Όλο και περισσότερος κόσμος ασχολείται με το στοίχημα και όταν λέμε ασχολείται, δεν εννοούμε ότι απλά παίζουν ένα με δύο δελτία την εβδομάδα για να περάσει η ώρα. Μιλάμε για ανθρώπου οι οποίοι περνάνε ώρες στο διαδίκτυο μελετώντας προγνωστικά για στοίχημα και στοιχηματικές προτάσεις και συμβουλές σε διάφορες στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Με άλλα λόγια, μιλάμε για άτομα που παίρνουν εντελώς στα σοβαρά αυτή την ενασχόληση, αφού μπορούν να βγάλουν και χρήματα από αυτήν στο τέλος της ημέρας. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι όλοι αυτοί είναι και καλοί παίκτες. Δεν είναι λίγοι και αυτοί που διαπράττουν κάποια βασικά λάθη. Ας δούμε τα πιο σημαντικά.

Παίζουν χωρίς να έχουν μελετήσει

Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι ένα απαραίτητο μέρος του παιχνιδιού αφού μειώνουν σημαντικά τις πιθανότητες να «πάει κουβά» κανείς.

Οι προβλέψεις στοιχήματος μπορούν να βοηθήσουν με τα άγνωστα παιχνίδια και να σε βοηθήσουν να κάνεις μια πιο εμπεριστατωμένη επιλογή στα παιχνίδια και τα σημεία του δελτίου σου.

Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες αλλά και άλλες πηγές για να βρει κανείς προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν, οπότε είναι κρίμα να παίζεις στα τυφλά και στην ουσία να μετατρέπεις το δελτίο σου σε τζόκερ.

Δεν ψάχνουν για αποδόσεις

Το στοίχημα δεν είναι Λόττο. Δεν υπάρχουν τζακ ποτ και δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο ποσό που μοιράζονται οι νικητές. Κάθε δελτίο έχει τη δική του ταυτότητα και το πόσα θα κερδίσει ένας παίκτης βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στις αποδόσεις. Όσο χαμηλότερη η απόδοση, τόσο πιο σίγουρο το αποτέλεσμα.

Δεδομένου ότι το internet έχει ανοίξει τον κόσμο του στοιχήματος είναι λάθος να παίζει κανείς μόνο στο Πάμε Στοίχημα. Τα sites στο internet δίνουν πολύ καλύτερες αποδόσεις ενώ μπορεί κανείς να εκμεταλλευτεί και τα bonus στοιχηματικών εταιριών για τους νέους παίκτες και όχι μόνο. Με άλλα λόγια, ένας σοβαρός παίκτης δεν ασχολείται μόνο με προβλέψεις πάμε στοίχημα αλλά πρέπει να παίζει και το online στοιχημα στα δάχτυλα.

Εμπιστεύονται όλα τα sites

Κακά τα ψέματα, δεν είναι όλες οι σελίδες με προγνωστικά και στοιχηματικές προτάσεις ίδιες σε αξία. Δεν γίνεται άλλωστε όλες να προσφέρουν τα καλύτερα προγνωστικά της ημέρας. Θα πρέπει λοιπόν να μην εμπιστεύεται κανείς όλες τις ιστοσελίδες, αλλά να ρωτήσει άλλους παίκτες τη γνώμη τους και να μελετήσει προσεκτικά το «ιστορικό» της κάθε σελίδας. Το ίδιο ισχύει και για τις σελίδες στοιχήματος, εκεί μάλιστα θα πρέπει να είστε ακόμη πιο προσεκτικοί αφού οι σελίδες αυτές πρέπει να έχουν και μια σχετική άδεια από το Κράτος για να λειτουργούν εντός Ελλάδος. Αν η σελίδα στην οποία έπαιξες δεν έχει την άδεια αυτή, απλά δεν θα μπορέσεις να εισπράξεις τα χρήματα σου. Μη σε ψαρώνουν οι διάφοροι διαγωνισμοί που μπορεί να προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες, αν δεν έχουν άδεια. Μην διανοηθείς καν να ξοδέψεις ένα Ευρώ.

Θεωρούν το στοίχημα επάγγελμα

Μπορεί με τα κατάλληλα προγνωστικά για στοίχημα και με πολλή και άμεση ενημέρωση να έχει κανείς τη δυνατότητα να βγάλει κάποια χρήματα από τα δελτία του, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να παρατήσει ή να αμελήσει τη δουλειά του για χάρη του στοιχήματος. Μπορεί το στοίχημα να μην είναι τόσο τζόγος όσο το Τζόκερ, αλλά και πάλι η τύχη παίζει σημαντικό ρόλο αφού συχνά ακόμη και τα καλύτερα και πιο ασφαλή προγνωστικά πέφτουν έξω. Το στοίχημα είναι χόμπι και θα πρέπει να παίζετε μόνο όσα μπορείτε να χάσετε. Αν βρεθείς να παίζεις «το γάλα των παιδιών σου», τότε έχεις πρόβλημα με τον τζόγο και πρέπει να ζητήσεις άμεσα υποστήριξη.

Παίζουν παρολί

Το παρολί – στοίχημα με πολλά παιχνίδια στο οποίο αν δεν πιάσεις ένα χάνεις όλο το δελτίο αλλά αν τα κερδίσεις όλα οι συντελεστές τους πολλαπλασιάζονται – είναι ο πιο εύκολος τρόπος να χάσεις τα χρήματα σου. Όσο περισσότερα τα παιχνίδια του δελτίου σου, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να πάει κάτι στραβά. Το αποδεκτό παρολί είναι μέχρι δύο παιχνίδια, οτιδήποτε άλλο είναι καθαρός τζόγος