Pin It


Πώς να αποκτήσετε μεγαλύτερη αξία από τα στοιχήματά σας

Αποκτήστε τις καλύτερες τιμές και κέρδη

Ακούγεται ανούσιο να αναφέρουμε ξανά, αλλά είναι εκπληκτικό το πόσοι παίκτες στοιχηματίζουν στις ίδιες πλατφόρμες όλη την ώρα και ποτέ δεν στοιχηματίζουν με τις καλύτερες αποδόσεις και τις πληρωμές. Είναι τόσο εύκολο να εγγραφείτε απευθείας σε ιστότοπους στοιχημάτων που αξίζει να έχετε έναν καλό διαθέσιμο αριθμό λογαριασμών, ώστε να μπορείτε γρήγορα να συγκρίνετε τις αποδόσεις και να λαμβάνετε τις καλύτερες τιμές καθώς είναι διαθέσιμες. Αν έχετε στο χαρτοφυλάκιο σας πολλές σελίδες στοιχημάτων, ίσως είναι πιο γρήγορο να επισκεφτείτε έναν ιστότοπο σύγκρισης αποδόσεων. Το γεγονός ότι μπορείτε επίσης να διεκδικήσετε δωρεάν στοιχήματα και μπόνους σε όλες τις τοποθεσίες είναι κάτι που σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Εάν ποντάρετε σε υψηλά ποσά ή στοιχηματίζετε σε μεγάλες αποδόσεις, αξίζει επίσης να ελέγξετε τα όρια πληρωμών για τις αγορές στις οποίες θέλετε να στοιχηματίσετε εκ των προτέρων. Ορισμένοι φορείς όπως το πάμε στοίχημα έχουν κορυφαίες πληρωμές μεγάλου ύψους. Για μερικές αγορές, με ειδικά αθλητικά στοιχήματα έχουν ανώτατα όρια πληρωμών και μπορούν να μειωθούν αρκετά, οπότε σίγουρα αξίζει τον έλεγχο.

Αναφέρουμε όλες τις ελάχιστες και μέγιστες πληρωμές στις περιεκτικές κριτικές μας στις σελίδες των περιγραφών.

Stoiximan.GR: Αναλήψεις σε μόνο 24 ώρες & κάθε μέρα ματς με 0% γκανιότα*

Χρησιμοποιήστε τα εισαγωγικά δωρεάν στοιχήματα και μπόνους

Όταν χρησιμοποιείται σωστά τα δωρεάν στοιχήματα και μπόνους, μπορείτε να προσφέρεται προστιθέμενη πραγματική αξία στα στοιχήματα σας. Εάν στοιχηματίσετε σε γνωστά αθλήματα, τότε οι περισσότεροι bookmakers παρέχουν τις αγορές στις οποίες θέλετε να στοιχηματίσετε.

Διεκδικώντας ένα μπόνους ή ένα δωρεάν στοίχημα, αυξάνετε την ευκαιρία σας να κερδίσετε, προσθέτοντας ταυτόχρονα έναν άλλο ιστότοπο στοιχημάτων στο χαρτοφυλάκιό σας, επιτρέποντάς σας παράλληλα να απολαμβάνεται καλύτερες αποδόσεις και μπόνους στο μέλλον. Οι εισαγωγικές προσφορές έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε την πλατφόρμα και τα προϊόντα της, αλλά είναι και πολύ σημαντικά. Οι προσφορές καλωσορίσματος διέπονται από σχετικούς όρους και προϋποθέσεις.

Σε γενικές γραμμές, τα μπόνους είναι καλύτερα από τα δωρεάν στοιχήματα επειδή μπορείτε να μοιράσετε τα μπόνους σε πολλά στοιχήματα και τα χρήματα να επιστραφούν με κέρδη. Τα μετρητά μπόνους και τα κέρδη πρέπει συχνά να τζιραριστούν, δηλαδή να ποντάρετε αρκετές φορές, συνήθως με τις ελάχιστες αποδόσεις, πριν γίνει οποιαδήποτε ανάληψη. Τα περισσότερα μπόνους έχουν τουλάχιστον 30 ημέρες λήξης, ώστε να μπορείτε να πάρετε το χρόνο σας.

Τα δωρεάν στοιχήματα έχουν το πλεονέκτημα ότι μπορείτε να πάρετε μια άμεση πληρωμή, ακόμη και αν δεν επιστραφεί το ποντάρισμα, αν και πρέπει να στοιχηματίσετε ολόκληρο το δωρεάν κουπόνι με ένα σημείο και δεν μπορείτε να το χωρίσετε. Τα δωρεάν στοιχήματα λήγουν επίσης γρήγορα με τα περισσότερα διαθέσιμα να είναι 7 ή περισσότερες ημέρες, αλλά μερικά είναι διαθέσιμα για μόλις 24 ώρες.

Προωθήσεις ενισχυμένων αποδόσεων νέων πελατών

Για να προσελκύσουν νέους πελάτες, μερικά από τις καλύτερες σελίδες στοιχημάτων, τρέχουν ειδικές νέες προσφορές βελτιωμένων αποδόσεων για σημαντικά γεγονότα. Αυτά μπορεί πολύ συχνά να είναι πολύ υψηλότερης αξίας από τη συνηθισμένη προσφορά καλωσορίσματος και αν σκέφτεστε να στοιχηματίζετε σε αυτό το γεγονός, μπορείτε μερικές φορές να παίρνετε αποδόσεις εκατοντάδες φορές υψηλότερες από το κανονικό. Αυτές οι προσφορές γενικά έρχονται ως δωρεάν στοίχημα αν χάσετε ούτως ή άλλως.

Ένα τυπικό παράδειγμα θα μπορούσε να είναι η μηδενική γκανιότα που προσφέρει στο τελικό αποτέλεσμα ο Stoiximan.gr. Εάν δεν έχετε ήδη λογαριασμό σε αυτόν τον ιστότοπο στοιχημάτων και θέλετε να στοιχηματίζετε σε κάποιο αγώνα, τότε αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία. Πάντα ελέγξτε τους όρους πρώτα, αλλά και όλες τις προϋποθέσεις, διότι είναι πολύ σημαντικά.

Αυτά είναι πάντα βραχυπρόθεσμα. Σε ένα τυπικό Σαββατοκύριακο υπάρχουν αρκετοί αγώνες με τέτοιες προσφορές.

Βόμβες 2000€ και άνω θα σκάνε ζωντανά σε τυχερά betshop boys! Όροι & προϋποθέσεις. 21+

Δωρεάν στοιχήματα και μπόνους για υπάρχοντες πελάτες

σελίδες στοιχημάτων

σελίδες στοιχημάτων

Δεν είναι όλες οι σελίδες στοιχήματος ίδιες, έτσι κάποιες προσφέρουν προγράμματα ανταμοιβής σε υπάρχοντες πελάτες. Αν βρείτε μία στοιχηματική πλατφόρμα που δίνει χρήματα πίσω, δωρεάν στοιχήματα, πόντους ή μπόνους για τα αθλήματα και τις αγορές στις οποίες θέλετε να ποντάρετε τότε αυτός μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε αξία στα στοιχήματα.

Για παράδειγμα, ανταμείβουν την πίστη του πελάτη με πόντους για στοιχήματα και μπορούν να δίνουν μπόνους ανανέωσης, δωρεάν στοιχήματα, βραβεία ακόμη και μετρητά. Οι πελάτες παίρνουν ακόμα καλύτερους όρους όσο περισσότερο στοιχηματίζουν σε ορισμένους από αυτούς τους φορείς.

Εναλλακτικά, άλλες σελίδες, παρέχουν στους παίκτες μηνιαία μπόνους ανανέωσης. Για παράδειγμα, δίνετε στους παίκτες ένα ελεύθερο στοίχημα κάθε εβδομάδα εάν επιλέξετε και στοιχηματίσετε τουλάχιστον κάποιο ποσό. Ρίξτε μια ματιά στα δωρεάν στοιχήματα στις υπάρχουσες σελίδες στοιχημάτων.

 

Περιορισμοί προώθησης

Έχουμε μιλήσει μέχρι στιγμής για το πώς θα προσθέσετε αξία στα στοιχήματα σας, αλλά ένας σίγουρος τρόπος να λάβετε αξία από τα στοιχήματα σας είναι η ανάγνωση των όρων ή των προϋποθέσεων. Πάντα να γνωρίζετε τα παρακάτω σημεία, ειδικά εάν στοιχηματίζετε με μπόνους ή δωρεάν στοιχήματα, αλλά ακόμα και όταν στοιχηματίζετε με πραγματικά μετρητά:

  • Όριο πονταρίσματος – Στις ενέργειες προώθησης υπάρχει συχνά ένα μέγιστο όριο πονταρίσματος (π.χ. 25 ευρώ) και οποιαδήποτε στοιχήματα πέρα ​​από αυτό θα αντιμετωπιστεί ως ένα κανονικό στοίχημα με κανονικές αποδόσεις /κέρδη.
  • Όριο Πληρωμής – Ελέγξτε εκ των προτέρων, καθώς μερικές αγορές και αθλήματα έχουν χαμηλά όρια.
  • Απαιτήσεις μετατροπής – Όταν χρησιμοποιείτε δωρεάν στοιχήματα και μπόνους, σκεφτείτε το ποσό των απαιτούμενων μετατροπών. Ένα μπόνους 100 ίσως απαιτεί 400 να στοιχηματιστεί πριν το μπόνους και τα κέρδη γίνουν διαθέσιμα για ανάληψη.
  • Ελάχιστες Αποδόσεις – Αυτό συχνά παραβλέπεται. Οι περισσότερες προσφορές έχουν ελάχιστη απαίτηση στις αποδόσεις. Γενικά, αυτά δεν είναι πολύ υψηλά, όπως το 1,50 για παράδειγμα, αλλά πρέπει να ελέγχεται τις μικρότερες αποδόσεις ώστε να μην χάσετε τελείως οποιαδήποτε συμφωνία.
  • Χρόνοι λήξης – Τα δωρεάν στοιχήματα και μπόνους λήγουν, μερικές φορές πολύ γρήγορα, απαιτείται να γνωρίζετε για πόσο χρόνο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ή να το χάσετε.
  • Περιορισμένες αγορές και τύποι στοιχημάτων – Συχνά οι προσφορές περιορίζονται σε ορισμένους τύπους στοιχημάτων, όπως το τελικό αποτέλεσμα και ορισμένες αγορές αθλητικών γεγονότων, ώστε να ελέγχονται πλήρως οι όροι. Αν σας απονεμηθεί ένα δωρεάν στοίχημα για ένα συγκεκριμένο άθλημα ή εκδήλωση, πρέπει να στοιχηματίσετε σε αυτό το άθλημα ή εκδήλωση.

Ζωντανό Στοίχημα στις Προσφορές

Τα ζωντανά στοιχήματα είναι ένα σύγχρονο φαινόμενο, ήταν σχεδόν αδύνατο πριν από την ανάπτυξη του διαδικτύου. Αυτό σας επιτρέπει να ποντάρετε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, σε πολλά και διαφορετικά ειδικά στοιχήματα Αυτό μπορεί να δώσει στους παίκτες τέσσερα βασικά πλεονεκτήματα εάν χρησιμοποιούνται καλά:

  • Χρονοδιάγραμμα στοιχήματος – Πρώτον, το live betting σας επιτρέπει να περιμένετε μέχρι την κατάλληλη στιγμή για να τοποθετήσετε ένα στοίχημα. Χρησιμοποιώντας το παράδειγμα που αναφέρθηκε προηγουμένως, αν νομίζετε ότι μια ομάδα θα κερδίσει, τότε περιμένοντας, μετά το μισάωρο η απόδοση θα είναι ανεβασμένη.
  • Παρακολούθηση και ζωντανή ροή – Αν θέλετε να ποντάρετε με βάση τη δράση που βλέπετε  στο παιχνίδι είναι ένας τρόπος να το κάνετε. Για παράδειγμα, είναι συχνά πιο εύκολο να δείτε πώς μια ομάδα ή ένας αγωνιζόμενος αρχίζει να παίζει πριν αποφασίσετε αν θα τοποθετήσετε ένα στοίχημα. Με τόσους πολλούς φορείς που παρέχουν τώρα ζωντανή ροή μέσω live streaming, δίνονται ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για να πετύχετε την καλύτερη ευκαιρία να στοιχηματίσετε.
  • Οι διαθέσιμες αγορές – Σε ορισμένες αγορές είναι διαθέσιμά ειδικά στοιχήματα, όπως είναι τα κόρνερ, τα γκολ κ.α. Αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν για πιο εύκολες επιλογές στο στοίχημα.
  • Προσφορές live betting – Πολλές σελίδες στοιχημάτων προσφέρουν δωρεάν στοιχήματα στο live betting αν τοποθετήσετε ένα στοίχημα πριν από το παιχνίδι. Για παράδειγμα, στοιχηματίζετε 20 ευρώ και κερδίστε ένα ελεύθερο στοίχημα 10 ευρώ στο live betting. Αυτά είναι πολύ κοινά από τις μεγαλύτερες σελίδες και είναι διαθέσιμα στα περισσότερα μεγάλα γεγονότα. Και πάλι αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε αξία στα στοιχήματα σας.

Cash Out

Η τελευταία ιδέα προσφάτως στον κόσμο του online στοιχηματισμού είναι το Cash Out. Αυτό σας επιτρέπει να κλείσετε το στοίχημα σας πριν τελειώσει ένας αγώνας, με βάση την ζωντανή τιμή που προσφέρεται. Παρόλο που αυτή η πληρωμή είναι πάντα χαμηλότερη από τα κέρδη που θα λάβατε εάν επιτρέπετε να εκτελεστεί το στοίχημα, σας επιτρέπει να μετριάσετε τον κίνδυνο απώλειας σε ορισμένες περιπτώσεις.

Η εξαργύρωση cash out είναι πλέον ευρέως διαθέσιμη και παρέχεται σχεδόν σε όλες τις αθλητικές αγορές. Σε συνδυασμό με το live στοίχημα σας επιτρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε να εξαργυρώσετε ή να περιμένετε μέχρι το τέλος. Για παράδειγμα, η ομάδα που έχετε ποντάρει κερδίζει, αλλά η αντίπαλος της πιέζει για την ισοφάριση, τότε θα είναι καλή ιδέα να κάνετε cash out.

Το cash out ωριμάζει και γίνεται ακόμα πιο καλύτερο. Έχετε, επίσης την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μερική εξαργύρωση ενώ ορισμένοι φορείς εκμετάλλευσης στοιχημάτων προσφέρουν ακόμη και αυτόματη εξαργύρωση, επιτρέποντάς σας να ορίσετε ένα κατώτατο όριο στο οποίο το στοίχημα σας θα εξαργυρωθεί χωρίς καν να χρειαστεί να είστε εκεί εκείνη τη στιγμή. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία cash out μόνο όπου νομίζετε ότι το στοίχημα σας θα χάσει εάν δεν το κάνετε.

Ζητήστε τα δικά σας στοιχήματα / Ενισχύστε τις δικές σας αποδόσεις

Οι περισσότερες σελίδες στοιχημάτων προσφέρουν τώρα τη δυνατότητα να ζητήσετε τα δικά σας στοιχήματα. Αυτός είναι ένας φανταστικός τρόπος να έχετε τον μέγιστο έλεγχο στα χέρια σας. Εάν έχετε μια πρόβλεψη και δεν μπορείτε να βρείτε μια αγορά που να αναφέρεται τότε μπορείτε απλά να ζητήσετε αποδόσεις για εσάς.

Οι αιτήσεις για αποδόσεις δεν είναι κάτι καινούργιο, πάντα ήσασταν σε θέση να ζητήσετε τιμές από σελίδες στοιχημάτων, αλλά αυτό που άλλαξε είναι η ταχύτητα. Με τα online στοιχήματα και μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, τιμές αποδόσεων μπορούν να ζητηθούν μέσα σε λίγα λεπτά, ακόμα και για ζωντανό στοίχημα παιχνιδιού. Στις παλιές εποχές έπρεπε να γράψεις και να περιμένεις να επιστρέψουν σε σένα. Προσέξτε, ωστόσο, οι αποδόσεις που λαμβάνετε θα έχουν γενικά υψηλότερα από τα κανονικά περιθώρια, ειδικά αν είναι ασαφείς.

Μερικές από τις μεγαλύτερες σελίδες στοιχημάτων σας επιτρέπουν τώρα να αυξήσετε τις δικές σας αποδόσεις, μπορείτε να επιλέξετε τα δικά σας στοιχήματα για να τα βελτιώσετε. Αυτό συνήθως περιορίζεται σε ένα στοίχημα κάθε μέρα και θα έχει όριο πονταρίσματος ή κέρδους, αλλά εξακολουθεί να είναι ένας θαυμάσιος τρόπος ενίσχυσης των κερδών για τα στοιχήματα που θέλετε να τοποθετήσετε.

SitesPLUSΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Stoiximan
21+ | MGA | Ε.Ε.Ε.Π | ΚΕΘΕΑ 2109237777
Betshop
21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 Ρυθμιστής εμπορικής επικοινωνίας: ΕΕΕΠ
Novibet
21+ | UKGC | Ε.Ε.Ε.Π | ΚΕΘΕΑ 2109237777
SportingBet
21+ | UKGC | Ε.Ε.Ε.Π | ΚΕΘΕΑ 2109237777
Goalbet
21+ | ETCB | Ε.Ε.Ε.Π | ΚΕΘΕΑ 2109237777
VistaBet
21+ | UKGC | Ε.Ε.Ε.Π | ΚΕΘΕΑ 2109237777
Interwetten
21+ | MGA | Ε.Ε.Ε.Π | ΚΕΘΕΑ 2109237777
*Η συμμέτοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Διεξαγωγή παιγνίων βάσει αρχών υπεύθυνου παιχνιδιού I Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας I ΚΕΘΕΑ: 2109237777 Ι Ρυθμιστής εμπορικής επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

POPULAR MUST READ

Stoiximan

1


Εγγραφή! | 21+

Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Η συμμέτοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών
Διεξαγωγή παιγνίων βάσει αρχών υπεύθυνου παιχνιδιού I Παίξτε Υπεύθυνα
Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας I ΚΕΘΕΑ: 2109237777
Αρμόδιος Ρυθμιστής: MGA Ι Ρυθμιστής εμπορικής επικοινωνίας: ΕΕΕΠ
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

betshop

Betshop

2


Εγγραφή! | 21+

Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Η συμμέτοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών
Διεξαγωγή παιγνίων βάσει αρχών υπεύθυνου παιχνιδιού I Παίξτε Υπεύθυνα
Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας I ΚΕΘΕΑ: 2109237777
Αρμόδιος Ρυθμιστής: MGA Ι Ρυθμιστής εμπορικής επικοινωνίας: ΕΕΕΠ
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

Novibet

3


Εγγραφή! | 21+

Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Η συμμέτοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών
Διεξαγωγή παιγνίων βάσει αρχών υπεύθυνου παιχνιδιού I Παίξτε Υπεύθυνα
Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας I ΚΕΘΕΑ: 2109237777
Αρμόδιος Ρυθμιστής: MGA Ι Ρυθμιστής εμπορικής επικοινωνίας: ΕΕΕΠ
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Τι είναι το BetCatalog.net

To BetCatalog ξεκίνησε το “ταξίδι” του στο διαδίκτυο από το 2008, αποτελώντας έναν ιστοχώρο με ειδήσεις και προγνωστικά στοιχήματος για το πάμε στοίχημα. Η ομάδα του, προσπαθεί πάντα να προσφέρει έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση στους παίκτες του στοιχήματος.

Εδώ θα βρείτε, όλα τα απαραίτητα εργαλεία, πριν παίξετε το κουπόνι σας στο στοίχημα. Επιπλέον, μπορείτε να αναζητήσετε πλήρη ενημέρωση για τις νόμιμες σελίδες στοιχημάτων, που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Οι αναλύσεις στοιχήματος και οι προτάσεις στοιχήματος αφορούν κυρίως το ποδόσφαιρο, από όλα τα πρωταθλήματα παγκοσμίως..

Μείνετε συντονισμένοι!!!!

Υπεύθυνος Στοιχηματισμός

Η συχνή συμμετοχή στα Παίγνια μπορεί να εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο του εθισμού και στην απώλεια περιουσίας.

Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για τον Τζόγο: 1114