Ολλανδια – Αυστρια προγνωστικα 🔼 25/06/2024

Θέλοντας μόνο έναν βαθμό για να εξασφαλίσει μια θέση στη νοκ-άουτ φάση του Euro 2024, η Ολλανδία συναντά την Αυστρία για την τελευταία αναμέτρηση του ομίλου D την Τρίτη. Οι ομάδες θα αγωνιστούν στο Βερολίνο, με τους Ολλανδούς να έχουν τέσσερις βαθμούς μετά την ισοπαλία με τη Γαλλία. Οι Αυστριακοί κέρδισαν την Πολωνία, αλλά πρέπει τώρα να αποφύγουν την ήττα για να έχουν καλές πιθανότητες να φτάσουν στους 16.

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένουν στο Pamestoixima.gr

Φανταστική Προσφορά* για όλους τους νέους παίκτες

Bonus Code PSCOMBO
Valid Until: Οκτ 31, 2024
*New Players only
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ολλανδία

Με στόχο να πάρει μέρος στους γύρους νοκ άουτ για όγδοη φορά στις εννέα τελευταίες εμφανίσεις της σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, η Ολλανδία έκανε ένα βήμα πιο κοντά στον πρωταρχικό της στόχο, κρατώντας τη Γαλλία ισόπαλη 0-0 το βράδυ της Παρασκευής.

Αν και καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το αδιέξοδο της ισοπαλίας, στη Λειψία, ο Τσάβι Σάιμονς φάνηκε να έβαλε μπροστά την ομάδα του στο 69ο λεπτό, με τον επιδέξιο επιθετικό να σκοράρει στην κάτω γωνία αφού ο τερματοφύλακας της Γαλλίας Μάικ Μαινιάν είχε αρνηθεί το γκολ τον Μέμφις Ντεπάι.

Ωστόσο, μετά από έναν μακρύ έλεγχο του VAR, το γκολ τελικά ακυρώθηκε για οφσάιντ, με τον Ολλανδό αμυντικό Ντένζελ Ντάμφρις να κρίνεται ότι παρενέβαινε στην φάση, παρόλα αυτά η Ολλανδία κατάφερε να βάλει τον εαυτό του σε απόσταση αναπνοής, από τους 16 της διοργάνωσης.

Έχοντας κερδίσει προηγουμένως την Πολωνία με 2-1 στο πρώτο τους πρώτο παιχνίδι, οι Οράνιε θα εξασφαλίσουν μια θέση στους δύο πρώτους του ομίλου D εάν αποφύγουν την ήττα από την Αυστρία, ενώ θα τερματίσει στην πρώτη θέση εάν κερδίσει και η Γαλλία δεν τα καταφέρει, κόντρα στην Πολωνία.

Εν τω μεταξύ, εάν οι παίκτες του Κούμαν μείνουν στην ισοπαλία και η Γαλλία κερδίσει, θα τερματίσουν στη δεύτερη θέση – ακόμα και στην ήττα, τέσσερις βαθμοί θα αποδειχθούν πιθανότατα αρκετοί για να προχωρήσουν, από την τρίτη θέση.

Από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, η Ολλανδία είναι αήττητη σε αγώνες ομίλων σε μεγάλα τουρνουά, κερδίζοντας εννέα στα 11 ματς και σκοράροντας σε κάθε παιχνίδι εκτός από την αναμέτρηση χωρίς γκολ της Παρασκευής με τους Γάλλους.

Κατά τη διάρκεια αυτού του σερί, η Αυστρία ηττήθηκε με 2-0 στο Euro 2020, όταν ο Ντεπάι και ο Ντάμφρις ήταν και οι δύο εύστοχοι στο Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα. Μια επανάληψη αυτού του σκορ θα οδηγούσε τώρα τους Ολλανδούς στην επόμενη φάση.

Αγωνιστικά νέα Ολλανδία

Ο Ρόναλντ Κούμαν θα πρέπει να έχει στη διάθεσή του μια πλήρη ομάδα για τον τελευταίο αγώνα των ομίλων της Ολλανδίας, καθώς ο επιθετικός του Άγιαξ, Μπράιαν Μπρόμπι, επέστρεψε στον πάγκο για τον αγώνα με τη Γαλλία, αφού ξεπέρασε έναν τραυματισμό.

Η παρουσίαση του Γερεμί Φριμπόνγκ ήταν η μόνη αλλαγή του Κούμαντην Παρασκευή, αλλά με το ένα πόδι ήδη στους 16, σίγουρα θα εξεταστούν περαιτέρω αλλαγές.

Τόσο ο Φέερμαν όσο και ο συμπαίκτης του Σούτεν βρίσκονται μία κάρτα μακριά από την τιμωρία, κάτι που μπορεί να είναι ένας παράγοντας στην επιλογή της ομάδας, ανοίγοντας ενδεχομένως την πόρτα για τον Ryan Γκράβενμπερχ ή τον Βαινάλντουμ.

Μπροστά, ο Βέγκχορστ θα ελπίζει να υποκαταστήσει τον ΝτεπάΪ, ο οποίος απέχει μόλις πέντε γκολ για να ισοφαρίσει το συνολικό ρεκόρ του Ρόμπιν φαν Πέρσι για τους Οράνιε.

Αποστολή της Ολλανδίας

Τερματοφύλακες: Μπιζό (Μπρεστ), Φλέκεν (Μπρέντφορντ), Βερμπρούγκεν (Μπραιτον)

Αμυντικοί: Ακέ (Μαν.Σιτι), Μπλιντ (Χιρόνα), Ντάμφρις (Ίντερ), Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), Ντε Φράι (Ίντερ), Ντε Λιχτ (Μπάγερν Μονάχου), Φρίμπονγκ (Λεβερκούζεν), Φαν Ντε Βρι (Τότεναμ), Γκερτρούιντα (Φέγενορντ)

Μέσοι: Γκράβενμπερχ (Λίβερπουλ), Ράιντερς (Μίλαν), Κουπμάινερς (Αταλάντα), Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Σίμονς (Λειψία), Βαινάλντουμ (Αλ Ετιφάκ), Φέερμαν (Αϊντχόφεν), Σούτεν (Αϊντχόφεν)

Επιθετικοί: Μπρόμπεϊ (Άγιαξ), Μάλεν (Ντόρτμουντ), Χάκπο (Λίβερπουλ), Βέγκχορστ (Χόφενχαϊμ), Μπεργκβάιν (Άγιαξ), Ντεπάι (Ατλέτικο Μαδρίτης)

Ενδεκάδα Ολλανδια (4-2-3-1)

Βερμπρούγκεν; Ντάμφρις, Ντε Βρι, Φαν Ντάικ, Ακέ; Ράιντερς, Βαινάλντουμ; Φριμπόνγκ, Σίμονς, Χάκπο; Ντεπάϊ

Αυστρία

Συμπεριλαμβανομένης της ήττας στο Άμστερνταμ πριν από τρία καλοκαίρια, η Αυστρία έχασε τους τελευταίους επτά αγώνες της από την Ολλανδία – το μεγαλύτερο σε εξέλιξη σερί εναντίον ενός μόνο αντιπάλου.

Στην πραγματικότητα, η τελευταία τους νίκη επί των Ολλανδών χρονολογείται από τον Μάιο του 1990, αλλά ο τερματισμός αυτής της άγονης διαδρομής μπορεί να είναι απαραίτητος το βράδυ της Τρίτης, προκειμένου να διασφαλιστεί η πρόκριση στους 16.

Η Αυστρία θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο Δ εάν πάρει τους μέγιστους βαθμούς και η Γαλλία όχι, αλλά σε περίπτωση ισοπαλίας και χάσουν οι Γάλλοι, οι Αυστριακοί θα τερματίσουν στην τρίτη θέση, έχοντας χάσει στο πρώτο ματς.

Ένας βαθμός σίγουρα θα αποδεικνυόταν επαρκής για να προκριθεί ως η καλύτερη ομάδα στην τρίτη θέση σε κάθε περίπτωση, βοηθώντας την να φτάσει στους γύρους νοκ άουτ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση. Έχοντας αποτύχει να περάσουν τη φάση των ομίλων στις δύο πρώτες εμφανίσεις τους – ως γηπεδούχοι το 2008 και στη συνέχεια ξανά οκτώ χρόνια αργότερα – αυτό θα αντιπροσώπευε ένα εντυπωσιακό επίτευγμα.

Μετά την ήττα από τη Γαλλία στον πρώτο τους αγώνα στο Euro 2024, δύο παίκτες που ανακλήθηκαν στην αρχική ενδεκάδα ήταν σκόρερ καθώς η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ σημείωσε σημαντική νίκη 3-1 επί της Πολωνίας το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο Γκερνό Τράουνερ άνοιξε το σκορ και ο Κριστόφ Μπαουμγκάρτνερ πέτυχε το δεύτερο γκολ της Αυστρίας μετά από μία έξυπνη ενέργεια του Μάρκο Αρναούτοβιτς, ο οποίος επιβεβαίωσε και τους τρεις βαθμούς από το σημείο του πέναλτι με 12 λεπτά να απομένουν.

Μετά τη νίκη τους με 3-1 στο Βερολίνο, οι Αυστριακοί θα μπορούσαν πλέον να κερδίσουν συνεχόμενα παιχνίδια για πρώτη φορά από το 1982, όταν βγήκαν ξανά στο εμβληματικό Ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου.

Αγωνιστικά νέα Αυστρία

Εν τω μεταξύ, ο προπονητής της Αυστρίας, Ραλφ Ράνγκνικ, έκανε αλλαγές στην αρχική του ενδεκάδα πριν από τη νίκη επί της Πολωνίας, οπότε δεν μπορούν να αποκλειστούν περισσότερες αλλαγές την Τρίτη.

Κόντρα στη Γαλλία, ο Μαξιμίλιαν Βέμπερ και ο Κέβιν Ντάνσο ήταν ζευγάρι στην άμυνα, αλλά οι Γκερνό Τράουνερ και Φίλιπ Λάινχαρτ ήταν στο πλάι. Αφού σημείωσε το πρώτο γκολ, ο Τράουνερ αναγκάστηκε αργότερα να αντικατασταθεί λόγω μυϊκού προβλήματος, οπότε η παρουσία του είναι τώρα υπό αμφισβήτηση.

Ο Κριστόφ Μπαουμγκάρτνερ διεκδίκησε το βραβείο «Man of the Match» και είναι πιθανό να διατηρηθεί στην ενδεκάδα, ενώ ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών Μάρκο Αρναούτοβιτς μάχεται ξανά με τον Μίκαελ Γκρέγκοριτς για να πρωτοστατήσει στην Αυστριακή επίθεση.

Αποστολή της Αυστρίας

Τερματοφύλακες: Νίκλας Χελντ (Ραπίντ Βιέννης), Χάινζ Λίντνερ (Ουνιόν Σεν Zλουάζ), Πατρίκ Πεντζ (Μπρόντμπι)

Αμυντικοί: Φλάβιους Ντανίλιουτς (Σάλτσμπουργκ), Κέβιν Ντάνσο (Λανς), Φίλιπ Λάινχαρτ (Φράιμπουργκ), Φίλιπ Εμβενέ (Μάιντς), Στεφάν Ποσχ (Μπολόνια), Λέοπολντ Κέρφελντ (Ραπίντ Βιέννης), Γκερνό Τράουνερ (Φέγενορντ), Μαξιμίλιαν Βέμπερ (Γκλάντμπαχ)

Μέσοι: Κριστόφ Μπαουμγκάρτνερ (Λειψία), Φλοριάν Γκρίλιτς (Χοφενχάιμ), Μάρκο Γκρουλ (Ραπίντ Βιέννης), Φλοριάν Κάιντς (Κολωνία), Κόνραντ Λάιμερ (Μπάγερν), Αλεξάντερ Πρας (Στουρμ Γκρατς), Μαρσέλ Σάμπιτσερ (Ντόρτμουντ), Ρομάνο Σμιντ (Βέντερ Βρέμης), Ματίας Σέιντλ (Ραπίντ βιέννης), Νικολάς Σέιβαλντ (Λειψία), Πατρίκ Βίμερ (Βόλφσμπουργκ)

Επιθετικοί: Μάρκο Αρναούτοβιτς (Ίντερ), Μαξιμίλιαν Έντρουπ (Χάρτμπεργκ), Μίκαελ Γκρέγκοριτς (Φράιμπουργκ), Αντρέας Βάιμαν (Γουέστ Μπρομ)

Ενδεκάδα Αυστρια (4-2-3-1)

Πεντς; Ποσχ, Ντάνσο, Λάινχαρτ, Εμβενέ; Σέιβαλντ, Λάϊμερ; Βίμερ, Μπαουμγκάρτνερ, Σάμπιτσερ; Γκρεγκόριτς

Σταζιστικά Ολλανδια – Αυστρια

  • Η Ολλανδία έχει κερδίσει δύο προηγούμενες αναμετρήσεις μεγάλων τουρνουά με την Αυστρία (Παγκόσμιο Κύπελλο/Ευρώ). Οι Οράνιε κέρδισαν 5-1 στο Παγκόσμιο Κύπελλο FIFA 1978 και 2-0 στο UEFA Euro 2020. Η Αυστρία έχει χάσει τους τελευταίους επτά αγώνες της από την Ολλανδία, τη μεγαλύτερη τρέχουσα σειρά ήττων της από έναν μόνο αντίπαλο. Η πιο πρόσφατη νίκη τους χρονολογείται από τον Μάιο του 1990 σε φιλικό της Βιέννης (3-2).
  • Από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014, η Ολλανδία δεν έχει χάσει κανένα παιχνίδι της φάσης των ομίλων σε μεγάλες διοργανώσεις (Παγκόσμιο Κύπελλο/Euro), κερδίζοντας εννέα από τις 11 αναμετρήσεις της. Δεν μπόρεσαν να νικήσουν τη Γαλλία την περασμένη εβδομάδα, ενώ απέτυχαν να σκοράρουν για πρώτη φορά σε αυτούς τους 11 αγώνες.
  • Μετά τη νίκη με 3-1 επί της Πολωνίας, η Αυστρία μπορεί να κερδίσει διαδοχικούς αγώνες σε μία μόνο μεγάλη διοργάνωση (Παγκόσμιο Κύπελλο/Ευρώ) για πρώτη φορά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1982 (1-0 εναντίον Χιλής, 2-0 εναντίον Αλγερίας).
  • Ο Νίκολας Σάιβαλντ έχει ανακτήσει την κατοχή 11 φορές και έχει κάνει δέκα τάκλιν στα δύο παιχνίδια του στο UEFA Euro 2024 μέχρι στιγμής, τα περισσότερα από κάθε Αυστριακό παίκτη. Παρά αυτούς τους αριθμούς, δεν έχει ακόμη δεχθεί ένα φάουλ στο τουρνουά.
  • Ο Φίρχιλ φαν Ντάικ έκανε οκτώ εκκαθαρίσεις στην ισοπαλία 0-0 εναντίον της Γαλλίας την 2η αγωνιστική. τα περισσότερα από Ολλανδό παίκτη σε αγώνα της φάσης των ομίλων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα UEFA από το 2008 εναντίον της Ρουμανίας.

Ολλανδια – Αυστρια προγνωστικα Euro 2024

Goal Goal @@ 1,62 (Novibet.gr)

Η ανάγκη της Αυστρίας για νίκη είναι μεγαλύτερη, οπότε ίσως χρειαστεί να επιβάλουν, το γνωστό τους στυλ υψηλής έντασης. Η Ολλανδία μπορεί να μην εκμεταλλευτεί πλήρως τα κενά στα μετόπισθεν, αλλά η ισοπαλία μπορεί να οδηγήσει και τις δύο ομάδες στους 16. Νομίζω ότι θα ξεκινήσει από το 1-1 η αναμέτρηση και θα πάω με το γκολ γκολ σε απόδοση 1,62 στην Novibet.gr

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi