Σλοβακία – Ουκρανια προγνωστικα 🔼 21/06/2024

Έπειτα από την έκπληξη της νίκης επί του Βελγίου, η Σλοβακία θα στοχεύσει σε άλλους τρεις βαθμούς όταν αντιμετωπίσει την Ουκρανία στη σύγκρουση του ομίλου Ε του Euro 2024, στο Esprit Αρένα. Σε αντίθεση με τους αντιπάλους της, η Ουκρανία αναζητά τους πρώτους βαθμούς της στο τουρνουά, αφού υπέστη βαριά ήττα στο πρώτο της παιχνίδι, από τη Ρουμανία.

Vistabet – Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας
Η Vistabet σε υποδέχεται με απίθανο W3lcome δώρο!
*New Players Only
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σλοβακία

Η Σλοβακία μπορεί να είναι η ομάδα με τη χαμηλότερη κατάταξη στον όμιλο Ε, αλλά δεν την εμπόδισε από το να ξεπεράσει τις προσδοκίες, στο πρώτο παιχνίδι, καθώς έκανε την έκπληξη και κέρδισε με 1-0 επί του Βελγίου.

Αφού ο Ίβαν Σραντς έδωσε νωρίς προβάδισμα στη Σλοβακία, ο Ρόμελου Λουκάκου έχασε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει, συμπεριλαμβανομένης μιας οριακής απόφασης του VAR στο 86ο λεπτό, όπου το γκολ του ακυρώθηκε για χέρι του Λοΐς Οπεντά στο ξεκίνημα της φάσης.

Αν και μπορεί να είχε τύχη, η Σλοβακία τελικά ανταμείφθηκε, κάνοντας την πρώτη έκπληξη του Euro 2024, τερματίζοντας το αήττητο 15 αγώνων του Βελγίου.

Οι Σλοβάκοι κέρδισαν τώρα το πρώτο τους παιχνίδι σε συνεχόμενα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα αφού νίκησαν 2-1 την Πολωνία στην πρώτη τους αναμέτρηση, στο Euro 2020.

Ωστόσο, η Σλοβακία έχασε τα επόμενα δύο παιχνίδια της και αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων στο Euro 2020, επομένως θα γνωρίζει ότι έχει ακόμη σημαντική δουλειά να κάνει για να φτάσει στους νοκ άουτ γύρους για δεύτερη φορά ως ανεξάρτητο κράτος.

Η ομάδα του Φραντσέσκο Καλτσόνα θα βάλει στο στόχαστρο άλλη μια δυνατή αμυντική εμφάνιση, έχοντας σημειώσει καθαρές εστίες στα τρία τελευταία ματς της.

Αγωνιστικά νέα Σλοβακία

Εφόσον δεν υπάρχουν ανησυχίες για τραυματισμούς, θα ήταν έκπληξη να δούμε τον Καλτσόνα να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα που ξεκίνησε τη νίκη επί του Βελγίου.

Ο Μίλαν Σκρίνιαρ της Παρί Σεν Ζερμέν θα φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού, με τον κεντρικό αμυντικό να συνοδεύεται από τον Νταβίντ Χάνκο, τον Ντένις Βάβρο και τον Πέτερ Πεκάρικ.

Αφού έκανε το ντεμπούτο του στη διοργάνωση τη Δευτέρα, ο Ρόμπερτ Μποζενίκ της Μποαβίστα θα συνεχίσει να ηγείται της επίθεσης της Σλοβακίας και ο 24χρονος θα ελπίζει να προσθέσει στα επτά γκολ που έχει σημειώσει για τη χώρα του.

Αποστολή της Σλοβακίας

Τερματοφύλακες: Χένριχ Ράβας (Βίτζεβ Λοντζ), Μάρτιν Ντουμπράβκα (Νιούκαστλ), Μάρεκ Ρόντακ (Φούλαμ)

Αμυντικοί: Ντάβιντ Χάντσκο (Φέγενορντ), Ντένις Βάβρο (Κοπεγχάγη), Ανταμ Ομπέρτ (Κάλιαρι), Μίλαν Σκρίνιαρ (Παρί Σεν Ζερμέν), Νόρμπερτ Γκιόμπερ (Σαλερνιτάνα), Πίτερ Πέκαρικ (Χέρτα), Βεμόν Ντε Μάρκο (Χάτα), Σεμπάστιαν Κόσα (Σπάρτακ Τρνάβα).

Μέσοι: Μάτους Μπέρο (Μπόχουμ), Γιουράι Κούτσκα (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Λάζλο Μπένες (Αμβούργο), Οντρέι Ντούντα (Βερόνα), Πάτρικ Χροβόφσκι (Γκενκ), Στάνισλαβ Λομπότκα (Νάπολι), Τόμας Ρίγκο (Μπάνικ Οστράβα).

Επιθετικοί: Ντάβιντ Στρέλετς (Σλόβαν Μπρατισλάβας), Ιβάν Σρανζ (Σλάβια Πράγας), Λέο Σάουερ (Φέγενορντ), Λούκας Χαρασλίν (Σπάρτα Πράγας), Ρόμπερτ Μποζένικ (Μποαβίστα), Τόμας Σουσλόφ (Βερόνα), Ντάβιντ Ντούρις (Ασκολι), Λούμπομιρ Τούπτα (Σλόβαν Λίμπερετς).

Ενδεκάδα Σλοβακια (4-3-3)

Ντουμπράβκα; Πέκαρικ, Βάβρο, Σκρίνιαρ, Χάντσκο; Κούτσκα, Λομπότκα, Ντούντα; Σρανζ, Χαρασλίν, Μποζένικ

Ουκρανία

Η Ουκρανία χρειάστηκε να παλέψει σκληρά για να εξασφαλίσει τη θέση της σε ένα τέταρτο συνεχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, παλεύοντας για να κερδίσει και τους δύο αγώνες των προκριματικών πλέι οφ εναντίον της Βοσνίας και της Ισλανδίας.

Αφού έδειξε εξαιρετικό χαρακτήρα για να σφραγίσει τη θέση της στη Γερμανία, η Ουκρανία είναι πικρά απογοητευμένη με την απόδοσή της, από το παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα σε μια αποφασιστική Ρουμανία, η οποία επιβλήθηκε με τελικό σκορ, 3-0.

Η Ουκρανία μπορεί να απολάμβανε πάνω από 70% κατοχή μπάλας, αλλά η κυριαρχία της στην μπάλα μεταφράστηκε σε μόλις δύο σουτ προς το τέρμα σε σύγκριση με τα πέντε της Ουγγαρίας, κάτι που θα έχει απογοητεύσει τον Σεργκέι Ρεμπρόφ στο πρώτο του παιχνίδι σε μεγάλο τουρνουά ως προπονητής.

Η έκπληξη της Σλοβακίας με 1-0 επί του Βελγίου άφησε ανοιχτό τον όμιλο Ε εν όψει του δεύτερου γύρου των αγώνων, αλλά η Ουκρανία γνωρίζει ότι πρέπει να νικήσει τους Σλοβάκους για να έχει ρεαλιστικές πιθανότητες να φτάσει στους γύρους νοκ άουτ για δεύτερο συνεχόμενο Euro.

Ίσως, οι Γαλαζοκίτρινοι μπορούν να αντλήσουν έμπνευση από το γεγονός ότι η μοναδική τους νίκη στη φάση των ομίλων του Euro 2020 πραγματοποιήθηκε τη δεύτερη αγωνιστική, όταν τα γκολ των Αντρέι Γιαρμολένκο και Ρομάν Γιάρεμτσουκ τους οδήγησαν σε νίκη 2-1 επί της Βόρειας Μακεδονίας.

Η Ουκρανία κατάφερε να αποφύγει την ήττα σε επτά από τις προηγούμενες οκτώ αναμετρήσεις της με τη Σλοβακία (τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες), αν και υπέστη την ήττα με 4-1 στον πιο πρόσφατο αγώνα στο UEFA Nations League τον Νοέμβριο του 2018.

Αγωνιστικά νέα Ουκρανίας

Εν τω μεταξύ, η Ουκρανία θα αξιολογήσει την φυσική κατάσταση του Βιτάλιι Μικολένκο αφού ο αμυντικός της Έβερτον αναγκάστηκε να χάσει τον πρώτο αγώνα λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο που υπέστη στον φιλικό αγώνα με τη Μολδαβία.

Ο Ρέμπροφ θα μπορούσε να μπει στον πειρασμό να ανανεώσει τη μεσαία γραμμή του, με τον Ρουσλάν Μαλινόφσκι να διεκδικεί θέση βασικού στον δεύτερο αγώνα των ομίλων.

Ο Άρτεμ Ντόβμπικ βίωσε μια δύσκολη εμφάνιση εναντίον της Ρουμανίας, έχοντας μόνο ένα σουτ κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά εξακολουθεί να αποτελεί μια από τις κύριες επιθετικές απειλές της Ουκρανίας αφού ολοκλήρωσε τη σεζόν 2023-24 ως πρώτος σκόρερ της Liga Liga με 24 γκολ σε 36 αγώνες.

Αποστολή της Ουκρανιας

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Γκεόργκι Μπουστσάν (Ντιναμό Κιέβου), Ανατόλι Τρούμπιν (Μπενφίκα), Αντρίι Λούνιν (Ρεάλ Μαδρίτης)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Μίκολα Ματβιγένκο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Βιτάλι Μικολένκο (Έβερτον), Ιλια Ζαμπάρνι (Μπόρνμουθ), Ολεξάντρ Τίμτσουκ (Ντιναμό Κιέβου), Γιουκχίμ Κονόπλια (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Μπόχνταν Μικαϊλιτσένκο (Πολισίγια Ζίτομιρ), Βαλέρι Μπόνταρ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Μαξίμ Ταλοβγέροφ (Λασκ Λίντσερ), Ολεξάντρ Σβάτοκ (Ντνίπρο)

ΜΕΣΟΙ: Αντρι Γιαρμολένκο (Ντιναμό Κιέβου), Σέρχι Σίντορτσουκ (Βέστερλο), Ολεξάντρ Ζιντσένκο (Άρσεναλ), Ρουσλάν Μαλινόφσκι (Τζένοα), Βίκτορ Τσιγκάνκοφ (Τζιρόνα), Τάρας Στεπανένκο (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Ολεξάντρ Ζίμπκοφ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Μίκολα Σαπαρένκο (Ντιναμό Κιέβου), Μικάιλο Μούντρικ (Τσέλσι), Χεορχι Σουντάκοφ (Σαχτάρ Ντόνετσκ), Βολοντίμιρ Μπράζκο (Ντιναμό Κιέβου)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Ρομάν Γιάρεμτσουκ (Βαλένθια), Αρτέμ Ντόβμπικ (Τζιρόνα), Βλάντισλαβ Βανάτ (Ντιναμό Κιέβου)

Ενδεκάδα Ουκρανία (4-3-3)

Λούνιν; Κονόπλια, Ζαμπάρνι, Ματβιγένκο, Ζιντσένκο; Σουντάκοφ, Σαπαρένκο, Μαλινόφσκι; Τσιγκάνκοφ, Ντόβμπικ, Μούντρικ

Στατιστικά Σλοβακια – Ουκρανια

  • Η Σλοβακία κέρδισε το πρώτο της παιχνίδι σε συνεχόμενα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.
  • Η Ουκρανία έχει κερδίσει μόνο ένα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.
  • Η Σλοβακία κέρδισε κάθε ένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια της και κράτησε το μηδέν σε αυτά τα παιχνίδια.
  • Η Ουκρανία έχει αποφύγει την ήττα σε επτά από τις οκτώ τελευταίες εμφανίσεις της εναντίον της Σλοβακίας.
  • Η αιφνιδιαστική νίκη των Σλοβάκων με 1-0 τερμάτισε το αήττητο σερί 15 αγώνων του Βελγίου.

Σλοβακια – Ουκρανια προγνωστικα Euro 2024

Διπλή ευκαιρία 1Χ @@ 1,87 (betshop.gr)

Η Ουκρανία θα θέλει απεγνωσμένα να παρουσιάσει μια βελτιωμένη εμφάνιση μετά την απόδοση της κόντρα στη Ρουμανία, αλλά το ρεκόρ της στη φάση των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος δεν προσφέρει έμπνευση, έχοντας κερδίσει μόλις δύο από τους προηγούμενους 10 αγώνες των ομίλων. Με βάση τις εμφανίσεις την πρώτη αγωνιστική η Σλοβακία, έχει τον πρώτο λόγο σήμερα και θα πάω με την διπλή ευκαιρία 1Χ σε απόδοση 1,78 στην betshop.gr.

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi