21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Δανια – Αυστρια προγνωστικα στοιχημα Nations League
Οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου στην πρώτη κατηγορία του UEFA Nations League προετοιμάζονται για μάχη το βράδυ της Δευτέρας, καθώς η Δανία υποδέχεται την Αυστρία στο Στάδιο Πάρκεν της Κοπεγχάγης. Οι παίκτες του Κάσπερ Γιούλμαν υποχώρησαν με ήττα 1-0 από την Κροατία την τελευταία φορά, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν άτυχοι που δεν έφυγαν από τη σύγκρουσή τους με τη Γαλλία και με τους τρεις βαθμούς.
Επιστρέφει στις επιτυχίες η Δανία
Αποτυγχάνοντας να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η Κροατία αγωνίστηκε χωρίς χωρίς τον Λούκα Μόντριτς και τον Ματέο Κόβατσιτς για 45 λεπτά το βράδυ της Παρασκευής, η Δανία πλήρωσε τελικά το τίμημα και υπέστη μια οριακή ήττα από τη δευτεραθλήτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 στο δικό της γήπεδο.

Η ήττα από την Κροατία τερμάτισε ένα σερί έξι νικηφόρων αγώνων για τη Δανία στον δικό της γήπεδο, και έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που η εθνική σημείωσε την τελευταία της ισοπαλία σε οποιαδήποτε διοργάνωση, αλλά ένα τέτοιο αποτέλεσμα εδώ θα την άφηνε στην pole position για να προκριθεί στο τελικό πριν αγωνιστεί ξανά τον Σεπτέμβριο.
Απώλειες στην Δανία
Ο αναπληρωματικός της Δανίας Γιουσούφ Πούλσεν ήταν μόνο επτά λεπτά στον αγωνιστικό χώρο το απόγευμα της Παρασκευής πριν βγει με μυϊκό πρόβλημα και ο επιθετικός έχει ήδη αποκλειστεί για αυτό το παιχνίδι.
Τα νέα για τον τραυματισμό του Πούλσεν δεν είναι ιδανικά αφού το πρόβλημα στον ώμο του Κάσπερ Ντόλμπεργκ τον απέκλεισε από την πρόσφατη ήττα από τους Κροάτες, αλλά ο Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ και ο Γιόνας Όλντερ Βιντ εξακολουθούν να προσφέρουν ανταγωνισμό στον Αντρέας Κορνέλιους μπροστά.
Ο Ρόμπερτ Σκοφ και το νεαρό αγόρι της Λιντς, Ράσμους Κρίστενσεν, είναι έτοιμοι να δώσουν φρέσκα πόδια στα δεξιά για τη Δανία, ενώ ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι έτοιμος να κερδίσει την 115η συμμετοχή του για την εθνική ομάδα.
Σε δύσκολη θέση η Γαλλία
Ο Κιλιάν Μπαπέ ανέκαμψε εγκαίρως από τον τραυματισμό του για να απολαύσει ένα παραγωγικό παιχνίδι 30 λεπτών την Παρασκευή, και ενώ κανείς δεν θα έπρεπε ποτέ να ευχηθεί κακή υγεία σε έναν παίκτη, οι οπαδοί της Αυστρίας πιθανότατα θα ήταν απογοητευμένοι βλέποντας τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν να επιστρέφει σύντομα.

Μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα από τα τρία πρώτα παιχνίδια του ως επικεφαλής είναι ο πραγματικός ορισμός της μικτής τύχης για τον Ραλφ Ράνγκνικ, ο οποίος πρέπει τώρα να προσπαθήσει να οδηγήσει την Αυστρία σε μια έκτη συνεχόμενη νίκη εκτός έδρας στο Nations League.
Η πιο πρόσφατη από αυτές τις επιτυχίες είδαμε την Αυστρία να επιβάλλεται της Κροατίας στο παρθενικό παιχνίδι του τεχνικού, αλλά έχασε 2-1 από τη Δανία νωρίτερα αυτό το μήνα και τώρα έχει υποστεί τέσσερις συνεχόμενες ήττες από τους Σκανδιναβούς από τη νίκη σε φιλικό το 2010.
Απουσίες στην άμυνα της Αυστρίας
Ούτε η λίστα απουσιών της Αυστρίας είναι άδεια, με τον αμυντικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Νταβίντ Αλάμπα, να έρχεται αντιμέτωπος με τη Γαλλία με εμφανές μυϊκό πρόβλημα και να αντικαθίσταται από τον Κέβιν Ντάνσο.
Είναι δύσκολο να δεις τον Ράνγκνικ να δίνει μια ευκαιρία στον Αλάμπα, και με τον Φίλιπ Λίνχαρτ να μην έχει επιστρέψει ακόμη από πυρετό, ο Κέβιν Ντάνσο και ο Γκέρνοτ Τράουνερ θα μπορούσαν να σχηματίσουν το ζεύγος των σέντερ μπακ των φιλοξενούμενων αυτή την εβδομάδα.
Ο παίκτης της Στουτγάρδης Σάσα Καλάιτζιτς αντιπροσωπεύει μια καλά ξεκούραστη επιλογή στις επιθετικές τάξεις για την Αυστρία, η οποία θα μπορούσε επίσης να επιλέξει να ανακαλέσει τον Κρίστοφ Μπάουμγκαρτνερ στην πρώτη ενδεκάδα.
Δανια – Αυστρια προγνωστικα στοιχημα Nations League: Η Δανία και η Αυστρία μπορούν και οι δύο να είναι ικανοποιημένες με το ξεκίνημά τους στον τρέχοντα κύκλο του Nations League, αλλά θα έχουν ήδη στο μυαλό τους το μακρύ καλοκαιρινό διάλειμμα, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια κάπως συντηρητική μάχη μεταξύ κουρασμένων παικτών. Οι Δανοί είναι απίθανο να μην διεκδικήσουν την νίκη στο δικό τους γήπεδο, αλλά η Αυστρία κράτησε εξαιρετικά απέναντι στη Γαλλία, πιστεύω ότι αυτή η γηπεδούχος θα βρει τρόπο να επιβληθεί και ο άσσος στο 1,90 είναι οριακά αποδεκτός στις νομιμες εταιριες στοιχηματων.
Δανια – Αυστρια προγνωστικα στοιχημα Nations League @@ 1 σε απόδοση 1,90 (Stoiximan.gr)
Δείτε επίσης
- Σπορτινγκ – Αλβερκα προγνωστικα 🔼 31/10/2025
- Αιντχοφεν – Φορτουνα Σιταρντ προγνωστικα 🔼 31/10/2025
- Αουγκσμπουργκ – Ντορτμουντ προγνωστικα 🔼 31/10/2025
- Πιζα – Λατσιο προγνωστικα 🔼 30/10/2025
- Καλιαρι – Σασουολο προγνωστικα 🔼 30/10/2025
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ
21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777



 
																																											 
																																											 
											 
											 
											 
											 
											 
											 
								 
								 
								 
									
 
 

