Και οι δύο χωρίς νίκη σε τρεις αγώνες, η Μίλαν και η Λάτσιο θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν τις πορείες τους σε καλό δρόμο όταν αναμετρηθούν στη Serie A, την Κυριακή το βράδυ. Οι δύο υποψήφιοι της πρώτης τετράδας έχουν έδαφος να καλύψουν εάν θέλουν να αγωνιστούν στο Champions League της επόμενης σεζόν, επομένως κανένας δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει σήμερα.
Άχαστη προσφορά* για τα νέα μέλη της Bet365.gr
Μίλαν
Παίζοντας σε έναν επαναπρογραμματισμένο αγώνα που ακυρώθηκε πριν από τέσσερις μήνες, η Μίλαν συνάντησε την Μπολόνια την Πέμπτη το απόγευμα, ξεκινώντας ισόβαθμη με τους γηπεδούχους της.
Μετά την ήττα το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν ηττήθηκαν με 2-1 από την Τορίνο, οι Ροσονέρι σκόπευαν να αλλάξουν τα πράγματα – αφού προηγουμένως είχαν αποκλειστεί από το Champions League.
Ωστόσο, απέτυχαν να διατηρήσουν το προβάδισμα που κέρδισε με το γκολ του Ραφαέλ Λεάο στο πρώτο ημίχρονο, καθώς η Μπολόνια βρήκε δίχτυα δύο φορές μετά το ημίχρονο και τελικά τερμάτισε τα εννέα χρόνια αναμονή για να κερδίσει τη Μίλαν στη Serie A.
Ως αποτέλεσμα, η ασυνεπής ομάδα του Σέρζιο Κονσεϊσάο καταλαμβάνει τώρα την όγδοη θέση της βαθμολογίας – οκτώ βαθμούς μακριά από τη Γιουβέντους, η οποία κατέχει την τελευταία θέση της πρώτης τετράδας.
Η Μίλαν δεν έχει χάσει τρία συνεχόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος για δύο χρόνια, οπότε ο Κονσεϊσάο – ήδη υπό πίεση παρά το γεγονός ότι διορίστηκε στην αρχή του τρέχοντος έτους – δεν μπορεί να αντέξει άλλη μια αποτυχία απέναντι στην παλιά του ομάδα.
Ο πρώην εξτρέμ της Λάτσιο μπορεί να ξεκίνησε σηκώνοντας το Supercoppa Italia, αλλά γνωρίζει ότι η αποτυχία να εξασφαλίσει μια θέση στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης θα μπορούσε να αποδειχθεί μοιραία για τις μακροπρόθεσμες προοπτικές του.
Μετά την ισοπαλία 2-2 στο αντίστροφο αγώνα του Αυγούστου, η Μίλαν έχασε μόνο μία από τις επτά τελευταίες αναμετρήσεις των ομάδων στο πρωτάθλημα και με επτά νίκες από τα οκτώ τελευταία στο Σαν Σίρο, θα θέλουν να συνεχίσουν σε αυτό το πνεύμα.
Αγωνιστικά νέα Μίλαν
Ενώ οι Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ, Αλεσάντρο Φλορέντσι και Έμερσον εξακολουθούν να απουσιάζουν από την Μίλαν, ο Λούκα Γιόβιτς επέστρεψε στην ομάδα στα μέσα της εβδομάδας και ο Κάιλ Γουόκερ θα μπορούσε να αγωνιστεί την Κυριακή, με τον τελευταίο να ελπίζει να ξεπεράσει έναν τραυματισμό στον μηρό.
Η συνεχής απουσία του Γουόκερ θα επέτρεπε στον ευέλικτο Άλεξ Χιμένεθ να ξεκινήσει ως δεξιό μπακ, πιθανώς να συνδεθεί με τον Κρίστιαν Πούλισιτς.
Σχεδόν βέβαιο ότι θα ξεκινήσει μπροστά – με τους Γιόβιτς και Τάμι Έιμπραχαμ να μένουν στον πάγκο – ο Σαντιάγκο Χιμένες έχει ήδη αντιμετωπίσει τη Λάτσιο τέσσερις φορές με την πρώην ομάδα του, την Φέγενορντ, πετυχαίνοντας πέντε γκολ εναντίον της.
Λάτσιο
Η Λάτσιο πέτυχε μόλις μία φορά στις τελευταίες 34 προσπάθειές της να νικήσει τους Ροσονέρι εκτός έδρας στη Serie A, χάνοντας τουλάχιστον 22 φορές σε αυτά τα παιχνίδια.
Η μοναδική της επιτυχία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου χρονολογείται από τον Νοέμβριο του 2019, αλλά ο σύλλογος της Ρώμης μπορεί να προσεγγίσει αυτή τη συνάντηση σε καλύτερη φόρμα από τους οικοδεσπότες τους.
Ενώ η Μίλαν έχει ήδη αποχωρήσει από την Ευρώπη, οι Λατσιάλοι θα συνεχίσουν την εκστρατεία τους στο Europa League την ερχόμενη Πέμπτη, με τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 εναντίον της Βικτόρια Πλζεν.
Επιπλέον, παρά την ισοπαλία και στα δύο τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος – ενάντια στη Νάπολι και τη Βενέτσια – βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από την τέταρτη Γιουβέντους και βρίσκονται έξι βαθμούς πάνω από τους αντιπάλους, αυτής της εβδομάδας.
Οι άνδρες του Μάρκο Μπαρόνι ηττήθηκαν την τελευταία φορά, ωστόσο, καθώς η ήττα της Τρίτης στο Coppa Italia από την Ίντερ τελείωσε τα όνειρα για την κατάκτηση του όγδοου εθνικού κυπέλλου – η Ίντερ θα συναντήσει τώρα τη Μίλαν στους ημιτελικούς.
Αγωνιστικά νέα Λάτσιο
Χωρίς τον τραυματία επιθετικό Βαλεντίν Καστεγιάνος, η Λάτσιο δεν έχει βρει δίχτυα σε κανέναν από τους δύο τελευταίους αγώνες της, οπότε ο Μπαρόνι θα επιδιώξει να σταματήσει αυτή η τάση.
Εν τω μεταξύ, λείπουν και οι Ελσέιντ Χισάι, Ματίας Βετσίνο και Φισάγιο Ντέλε-Μπασίρου.
Ο πρώην παίκτης της Μίλαν, Αλέσιο Ρομανιόλι, έγινε αλλαγή στο ημίχρονο της ήττας στο κύπελλο της Τρίτης λόγω μυϊκού προβλήματος και μπορεί να μην είναι διαθέσιμος για να ξεκινήσει ως κεντρικός αμυντικός. Ο Μάριο Χίλα και ο Σαμουέλ Ζιγκό θα μπορούσαν να συνδυαστούν στην άμυνα.
Στο αριστερό άκρο, ο αρχηγός της Λάτσιο, Ματία Τζακάνι, έχει συμμετάσχει σε έξι γκολ από επτά αγώνες πρωταθλήματος το 2025. Μόνο ο Ματέο Ρετέγκι (10) της Αταλάντα έχει καταγράψει περισσότερες συμμετοχές σε γκολ φέτος.
Μιλαν – Λατσιο προγνωστικα Serie A
Ενώ η Λάτσιο φαίνεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάστσαση από τη Μίλαν, και οι δύο έχουν αμυντικά ελαττώματα, επομένως θα μπορούσαν να υπάρξουν πολλά γκολ σε ένα διασκεδαστικό ματς με έντονες συγκινήσεις. Θα πάω με το over 2,5, σε απόδοση 1,83 στην Betsson.gr
Δείτε επίσης
- Bet Builder στο Μαντσεστερ Σιτι – Μπραιτον
- Bet Builder στο Μιλαν – Κομο
- Tορινο – Εμπολι προγνωστικα 🔼 15/03/2025
- Μαγιορκα – Εσπανιολ προγνωστικα 🔼 15/03/2025
- Εβερτον – Γουεστ Χαμ προγνωστικα 🔼 15/03/2025
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ
21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777