Γουεστ Χαμ – Λιντς προγνωστικα ???? | 21/05/2023

Γουεστ Χαμ – Λιντς προγνωστικα Premier League

Έπειτα από μια από τις πιο διάσημες ευρωπαϊκές βραδιές της στην ιστορία, η Γουέστ Χαμ επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις για να υποδεχθεί τη Λιντς στο Στάδιο του Λονδίνου στην υπόθεση της Premier League της Κυριακής. Ενώ η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες ήταν απασχολημένη με την κράτηση των εισιτηρίων για τον τελικό του Europa Conference League, οι Λευκοί είχαν μια εβδομάδα να σκεφτούν τη συναρπαστική ισοπαλία 2-2 εναντίον της Νιούκαστλ.

Να εξασφαλίσει την παραμονής της

Πριν οι απεχθή σκηνές αναταραχής των οπαδών γίνουν πρωτοσέλιδα, η Γουέστ Χαμ πραγματοποίησε 94 εξαντλητικά λεπτά ποδοσφαίρου στον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Europa Conference League με την ΑΖ Άλκμααρ, η οποία προσπάθησε να ανατρέψει το έλλειμμα 2-1 στην Aγγλική πρωτεύουσα.

Ωστόσο, η σθεναρή άμυνα της άντεξε θαυμάσια και ένα χτύπημα του Πάμπλο Φορνάλς στην κάτω γωνία οδήγησε τους οπαδούς της West Ham σε παραλήρημα. Ένα ραντεβού στην Πράγα με την Ιταλική Φιορεντίνα, την περιμένει στον τελικό του επόμενου μήνα, αλλά η έρευνα έχει ήδη ξεκινήσει για μια μερίδα κουκουλοφόρων οπαδών της AZ που επιτέθηκαν ντροπιαστικά στο τμήμα της κερκίδας της οικογένειας των γηπεδούχων, μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Πριν προηγηθεί η ενδιάμεση στάση τους στην Τσεχία, τα Σφυριά που βρίσκονται στην 15η θέση έχουν 180 λεπτά για να επιβεβαιώσουν την παραμονή τους στην Premier League, αφού δεν κατάφεραν να το διασφαλίσουν με την ήττα 2-0 από την Μπρέντφορντ στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση.

Η ομάδα του Μόγιες μπορεί να μην είναι ακόμα μαθηματικά ασφαλής, αλλά ένας βαθμός την Κυριακή θα ήταν αρκετός, και ακόμα κι αν η Λιντς μπορέσει να πάρει το μέγιστο, οι γηπεδούχοι θα έχουν αποτρέψει τον υποβιβασμό εάν η Γουλβς νικήσει την Έβερτον μια μέρα πριν.

Με τρεις νίκες από τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις – συμπεριλαμβανομένης της εντός έδρας επιτυχίας 1-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νωρίτερα αυτόν τον μήνα – η Γουέστ Χαμ έχει σκοράρει σε όλους τους αγώνες της Premier League στο Στάδιο του Λονδίνου το 2023 και είναι αήττητη στα πέντε τελευταία εντός έδρας, από τότε που ηττήθηκε με 4-0 από τη Λίβερπουλ το 2017.

Χωρίς νέα αγωνιστικά προβλήματα η Γουέστ Χαμ

Ενώ είναι κατανοητό ότι θα πρέπει να αξιολογήσει την φυσική κατάσταση των παικτών του μετά τη νίκη της Πέμπτης και τους ξέφρενους πανηγυρισμούς τους στα αποδυτήρια, ο Μόγιες φαίνεται ότι δεν έχει νέες ανησυχίες για τραυματισμούς για την επίσκεψη της Λιντς.

Η απογοητευτική σεζόν του επιθετικού Τζιανλούκα Σκαμάκα στην Αγγλία διακόπηκε λόγω χειρουργικής επέμβασης στο γόνατο, η οποία θα τον κρατήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά ο κόουτς είναι ευλογημένος με επιλογές αλλαγής και θα πρέπει να χρησιμοποιήσει πλήρως το βάθος της ομάδας του εδώ.

Ο Πάμπλο Φορνάλς θα πρέπει να είναι ένα από τα πρώτα ονόματα που διεκδικούν βασικό ρόλο, ενώ τα φρέσκα πόδια των Μανουέλ Λαντσίνι, Ντάνι Ινγκς, Βλάντιμιρ Κούφαλ και Έμερσον Παλμιέρι θα μπορούσαν επίσης να φανούν χρήσιμα.

Στην ζώνη υποβιβασμού η Λιντς

Δεν θα υπήρχε πιο ανακουφισμένος άνθρωπος στο γήπεδο από τον Πάτρικ Μπάμφορντ κατά τη διάρκεια του θεαματικού αγώνα των τεσσάρων γκολ της Λιντς με τη Νιούκαστλ το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς οι 10 παίκτες του Σαμ Άλαρνταις αντέδρασαν με σθένος για να διεκδικήσουν έναν βαθμό.

Ο Μπάμφορντ έπαιξε τον ρόλο του στο προβάδισμα του Λουκ Άιλινγκ του έβδομου λεπτού προτού στείλει ένα ήμερο χτύπημα στις παλάμες του Νικ Πόουπ αλλά ο Κάλουμ Γουίλσον έδειξε στον συμπατριώτη του πώς γίνεται, αλλά ένα γκολ του Ράσμους Κρίστενσεν εξασφάλισε ένα μερίδιο τους βαθμούς.

Έχοντας επίσης τρομάξει τη Μάντσεστερ Σίτι, είναι δίκαιο να πούμε ότι η επιρροή του Αλαρντάις είναι πραγματικά αισθητή. Ωστόσο, η επιρροή δεν μεταφράστηκε σε νίκες για τη Λιντς, η οποία μπαίνει το Σαββατοκύριακο κάτω από τη διακεκομμένη γραμμή στην 18η θέση, αν και μόλις ένα βαθμό κάτω από την Έβερτον.

Όσο αξιοθαύμαστη κι αν ήταν η εμφάνιση της Λιντς το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι φιλοξενούμενοι έχουν μείνει χωρίς νίκη σε επτά διαδοχικούς αγώνες της Premier League και ταξιδεύουν στο Στάδιο του Λονδίνου μετά από τέσσερις διαδοχικές εκτός έδρας ήττες – δεχόμενοι τουλάχιστον δύο γκολ κάθε φορά – αλλά έχουν επικράτησε στον τελευταίο τους εκτός έδρας αγώνα της σεζόν για τρία χρόνια.

Η Γουέστ Χαμ και η Λιντς ξεκίνησαν τη νέα χρονιά με στυλ με μια ισοπαλία 2-2 στο Έλλαντ Ρόουντ τον Ιανουάριο και ένα χατ-τρικ του Τζακ Χάρισον ώθησε τους Λευκούς σε έναν θρίαμβο 3-2 στο Στάδιο του Λονδίνου την περασμένη σεζόν – τελειώνοντας ένα σερί τριών διαδοχικών ήττων στην Πρέμιερ Λιγκ από την αντίπαλο της.

Τιμωρημένος ο Τζούνιορ Φίρπο

Αντίθετα, ο κατάλογος των απουσιών της Λιντς είναι πολύ πιο ογκώδης, καθώς ο αριστερός μπακ Τζούνιορ Φίρπο αποβλήθηκε στην ισοπαλία με τη Νιούκαστλ.

Ο Φίρπο θα εκτίσει την ποινή του για ένα παιχνίδι εδώ, ενώ ο Τάιλερ Άνταμς, ο Στούαρτ Ντάλας και ο Λουίς Σινιστέρα συνεχίζουν να αναρρώνουν από τα προβλήματα τους στο τέλος της σεζόν και ο Μαρκ Ρόκα έχει αναδειχθεί σε νέα ανησυχία λόγω ενός πρόβλημα στα πόδια.

Σε μια πιο φωτεινή νότα, ο Λίαμ Κούπερ έχει επιστρέψει στην προπόνηση από έναν τραυματισμό στη βουβωνική χώρα και θα μπορούσε να είναι μια επιλογή για να αντικαταστήσει τον αποκλεισμένο Φίρπο, αλλά ο Πασκάλ Στρούικ είναι φαινομενικά πιο πιθανός αναπληρωτής.

Γουεστ Χαμ – Λιντς προγνωστικα Premier League: Με τη Λιντς να σκοράρει και να δέχεται γκολ στους τελευταίους 11 αγώνες της στην Πρέμιερ Λιγκ, τα γκολ είναι σχεδόν εγγυημένα κάθε φορά που οι Λευκοί μπαίνουν στο γήπεδο και έχουν δείξει αρκετά καλά στοιχεία υπό τον Άλαρνταις μέχρι στιγμής για να υποδηλώνουν ότι μπορούν να προβληματίσουν μια κουρασμένη ομάδα της Γουέστ Χαμ. Εκτός από τα κουρασμένα πόδια, οι παίκτες του Μόγιες μπορεί να έχουν ήδη το ένα μάτι στον τελικό του Europa Conference League με σχεδόν σίγουρη ασφάλεια και δεν θα εκπλαγούμε αν δούμε τη Λιντς να εκμεταλλεύεται τις ηπειρωτικές προσπάθειες της Γουέστ Χαμ για να σημειώσει μια ανεκτίμητη νίκη στη μάχη ενάντια στον υποβιβασμό. Υπάρχει αξία στο διπλό σε απόδοση 2,70 στις εταιριες στοιχηματων.

Γουεστ Χαμ – Λιντς προγνωστικα Premier League @@ 2 σε απόδοση 2,70 (Betsson.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi