Εβερτον – Νιουκαστλ προγνωστικα 🔼 05/10/2024

Η Έβερτον θα προσπαθήσει να διπλασιάσει της νίκες στην Premier League όταν υποδεχτεί τη Νιούκαστλ, στο Γκούντισον Παρκ το Σάββατο. Αν και ήταν μια αρχή για να ξεχάσουν οι γηπεδούχοι, η Νιούκαστλ δεν έχει κάνει ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Vistabet – Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας
Η Vistabet σε υποδέχεται με απίθανο W3lcome δώρο!
*New Players Only
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Έβερτον

Μετά από ένα μακρύ, επίπονο και απογοητευτικό εναρκτήριο σερί με πέντε ματς χωρίς νίκη, η Έβερτον τελικά σημείωσε μία νίκη στην Premier League, όταν κέρδισε την Κρίσταλ Πάλας με 2-1 το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Σε μια πολύ κακή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, όπου η Έβερτον έμεινε πίσω με 1-0, αλλά τα δύο γκολ του Ντουάιτ ΜακΝιλ λίγο μετά το διάλειμμα ανέτρεψε το παιχνίδι, δίνοντάς της την πρώτη νίκη, με ανατροπή, από τον Οκτώβριο του 2022.

Ενώ ο ΜανΝιλ δικαίως πήρε χώρο στα πρωτοσέλιδα, ήταν η επιστροφή του Τζάρραντ Μπραντγουέιτ που τελικά έκανε την Έβερτον να κρατήσει το σκορ, καθώς μπόρεσε να κλείσει την άμυνα της, σε πλήρη αντίθεση με τον τρόπο που υπερασπίστηκε το προβάδισμα της, τις τελευταίες εβδομάδες.

Η απόλυτη συνθηκολόγηση εναντίον της Μπόρνμουθ, χάνοντας με 3-2 αφού προηγήθηκε με δύο γκολ διαφορά στα 87 λεπτά αγώνα, ενώ το ίδιο έγινε στο Βίλα Παρκ, στην επόμενη αναμέτρηση της.

Αφού επίσης απέτυχε να διατηρήσει το προβάδισμά της, με τη Λέστερ την προηγούμενη εβδομάδα, το να καλωσορίσει πίσω τον Μπραντγουέιτ και να κερδίσει και τους τρεις βαθμούς θα μειώσει ελαφρώς την πίεση στον προπονητή Σον Ντάιτς, εν μέσω της επικείμενης εξαγοράς του συλλόγου.

Η Έβερτον είναι τώρα εκτός τελευταίας τριάδας για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν, αλλά θα μπορούσε να επιστρέψει στο διεθνές διάλειμμα εάν δεν καταφέρει να πάρει κάτι από αυτήν την αγωνιστική.

Το Γκούντισον Παρκ θα τους βοηθήσει στην αναζήτηση μιας άλλης νίκης, ωστόσο, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει έξι από τα οκτώ τελευταία τους και έχουν πάρει περισσότερους πόντους εντός έδρας από οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Premier League από την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου.

Η Νιούκαστλ είναι επίσης συχνά ευνοϊκός αντίπαλος, λαμβάνοντας υπόψη ότι έχασε μόνο τρία από τα 20 τελευταία της εντός έδρας, αλλά αυτό δεν ήταν χωρίς δράμα, καθώς αυτό το παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο συχνά αναδύει μερικές απίστευτες ιστορίες.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το πιο απίθανο βαθμό το 2020, όταν ο κεντρικός αμυντικός Φλοριάν Λεζέν σκόραρε δύο φορές στο τελευταίο λεπτό του πρόσθετου χρόνου για να αρπάξει την ισοπαλία 2-2.

Αγωνιστικά νέα Έβερτον

Μετά την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Τζάρραντ Μπραντγουέιτ το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι αναφορές υποδεικνύουν ότι ένας τραυματισμός θα μπορούσε να κρατήσει τον σημαντικό αμυντικό εκτός, μόλις ένα παιχνίδι μετά την επιστροφή του, πράγμα που σημαίνει ότι ο Μάικλ Κιν θα μπορούσε να βρεθεί στην ενδεκάδα.

Ο Γέσπερ Λίνστορμ έγινε αλλαγή στο ημίχρονο την περασμένη εβδομάδα και ο προπονητής χαρακτήρισε την απόδοσή του ως «κατώτερη» στη συνέντευξη Τύπου του την Πέμπτη, πράγμα που σημαίνει ότι ο Τζακ Χάρισον είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πάρει τη θέση του στη δεξιά πτέρυγα.

Τα δύο γκολ του Ντουάιτ ΜακΝιλ την περασμένη εβδομάδα συνέβαλε στο να αναδειχθεί υποψήφιος παίκτης του μήνα στην Premier League για τον Σεπτέμβριο.

Οποιαδήποτε συνάντηση με τη Νιούκαστλ θα έχει τα βλέμματα στραμμένα στον πρώην νεανικό προϊόν της Σάντερλαντ, Τζόρνταν Πίκφορντ, αλλά ο Άγγλος τερματοφύλακας θα πρέπει να βελτιώσει τις πρόσφατες επιδόσεις του, εάν θέλει να βοηθήσει την ομάδα του να κερδίσει τρεις βαθμούς απέναντι του συλλόγου της παιδικής ηλικίας του.

Νιούκαστλ

Από την άφιξη του Έντι Χάου, η Νιούκαστλ κέρδισε με 4-1 εδώ, αλλά υπέστη δύο ήττες, χάνοντας από μια 10μελή Έβερτον χάρη σε ένα γκολ του Άλεξ Ιβόμπι στο 99ο λεπτό το 2022, πριν χάσει με 3-0 την περασμένη σεζόν, με όλα τα γκολ να μπαίνουν στο τελευταίο 10λεπτο.

Πριν από την περασμένη σεζόν, η Νιούκαστλ είχε κερδίσει πέντε από τις προηγούμενες έξι κόντρα στην Έβερτον, αλλά μπόρεσε να πάρει μόνο έναν βαθμό από τους γηπεδούχους την περασμένη σεζόν, καθώς το πέναλτι του Ντόμινικ Κάλβερτ-Λιούιν της χάρισε έναν βαθμό στην τελευταία συνάντηση μεταξύ των δύο, τον Απρίλιο.

Οι άνδρες του Χάου θα πρέπει να έρθουν σε αυτή τη σύγκρουση με αρκετή αυτοπεποίθηση, καθώς ο απολογισμός τους με 11 πόντους από πιθανούς 18, είναι ο καλύτερος τους στην Πρέμιερ Λιγκ από το 2011.

Η Νιούκαστλ θα τερμάτιζε πέμπτη εκείνη τη σεζόν, χάνοντας το Τσάμπιονς Λιγκ την τελευταία μέρα, χάνοντας στο Γκούντισον Πάρκ, αλλά στόχος πάλι είναι η συμμετοχή στο Champions League.

Η ισοπαλία 1-1 με τη Μάντσεστερ Σίτι, παρόλο που ήταν χωρίς τον βασικό επιθετικό Αλεξάντερ Ισάκ, το περασμένο Σαββατοκύριακο υποδηλώνει ότι η Νιούκαστλ είναι έτοιμη να αγωνιστεί για τις ευρωπαϊκές θέσεις και πάλι αυτή τη σεζόν, αφού δεν τα κατάφερε τη σεζόν 2023-24 λόγω της κατάκτησης του Κυπέλλου Αγγλίας , από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Νιούκαστλ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην έβδομη θέση, ισοβαθμώντας με τη Φούλαμ, η οποία έκανε επίσης ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, και η συνέχιση κάποιας εξαιρετικής εκτός έδρας φόρμας το 2024, θα βοηθήσει πολύ αυτή την ευρωπαϊκή ώθηση.

Αφού έχασε τους τέσσερις τελευταίους εκτός έδρας αγώνες του 2023 και την Πρωτοχρονιά από τη Λίβερπουλ, η Νιούκαστλ έχει κερδίσει έκτοτε 10 από τα τελευταία 17 εκτός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Νιούκαστλ κέρδισε 1-0 χάρη σε ένα πέναλτι του Φάμπιαν Σαρ, την Γουίμπλεντον στο EFL Cup, για να αντιμετωπίσει την Τσέλσι, στην επόμενη φάση αλλά ο Χάου δεν ήταν ευχαριστημένος με την ομάδα του, λέγοντας ότι δεν έκανε αρκετά στην επίθεση και ισχυρίστηκε ότι ο αγώνας πρέπει “αμέσως να ξεχαστεί”.

Αγωνιστικά νέα Νιούκαστλ

Η Νιούκαστλ έχει αποδυναμωθεί σοβαρά από την απουσία του πρώτου σκόρερ της περασμένης σεζόν, Ισάκ, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο δάχτυλο του ποδιού, στη νίκη με την Γουλβς.

Ο επιθετικός έχει μείνει εκτός της επερχόμενης ααποστολής της Σουηδίας, υποδηλώνοντας ότι δεν θα εμφανιστεί εδώ, οπότε ο πρώην απόφοιτος της Ακαδημίας της Έβερτον, Άντονι Γκόρντον, πρόκειται να ξεκινήσει μπροστά, σε μια ατμόσφαιρα που σίγουρα θα είναι εχθρική απέναντί ​​του, αφού έφυγε το 2023.

Παρόλο που ο Κίραν Τρίπιερ έχασε τη αναμέτρηση κυπέλλου, θα πρέπει να είναι καλά για να επιστρέψει, αλλά οι Λιούις Μάιλι και Κάλαμ Ουίλσον δεν αναμένεται να εμφανιστούν, μέσα στον μήνα, με τους Σβεν Μπότμαν και Τζαμάλ Λασέλς είναι εκτός μακροπρόθεσμα.

Εβερτον – Νιουκαστλ προγνωστικα Πρεμιερ Λιγκ

Νίκη Νιουκαστλ @@ 2,15 (Pamestoixima.gr)

Και οι δύο ομάδες παίζουν καλό ποδόσφαιρο, ειδικά στο τελευταίο τρίτο, αλλά μόνο η μία ομάδα έχει τους βαθμούς που έπρεπε μέχρι στιγμής, και αυτή είναι η Νιούκαστλ. Η πιθανή απουσία του Μπραντγουέιτ θα είναι τεράστια, καθώς η Έβερτον έχει αποδειχθεί ανίκανη να αμυνθεί χωρίς αυτόν στην ομάδα μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν, οπότε οι φιλοξενούμενοι θα είναι φαβορί παρόλο που θα είναι χωρίς τον πρώτο σκόρερ, Ισάκ. Θα ρισκάρω με την νίκη της Νιουκάστλ σε απόδοση 2,15 στην Pamestoixima.gr

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi