Pin It


Απολαμβάνοντας το Στοίχημα

 

Σε όλους μας αρέσει να παρακολουθούμε έναν αγώνα μπάσκετ ή ποδοσφαίρου και να προσμένουμε με αγωνία ένα τυχόν κέρδος που μπορεί να προκύψει από την τοποθέτηση ενός στοιχήματος στην εταιρεία στοιχημάτων που συνεργαζόμαστε. Το ερώτημα που γεννάται όμως είναι πότε η ευχαρίστησή μας για τον αθλητισμό και παράλληλα για το στοίχημα μεγιστοποιείται. Όταν χάσει η αγαπημένη μας ομάδα και έχουμε κερδίσει το στοίχημα ή όταν συμβαίνει το αντίθετο; Επειδή μιλάμε για στοίχημα και μπάλα θέλουμε τα πάντα.

Είναι πολύ μεγαλύτερη η απόλαυση να παρακολουθείτε με την παρέα σας έναν αγώνα που έχετε στοιχηματίσει παρά να είστε με το tablet και να περιμένετε το αποτέλεσμα ενός αγώνα αγνώστου αθλήματος για εσάς. Έτσι δεν θα μπορέσετε να απολαύσετε στον απόλυτο βαθμό τον αγώνα που παρακολουθείτε αλλά και θα ρισκάρετε περισσότερο στοιχηματίζοντας σ’ ένα άγνωστο άθλημα. Ειδικά στην Ελλάδα πόσοι από εμάς γνωρίζουν καλό τένις ή χόκεϊ; Συνιστάται να στοιχηματίζετε στο άθλημα που γνωρίζετε.

Πολλοί παίχτες αναζητούν να στοιχηματίσουν παιχνίδια (κυρίως στο ποδόσφαιρο που το κουπόνι είναι μεγάλο) με ομάδες που δεν τις έχουν δει ποτέ στη ζωή τους. Δεν αμφιβάλλουμε ότι η ευκαιρία κέρδους μπορεί να κρύβεται οπουδήποτε αλλά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να γνωρίζετε μια άγνωστη ομάδα καλύτερα από την αγαπημένη σας ομάδα.

Σκεφτείτε πόσα χρήματα θα κέρδιζε ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού που θα στοιχημάτιζε ως πρωταθλήτρια την αγαπημένη του ομάδα από το 1997 ή σε αντίστοιχη περίπτωση ποιο θα ήταν το κέρδος ενός φιλάθλου του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ. Για να το ουδετεροποιήσουμε να προσθέσουμε και τις Μπάγερν-Μάντσεστερ σε Γερμανία και Αγγλία αντίστοιχα.

Η στρατηγική του στοιχηματισμού παίζοντας ένα αποτέλεσμα υπέρ ή κατά της αγαπημένης σας ομάδας δίνει τις περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσετε χρήματα. Αν δεν θέλετε να ποντάρετε εναντίον της για συναισθηματικούς λόγους, επιλέξετε μια από τις δεκάδες υποκατηγορίες που προσφέρουν οι εταιρείες.

Επειδή όμως στο στοίχημα δεν υπάρχει τέλεια πρόβλεψη ακόμη και σε τακτικές surebet, όπου αν δεν προλάβετε την απόδοση μιας εταιρείας θα βρεθείτε προ δυσάρεστης έκπληξης, θα πρέπει να εφοδιάσετε την φαρέτρα σας με το όπλο των πιθανοτήτων. Ξεκινώντας θα πρέπει να γνωρίζετε ποιο είναι το διαθέσιμο κεφάλαιο που μπορείτε να στοιχηματίσετε σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Το κεφάλαιο, αυτό, δεν θα πρέπει να εξυπηρετεί τρέχουσες οικονομικές σας ανάγκες και στην περίπτωση απώλειάς του θα πρέπει να αφήνει ανεπηρέαστη τη ζωή σας. Αφού ορίσετε αυτή την παράμετρο θα πρέπει να επιλέξετε κάποιο σύστημα το οποίο θα σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε το come back στην περίπτωση που χάσετε 1-2 φορές συνεχόμενες.

Το στοίχημα είναι περισσότερο απλό απ’ όσο φαντάζεστε. Επιλέξτε μια εταιρεία στοιχημάτων που ταιριάζει στον τρόπο του παιχνιδιού σας και έχει υψηλές αποδόσεις, παρακολουθήστε την αγαπημένη σας ομάδα στοιχηματίζοντας υπέρ της και παρέα με τους φίλους σας πανηγυρίστε το επόμενο σαββατοκύριακο την διπλή νίκη σας!

Κατηγορίες: Sports news

Αφήστε μια απάντηση

*ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BLACKLISTED.

POPULAR MUST READ
stoiximan

Stoiximan

1
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα
betshop

Betshop

2
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

Novibet

3
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Τι είναι το BetCatalog.net

To BetCatalog ξεκίνησε το “ταξίδι” του στο διαδίκτυο από το 2008, αποτελώντας έναν ιστοχώρο με ειδήσεις και προγνωστικά στοιχήματος για το πάμε στοίχημα. Η ομάδα του, προσπαθεί πάντα να προσφέρει έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση στους παίκτες του στοιχήματος.

Εδώ θα βρείτε, όλα τα απαραίτητα εργαλεία, πριν παίξετε το κουπόνι σας στο στοίχημα. Επιπλέον, μπορείτε να αναζητήσετε πλήρη ενημέρωση για τις νόμιμες σελίδες στοιχημάτων, που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Οι αναλύσεις στοιχήματος και οι προτάσεις στοιχήματος αφορούν κυρίως το ποδόσφαιρο, από όλα τα πρωταθλήματα παγκοσμίως..

Μείνετε συντονισμένοι!!!!

Υπεύθυνος Στοιχηματισμός

Η συχνή συμμετοχή στα Παίγνια μπορεί να εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο του εθισμού και στην απώλεια περιουσίας.

Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για τον Τζόγο: 1114