Pin It


Εταιρίες Στοιχημάτων και Τζόγος

 

Σήμερα, λόγω των οικονομικών δυσκολιών πολλοί άνθρωποι καταφεύγουν στην προσπάθεια να δημιουργήσουν ένα υποτυπώδες εισόδημα μέσω του στοιχήματος. Δυστυχώς, δεν αντιλαμβάνονται ότι το στοίχημα είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί στρατηγική και σχεδιασμό και αυτό το γεγονός έχει ως αποτέλεσμα να χάνουν αρκετά χρήματα μειώνοντας περαιτέρω το βιοτικό τους επίπεδο αντί να το βελτιώσουν. Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι σκοπός της κάθε εταιρίας στοιχημάτων είναι να κερδίσει τόσα χρήματα από έναν παίχτη, ώστε να μην έχει ξανά την δυνατότητα να στοιχηματίσει. Και σαφώς αυτός ο ισχυρισμός είναι ανυπόστατος αλλά και η προοπτική αυτής της συνεργασίας πλήττει την εταιρεία μακροπρόθεσμα.

Δεν θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερο παράδειγμα απ’ ότι με μια πιστωτική κάρτα. Όσο ο πελάτης την χρησιμοποιεί ακόμη και χωρίς υπόλοιπα η τράπεζα κερδίζει από την προμήθεια του εμπόρου, αλλά όταν η κάρτα “φουσκώσει” η τράπεζα παύει να κερδίζει και έχει λάβει παράλληλα πιστωτικό ρίσκο. Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση που ένας παίχτης στοιχηματίσει για ένα μικρό χρονικό διάστημα και δεν έχει την δυνατότητα να συνεχίσει να τοποθετεί πονταρίσματα. Η εταιρία στοιχημάτων θέλει πελάτες που θα χάσουν αλλά και θα κερδίσουν για να κερδίζει πάγια από την διαφορά.

gambling betting1

Online Gambling

Η θέληση αυτή απεικονίζεται από την πρωτοβουλία πολλών εταιρειών να βοηθούν παίχτες που έχουν εθιστεί στο τζόγο, δείχνοντας έτσι το κοινωνικό τους προφίλ αλλά παράλληλα βελτιώνουν την ποιότητα των παιχτών που στοιχηματίζουν στην πλατφόρμα τους. Αναλογίζοντας ότι οι εταιρείες στοιχημάτων έχουν άμεση συσχέτιση με το κοινωνικό αγαθό του αθλητισμού θα πρέπει οι κινήσεις τους να είναι προσεχτικές και φιλικές προς τον φίλαθλο κόσμο.

Η ανάμιξη πολλών εταιρειών σε χορηγίες μεγάλων αθλητικών συλλόγων και αθλητικών διοργανώσεων μπορεί εύκολα να δώσει την πρόσβαση να δημιουργηθούν καμπάνιες για τον ορθό στοιχηματισμό και την παιδεία που θα έπρεπε να διακατέχει κάθε φίλαθλο παίχτη. Μερικά από τα μέτρα που θα μπορούσαν να ληφθούν είναι ημερίδες και συνεχείς ενημερώσεις των παιχτών, τρόπους στοιχηματισμού και συμβουλές από ειδικούς για εξυπνότερα πονταρίσματα.

Από την άλλη πλευρά δεν αρκεί η λήψη πρωτοβουλιών από τις εταιρίες στοιχημάτων αλλά πρέπει να συνδυαστούν με την πολιτική βούληση της εκάστοτε κυβέρνησης και ομοσπονδίας αθλήματος. Όπως επανειλημμένα χρηματοδοτήθηκε η καμπάνια ενάντια στον ρατσισμό, έτσι θα μπορούσε να υπάρξει στήριξη στις εταιρείες στοιχημάτων που θέλουν να ενημερώσουν και να προστατεύσουν τους πελάτες τους. Θα ήταν μια ώριμη κοινωνική πρωτοβουλία που θα ωφελούσε εταιρείες και παίχτες.

Σύμφωνα με τα παραπάνω δεδομένα και προτάσεις καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι από την πολιτική του ορθού στοιχηματισμού όλα τα εμπλεκόμενα μέρη έχουν κέρδος. Οι εταιρίες στοιχημάτων προστατεύουν τους πελάτες τους, δηλαδή τα έσοδα τους, οι παίχτες την περιουσία τους και το κράτος απολαμβάνει τα έσοδα μιας υγιούς βιομηχανίας υπηρεσιών αλλά και μειώνει τα έξοδα που συμμετέχουν στον προϋπολογισμό για την χρηματοδότηση κέντρων απεξάρτησης, η πληθώρα των οποίων υπάρχουν στο εξωτερικό και όχι στη χώρα μας.

Κατηγορίες: Sports news

Αφήστε μια απάντηση

*ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BLACKLISTED.

POPULAR MUST READ

ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

stoiximan

Stoiximan

1
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα
betshop

Betshop

2
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

Novibet

3
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

Τι είναι το BetCatalog.net

To BetCatalog ξεκίνησε το “ταξίδι” του στο διαδίκτυο από το 2008, αποτελώντας έναν ιστοχώρο με ειδήσεις και προγνωστικά στοιχήματος για το πάμε στοίχημα. Η ομάδα του, προσπαθεί πάντα να προσφέρει έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση στους παίκτες του στοιχήματος.

Εδώ θα βρείτε, όλα τα απαραίτητα εργαλεία, πριν παίξετε το κουπόνι σας στο στοίχημα. Επιπλέον, μπορείτε να αναζητήσετε πλήρη ενημέρωση για τις νόμιμες σελίδες στοιχημάτων, που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Οι αναλύσεις στοιχήματος και οι προτάσεις στοιχήματος αφορούν κυρίως το ποδόσφαιρο, από όλα τα πρωταθλήματα παγκοσμίως.

Μείνετε συντονισμένοι!!!!

Υπεύθυνος Στοιχηματισμός

Η συχνή συμμετοχή στα Παίγνια μπορεί να εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο του εθισμού και στην απώλεια περιουσίας.

Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για τον Τζόγο: 1114