Σλοβενια – Σερβια προγνωστικα 🔼 20/06/2024

Δύο ομάδες του ομίλου Γ παίζουν για την πρόκριση στους «16» του Euro 2024 στην Allianz Arena του Μονάχου την Πέμπτη, καθώς η Σλοβενία ​​αντιμετωπίζει τη Σερβία. Και τα δύο έθνη, που απέτυχαν να κερδίσουν τους πρώτους αγώνες των ομίλων, χωρίζονται μόνο με έναν βαθμό στην τρέχουσα βαθμολογία και γνωρίζουν ότι η νίκη εδώ θα ενίσχυε σημαντικά τις πιθανότητές τους να φτάσουν στους γύρους νοκ άουτ.

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν, Χωρίς Κατάθεση σε περιμένουν στο Pamestoixima.gr

Φανταστική Προσφορά* για όλους τους νέους παίκτες

Bonus Code PSCOMBO
Valid Until: Οκτ 31, 2024
*New Players only
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Σλοβενία

Αγωνιζόμενη στο πρώτο της Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα από το 2000 και στην πρώτη μεγάλη διοργάνωση μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, η Σλοβενία ​​ξεκίνησε την εκστρατεία της για το Euro 2024 στον όμιλο Γ με ισοπαλία 1-1 με τη Δανία στη Στουτγάρδη, την περασμένη Κυριακή.

Οι Δανοί προηγήθηκαν πριν το διάλειμμα του ημιχρόνου, χάρη σε ένα καλοδουλεμένο γκολ, το οποίο πέτυχε ο Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος σκόραρε ακριβώς 1.110 ημέρες μετά την καρδιακή ανακοπή στο Euro 2020. Ωστόσο, η Σλοβενία ​​αντέδρασε γενναία και αποκατέστησε την ισοπαλία 13 λεπτά πριν την συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας, όταν ο Έρικ Γιάνζα κίνησε τον Κάσπερ Σμάιχελ.

Αναγκάστηκαν να μοιραστούν τους βαθμούς και ο προπονητής της Σλοβενίας Ματιάζ Κεκ θεώρησε ότι ήταν ένα “δίκαιο” αποτέλεσμα μετά από ένα παιχνίδι δύο “πολύ διαφορετικών” ημιχρόνων, με την ομάδα του να τερματίζει δυνατά τον αγώνα.

Στην 57η θέση στον κόσμο από τη FIFA, η Σλοβενία ​​εξακολουθεί να περιμένει την πρώτη της νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ως ανεξάρτητη χώρα, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει στους τρεις προηγούμενους αγώνες της στο Euro 2000, αν και μία από τις δύο ισοπαλίες κατά τη διάρκεια αυτού του τουρνουά ήταν εναντίον της Σερβίας (τότε έπαιζε ως Γιουγκοσλαβία).

Η Σλοβενία ​​είναι αήττητη στους τελευταίους επτά διεθνείς αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά έχει κερδίσει μόνο μία από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Σερβία, με την πιο πρόσφατη ισοπαλία 2-2 στο UEFA Nations League τον Ιούνιο του 2022, μόλις επτά ημέρες μετά από ήττα με 4-1 από τον ίδιο αντίπαλο.

Αγωνιστικά νέα Σλοβενίας

Ο προπονητής της Σλοβενίας, Κεκ, θα μπορούσε να παρατάξει αμετάβλητο αρχικό σχήμα για τον αγώνα της Πέμπτης, με τον σκόρερ του περασμένου Σαββατοκύριακου Γιάνζα να συνεχίζει ως αριστερό μπακ και να ενώνει τους Γιάκα Μπιγιόλ, Βάνια Ντρκούσιτς και Ζαν Κάρνιτσνικ στην άμυνα, προστατεύοντας τον τερματοφύλακα της Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιαν Όμπλακ.

Οι Άνταμ Τσέριν και Τίμι Μαξ Έλσνικ είναι έτοιμοι να συνδέσουν ξανά την περιοχή στο κέντρο της μεσαίας γραμμής, αν και ο Γιάσμιν Κούρτιτς με 92 συμμετοχές θα πιέσει για θέση βασικού, ενώ ο Στάνκοβιτς και ο Γιαν Μλάκαρ αναμένεται να συνεχίσουν στα πλάγια.

Ο αστέρας Μπέντζαμιν Σέσκο, ο οποίος έχει σκοράρει 11 γκολ σε 30 διεθνείς συμμετοχές για τη Σλοβενία, πρόκειται να ενταχθεί μπροστά μαζί με τον Αντράζ Σποράρ, με τους Ζαν Σέλαρ και Γιαν Μλάκαρ να παρέχουν κάλυψη από τον πάγκο των αναπληρωματικών.

Αποστολή της Σλοβενίας

Τερματοφύλακες: Γιαν Όμπλακ (Ατλέτικο), Βιντ Μπέλεκ (ΑΠΟΕΛ), Ίγκορ Βέκιτς (Βέιλε)

Αμυντικοί: Ζαν Κάρνιτσνικ (Τσέλιε), Γιούρε Μπάλκοβετς (Αλάνιασπορ), Ντέιβιντ Μπρέκαλο (Ορλάντο Σίτι), Γιάκα Μπίγιολ (Ουντινέζε), Έρικ Γιάνζα (Γκόρνικ Ζάμπρζε), Πέταρ Στογιάνοβιτς (Σαμπντόρια), Βάνια Ντρκούσιτς (Σότσι), Μίχα Μπλάζιτς (Λεχ Πόζναν)

Μέσοι: Γιον Γκόρεντς Στάνκοβιτς (Στουρμ Γκρατς), Μπέντζαμιν Βέρμπιτς (Παναθηναϊκός), Σάντι Λόβριτς (Ουντινέζε), Τίμι Μαξ Έλσνικ (Ολίμπια Λιουμπλιάνας), Γιάσμιν Κούρτιτς (Σούντιρολ), Τόμι Χόρβατ (Στουρμ Γκρατς), Άνταμ Τσέριν (Παναθηναϊκός), Άντριαν Ζελίκοβιτς (Σπάρτακ Τρνάβα), Νίνο Ζούγκελι (Μπόντο Γκλιμτ)

Επιθετικοί: Αντράζ Σπόραρ (Παναθηναϊκός), Μπέντζαμιν Σέσκο (Λειψία), Γιαν Μλάκαρ (Πίζα), Ζαν Βίποτνικ (Μπορντό), Γιόζιπ Ίλιτσιτς (Μάριμπορ), Ζαν Τσέλαρ (Λουγκάνο)

Ενδεκάδα Σλοβενια (4-4-2)

Όμπλακ; Κάρνιτσνικ, Ντρκούσιτς, Μπίγιολ, Γιάνζα; Στογιάνοβιτς, Τσέριν, Έλσνικ, Μλάκαρ; Σέσκο, Σποράρ

Σερβία

Η Σερβία αγωνίζεται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για πρώτη φορά ως ανεξάρτητη χώρα αυτό το καλοκαίρι, αλλά δεν μπόρεσε να διεκδικήσει βαθμούς από τον πρώτο αγώνα του ομίλου, καθώς ηττήθηκε με 1-0 από την Αγγλία, το φαβορί της διοργάνωσης, σύμφωνα με τις στοιχηματικες εταιριες.

Τα Τρία Λιοντάρια ήταν επάξια μπροστά στο σκορ, στο 13ο λεπτό, όταν ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ πέτυχε με κεφαλιά το πρώτο γκολ, αλλά η Σερβία σταδιακά αγωνιστικά και βελτιώθηκε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, αναγκάζοντας τα Τρία Λιοντάρια να απορροφούν την πίεση για μεγάλες περιόδους.

Αν και η Σερβία τελικά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει, σημειώνοντας μόνο μία από τις έξι τελικές της στο τέρμα, ο προπονητής Ντράγκαν Στοΐκοβιτς ήταν πρόθυμος να επαινέσει τη “ανδρεία” των παικτών του και θεώρησε ότι η ομάδα του “δεν άξιζε να χάσει” από μία καλύτερη ομάδα, με πληρέστερο ρόστερ.

Συμπεριλαμβανομένων των αγώνων ως Γιουγκοσλαβία/Σερβία και Μαυροβούνιο, η Σερβία έχει πλέον κερδίσει μόνο έναν από τους 12 τελευταίους αγώνες της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (δύο ισοπαλίες) και η ήττα την πρώτη αγωνιστική την αφήνει ριζωμένη στην τελευταία θέση του ομίλου Γ, έτσι χρειάζεται τουλάχιστον μία νίκη από τους δύο τελευταίους ομαδικά παιχνίδια για να έχει ρεαλιστικά ελπίδες, για να προκριθεί στους γύρους νοκ άουτ.

Οι τέσσερις βαθμοί της Σερβίας που συγκεντρώθηκαν από δύο αναμετρήσεις του Nations League με τη Σλοβενία ​​το 2022 θα πρέπει να δώσουν στους Σέρβους ένα στοιχείο αυτοπεποίθησης για τον αγώνα της Πέμπτης και είναι βέβαιο ότι θα δουν αυτό το παιχνίδι ως ένα ματς που πρέπει να κερδίσουν πριν αντιμετωπίσουν τη Δανία στον τελευταίο τους αγώνα του ομίλου, στις 25 Ιουνίου.

Αγωνιστικά νέα Σερβίας

Όσον αφορά τη Σερβία, ο Φίλιπ Κόστιτς έχει αποκλειστεί από το υπόλοιπο Euro 2024 μετά από τραυματισμό στο γόνατο κόντρα στην Αγγλία, οπότε ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς του Παναθηναϊκού πρόκειται να πάρει τη θέση του, στο αριστερό ακραίο μπακ.

Ο Σάσα Λούκιτς της Φούλαμ και ο Νεμάνια Γκουντέλι της Σεβίλλη θα μπορούσαν να συνεχίσουν στο κέντρο της μεσαίας γραμμής, εκτός εάν ο προπονητής αποφασίσει να μεταφέρει τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς -Σάβιτς σε έναν πιο αμυντικό ρόλο αφού ξεκίνησε ως νούμερο 10 την τελευταία φορά.

Εάν οι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς παίξει πιο πίσω, αυτό θα άνοιγε την πόρτα στον πλέι μέικερ Ντούσαν Τάντιτς, ο οποίος ξεκίνησε εκπληκτικά ως αλλαγή απέναντι στην Αγγλία, να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα και να παίξει πίσω από τους επιθετικούς Αλεξάνταρ Μίτροβιτς και Ντούσαν Βλάχοβιτς.

Αποστολή της Σερβίας

Τερματοφύλακες: Τζόρτζε Πέτροβιτς (Τσέλσι), Πρέντραγκ Ραΐκοβιτς (Μαγιόρκα), Βάνια Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς (Τορίνο)

Αμυντικοί: Στραίνια Πάβλοβιτς (Σάλτσμπουργκ), Νίκολα Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Μίλος Βελίκοβιτς (Βέρντερ Βρέμης), Νεμάνια Γκουντέλι (Σεβίλλη), Στρτζαν Μπάμπιτς (Σπάρτακ Μόσχας), Νεμάνια Στόγιτς (Μπάτσκα Τόπολα), Ούρος Σπάγιτς (Ερυθρός Αστέρας), Φιλίπ Μλαντένοβιτς (Παναθηναϊκός),

Μέσοι: Στρτζαν Μιγιάλοβιτς (Ερυθρός Αστέρας), Σεργκέι Μιλίνκοβιτς -Σάβιτς (Αλ Χιλάλ), Λάζαρ Σάμαρτζιτς (Ουντινέζε), Ιβάν Ίλιτς (Τορίνο), Σάσα Λούκιτς (Φούλαμ), Νεμάνια Μαξίμοβιτς (Παναθηναϊκός), Φιλίπ Κόστιτς (Γιουβέντους), Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς (ΑΕΚ)

Επιθετικοί: Βέλικο Μπιρμάντσεβιτς (Σπάρτα Πράγας), Ντούσαν Τάντιτς (Φενέρμπαχτσέ), Αντρίγια Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), Ντούσαν Βλάχοβιτς (Γιουβέντους), Αλεξάνταρ Μίτροβιτς (Αλ Χιλάλ), Λούκα Γιόβιτς (Μίλαν), Πέταρ Ράτκοφ (Σάλτσμπουργκ)

Ενδεκάδα Σερβια (3-4-2-1)

Ράικοβιτς; Βελίκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Πάβλοβιτς; Ζίβκοβιτς, Λούκιτς, Γκούντελι, Κόστιτς; Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Τάντιτς; Μίτροβιτς

Στατιστικά Σλοβενια – Σερβια

  • Έξι από τους προηγούμενους οκτώ αγώνες μεταξύ Σλοβενίας και Σερβίας σε όλες τις διοργανώσεις έληξαν ισόπαλοι, με κάθε ομάδα να κερδίζει μία φορά.
  • Η Σλοβενία ​​έχει παίξει περισσότερους αγώνες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της ΟΥΕΦΑ χωρίς να έχει κερδίσει ποτέ από οποιαδήποτε άλλη χώρα, φέρνοντας τρεις ισοπαλίες και χάνοντας έναν από τους τέσσερις αγώνες της στη διοργάνωση.
  • Συμπεριλαμβανομένων των αγώνων ως Γιουγκοσλαβία, η Σερβία κέρδισε δύο από τους τρεις πρώτους αγώνες της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα UEFA, φτάνοντας στον τελικό το 1960 και το 1968. Ωστόσο, έκτοτε, έχει κερδίσει έναν από τους 12 αγώνες της στη διοργάνωση (εννιά ήττες) .
  • Σε όλες τις διοργανώσεις, η Σλοβενία ​​έχασε μόλις δύο από τους τελευταίους 22 αγώνες της (13 νίκες-7 ισοπαλίες), χάνοντας 2-0 από τη Φινλανδία και 2-1 από τη Δανία στα προκριματικά του UEFA Euro 2024.
  • Ο Έρικ Γιάνζα σημείωσε το γκολ της Σλοβενίας στην ισοπαλία 1-1 με τη Δανία στον εναρκτήριο αγώνα. Κανένας παίκτης δεν συμμετείχε σε περισσότερες από τις προσπάθειες της Σλοβενίας από τον Γιάνζα.

Σλοβενια – Σερβια προγνωστικα Euro 2024

Goal Goal @@ 1,83 (Betshop.gr)

Έξι από τις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ αυτών των δύο εθνικών έληξαν ισόπαλες, και παρόλο που και οι δύο ομάδες θα πιέσουν για μια νίκη την Πέμπτη, σε μια οριακή αναμέτρηση, στο Μόναχο. Διαθέτουν αστέρες που έχουν την ικανότητα να προκαλούν προβλήματα στην ημέρα τους, αλλά το κατά πόσον η απειλή θα είναι αρκετή για να τροφοδοτήσει την ομάδα τους με τρεις κρίσιμους βαθμούς μένει να φανεί. Περιμένω να πιέσουν επιθετικά και να βρουν από ένα γκολ, με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες να μας δίνεται στο 1,83 στην betshop.gr

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi