Γερμανια – Ουγγαρια προγνωστικα 🔼 19/06/2024

Ικανή να σφραγίσει την πρόκριση στα νοκ άουτ του Euro 2024 με ένα παιχνίδι να απομένει, η Γερμανία αντιμετωπίζει την Ουγγαρία στην αναμέτρηση του ομίλου Α, στο MHPArena της Στουτγάρδης. Οι παίκτες του Γιούλιαν Νάγκελσμαν έκαναν ρεκόρ με την 5-1 της Σκωτίας στην πρεμιέρα, ενώ οι Ούγγροι ηττήθθηκαν με 3-1 από την Ελβετία.

Vistabet – Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας
Η Vistabet σε υποδέχεται με απίθανο W3lcome δώρο!
*New Players Only
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Γερμανία

Ξεκινώντας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα όπως θέλει να το τελειώσει, η Γερμανία έγραψε ιστορία στο τουρνουά διαλύοντας της Σκωτίας στο Allianz Arena την περασμένη Παρασκευή, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη εναρκτήρια νίκη που έχει υπάρξει στην διοργάνωση.

Αυτό ήταν ένα από τα θεαματικά επτά ρεκόρ που κατέρριψαν οι Γερμανοί του Νάγκελσμαν, οι οποίοι είχαν δύο 21χρονους σκόρερ, τους Φλόριαν Βιρτς και Τζαμάλ Μουσιάλα για το αρχικό τους πλεονέκτημα, πριν ο Κάι Χάβερτς σκοράρει από το σημείο του πέναλτι μετά την ανατροπή του Ράιαν Πορτέους, στον Ιλκάι Γκουντογκάν.

Ενώ το αυτογκόλ του Αντόνιο Ρούντιγκερ παρέτεινε το σερί της Γερμανίας χωρίς καθαρή εστία στα μεγάλα τουρνουά – το οποίο πλέον ανέρχεται σε 13 αγώνες – δύο εντυπωσιακά χτυπήματα των Νίκλας Φύλκρουγκ και Εμρέ Τσαν σε κάθε πλευρά της ατυχούς προσπάθειας του παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, στο Μόναχο.

Παίρνοντας τη θέση που τους αρμόζει στη κορυφή του ομίλου Α – μπροστά από τους Ελβετούς στη διαφορά τερμάτων – η κατάταξη της Γερμανίας στις δύο πρώτες θέσεις θα επιβεβαιωθεί εάν επικρατήσει το βράδυ της Τετάρτης, καθώς ακόμα κι αν η Σκωτία καταπλήξει την Ελβετία, το κατώτερο ρεκόρ μεταξύ τους, θα την άφηνε ανίκανη να προσπεράσει την Γερμανία.

Η θητεία του νεαρού τεχνικού μπορεί να ξεκίνησε μέτρια, αλλά οι οικοδεσπότες του Euro 2024 τρέχουν μια σειρά πέντε αήττητων αγώνων – τέσσερις από τους οποίους έληξαν με νίκη – και έχουν όλα τα κίνητρα που χρειάζονται για να σφραγίσουν την θέση τους, στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αγωνιστικά νέα Γερμανιας

Σε μια σχεδόν τέλεια βραδιά για τη Γερμανία κόντρα στη Σκωτία δεν είδαμε κανέναν να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, και τόσο οι οπαδοί όσο και οι ουδέτεροι χάρηκαν που είδαν τον Γκουντογκάν να βγαίνει αλώβητος από την ανατριχιαστική ενέργεια του Πορτέους, έχοντας χτυπήσει τον παίκτη της Μπαρτσελόνα στον αστράγαλο με όλη τη δύναμη του.

Ο Γκουντογκάν αναμένεται να αποτελέσει μέρος μιας αμετάβλητης ενδεκάδας για τους γηπεδούχους του τουρνουά, συνεργαζόμενος με τον Μουσιάλα και τον κορυφαίο παίκτη της Μπάγερ Λεβερκούζεν, τον Βιρτς, τώρα τον νεότερο Γερμανό που σκόραρε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Καθώς ο Ρόμπερτ Άντριχ και ο Τζόναθαν Ταχ αμφότεροι έλαβαν κίτρινη κάρτα εναντίον της Σκωτίας, διατρέχουν τον κίνδυνο να μείνουν εκτός του τελευταίου αγώνα των ομίλων εναντίον της Ελβετίας αν πάρουν κίτρινη κάρτα την Τετάρτη, αν και μπορεί να είναι προτιμότερο να χάσουν αυτόν τον αγώνα εάν η Γερμανία προκριθεί.

Αποστολή της Γερμανιας

Τερματοφύλακες: Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν), Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), Όλιβερ Μπάουμαν (Χόφενχαϊμ), Αλεξάντερ Νίμπελ (Στουτγκάρδη).

Αμυντικοί: Μαξιμίλιαν Μίττελστατ (Στουτγκάρδη), Αντόν Βάλντεμαρ (Στουτγκάρδη), Νταβίντ Ράουμ (Λειψία), Αντόνιο Ρούντιγκερ (Ρεάλ), Νίκο Σλότερμπεκ (Ντόρτμουντ), Γιόναθαν Τα (Λεβερκούζεν), Μπέντζαμιν Χένρικς (Λειψία), Ρόμπιν Κοχ (Άιντραχτ), Γιόσουα Κίμιχ (Μπάγερν).

Μέσοι: Λιρόι Σανέ (Μπάγερν), Τζαμαλ Μουσιάλα (Μπάγερν), Ρόμπερτ Άντριχ (Λεβερκούζεν), Τόνι Κρόος (Ρεάλ), Ιλκάι Γκουντογκάν (Μάντσεστερ Σίτι), Πασκάλ Γκρος (Μπράιτον), Φλοριάν Βιτς (Λεβερκούζεν), Αλεκσάνταρ Πάβλοβιτς (Μπάγερν), Κρις Φιούριχ (Στουτγκάρδη).

Επιθετικοί: Ντενίζ Ουντάβ (Στουτγκάρδη), Νίκλας Φίλκρουγκ (Βέρντερ), Κάι Χάβερτς (Τσέλσι), Τόμας Μίλερ (Μπάγερν), Μαξιμίλιαν Μπάιερ (Χόφενχαϊμ).

Ενδεκάδα Γερμανια (4-2-3-1)

Νόιερ; Κίμιζ, Τα, Ρούντιγκερ, Μίττελστατ; Άντριχ, Κρόος; Μουσιάλα, Γκουντογκάν, Βίρτς; Χάβερτς

Ουγγαρία

Έχουν περάσει λίγο λιγότερο από τρία χρόνια από τότε που η Ουγγαρία πήρε ισοπαλία 2-2 εναντίον της Γερμανίας στη φάση των ομίλων του Euro 2020, προτού καταφέρει να πάρει τέσσερις βαθμούς από την Γερμανία στο πιο πρόσφατο Nations League, όπου ο Μάρκο Ρόσι δημιούργησε μία αξιοσημείωτο νίκη με 1-0 τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ο Άνταμ Σαλάι ήταν ο ήρωας εκείνη την ημέρα με το μοναδικό γκολ του αγώνα – και το τελευταίο του για την εθνική ομάδα πριν από την αποχώρησή του – αλλά η Ουγγαρία δεν ξεκίνησε ιδανικά, με την Ελβετία την πρώτη αγωνιστική.

Ο Κβάντβο Ντούα και ο Μίχελ Έμπισερ έδωσαν ένα άξιο προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Μουράτ Γιακίν, προτού ο Μπαρνάμπας Βάργκα μειώσει το έλλειμμα στο μισό, αλλά η Ελβετία άντεξε την πίεση των Μαγυάρων και αποκατέστησε το πλεονέκτημα των δύο τερμάτων αμέσως, με το γκολ του Μπρέελ Εμπολό.

Ως εκ τούτου, οι Ούγγροι βρίσκονται τρίτοι στην κατάταξη του ομίλου Α – που θα μπορούσε να αρκεί για μια θέση σε νοκ άουτ με βάση την απόδοσή τους – και προηγούνται της Σκωτίας στη διαφορά τερμάτων, έτσι οι φιλοδοξίες της, για τερματισμό στις δύο πρώτες θέσεις, θα μπορούσαν να τελειώσουν γρήγορα στη Στουτγάρδη αυτή την εβδομάδα.

Η ήττα από την Ελβετία ήταν μόλις η δεύτερη που γνώρισε η Ουγγαρία στους τελευταίους 17 αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις, και ενώ και οι δύο αυτές ήττες ήρθαν αυτόν τον μήνα, μια ακολουθία 12 αγώνων θα πρέπει να προσφέρει πίστη και αυτοπεποίθηση στους Μαγυάρους.

Αγωνιστικά νέα Ουγγαριας

Εν τω μεταξύ, ο προπονητής της Ουγγαρίας Rossi δεν μπόρεσε να καλέσει ούτε τον Λοΐκ Νεγκό ούτε τον Κάλλουμ Στάιλς για την ήττα από την Ελβετία λόγω απροσδιόριστων προβλημάτων φυσικής κατάστασης, και ενώ και οι δύο άνδρες εντείνουν την αποθεραπεία τους, κανένας δεν αναμένεται να παλέψει για έναν βασικό ρόλο.

Ακόμη και με τον Νέγκο απουσία, ο Ρόσι θα μπορούσε να επιλέξει μια αλλαγή στη δεξιά πλευρά στο σχήμα του Μπεντέγκουζ Μπόλα – ένας από τους δύο παίκτες που περπατούν σε τεντωμένο σχοινί δίπλα στον Ατίλα Σαλάι – ή τον Έντρε Μπότκα, αφού έδωσε στον 34χρονο Ατίλα Φιόλα το νεύμα στο ανοιχτήρι.

Πλέον, ο νεότερος άνδρας αρχηγός στην ιστορία του Euro, ο Ντόμινικ Σζομποσλάι της Liverpool έκοψε μια απογοητευμένη φιγούρα πριν δώσει την ασίστ για την κεφαλιά του Varga το Σάββατο, και η 44η αγωνιστική περιμένει τώρα τον 23χρονο.

Αποστολής της Ουγγαριας

Τερματοφύλακες: Πίτερ Γκουλάσι (Λειψία), Ντένες Ντιμπούς (Φερεντσβάρος), Πίτερ Ζαππάνος (Πάξι)

Αμυντικοί: Μποτόντ Μπάλογκ (Πάρμα), Έντρε Μπότκα (Φερεντσβάρος), Μάρτον Ντάρνταϊ (Χέρτα Βερολίνου), Ατίλα Φιόλα (Φεχερβάρ), Μίλος Κέρκεζ (Μπόρνμουθ), Άνταν Λανγκ (Ομόνοια), Γουίλι Ορμπάν (Λειψία), Ατίλα Σάλαϊ (Φράιμπουργκ)

Μέσοι: Μπέντεγκουζ Μπόλα (Σερβέτ), Κρίστοφερ Χόρβαθ (Κετσκεμέτ), Λάζλο Κλαϊνχάισλερ (Χάιντουκ), Μιχάλι Κάτα (ΜΤΚ Βουδαπέστης), Άνταμ Νάγκι (Σπέτσια), Άντρας Σάφερ (Ουνιόν Βερολίνου), Ντάνιελ Γκάζνταγκ (Φιλεδέλφεια Γιούνιον), Ζολτ Νάγκι (Πούσκας Ακαδέμια), Λιόκ Νίγκο (ΜΤΚ Βουδαπέστης), Κάλουμ Στάιλς (Σάντερλαντ), Ντόμονικ Σόμποσλαϊ (Λίβερπουλ)

Επιθετικοί: Μάρτιν Άνταμ (Ουλσάν), Κέβιν Σόμποθ (Ούιπεστ), Ρόναλντ Σάλαϊ (Φράιμπουργκ), Μπαρνάβας Βάργκα (Φερεντσβάρος)

Ενδεκάδα Ουγγαρια (3-4-2-1)

Γκουλάσι; Λάνγκ, Σαλάϊ, Όρμπαν, Φιόλα, Άνταμ Νάγκι, Σάφερ, Κέρκεζ; Σαλάι, Σόμποσλαϊ; Βάργκα

Στατιστικά Γερμανια – Ουγγαρια

  • Ο αγώνας της Τετάρτης θα είναι η τέταρτη αναμέτρηση μεταξύ Γερμανίας και Ουγγαρίας σε μεγάλη διοργάνωση. Οι τρεις προηγούμενες συναντήσεις είχαν 20 γκολ, κατά μέσο όρο 6,7 ανά παιχνίδι. Η Ουγγαρία άνοιξε το σκορ σε κάθε αγώνα.
  • Η Γερμανία έχει κερδίσει μόνο έναν από τους τελευταίους έξι αγώνες της που έπαιξε εντός έδρας με την Ουγγαρία. Μπορεί να κερδίσει δύο πρώτους αγώνες σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα για πέμπτη φορά, μετά το 1972, το 1980, το 1996 και το 2012.
  • Η Ουγγαρία απέτυχε να κερδίσει στα επτά τελευταία παιχνίδια της στο Euro από τότε που κέρδισε την Αυστρία με 2-0 στη φάση των ομίλων του 2016.
  • Ο Κάι Χάβερτς συμμετείχε άμεσα σε 13 γκολ (εννιά γκολ, τέσσερις ασίστ) στις τελευταίες 18 εμφανίσεις του (14 εκκινήσεις) με τη Γερμανία σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Ο Μπαρνάμπας Βάργκα βρήκε τα δίχτυα επτά φορές σε μόλις εννέα εκκινήσεις για την Ουγγαρία σε όλες τις διοργανώσεις.

Γερμανια – Ουγγαρια προγνωστικα Euro 2024

Νίκη Γερμανία & Over 2,5 @@ 1,72 (Bet365.gr)

Καθώς ο αγώνας της Ουγγαρίας με την Ελβετία συνεχιζόταν, οι Ούγγροι ανέβασαν απόδοση, αλλά δεν μπόρεσαν αν επιστρέψουν στην αναμέτρηση.  Ωστόσο, η παραγωγική Γερμανική ομάδα θα πρέπει να αναμένεται να κατακλύσει τους Μαγυάρους, ακόμα κι αν τα πρόσφατα αποτελέσματα σε αυτή τη σύγκρουση δεν είναι τα καλύτερα, και η Γερμανία θα πρέπει να εξασφαλίσει το εισιτήριό της για τα νοκ άουτ. Μαζί με την νίκη της Γερμανίας θα συνδυάσω το over 2,5, με το combo bet να μας προσφέρεται στο 1,72 στην bet365.gr

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi