Pin It


Ποιά είναι η στρατηγική Kelly για το πάμε στοίχημα

Στρατηγική Kelly για το πάμε στοίχημα

Το σύστημα Kelly θα δώσει μια διαφορετική προσέγγιση στο Πάμε Στοίχημα και αυτό συμβαίνει γιατί βασίζεται στις αποδόσεις των μαθηματικών, του money management και στη στοιχηματική αξία(value bet), που εφευρέθηκε και αναπτύχθηκε από τον επιστήμονα John L. Kelly. Ο σκοπός των κριτηρίων Kelly είναι να βελτιστοποιηθεί το ποντάρισμα σε κάθε στοίχημα και να υπάρξει ελαχιστοποίηση (ή ακόμα και αποκλεισμός) του κινδύνου της αποτυχίας. Είναι μια μέθοδος η στρατηγική Kelly για το πάμε στοίχημα που χρησιμοποιείται όχι μόνο στο Στοίχημα, αλλά και στις χρηματιστηριακές αγορές.

Όπου και να είσαι, είναι και το Casino σου | 24χ7 | +21

Για να παίξει κάποιος το σύστημα Kelly θα πρέπει να υπολογίσει με ακρίβεια την πιθανότητα νίκης για κάθε ένα από τα στοιχήματα σας. Αφού το κάνετε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν τύπο που θα σας εμφανίσει το ποσοστό του bankroll σας, που θα πρέπει να επενδύσετε σε αυτό το παιχνίδι. Επειδή χρησιμοποιούνται ποσοστά ισορροπίας, αυτό το σύστημα δημιουργεί μια αντίθετη εξέλιξη από την στρατηγική Martingale. Δηλαδή. ποντάρετε λιγότερα αν χάσετε, στοιχηματίζετε περισσότερα αν κερδίσετε – εξ ου και η αδυναμία του μηδενισμού του μπάτζετ.

Το σύστημα Kelly χρησιμοποιεί έναν τύπο για να καθορίσει το βέλτιστο ποσοστό με τον ακόλουθο τρόπο:

Ποσοστό επένδυσης= (Πιθανότητα νίκης * αποδόσεις) -1 / αποδόσεων -1

Για καλύτερη κατανόηση, θα δούμε το ακόλουθο παράδειγμα: Αν υποθέσουμε ότι η Μπαρτσελόνα παίζει εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης σε εντός παιχνίδι και διατίθεται ο άσσος στην απόδοση του 1,95. Η ανάλυση μας λέει ότι η Μπαρτσελόνα έχει πιθανότητα 55% να κερδίσει το παιχνίδι.

55/100 * 1.95 -1 / 1,95 – 1 = 0,55 * 1,95 -1 / 0,95 = 0,0725 / 0,95 = 0,0688.

Αυτό σημαίνει ότι το βέλτιστο ποσοστό για να τοποθετήσετε το στοίχημα σας στη νίκη της Μπαρτσελόνα είναι 6,88% του συνολικού bankroll σας.

Build A bet: Όσα συμβαίνουν σε έναν αγώνα, συνδυάζονται σε ένα στοίχημα. |21+ *

Να είστε προσεκτικοί, αν το αποτέλεσμά σας είναι αρνητικό, τότε αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μείνετε μακριά από το αντίστοιχο στοίχημα.

Αλλά πώς μπορεί κανείς να προβλέψει με ακρίβεια τις πιθανότητες για ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσει; Δεν υπάρχει μαγική συνταγή για αυτό και έρχεται μόνο με την εργασία, την καλή ανάλυση και την εμπειρία. Σίγουρα δεν είναι εύκολο πράγμα για οποιονδήποτε, και αυτό είναι ένα από τα μειονεκτήματα της στρατηγικής αυτής. Το άλλο μειονέκτημα είναι το χαμηλό ποσοστό εξέλιξης της: Δεν θα δείτε τεράστιες νίκες και το κέρδος σας θα είναι μικρό μεν αλλά  συνεπές δε. Είναι ένα σύστημα το οποίο πρέπει να χρησιμοποιείται με υπομονή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το σύστημα η στρατηγική Kelly για το πάμε στοίχημα είναι άγνωστο στο μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού των παιχτών που αρέσκονται στο Πάμε Στοίχημα στη χώρα μας. Απαιτείται η πολύ καλή γνώση του αθλήματος που επιλέγετε για ποντάρισμα και βεβαίως συνεπάγεται καλή ανάλυση, καλή γνώση, την κατανόηση των κανόνων και money management. Αν ψάχνετε για μια χαμηλού κινδύνου μικρή, αλλά σταθερή αμοιβή για τα αθλητικά στοιχήματα, το σύστημα Kelly θεωρείται το ιδανικό για τον τρόπο πονταρίσματος και στρατηγικής. Αλλά και πάλι, θα πρέπει να είστε σε θέση να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις του Πάμε Στοίχημα, προβλέποντας αγώνες σε υψηλά ποσοστά. Νομοτελειακά θεωρείται μια στρατηγική στοιχήματος για τους επαγγελματίες παίκτες που δεν μπαίνουν στον χώρο του στοιχήματος μόνο για να δημιουργήσουν γρήγορο και εύκολο χρήμα, αλλά να επενδύσουν σε αυτό.

Δείτε επίσης για σήμερα

Τι είναι τελικά το arbitrage στο πάμε στοίχημα

*αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα και ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | +21

*ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ BLACKLISTED.

POPULAR MUST READ

ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

stoiximan

Stoiximan

1
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα
betshop

Betshop

2
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

Novibet

3
Εγγραφή!
Όροι και προϋποθέσεις
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
***αφορά μόνο το τελικό αποτέλεσμα

Τι είναι το BetCatalog.net

To BetCatalog ξεκίνησε το “ταξίδι” του στο διαδίκτυο από το 2008, αποτελώντας έναν ιστοχώρο με ειδήσεις και προγνωστικά στοιχήματος για το πάμε στοίχημα. Η ομάδα του, προσπαθεί πάντα να προσφέρει έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση στους παίκτες του στοιχήματος.

Εδώ θα βρείτε, όλα τα απαραίτητα εργαλεία, πριν παίξετε το κουπόνι σας στο στοίχημα. Επιπλέον, μπορείτε να αναζητήσετε πλήρη ενημέρωση για τις νόμιμες σελίδες στοιχημάτων, που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Οι αναλύσεις στοιχήματος και οι προτάσεις στοιχήματος αφορούν κυρίως το ποδόσφαιρο, από όλα τα πρωταθλήματα παγκοσμίως.

Μείνετε συντονισμένοι!!!!

Υπεύθυνος Στοιχηματισμός

Η συχνή συμμετοχή στα Παίγνια μπορεί να εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο του εθισμού και στην απώλεια περιουσίας.

Τηλεφωνική Γραμμή Ψυχολογικής Υποστήριξης για τον Τζόγο: 1114