Αρσεναλ – Τοτεναμ προγνωστικα 🔼 24/09/2023

Αρσεναλ – Τοτεναμ προγνωστικα Αγγλίας

Επιδιώκοντας να συνεχίσει το σερί της υπεροχής της, στο στάδιο Έμιρεϊτς απέναντι στον τοπικό αντίπαλο της, η Άρσεναλ φιλοξενεί την Τότεναμ για το υπερπαραγωγικό ντέρμπι της Premier League στο Βόρειο Λονδίνο της Κυριακής. Και οι δύο σύλλογοι της πρωτεύουσας έχουν 13 βαθμούς από τους πέντε πρώτους αγώνες τους της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα μπαίνει επίσης στην σύγκρουση μετά από μια νίκη στο Champions League της PSV Αϊντχόφεν.

Ενίσχυση Στοιχήματος Bet365.gr

Ενίσχυση Στοιχήματος* για τα νέα μέλη της Bet365.gr

*New Players only
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Κομβικό τρίποντο για την Άρσεναλ

Τα τελευταία χρόνια, οι οπαδοί της Άρσεναλ αναγκάστηκαν να δουν την Τότεναμ να αγωνίζεται στο Champions League τα βράδια της Τρίτης και της Τετάρτης, ενώ διεκδίκησαν και τη δόξα στο Europa League, αλλά αυτή τη φορά ήταν η σειρά των Κανονιέρηδων να παίξουν στην κορυφαία διοργάνωση της ηπείρου.

Μια ομάδα της PSV, που ήταν αήττητη σε 26 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις έκανε ό,τι μπορούσε για να επιδείξει την επιθετική της δύναμη σε ένα βροχερό βράδυ στο Βόρειο Λονδίνο, αλλά η Άρσεναλ διέλυσε την ομάδα του Πίτερ Μποζ χάρη σε μια σειρά τερμάτων από τέσσερις συνήθεις υπόπτους, τους Μπουκάγιο Σάκα, Γκάμπριελ Ζεσούς, Μάρτιν Οντεγκάαρντ και Λεάντρο Τροσάρ.

Το να αντιμετωπίσεις μια ομάδα τόσο ανοιχτή όσο η PSV μπορεί να ήταν κάπως ανακούφιση για τους άντρες του Αρτέτα, οι οποίοι είχαν προηγουμένως αγωνιστεί να επιβληθούν σε μια ομάδα της Έβερτον πριν από μια στιγμή μαγείας από τον Τροσάρ, ο οποίος αποδεικνύει απροσδόκητα ότι είναι περισσότερο από ικανός αναπληρωτής για τον τραυματία Γκαμπριέλ Μαρτινέλι.

Η εντός έδρας ισοπαλία των τεσσάρων τερμάτων με τη Φούλαμ παραμένει η μόνη κηλίδα στο σημειωματάριο των Κανονιέρηδων για την αγωνιστική περίοδο 2023-24, και βρίσκονται στην τέταρτη θέση της κατάταξης λόγω της αξιοπρεπούς συγκέντρωσης των 13 πόντων από 15 που προσφέρθηκαν στην κορυφαία κατηγορία, αν και κάτω από τη Λίβερπουλ και την επόμενη αντίπαλο της, Σπερς λόγω της διαφοράς τερμάτων.

Στην πραγματικότητα, η Άρσεναλ είναι η μόνη ομάδα στις επτά κορυφαίες θέσεις που έχει σημειώσει δεν ακόμη διψήφιο αριθμό γκολ αυτή τη σεζόν, καθώς ο Αρτέτα υιοθετεί μια ελαφρώς πιο συντηρητική προσέγγιση στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του, αλλά ακόμη και οι πιο αισιόδοξοι οπαδοί της Τότεναμ δεν θα έχουν ελπίδα να κρατήσει τα σε εννέα τέρματα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ενώ η Άρσεναλ έφυγε με νίκη από το Γκούντισον Παρκ το περασμένο Σαββατοκύριακο, η κατάρα εξακολουθεί, έχοντας θύμα τον Μαρτινέλι, του οποίου ένα γκολ αποκλείστηκε για ένα πολύ αμφιλεγόμενο οφσάιντ πριν αντικατασταθεί με πρόβλημα στο οπίσθιο μηριαίο, το οποίο αντιμετώπισε ενώ έτρεχε για να σκοράρει.

Ο Βραζιλιάνος έχασε τη νίκη επί της PSV, αν και ο Αρτέτα αρνήθηκε να αποκλείσει την επιστροφή του για την επίσκεψη στην Τότεναμ, όπου κανένας από τους Τόμας Παρτέι, Μοχάμεντ Ελνένι και Τζουριέν Τίμπερ δεν θα είναι στη διάθεση του Ισπανού.

Έχοντας τον αγώνα του EFL Cup με την Μπρέντφορντ της επόμενης εβδομάδας για να κάνει αλλαγές, ο Αρτέτα πιθανότατα θα διατηρήσει την πίστη του στους περισσότερους αν όχι σε όλους τους βασικούς από το βράδυ της Τετάρτης.

Αρνείται να χάσει η Τότεναμ

Το σενάριο γράφτηκε για να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο ο Ρίτσαρλισον στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση των Σπερς με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία ήρθε μετά την παραδοχή του επιθετικού μέχρι στιγμής ότι ζήτησε ψυχολογική βοήθεια για προβλήματα εκτός γηπέδου, έχοντας δυσκολευτεί να κρατήσει υπό έλεγχο τα συναισθήματά του.

Πριν από την εισαγωγή του Ρίτσαρλισον από τον πάγκο, η Τότεναμ είχε μείνει ένα γκολ πίσω στο Βόρειο Λονδίνο από το χτύπημα του Γκουστάβο Χάμερ και δεν είχε καμία απάντηση στους ηρωισμούς του τερματοφύλακα Γουές Φόντεριγχαμ -ή στην πραγματικότητα τις τακτικές του να σπαταλάει χρόνο- αλλά ο νούμερο ένα των Λεπίδων, δεν τα κατάφερε καθώς ο Ρίτσαρλισον πέτυχε με κεφαλιά την ισοφάριση πριν δώσει ασίστ στον Ντέγιαν Κουλουσέφσκι για να πετύχει ένα εντυπωσιακό γκολ στο 10ο λεπτό του πρόσθετου χρόνου.

Σπάζοντας το δικό τους ρεκόρ για την τελευταία νικηφόρα επιστροφή στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ – που προηγουμένως κατείχε η επιτυχία 3-2 στη Λέστερ με 3-2 εμπνευσμένη από τον Στίβεν Μπέργκουαϊν – οι Σπερς παραμένουν χωρίς ήττα στην κορυφαία κατηγορία από τότε που ο Ανζ Ποστέκογλου ανέλαβε τα ηνία και έχουν κάνει χειρότερες μόνο εμφανίσεις από μια τέλεια Μάντσεστερ Σίτι μέχρι στιγμής αυτή την σεζόν.

Χάρη στην εκπληκτική μάχη του περασμένου Σαββατοκύριακου, οι Σπερς συνέχισαν επίσης το σερί τους να σκοράρουν τουλάχιστον δύο φορές σε όλα τα παιχνίδια τους στην Πρέμιερ Λιγκ υπό τον Ποστέκογλου μέχρι στιγμής, και από τη σεζόν 1965-66 δεν έχουν κατακτήσει 13 πόντους μετά από πέντε αγώνες, αλλά λίγοι θα χρειαστούν υπενθύμιση της σκληρής αποχώρησης του Αντόνιο Κόντε αρκετούς μήνες αφότου οδήγησε τους Σπερς στο καλύτερο ξεκίνημά τους.

Ο αγώνας της Κυριακής θα σηματοδοτήσει το 208ο ανταγωνιστικό ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου από τότε που η Άρσεναλ και οι Σπερς συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1896 και οι άνδρες του Aρτέτα θριάμβευσαν σε τέσσερις από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις τους, με την Τότεναμ να έχει περάσει 13 χρόνια χωρίς να κερδίσει ένα παιχνίδι της κατηγορίας στο στάδιο Έμιρεϊτς.

Ένας νέος τραυματισμός σε έναν αριστερό επιθετικό έγινε στην Τότεναμ αυτή την εβδομάδα και ένας πολύ πιο σοβαρός από αυτόν του Μαρτινέλι, καθώς ο Ιβάν Πέρισιτς επιβεβαιώθηκε ότι είχε υποστεί έναν “σύνθετο” τραυματισμό στο γόνατο στην προπόνηση και σύντομα θα υποβληθεί σε εγχείρηση.

Ο Πέρισιτς θα περάσει μήνες για να αναρρώσει από τη διαδικασία, η οποία θα μπορούσε ενδεχομένως να σηματοδοτήσει το τέλος της καριέρας του στους Σπερς, και θα ενταχθεί στην λίστα των απουσιών μαζί με τους Μπράιαν Χιλ, Ροντρίγκο Μπεντανκούρ, Ράιαν Σεσενιόν και Άλφι Γουάιτμαν, ενώ ο τραυματισμός του Τζιοβάνι Λο Σέλσο στον μηρό θα χρειαστεί μια πιο προσεκτική ματιά τις επόμενες ώρες.

Έχοντας κλείσει μια ταραγμένη εβδομάδα, ο Ρίτσαρλισον ζήτησε να επιστρέψει στην πρώτη 11άδα, ενώ οι Γκουγκλιέμο Βικάριο, Ντέστινι Ουντόγιε και Μίκι βαν ντε Βεν θα κάνουν όλοι το ντεμπούτο τους στο Βόρειο Λονδίνο.

Αρσεναλ - Τοτεναμ προγνωστικα Αγγλίας

Οι δυνάμεις της Άρσεναλ μπορεί μερικές φορές να μειώνονται όταν αντιμετωπίζουν ένα αδύναμο αντίπαλο, αλλά οι Κανονιέρηδες νίκησαν μια πιο τολμηρή ομάδα της PSV και δεν θα χρειαστούν δεύτερη πρόσκληση για να υποβάλουν μια επιθετική Τότεναμ σε παρόμοια μεταχείριση, καθώς ο Ποστέκογλου δεν αναμένεται να εγκαταλείψει τις αρχές του.

Οι καθαρές εστίες εντός έδρας εξακολουθούν να ξεφεύγουν από τους γηπεδούχους στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά αν η απόδοσή τους την Τετάρτη είναι καλή, οι γηπεδούχοι ανακάλυψαν ξανά την πλεονεκτική τους θέση και θα πρέπει να τερματίσουν το αήττητο ξεκίνημα της Τότεναμ, στο ντέρμπι, στο Βόρειο Λονδίνο. Αναμένω να σκοράρουν και οι δύο ομάδες με το γκολ γκολ να είναι στο 1,55 στην bet365.gr

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi