Γεωργια – Τσεχια προγνωστικα 🔼 22/06/2024

Και οι δύο χωρίς βαθμό στον όμιλο F, η Γεωργία και η Τσεχία στοχεύουν για τους πρώτους βαθμούς στο Euro 2024, όταν συναντηθούν το απόγευμα του Σαββάτου. Αφού και οι δύο ηττήθηκαν στο εναρκτήριο παιχνίδι τους, το Αμβούργο φιλοξενεί την πρώτη αναμέτρηση των εθνών σε οποιαδήποτε διοργάνωση – και καμία δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει ξανά.

Sportingbet– Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας
Big Welcome | Επέλεξε το δώρο* σου
*New Players Only
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Γεωργία

Ξεκινώντας την πρώτη της συμμετοχή της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Ντόρτμουντ, μια δυναμική ομάδα της Γεωργίας δοκίμασε την Τουρκία για 90 λεπτά και ένα ξέφρενο φινάλε καθυστερήσεων.

Μετά το υπέροχο χτύπημα του Μερτ Μουλντούρ που είχε βάλει μπροστά στο σκορ τους Τούρκους, ο Ζορζ Μικαουτατζέ σημείωσε το ιστορικό παρθενικό γκολ της χώρας του σε μια μεγάλη διοργάνωση, ισοφαρίζοντας το σκορ.

Συνολικά, η ομάδα του Γουιλί Σανιόλ είχε 14 σουτ στο τέρμα – τα περισσότερα από οποιονδήποτε πρωτοεμφανιζόμενο από την Αυστρία το 2008 – αλλά δέχτηκε ακόμα δύο γκολ, συμπεριλαμβανομένου ενός τρίτου για την Τουρκία που προέκυψε από την έξοδο του τερματοφύλακα Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι προς τα πάνω, σε αναζήτηση της ισοφάρισης.

Από τότε που εισήχθη η φάση των ομίλων, μόνο δύο ομάδες έχουν χάσει τον πρώτο τους αγώνα στο Euro αλλά μπόρεσε να προχωρήσει στην επόμενη φάση – η Σλοβακία και η Βόρεια Ιρλανδία το έκαναν και οι δύο το 2016 – οπότε η Γεωργία πρέπει τώρα να προσπαθήσει να γίνει η τρίτη.

Πριν συναντήσουν το φαβορί του ομίλου Πορτογαλία στον τελευταίο αγώνα των ομίλων, θα στραφούν ξανά στον Ζορζ Μικαουτατζέ και τον πρωταγωνιστή Χβίτσα Κβαρατσχέλια για έμπνευση ενάντια στους Τσέχους, οι οποίοι επίσης ηττήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι της Τρίτης.

Η Γεωργία είναι στην τελευταία θέση στις στοιχηματικες εταιριες για να σηκώσει το τρόπαιο αυτό το καλοκαίρι, αλλά ακόμη και ένας βαθμός σε αυτό το παιχνίδι θα κρατούσε ζωντανά τα όνειρα για την επίτευξη της πρόκρισης.

Αγωνιστικά νέα Γεωργίας

Μετά από μια εντυπωσιακή εμφάνιση στην ήττα της ομάδας του από την Τουρκία, ο Γουιλί Σανιόλ είναι απίθανο να κάνει πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα της Γεωργίας το Σάββατο.

Ως εκ τούτου, ο Χβίτσα Κβαρατσχέλια – ο κορυφαίος ενεργός σκόρερ της χώρας του με 15 γκολ – θα ενωθεί με τον Ζορζ Μικαουτατζέ μπροστά. Ο Κοτσορασβίλι, ο οποίος παίζει στη Λεβάντε στη δεύτερη Ισπανική κατηγορία, θα πρέπει να συνεχίσει στη μεσαία γραμμή.

Ο κεντρικός αμυντικός της Κρεμονέζε, Λούκα Λοτσοσβίλι, θα ήταν υποψήφιος εάν ο προπονητής του αποφασίσει να ταρακουνήσει τα πράγματα στην άμυνα, ενώ ο Ζουρίκο Νταβιτασβίλι προσφέρει μια πιο επιθετική επιλογή.

Αποστολή της Γεωργίας

Τερματοφύλακες: Γ. Μαμαρντασβίλι (Βαλένθια), Γ. Λόρια (Ντινάμο Τιφλίδας), Λ. Γκουγκεσασβίλι (Καραμπάκ)

Αμυντικοί: Σ. Κβιρκβέλια (Αλ Αχούντ), Γ. Γκβελεσιάνι (Περσέπολις), Γ. Κάσια (Σλοβάτσκο), Τ. Ταμπίτζε (Παναιτωλικός), Λ. Ντβάλι (ΑΠΟΕΛ), Λ. Κοτσοσβίλι (Κρεμονέζε), Ο. Κακαμπάτζε (Κρακόβια), Γ. Γκοτσολεϊσβίλι (Σαχτάρ)

Μέσοι: Γ. Χακβετάτζε (Γουότφορντ), Α. Μεκβαμπισβίλι (Κραϊόβα), Γ. Σίγκουα (Βασιλεία), Ο. Κιτεϊσβίλι (Στουρμ Γκρατς), Ν. Κβεκβεσκίρι (Λεχ Πόζναν), Γ. Κοτσορασβίλι (Λεβάντε), Σ. Αλτουνασβίλι (Βόλφσμπεργκερ), Λ. Σενγκέλια (Παναιτωλικός), Γ. Τσιταϊσβίλι (Ντινάμο Μπατούμι), Σ. Λομπζανίτζε (Ατλάντα)

Επιθετικοί: Γ. Μικαουτάτζε (Μετς), Μ. Ζιβζιβάτζε (Καρλσρούη), Γ. Κβιλιτάια (ΑΠΟΕΛ), Χ. Κβαρατσχέλια (Νάπολι), Ζ. Νταβιτασβίλι (Μπορντό).

Ενδεκάδα Γεωργια (3-5-2)

Μαμαρντασβίλι; Ντβάλι, Κάσια, Κβιρκβέλια; Κακαμπάτζε, Κοτσοσβίλι, Μεκβαμπισβίλι, Χακβετάτζε, Τσιταϊσβίλι; Κβαρατσχέλια, Μικαουτάτζε

Τσεχία

Η ισοπαλία σήμερα θα κρατούσε τις ελπίδες της Τσεχίας, αλλά δεν θα μπορέσει να φτάσει στους 16 αν ηττηθεί και η Τουρκία δεν χάσει από την Πορτογαλία, λίγες ώρες αργότερα.

Παρά το γεγονός ότι σημείωσε το πρώτο γκολ στο 62ο λεπτό με τον Λουκάς Προβόντ, η ομάδα του Ιβάν Χάσεκ άφησε την Πορτογαλία να επιστρέψει στο πρώτο της παιχνίδι στον όμιλο F: ένα ατυχές αυτογκόλ του Ρόμπιν Χρανάτς ισοφάρισε το σκορ στη Λειψία και στο τέλος, ο αναπληρωματικός Φρανσίσκο Κονσεϊσάο έδωσε τους βαθμούς της νίκης στην Πορτογαλία.

Αν και έφτασε τόσο κοντά στο να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό, η Τσεχία ολοκλήρωσε λιγότερες πάσες από οποιαδήποτε ομάδα στον πρώτο γύρο των αγώνων στο Euro 2024, καταφέρνοντας επίσης μόνο οκτώ τελικές στην επίθεση.

Οι φιναλίστ του 1996 – οι οποίοι επίσης πήγαν στους προημιτελικούς στα δύο από τα τρία τελευταία τους Euro – έχουν χάσει τώρα επτά φορές σε δώδεκα αγώνες ομίλου από την διοργάνωση του 2008 και μια ακόμη αποτυχία θα μπορούσε να τους αποκλείσει, το Σάββατο.

Θα αναμένεται μια πιο θετική προσέγγιση απέναντι στη Γεωργία, και έχοντας φτάσει στη Γερμανία με πέντε συνεχόμενες νίκες, το παιχνίδι με πιο αδύναμους αντιπάλους θα έχει ως αποτέλεσμα μια σαφή αλλαγή της εμφάνισης της.

Αγωνιστικά νέα Τσεχίας

Εν τω μεταξύ, ο Πάτρικ Σικ είναι ο πρώτος σκόρερ στην ομάδα της Τσεχίας, με 19 τέρματα, ο επιθετικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν θα προσπαθήσει ξανά να προσθέσει στα πέντε γκολ του στο Euro 2020.

Όπως πάντα, το επιδραστικό ζευγάρι της Γουέστ Χαμ, Τόμας Σούτσεκ και Βλαντιμίρ Κούφαλ, θα παίξουν βασικούς ρόλους στην ομάδα του Ιβάν Χάσεκ – ως κεντρικό χαφ και στο δεξί ακραίο μπακ αντίστοιχα.

Ο Γίντριχ Στανέκ έκανε επτά αποκρούσεις κόντρα στην Πορτογαλία, τις περισσότερες από οποιονδήποτε τερματοφύλακα στον πρώτο γύρο των αγώνων των ομίλων, και ο κίπερ της Σλάβια Πράγας παρέχει την τελευταία γραμμή άμυνας των Τσέχων.

Αποστολή της Τσεχιας

Τερματοφύλακες: Ματέι Κόβαρ (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Γίντριχ Στάνεκ (Σλάβια Πράγας), Βίτεσλαβ Γιάρος (Στουρμ Γκρατς)

Αμυντικοί: Λάντισλαβ Κρέιτσι (Σπάρτα Πράγας), Μάρτιν Βίτεκ (Σπάρτα Πράγας), Ρόμπιν Χράνατς (Βικτόρια Πλζεν), Τόμας Βλτσεκ (Σλάβια Πράγας), Βλάντιμιρ Κούφαλ (Γουέστ Χαμ), Νταβίντ Ντουρέρα (Σλάβια Πράγας), Νταβίντ Γιούρασεκ (Χοφενχάιμ), Τόμας Χολς (Σλάβια Πράγας), Νταβίντ Ζίμα (Σλάβια Πράγας)

Μέσοι: Τόμας Σούτσεκ (Γουέστ Χαμ), Άντονιν Μπαράκ (Φιορεντίνα), Λούκας Πρόβοντ (Σλάβια Πράγας), Πάβελ Σουλτς (Βικτόρια Πλζεν), Ματέι Γιούρασεκ (Σλάβια Πράγας), Βάτσλαβ Τσέρνι (Βόλφσμπουργκ), Λούκας Σερβ (Βικτόρια Πλζεν), Όντρεϊ Λινγκρ (Φέγενορντ)

Επιθετικοί: Πάτρικ Σικ (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Τόμας Τσόρι (Βικτόρια Πλζεν), Άνταμ Χλόζεκ (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Μόιμιρ Τσίτιλ (Σλάβια Πράγας), Γιαν Κούτσκα (Σπάρτα Πράγας)

Ενδεκάδα Τσεχια (3-5-2)

Στάνεκ; Χολς, Hranac, Χράνατς; Κουφάλ, Μπαράκ, Σούσεκ, Πρόβοντ, Ντουρέρα; Τσίτιλ, Σικ

Στατιστικά Γεωργια – Τσεχια

  • Η σύγκρουση του Σαββάτου θα είναι η πρώτη συνάντηση μεταξύ Γεωργίας και Τσεχίας σε οποιαδήποτε διοργάνωση. Η Τσεχία έχει κερδίσει πέντε από τους τελευταίους έξι αγώνες της όταν αντιμετωπίζει για πρώτη φορά μια χώρα, με εξαίρεση την ήττα με 2-1 από το Κόσοβο στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τον Σεπτέμβριο του 2019.
  • Η Γεωργία έχασε τον πρώτο της αγώνα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της ΟΥΕΦΑ από την Τουρκία. Από την εισαγωγή της φάσης των ομίλων, μόνο δύο έθνη έχουν χάσει το πρώτο τους παιχνίδι στο Euro, αλλά προκρίθηκαν για τη φάση των νοκ άουτ, με τη Σλοβακία και τη Βόρεια Ιρλανδία να το έχουν κάνει το 2016.
  • Από τότε που κέρδισε την Ελβετία στον εναρκτήριο αγώνα της στο UEFA Euro 2008, η Τσεχία έχει χάσει επτά από τους τελευταίους 12 αγώνες της φάσης των ομίλων στο Eur. Δεν έχουν χάσει τους δύο πρώτους αγώνες τους σε μια διοργάνωση από το 2000 εναντίον της Ολλανδίας και της Γαλλίας.
  • Η Γεωργία είχε 14 τελικές στην ήττα της με 3-1 από την Τουρκία την 1η αγωνιστική του UEFA Euro 2024. Ήταν η μεγαλύτερη από μια χώρα στον πρώτο της αγώνα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μετά την Αυστρία το 2008 εναντίον της Κροατίας (20).
  • Ο Γίντριχ Στανέκ έκανε επτά αποκρούσεις εναντίον της Πορτογαλίας, τις περισσότερες από οποιονδήποτε τερματοφύλακα την 1η αγωνιστική του UEFA Euro 2024. Ήταν τα περισσότερα από τερματοφύλακα της Τσεχίας σε αγώνα Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μετά τον Πέτρ Τσέχ το 2008, επίσης εναντίον της Πορτογαλίας (8).

Γεωργια – Τσεχια προγνωστικα Euro 2024

Under 2,5 @@ 1,88 (Novibet.gr)

Υπό την πίεση να κερδίσει το δεύτερο παιχνίδι της στον όμιλο, η Τσεχία μπορεί να βρεθεί παγιδευμένη από την άμυνα της Γεωργίας στο Αμβούργο. Η ομάδα του Σανιόλ έχει ελάχιστα να χάσει και ένα ορισμένο επιθετικό ταλέντο στο τελευταίο τρίτο, ώστε να διεκδικήσει έναν ιστορικό πρώτο βαθμό στο Euro. Πιστεύω θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θα πάω με τα λίγα γκολ, με το under 2,5 να δίνεται στο 1,88 στην Novibet.gr

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi