμανία προσφέροντας στοιχήματα και τυχερά παιχνίδια, μετά από μια διακοπή 12 μηνών και μετά από την προκαταβολή του όλων των ποινών της , τη χορήγηση αδειών, την αδειοδότηση των φόρων και τις εγγυήσεις που προσέφερε προς την κυβέρνηση της Ρουμανίας.

Η ομάδα της NetBet δεν αποκάλυψε το ποσό που καταβλήθηκε στην αναδρομική φορολογία, αλλά είπε ότι είχε λάβει προσωρινή άδεια από την Εποπτεύουσα Επιτροπή της Ρουμανίας της Εθνικής Υπηρεσίας Τυχερών παιχνιδιών που θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015, διάστημα κατά το οποίο η εταιρία στοιχήματος NetBet θα προετοιμάσει την αίτηση της για άδεια 10 ετών.

Το θέμα των αναδρομικών φόρων κυριαρχεί στις συζητήσεις μεταξύ στις εταιρείες στοιχημάτων στην αγορά της Ρουμανίας. Το συνολικό πληρωτέο από τον τομέα θα μπορούσε να φτάσει μέχρι και € 90εκ, με φορείς, όπως η Bwin, το PokerStars και Bet365 να υποχρεούνται να καταβάλουν το μεγαλύτερο μέρος του ποσού αυτού.

Ο όμιλος απασχολεί 250 υπαλλήλους στη ρουμανική πόλη Τιμισοάρα, παράλληλα οι ρυθμιζόμενες αγορές στοιχήματος σε όλη την Ευρώπη “θα είναι πάντα ο κύριος στόχος» για τις δραστηριότητές της, δεδομένου ότι “παρέχει ασφάλεια και σιγουριά για τους παίκτες, την προβλεψιμότητα και ένα στερεό περιβάλλον για τις επιχειρήσεις, ενώ η ρυθμιστική αρχή μπορεί να συλλέξει τόσο αναγκαία έσοδα από τη φορολόγηση αυτών των δραστηριοτήτων ” αναφέρει η NetBet.

NetBet έχει λάβει άδεια στο Βέλγιο, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία και το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και στην Ελλάδα όπου λειτουργεί νόμιμα μέσω της Love2Celebrate Limited που έχει υπαχθεί οικειοθελώς στο Ελληνικό μεταβατικό καθεστώς αδειοδότησης, σύμφωνα με το Άρθρο 50(12) του Νόμου 4002/2011 και, αντιστοίχως, είναι εγγεγραμένη και κατέχει το δικαίωμα να λειτουργεί να παρέχει νομίμως τυχερά παίγνια μεσω του διαδικτύου. Η εταιρία είναι εγγεγραμμένη στην Ελλάδα με τον αριθμό Α.Φ.Μ. : 997522624.

Κατηγορίες: Bookmakers News

Αφήστε μια απάντηση

*ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BLACKLISTED.

POPULAR MUST READ
stoiximan

Stoiximan

1
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα
betshop

Betshop

2
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

Novibet

3
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Τι είναι το BetCatalog.net

To BetCatalog ξεκίνησε το “ταξίδι” του στο διαδίκτυο από το 2008, αποτελώντας έναν ιστοχώρο με ειδήσεις και προγνωστικά στοιχήματος για το πάμε στοίχημα. Η ομάδα του, προσπαθεί πάντα να προσφέρει έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση στους παίκτες του στοιχήματος.

Εδώ θα βρείτε, όλα τα απαραίτητα εργαλεία, πριν παίξετε το κουπόνι σας στο στοίχημα. Επιπλέον, μπορείτε να αναζητήσετε πλήρη ενημέρωση για τις νόμιμες σελίδες στοιχημάτων, που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Οι αναλύσεις στοιχήματος και οι προτάσεις στοιχήματος αφορούν κυρίως το ποδόσφαιρο, από όλα τα πρωταθλήματα παγκοσμίως..

Μείνετε συντονισμένοι!!!!

Υπεύθυνος Στοιχηματισμός

Η συχνή συμμετοχή στα Παίγνια μπορεί να εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο του εθισμού και στην απώλεια περιουσίας.

Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για τον Τζόγο: 1114