Pin It


Η Εθνική Λοταρία συνεχίζει να ηγείται στην αγορά των τυχερών παιχνιδιών στην Αγγλία.

 

Η Επιτροπή Τυχερών Παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου (UKGC) αποκάλυψε ότι η Εθνική Λοταρία παραμένει η πιο δημοφιλής δραστηριότητα των τυχερών παιχνιδιών στην χώρα.

Στην τελευταία δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε, η συμμετοχή των τυχερών παιχνιδιών για το τρίμηνο έως τις 31 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, η UKGC διαπίστωσε ότι το 51% των ερωτηθέντων είχε συμμετάσχει σε κάποια μορφή δραστηριότητας στα τυχερά παιχνίδια που είναι λιγότερο κατά 56% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Οι πωλήσεις για την Εθνική Λοταρία κατέχουν μερίδιο αγοράς 36% κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου.

Αν και αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο υψηλό από άλλες μορφές τυχερών παιχνιδιών, είναι όμως χαμηλότερο από το 41% της αγοράς που κατείχε κατά την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους και το 47% που υπήρχε το πρώτο τρίμηνο του 2013.
Άλλα λαχεία ήταν η δεύτερη πιο δημοφιλής δραστηριότητα τυχερών παιχνιδιών στο πρώτο τρίμηνο του έτους με ποσοστό 13% της αγοράς, ενώ το Ξυστό ακολούθησε στην τρίτη θέση με 9%.

Ο τζόγος στο διαδίκτυο και η στοιχηματική δραστηριότητα παρέμεινε σχετικά σταθερή στο 15% και 3% αντίστοιχα.
Εν τω μεταξύ, η UKGC παρέχει ενημέρωση για τους καταναλωτές που έχουν επηρεαστεί από τα τρέχοντα ζητήματα με τις στοιχηματικές εταιρίες 666Bet και Metroplay.

Τόσο η Metroplay όσο και η 666Bet δίνουν πρόσβαση στους πελάτες τους στους δικτυακούς τόπους τους για να μπορέσουν να ζητήσουν απόσυρση των διαθέσιμων υπολοίπων τους, μέσω του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Skrill.
Ωστόσο, η UKGC σημείωσε ότι οι πελάτες αυτοί που έχουν εκκρεμείς αναλήψεις συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη διαδικασία.

Η Metroplay, η εταιρεία επενδύσεων χαρτοφυλακίου και για τις δύο στοιχηματικές εταιρίες, ενημέρωσε την UKGC ότι εργάζεται για να βρεθεί μια λύση γι ‘αυτό και πάλι ενθάρρυνε τους πελάτες της να ανοίξουν ένα λογαριασμό με Skrill για να βοηθήσει στην επιτάχυνση της διαδικασίας.

Η UKGC σημείωσε επίσης ότι η επικοινωνία με τις 666Bet και Metroplay περιορίζεται στα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, με τις δύο εταιρίες να μην ανταποκρίνονται στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

“Συνεχίζουμε να είμαστε σε επαφή με την Metroplay και τους άλλους εμπλεκόμενους για την διευκόλυνση των πελατών της ” ενημέρωση η UKGC.

Κατηγορίες: Bookmakers News

Αφήστε μια απάντηση

*ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BLACKLISTED.

POPULAR MUST READ

ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

stoiximan

Stoiximan

1
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα
betshop

Betshop

2
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

Novibet

3
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

Τι είναι το BetCatalog.net

To BetCatalog ξεκίνησε το “ταξίδι” του στο διαδίκτυο από το 2008, αποτελώντας έναν ιστοχώρο με ειδήσεις και προγνωστικά στοιχήματος για το πάμε στοίχημα. Η ομάδα του, προσπαθεί πάντα να προσφέρει έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση στους παίκτες του στοιχήματος.

Εδώ θα βρείτε, όλα τα απαραίτητα εργαλεία, πριν παίξετε το κουπόνι σας στο στοίχημα. Επιπλέον, μπορείτε να αναζητήσετε πλήρη ενημέρωση για τις νόμιμες σελίδες στοιχημάτων, που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Οι αναλύσεις στοιχήματος και οι προτάσεις στοιχήματος αφορούν κυρίως το ποδόσφαιρο, από όλα τα πρωταθλήματα παγκοσμίως.

Μείνετε συντονισμένοι!!!!

Υπεύθυνος Στοιχηματισμός

Η συχνή συμμετοχή στα Παίγνια μπορεί να εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο του εθισμού και στην απώλεια περιουσίας.

Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για τον Τζόγο: 1114