Μαντσεστερ Σιτι – Μπραιτον προγνωστικα 🔼 21/10/2023

Η πρωταθλήτρια της Πρέμιερ Λιγκ Μάντσεστερ Σίτι θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες όταν υποδεχτεί την Μπράιτον στο Έτιχαντ στάντιουμ. Ενώ οι Πολίτες προσπαθούν να αποφύγουν μια τρίτη διαδοχική ήττα στο πρωτάθλημα για πρώτη φορά από το 2016, οι Γλάροι ελπίζουν να τερματίσουν μια σειρά τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη, σε όλες τις διοργανώσεις.

Ενίσχυση Παρολί Ποδοσφαίρου Bet365.gr

Ενίσχυση Παρολί Ποδοσφαίρου* για τα νέα μέλη της Bet365.gr

*New Players only
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Θα επιστρέψει στα τρίποντο

Το διεθνές διάλειμμα του Οκτωβρίου ήρθε αναμφισβήτητα σε μια καλή στιγμή για την Μάντσεστερ Σίτι μετά από ένα αχαρακτήριστο σερί τριών ήττων σε τέσσερις αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις – η νίκη με 3-1 στους ομίλους του Champions League επί της Λειψια ήταν η μοναδική επιτυχία που γιορτάστηκε στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια.

Αφού αποκλείστηκε από τη Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ στο EFL Cup και στη συνέχεια ηττήθηκε από την Γουλβς στην Πρέμιερ Λιγκ, η Σίτι ήλπιζε ότι η νίκη της επί της Λειψίας θα λειτουργούσε ως καταλύτης για να μετατρέψει την τύχη της,στην αναμέτρηση με την Άρσεναλ. Ωστόσο, μια νωθρή εμφάνιση και ένα καθυστερημένο γκολ από τον Γκάμπριελ Μαρτινέλι οδήγησαν στην ήττα με 1-0 στο Βόρειο Λονδίνο, καταδικάζοντας τους Πολίτες σε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα για μόλις δεύτερη φορά υπό τον προπονητή Πεπ Γκουαρδιόλα.

Μόλις ένα σουτ προς το τέρμα καταγράφηκε εναντίον των Κανονιέρηδων, αξιοσημείωτα τα λιγότερα σουτ που έχει πετύχει ποτέ μια ομάδα του Καταλανού σε αγώνα πρωταθλήματος για περισσότερο από μια δεκαετία, και οι πρωταθλητές βρίσκονται τώρα στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δύο βαθμούς διαφορά από την Άρσεναλ και την Τότεναμ μετά από οκτώ αγώνες.

Η πτώση της φόρμας συνέπεσε με την απουσία του Ρόντρι, ενώ το καυτό σερί του Έρλινγκ Χάαλαντ μπροστά από το τέρμα έσβησε για λίγο πριν σκοράρει στη διεθνή αποστολή με τη Νορβηγία. Παρόλα αυτά, ο Γκουαρδιόλα είναι βέβαιος ότι η ομάδα του «θα επιστρέψει πιο δυνατή» καθώς συνεχίζει την επιδίωξή της για έναν τέταρτο διαδοχικό τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Αφού άντεξε την πρόσφατη ταλάντευσή της σε τέσσερις συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες, η Μάντσεστερ Σίτι σίγουρα θα καλωσορίσει την επιστροφή της, στο γήπεδο της όπου κέρδισε κάθε ένα από τα τελευταία 20 παιχνίδια της σε όλα τα τουρνουά – ρεκόρ συλλόγου – σκοράροντας 65 γκολ και δεχόμενη μόλις 10.

Οι Πολίτες έχουν επίσης ένα εντυπωσιακό ρεκόρ κόντρα στην Μπράιτον καθώς δεν έχουν χάσει ποτέ σε 13 προηγούμενες εντός έδρας αναμετρήσεις πρωταθλήματος, κερδίζοντας 11 νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Σίτι έχει κερδίσει κάθε μία από τις τελευταίες εννέα εντός έδρας αναμετρήσεις της με συνολικό σκορ 24-3, συμπεριλαμβανομένης της νίκης 3-1 την περασμένη σεζόν.

Η μόνη ανησυχία για τον τραυματισμό της Μάντσεστερ Σίτι είναι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, αλλά ο Τζον Στόουνς διεκδικεί την έναρξη του πρώτου του αγώνα στην Πρέμιερ Λιγκ της σεζόν μετά την ανάρρωσή του από ένα μυϊκό πρόβλημα. ο αμυντικός έπαιξε για μία ώρα στη νίκη της Αγγλίας με 3-1 επί της Ιταλίας στα προκριματικά του Euro 2024 την Τρίτη.

Ο Γκουαρδιόλα μπορεί επίσης να καλωσορίσει πίσω τον Ρόντρι από τον αποκλεισμό τριών αγώνων και ο Ισπανός αναμένεται να επιστρέψει στον ρόλο του στη μεσαία γραμμή, ξεκινώντας μαζί με τον Ματέο Κόβατσιτς, τον Ματέους Νούνες ή τον Ρίκο Λιούις.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα, ο οποίος λειτούργησε σε έναν βαθύτερο ρόλο στη μεσαία γραμμή απέναντι στην Άρσεναλ, πρόκειται να παλέψει με τον Φιλ Φόντεν για ένα ξεκίνημα στα δεξιά, ενώ ο Τζακ Γκρίλις και ο Τζέρεμι Ντόκου θα πιέσουν για να ξεκινήσουν στα αριστερά καθώς ο Τζούλιαν Άλβαρεθ υποστηρίζει τον Χάαλαντ στην επίθεση.

Προβλημάτισε η Μπράϊτον

Η Μπράιτον γνώρισε επίσης πτώση στη φόρμα τον τελευταίο μήνα, κερδίζοντας μόνο έναν από τους πέντε τελευταίους αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις, αν και ο Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι θα έχει πάρει θετικά στοιχεία από την ομάδα του, σώζοντας τις ισοπαλίες στα δύο τελευταία παιχνίδια της εναντίον της Μαρσέιγ και της Λίβερπουλ, σε Europa League και Premier League αντίστοιχα.

Η Λίβερπουλ ήταν έτοιμη να διεκδικήσει και τους τρεις βαθμούς στη Νότια Ακτή χάρη σε δύο τέρματα του Μοχάμεντ Σαλάχ, αλλά ο αρχηγός των Γλάρων, Λιούις Ντανκ ισοφάρισε 12 λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90 λεπτών, για να αρπάξει, η οποία ήταν η πρώτη της ισοπαλία στη σεζόν μετά από πέντε νίκες και δύο ήττες στα πρώτα επτά παιχνίδια τους.

Ενώ η Μπράιτον έχει λάβει δικαίως πολλούς επαίνους για τις μαγευτικές της εμφανίσεις, οι αμυντικές αδυναμίες ήταν εμφανείς καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της σεζόν, καθώς δεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν σε κανένα από τα 11 παιχνίδια της, σε όλα τα τουρνουά. Μετά τη νίκη με 3-0 στην Άρσεναλ στα μέσα Μαΐου, οι Γλάροι δεν κράτησαν ανέπαφη την εστία τους.

Η Μπράιτον συμμετέχει στο σημερινό αγώνα έχοντας αποτύχει να κερδίσει κάθε έναν από τους τρεις τελευταίους αγώνες εκτός έδρας, αλλά έχει ήδη κερδίσει τους μέγιστους βαθμούς στο Μάντσεστερ αυτή τη σεζόν καθώς εξασφάλισαν μια εντυπωσιακή νίκη με 3-1 στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Σεπτέμβριο.

Οι Γλάροι, που βρίσκονται στην έκτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, έχουν κερδίσει μόνο μία φορά τη Μάντσεστερ Σίτι σε αγώνα πρωταθλήματος, κερδίζοντας εντός έδρας νίκη με 3-2 τον Μάιο του 2021 –αν και οι Πολίτες είχαν ήδη στεφθεί πρωταθλητές– και θα έχουν κίνητρο να διεκδικήσουν άλλη μια νίκη αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς θα τους βοηθούσε να ανέβουν πάνω από την ομάδα του Γκουαρδιόλα που βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Όσο για την Μπράϊτον, ο Χούλιο Ενσίσο, ο Γιάκουμπ Μόντερ (και οι δύο γόνατο) και ο Πέρβις Εστουπινιάν παραμένουν όλοι εκτός με τραυματισμούς, ενώ οι Τζέιμς Μίλνερ και Ταρίκ Λάμπτεϊ είναι αμφότεροι αμφίβολοι και θα αξιολογηθούν πριν από την έναρξη.

Ο Καορού Μιτόμα αποχώρησε από την εθνική ομάδα της Ιαπωνίας κατά τη διάρκεια του διεθνούς διαλείμματος λόγω ασθένειας, αλλά ο εξτρέμ θα πρέπει να είναι σε θέση να επιστρέψει στην ενδεκάδα αυτό το Σαββατοκύριακο και θα μπορούσε να ενωθεί με τον Ζοάο Πέντρο και είτε τον Έβαν Φέργκιουσον είτε τον Ντάνι Γουέλμπεκ στην επίθεση.

Ελλείψει του Εστουπινιάν και πιθανώς του Λαμπτέι, ο Σόλι Μάρτ θα μπορούσε να συνεχίσει σε έναν αυτοσχέδιο ρόλο αριστερού μπακ, με τον Σάιμον Αντίνγκρα να διατηρεί τη θέση του στη δεξιά πτέρυγα.

Μαντσεστερ Σιτι – Μπραιτον προγνωστικα Αγγλίας

su_box title=”Νίκη Μάντσεστερ Σίτι & Over 3,5 @@ 2,47 (Novibet.gr)“]

Ένας συναρπαστικός και διασκεδαστικός αγώνας επιφυλάσσεται μεταξύ δύο από τις πιο ελκυστικές ομάδες της Premier League, με προπονητές δύο από τους πιο καινοτόμους προπονητές στο παιχνίδι, και είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς αυτό το παιχνίδι χωρίς γκολ στα δύο άκρα.

Η προσέγγιση της Μπράιτον που διψάει για κατοχή είχε τα πλεονεκτήματά της στην επίθεση, αλλά ήταν ορθάνοιχτη στα μετόπισθεν και αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί δαπανηρό απέναντι σε μια ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι που θέλει να ανακάμψει από τις πρόσφατες αποτυχίες της με μια νίκη. Την νίκη της Μάντσεστερ Σίτι θα την συνδυάσω με το over 3,5 σε απόδοση 2.47 στην Novibet.gr

[/su_box]

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi