Μιλαν – Λατσιο προγνωστικα ???? | 06/05/2023

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μιλαν – Λατσιο προγνωστικα Serie A

Δύο σημαντικοί αντίπαλοι για την κατάκτηση της πρώτης τετράδας στη Serie A συναντώνται το απόγευμα του Σαββάτου στο Μεάτσα, καθώς η παραπαίουσα Μίλαν υποδέχεται τη δεύτερη Λάτσιο. Μετά από μια απογοητευτική ισοπαλία μεσοβδόμαδα, η Μίλαν βρίσκεται στην έκτη θέση με πέντε παιχνίδια για τη λήξη της σεζόν, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν εκτιναχθεί στα ύψη με επτά νίκες από τους τελευταίους 10 αγώνες πρωταθλήματος.

Αναγκαιότητα για την Μίλαν

Αν και η Μίλαν είναι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και περιμένει μια διπλή μονομαχία με την Ίντερ αργότερα αυτόν τον μήνα, οι ελπίδες της να επιστρέψει στην κορυφαία συλλογική διοργάνωση της Ευρώπης την επόμενη σεζόν δέχθηκαν πλήγμα μετά την ισοπαλία της Τετάρτης με την Κρεμονέζε.

Πράγματι, φαινόταν ότι οι Ροσσονέρι όδευαν προς την ήττα, από τους περιφερειακούς αντιπάλους τους φτάνοντας στις καθυστερήσεις, αλλά ο Τζούνιορ Μεσσίας σκόραρε αργά την ισοφάριση για να σώσει ένα βαθμό που τους κρατά σε απόσταση δύο από την τέταρτη Ίντερ και ισοβαθμούν με την Αταλάντα.

Μέσα σε ένα γεμάτο πρόγραμμα, ο υπολογιζόμενος κίνδυνος του Στέφανο Πιόλι να παίξει με μια αποδυναμωμένη αρχική ενδεκάδα απέτυχε, υπογραμμίζοντας την έλλειψη βάθους στη Μίλαν και ακόμη το να ρίξει στους Ολιβιέ Ζιρού, Ραφαέλ Λεάο και Σάντρο Τονάλι δεν ήταν αρκετό για να εξασφαλίσει μόλις μια τρίτη νίκη σε εννέα αγώνες της Serie A.

Οι απερχόμενοι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν πλέον τέσσερις ισοπαλίες από τις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις τους στο πρωτάθλημα και δεν μπορούν να συνεχίσουν σε αυτό το πνεύμα για πολύ ακόμη, αν θέλουν να επιτύχουν τον ελάχιστο στόχο να τερματίσουν στην πρώτη τετράδα τον Ιούνιο.

Από τώρα, αντιμετωπίζουν μια δύσκολη λίστα αγώνα που θα δούμε να αντιμετωπίζει τη Λάτσιο, την Ίντερ δύο φορές και τη Γιουβέντους – με έναν πιθανό τελικό Champions League να ακολουθεί, στο καλύτερο σενάριο.

Ξεκινώντας αυτό το πρόγραμμα κόντρα στην πρώην ομάδα του Πιόλι το Σάββατο, η Μίλαν θα ζητήσει εκδίκηση για την ήττα με 4-0 στην αντίστροφη αναμέτρηση του Ιανουαρίου και θα στοχεύσει στην τρίτη συνεχόμενη νίκη επί της Λάτσιο στο Μεάτσα, όπου έχει επίσης ένα σερί οκτώ αήττητων αγώνων, σε όλες τις διοργανώσεις.

Με βασική ενδεκάδα η Μίλαν

Με τον Φικάγιο Τομόρι να επιστρέφει από την τιμωρία και με αρκετούς άλλους καθιερωμένους αστέρες πίσω στη σύνθεση της Μίλαν, η βασική ενδεκάδα της θα πρέπει να μοιάζει αρκετά διαφορετική από αυτή που μόχθησε τόσο άσχημα την Τετάρτη.

Μόνο ο Τομάζο Πομπέγκα και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πρόκειται να λείψουν λόγω τραυματισμού, οπότε οι γηπεδούχοι έχουν σχεδόν πλήρη ομάδα από την οποία μπορούν να επιλέξουν.

Ως εκ τούτου, οι Σάντρο Τονάλι, Τεό Ερναντέζ και Ραφαέλ Λεάο θα επιστρέψουν στη δράση από το πρώτο σφύριγμα, με τον Ολιβιέ Ζιρού να αντικαθιστά τον Ντιβόκ Όριτζι μπροστά.

Οριακό φαβορί η Λάτσιο

Αν η Λάτσιο δέχτηκε τέσσερα γκολ από τις πέντε τελικές της στο στάδιο Ολίμπικο, τρεις μήνες αργότερα θα ξεκινήσει ως το φαβορί των περισσότερων παρατηρητών απέναντι στους περσινούς νικητές του Ιταλικού πρωταθλήματος.

Η εντός έδρας νίκη με 2-0 επί της Σασσουόλο στα μέσα της εβδομάδας κράτησε την Λάτσιο πάνω από την πιο κοντινή αντίπαλο της, Γιουβέντους στη βαθμολογία της Serie A και σε πολύ καλή πορεία για συμμετοχή στο Champions League.

Ο Φελίπε Άντερσον έδωσε το προβάδισμα στη Λάτσιο από νωρίς, προτού ο αναπληρωματικός Τόμα Μπάσιτς διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου, βοηθώντας τους γηπεδούχους να επιστρέψουν από τις διαδοχικές ήττες που επέτρεψαν στις άλλες ομάδες να μείνουν ζωντανές στο κυνήγι της δεύτερης θέσης.

Οι ήττες από την Τορίνο και την Ίντερ είχαν κάπως αφαιρέσει τη λάμψη από ένα υπέροχο ξεκίνημα από την πρωτευουσιακή ομάδα, αλλά η κατάκτηση έξι πόντων τόσο με τη Μίλαν όσο και με τη Ρόμα θα μπορούσε να είναι κρίσιμη για την εξασφάλιση του κύριου στόχου του Μαουρίτσιο Σάρι.

Από τα τέλη Φεβρουαρίου, η Λάτσιο έχει κερδίσει στην πραγματικότητα περισσότερους βαθμούς από οποιαδήποτε άλλη ομάδα σε όλη τη Serie A, αλλά η δουλειά της επιβεβαίωσης του τερματισμού στην πρώτη τετράδα δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Εν όψει του ταξιδιού τους προς τα βόρεια, έχει δεχτεί μόλις τρία γκολ στα έξι τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος εκτός έδρας, οπότε μπορεί να είναι σίγουροι ότι θα αποκλείσουν τη Μίλαν και στη συνέχεια θα ολοκληρώσουν την αποστολή τους.

Μόνος απόντας ο Ντανίλο Κατάλντι

Ο Ντανίλο Κατάλντι παραμένει το κύριο μέλημα τραυματισμών της Λάτσιο, καθώς αγωνίζεται να αναρρώσει από ένα πρόβλημα στη γάμπα, και θα μπορούσε να είναι μια σταθερή ενδεκάδα που θα βγει στο γήπεδο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η πιο πιθανή αλλαγή του Μαουρίτσιο Σάρι θα ήταν να φέρει τον πρώην αμυντικό της Μίλαν, Αλέσιο Ρομανιόλι – ο οποίος επέστρεψε από ποινή – αντί του Πάτρικ, ενώ ο Έλσεϊντ Χισάι είναι ισχυρός υποψήφιος για συμμετοχή από τον πάγκο.

Η επιθετική τριάδα πρόκειται να παραμείνει αμετάβλητη, με τους Φελίπε Άντερσον και Ματία Τζακάνι – που σκόραραν και οι δύο στο ανάποδο αγώνα του Ιανουαρίου – να λειτουργούν και στις δύο πλευρές του αρχηγού Τσίρο Ιμόμπιλε.

Μιλαν – Λατσιο προγνωστικα Serie A: Η Λάτσιο έχει κερδίσει εννέα από τα 16 εκτός έδρας παιχνίδια της στη Serie A αυτή τη σεζόν, αλλά ένα ταξίδι στο Μεάτσα παρουσιάζει τη δική της μοναδική πρόκληση και ίσως χρειαστεί να αρκεστεί στην ισοπαλία σε αυτήν την περίπτωση. Το να σκοράρει εναντίον του συλλόγου της Ρώμης είναι κάτι που πρέπει να γιορτάζεται, όπως είναι το ρεκόρ της ανέπαφης εστίας, αλλά η Μίλαν χρειάζεται κάτι παραπάνω από έναν πόντο, για να τερματίσει στην πρώτη τετράδα της Ιταλίας. Αναμένω να κριθεί στις λεπτομέρειες και θα ποντάρω στα λίγα γκολ, με το under 2,5 να μας προσφέρεται σε απόδοση 1,65 στις στοιχηματικες εταιριες.

Μιλαν – Λατσιο προγνωστικα Serie A @@ Under 2,5 σε απόδοση 1,65 (Stoixiaman.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi