Αργεντινη – Κολομβια προγνωστικα 🔼 15/07/2024

Επιδιώκοντας να κατακτήσει έναν άνευ προηγουμένου 16ο τίτλο στο Κόπα Αμέρικα, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή θα αντιμετωπίσει την Κολομβία στον τελικό του τουρνουά αυτού του καλοκαιριού στο Hard Rock Stadium, της Φλόριντα την Κυριακή. Αυτός ο πολυαναμενόμενος τελικός αντιπροσωπεύει την πρώτη φορά που αυτά τα δύο έθνη θα συναντηθούν στο τελευταίο παιχνίδι, με την Αργεντινή να προετοιμάζεται για ρεκόρ με την 30η εμφάνιση στον τελικό, καθώς η Κολομβία ετοιμάζεται για μόλις την τρίτη της.

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση
Εώς 1370 προσφορές * γνωριμίας από τη Novibet
Bonus Code NOVIGIFT
Valid Until: Οκτ 18, 2024
*New Players Only
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Αργεντινή

Αφού προκρίθηκε από τα προημιτελικά με έναν νευρικό θρίαμβο επί της διαδικασίας των πέναλτι επί του Ισημερινού, η Αργεντινή εξασφάλισε τη νίκη με 2-0 επί του πρωτοεμφανιζόμενου στο Κόπα Αμέρικα, Καναδά στα ημιτελικά, επεκτείνοντας το αήττητο σερί της σε όλες τις διοργανώσεις σε 10 αγώνες στη σειρά.

Το πρώτο γκολ του Χουλιάν Άλβαρες, διπλασιάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο από τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ξεπέρασε τον Ιρανό Αλί Νταεΐ και έγινε ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του διεθνούς ποδοσφαίρου με 109 γκολ.

Ο επικεφαλής προπονητής Λιονέλ Σκαλόνι επέμεινε ότι η πορεία της Αργεντινής στον τελικό του Κόπα Αμέρικα δεν ήταν «με τριαντάφυλλα» όπως πολλοί προέβλεπαν και έχει επαινέσει τους παίκτες του που ξεπέρασαν τις «εξαιρετικά δύσκολες» προκλήσεις καθ’ οδόν για να φτάσουν σε μια τρίτη διαδοχική συμμετοχή σε μία μεγάλη διοργάνωση.

Η Αργεντινή, που κατατάσσεται πρώτη στον κόσμο από τη FIFA, είχε πολλές επιτυχίες κατά τη διάρκεια της παραμονής της στις Ηνωμένες Πολιτείες και δεν έχει χάσει ακόμα ένα σημαντικό αγώνα νοκ άουτ τουρνουά επί αμερικανικού εδάφους από τότε που ηττήθηκε από τη Ρουμανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994.

Τώρα, μόλις μια νίκη μακριά από το απόλυτο ρεκόρ του 16ου τίτλου στο Κόπα Αμέρικα – αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 15ο μαζί με την Ουρουγουάη – η Αργεντινή θα έχει κίνητρα για τον τελικό της Δευτέρας, που θα είναι ο 145ος και τελευταίος αγώνας του Άνχελ Ντι Μαρία για την εθνική ομάδα πριν αποσυρθεί. Ωστόσο από την άλλη, ο Λιονέλ Μέσι σχεδιάζει να συνεχίσει να παίζει πέρα ​​από το τουρνουά του καλοκαιριού.

Η Αλμπισελέστε θα έχει αυτοπεποίθηση για την επιτυχία κόντρα στην Κολομβία, καθώς έχει κερδίσει 26 από τις προηγούμενες 43 αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις, συμπεριλαμβανομένης μιας νίκης στα πέναλτι στους ημιτελικούς του Κόπα Αμέρικα του 2021, αλλά θα πρέπει να είναι επιφυλακτική, έπειτα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις της Κολομβίας.

Αγωνιστικά νέα Αργεντινή

Η Αργεντινή δεν έχει ανησυχίες για τραυματισμούς ή τιμωρία και ο Σκαλόνι θα μπορούσε να παρατάξει αμετάβλητο αρχικό σχήμα για τον τελικό, με την τετράδα των Γκονσάλο Μοντιέλ, Κρίστιαν Ρομέρο Λισάντρο Μαρτίνες και Νικολάς Ταγκλιάφικο να παραμένει άθικτη.

Ο Νικολάς Ταγκλιάφικο και ο Εζεκιέλ Παλάσιος θα πιέσουν και οι δύο για να ξεκινήσουν στο κέντρο της μεσαίας γραμμής, αλλά οι Έντσο Φερνάντες και Ροντρίγκο Ντε Πολ αναμένεται να διατηρήσουν τις θέσεις τους στην πρώτη ενδεκάδα, ενώ ο Άνχελ ντι Μαρία πρόκειται να κάνει την τελευταία του συμμετοχή στη διεθνή ποδοσφαιρική σκηνή, στη δεξιά πλευρά.

Ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ξεπέρασε έναν τραυματισμό στο πόδι για να παίξει ολόκληρο το 90λεπτο κόντρα στον Καναδά, θα ξεκινήσει στην επίθεση με τον Χουλιάν Άλβαρες, πράγμα που σημαίνει ότι ο Λαουτάρο Μαρτίνεθ που κυνηγά τη Χρυσή Παπούτσια – ο οποίος έχει σημειώσει 4 γκολ σε τουρνουά – πρόκειται να ξεκινήσει ως αντικαταστήστε για άλλη μια φορά.

Αποστολή της Αργεντινής

Τερματοφύλακες: Φράνκο Αρμάνι (Ρίβερ Πλέιτ), Χερόνιμο Ρούλι (Άγιαξ), Εμιλιάνο Μαρτίνες (Άστον Βίλα)

Αμυντικοί: Λούκας Μαρτίνες Κουάρτα (Φιορεντίνα), Νικολάς Ταλιαφίκο (Λυών), Γκονσάλο Μοντιέλ (Νότιγχαμ), Χερμάν Πετσέλα (Μπέτις), Μάρκος Ακούνια (Σεβίλλη), Κρίστιαν Ρομέρο (Τότεναμ), Νικολάς Οταμέντι (Μπενφίκα), Λισάντρο Μαρτίνες (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ναουέλ Μολίνα (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Μέσοι: Λεάντρο Παρέδες (Ρόμα), Ροντρίγκο Ντε Πολ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Εζεκιέλ Παλάσιος (Λεβερκούζεν), Τζιοβάνι Λο Σέλσο (Τότεναμ), Γκουίντο Ροντρίγκες (Μπέτις), Αλέξις Μακάλιστερ (Λίβερπουλ), Ένσο Φερνάντες (Τσέλσι), Βαλεντίν Καρμπόνι (Μόντσα)

Επιθετικοί: Χουλιάν Άλβαρες (Μάντσεστερ Σίτι), Λιονέλ Μέσι (Ίντερ Μαΐάμι), Άνχελ Ντι Μαρία (Μπενφίκα), Νικολάς Γκονζάλες (Φιορεντίνα), Αλεχάντρο Γκαρνάτσο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Λαουτάρο Μαρτίνες (Ίντερ)

Κολομβία

Από τότε που η Κολομβία έχασε 1-0 από την Αργεντινή στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Φεβρουάριο του 2022, σημείωσε νέο ρεκόρ για το μεγαλύτερο σε διάρκεια σερί χωρίς ήττα, με τον ημιτελικό θρίαμβο της Πέμπτης επί της Ουρουγουάης να επεκτείνει το εντυπωσιακό αήττητο σερί της σε 28 αγώνες (έξι ισοπαλίες) σε όλα τα τουρνουά.

Ο Τζέφερσον Λέρμα οδήγησε την Κολομβία σε προβάδισμα στο 39ο λεπτό πριν αποβληθεί ο συμπαίκτης του στην Κρίσταλ Πάλας, Ντάνιελ Μουνόζ, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Παρόλα αυτά, οι Κολομβιανοί κατέπνιξαν γενναία την επιθετική απειλή της Ουρουγουάης και κράτησαν τη νίκη με 1-0, στη Βόρεια Καρολίνα.

Ο γεννημένος στο Μπουένος Άιρες Νέστορ Λορέντζο, ο οποίος δεν έχει ακόμη γευτεί την ήττα ως προπονητής της Κολομβίας από τον διορισμό του τον Ιούλιο του 2022, πιστεύει ότι η ομάδα του ανταμείφθηκε για τη γενναιότητα της στη νίκη επί της Ουρουγουάης σε έναν αγώνα που στιγματίστηκε από δυσάρεστες σκηνές, καθώς οι παίκτες της Ουρουγουάης ενεπλάκησαν σε μαζικό καυγά με οπαδούς στις εξέδρες.

Βρισκόμενη στην 12η θέση στον κόσμο από τη FIFA, η Κολομβία έφτασε στα ημιτελικά στα τρία από τα τέσσερα τελευταία τουρνουά του Κόπα Αμέρικα, αλλά αφού αποκλείστηκε το 2016 και το 2021 – τερματίζοντας τρίτοι και στις δύο περιπτώσεις – ετοιμάζονται τώρα για τον πρώτο τους τελικό του Κόπα Αμέρικα αφού στέφθηκαν πρωταθλητές για πρώτη φορά το 2001, εντός έδρας.

Αν και η Κολομβία είναι κατανοητό σε υψηλό επίπεδο χάρη στην υπέροχη αήττητη σειρά της, οι παίκτες του Λορέντζο θα μπουν στο τελικό ως αουτσάιντερ, καθώς έχουν νικήσει μόνο τρεις φορές την Αργεντινή σε 21 συναντήσεις αυτόν τον αιώνα, συμπεριλαμβανομένης της πιο πρόσφατης νίκης τους (2-0) στο φάση των ομίλων του Κόπα Αμέρικα 2019.

Αγωνιστικά νέα Κολομβία

Όσον αφορά την Κολομβία, ο Ντανιέλ Μουνιός αποκλείεται με τιμωρία μετά την αποβολή του στους ημιτελικούς, έτσι ο Σαντιάγκο Αρίας με 58 συμμετοχές θα ξεκινήσει στη θέση του δεξιού μπακ, ενώνοντας τους Ντάβινσον Σάντσες, Κάρλος Κουέστα και Γιόαν Μοχίκα στην άμυνα.

Ο αρχηγός της Κολομβίας Τζέιμς Ροντρίγκεζ, ο οποίος έχει καταγράψει ένα ρεκόρ στο Κόπα Αμέρικα με έξι ασίστ σε πέντε αγώνες στο τουρνουά του φετινού καλοκαιριού, πρόκειται να συνεχίσει στο νούμερο 10, με τον Λουίς Ντίαζ της Λίβερπουλ και τον Τζον Άριας της Φλουμινένσε να καταλαμβάνουν τις θέσεις στα πλάγια.

Ο Τζον Κόρντομπα προτιμήθηκε να ξεκινήσει αντί του Τζον Ντουράν της Άστον Βίλα και τον πρώην παίκτη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης Ραφαέλ Σάντος Μπορέ σε κάθε έναν από τους τελευταίους τέσσερις αγώνες, στους οποίους σημείωσε δύο γκολ και δύο ασίστ, και ο επιθετικός της Κρασνοντάρ θα διατηρήσει τη θέση του στην ενδεκάδα για τον τελικό.

Αποστολή της Κολομβίας

Τερματοφύλακες: Νταβίντ Οσπίνα (Αλ Νασρ), Καμίλο Βάργκας (Άτλας Γουαδαλαχάρα), Άλβαρο Μοντέρο (Μιγιονάριος).

Αμυντικοί: Ντάβινσον Σάντσες (Γαλατάσαραϊ), Σαντιάγκο Αρίας (Μπαΐα), Γιέρι Μίνα (Κάλιαρι), Ντανιέλ Μουνιός (Κρίσταλ Πάλας), Γιόχαν Μοχίκα (Οσασούνα), Τζον Λουκουμί (Μπολόνια), Κάρλος Κουέστα (Γκενκ), Ντέιβερ Μασάδο (Λανς), Γιέρσον Μοσκέρα (Βιγιαρεάλ).

Μέσοι: Χάμες Ροντρίγκες (Σάο Πάουλο), Ματέους Ουρίμπε (Αλ Σαντ), Τζέφερσον Λέρμα (Κρίσταλ Πάλας), Χουάν Φερνάντο Κιντέρο (Ράσινγκ), Χόρχε Καρασκάλ (Δυναμό Μόσχας), Τζον Αρίας (Φλουμινένσε), Ρίτσαρντ Ρίος (Παλμέιρας), Γιάσερ Ασπρίγια (Γουότφορντ), Κέβιν Καστάνιο (Κράσνονταρ), Σεμπαστιάν Γκόμες (Κοριτίμπα).

Επιθετικοί: Λουίς Ντίας (Λίβερπουλ), Ραφαέλ Σάντος Μπορέ (Ιντερνασιονάλ Πόρτο Αλέγκρε), Μιγκέλ Μπόρχα (Ρίβερ Πλέιτ), Λουίς Σινιστέρα (Μπόρνμουθ), Τζον Ντουράν (Άστον Βίλα), Τζον Κόρδοβα (Κράσνονταρ).

Αργεντινη – Κολομβια προγνωστικα Copa America

Under 2,5 @@ 1,60 (Bwin.gr)

Οι οπαδοί της Αργεντινής θα χαρούν όταν μάθουν ότι ο υπερυπολογιστής της Opta έδωσε στην ομάδα τους 62,9% πιθανότητες να διατηρήσει τον τίτλο της στο Κόπα Αμέρικα, αλλά απέναντι σε μια ανθεκτική ομάδα της Κολομβίας, η οποία δεν έχει χάσει σε κανέναν αγώνα για πάνω από δύο χρόνια, δεν θα είναι περίπατος.

Τούτου λεχθέντος, οι κυρίαρχοι πρωταθλητές, που διαθέτουν άφθονη εμπειρία σε μεγάλους αγώνες, θα πρέπει να επικρατήσουν, ειδικά αν μπορούν να βρουν έναν τρόπο να σταματήσουν τον Τζέιμς Ροντρίγκεζ και έχουν τον Μέσι σε ιδανική αγωνιστική κατάσταση. Σίγουρα ο τελικός θα κριθεί στις λεπτομέρειες και το under 2,5 στο 1,45 στην Novibet.gr, έχει σημαντική τύχη. Εξίσου η ισοπαλία λίγο κάτω από 3,00 είναι αρκετά πιθανή.

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi