Ρεμς – Λιλ προγνωστικα ???? | 06/05/2023

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ρεμς – Λιλ προγνωστικα Ligue 1

Καθώς η μάχη για την Ευρώπη ανεβαίνει, η Ρεμς και η Λιλ θα δώσουν την μάχη στην αναμέτρηση της Ligue 1 το απόγευμα του Σαββάτου. Οι άνδρες του Γουίλιαμ Στιλ υπέστησαν τρίτη διαδοχική ήττα την τελευταία φορά, όπου έχασαν 1-0 από την Κλερμόν, ενώ οι φιλοξενούμενοι νίκησαν πειστικά με 3-0 την Αζαξιο.

Από τρεις ήττες η Ρεμς

Έχοντας αποκτήσει μέχρι στιγμής το καθεστώς του καλτ ήρωα στη Γαλλία και πέρα από τις πρώτες μέρες του ως επικεφαλής της Ρεμς, η ομάδα του Γουίλιαμ Στιλ έχει έκτοτε εξασθενίσει και η Κλερμόν προκάλεσε την τρίτη συνεχόμενη ήττα της, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ένα γκολ στο τέταρτο λεπτό από τον Γκρετζον Κιεϊ ήταν το μόνο που χρειαζόταν για να χωρίσουν οι δύο ομάδες το περασμένο Σαββατοκύριακο, καθώς η Ρεμς απέτυχε να μετατρέψει το 67% της κατοχής και τις 13 τελικές προσπάθειες σε κάτι σημαντικό, έχασε ακόμη περισσότερο τον ρυθμό στο κυνήγι του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, της επόμενης σεζόν.

Έχοντας επίσης ηττηθεί από το Στρασβούργο και την Ρεν χωρίς να βρει δίχτυα τις τελευταίες εβδομάδες, η Ρεμς έχει πέσει στην 11η θέση της βαθμολογίας – 12 βαθμούς πίσω από τη Λιλ στην τελευταία θέση της Ευρώπης- αλλά το τελείωμα στο πρώτο μισό εξακολουθεί να είναι ρεαλιστικός στόχος για τον σύλλογο.

Ωστόσο, ένα ασήμαντο ρεκόρ μόλις μίας νίκης από τους τελευταίους έξι αγώνες τους έχει βοηθήσει ελάχιστα τις φιλοδοξίες των φιλοξενούμενων στο top-10, και έχουν πάρει μόλις έναν βαθμό από τους τρεις τελευταίους αγώνες τους εντός έδρας, το 1-1 με την Μπρεστ που απειλείται με υποβιβασμό.

Από τον Σεπτέμβριο του 2020 η Ρεμς δεν έχει υποστεί τέσσερις διαδοχικές ήττες στην κορυφαία κατηγορία, αλλά με τον επιθετικό Φόλαριν Μπάλογκουν, μεταξύ άλλων, να αποτυγχάνει να σκοράρει αυτή τη στιγμή, μια σπάνια χαρούμενη εκτός έδρας αναμέτρηση θα μπορούσε να επιφυλάσσει στην Λιλ.

Τιμωρημένος ο αμυντικός Εμανουέλ Αγκμπάντου

Ο αμυντικός της Ρεμς, Εμανουέλ Αγκμπάντου – ο οποίος έκανε μία κρίσιμη ενέργεια πάνω από τη γραμμή του τέρματος για να διατηρήσει το σκορ στο 1-0 το περασμένο Σαββατοκύριακο – πρέπει να εκτίσει τιμωρία αυτό το Σαββατοκύριακο για συσσώρευση κίτρινων καρτών, οπότε ο Τσέικ Κεϊτά θα έπρεπε να τον αντικαταστήσει μαζί με τον Γιούνις Αμπντελχαμίντ.

Ο Άρμπερ Ζενέλι έχασε την ήττα από την Κλερμόν με έναν ανεξήγητο τραυματισμό και φαινομενικά είναι αμφίβολος και για αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ ο Νόουα Χολμ επιστρέφει από τραυματισμό στο γόνατο για τον αγώνα του Σαββάτου.

Οι Ντιόν Λοπί και Γιενς-Λις Κάχουστε είναι υποψήφιοι για να ανανεώσουν τη μεσαία γραμμή για τους γηπεδούχους, αλλά ο Στιλ θα πρέπει να σταματήσει να κάνει σημαντικές αλλαγές, καθώς ο Μπάλογκουν με 18 γκολ στοχεύει να κλείσει ένα σερί τριών αγώνων χωρίς σκορ – δεν έχει φτάσει ακόμη σε τέσσερις αγώνες χωρίς να βρει το αντίπαλο δίχτυ.

Στην μάχη της Ευρώπης η Λιλ

Γεννημένος στην Αζαξιό, ο Ρεμί Καμπελά συμπάσχει με τον σύλλογο της γενέτειράς του αφού τους βύθισε βαθύτερα στον κίνδυνο υποβιβασμού με μια εκπληκτική ατομική απόδοση στη νίκη του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Έχοντας δώσει αρχικά ένα ζευγάρι ασίστ στον Αντρέ Γκόμες, του οποίου η πρώτη προσπάθεια ήταν ένα χτύπημα από μακρινή απόσταση, ο Καμπέλα έβαλε το κερασάκι στο κερασάκι στην τούρτα με 37 λεπτά να απομένουν πριν ακουστεί το σφύριγμα του ημιχρόνου.

Για δεύτερη φορά σε διάστημα λίγων εβδομάδων, το τεχνικό αφεντικό της Λιλ, Πάουλο Φονσέκα, έλαβε την ανταπόκριση που έψαχνε εντός έδρας μετά από μια δυσάρεστη εκτός έδρας εμφάνιση, καθώς η Λιλ -η οποία προηγουμένως έμεινε στο 1-1 με την Οσέρ- βρίσκεται στην πέμπτη και τελευταία ευρωπαϊκή θέση.

Οι φιλοξενούμενοι, των οποίων η τρέχουσα κατάταξη θα εξασφάλιζε μία θέση στο Europa Conference League, έχει μόλις δύο βαθμούς διαφορά για να καλύψει από τη Μονακό στην τέταρτη θέση, αλλά η Ρεν χτυπά την πόρτα και βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τη Λιλ, η οποία έχει ακόμα να αντιμετωπίσει τους Μονεγάσκους και τους Μασσαλούς, πριν η σεζόν φτάσει στο τέλος της.

Ενώ οι άντρες του Φονσέκα παραμένουν αήττητοι μπροστά στους δικούς τους οπαδούς, αφού δεν έχουν χάσει εντός έδρας από τον Αύγουστο, η εκτός έδρας ατυχία συνεχίζει να τους προκαλεί, καθώς κέρδισαν μόλις δύο από τους οκτώ τελευταίους αγώνες της Ligue 1 σε αντίπαλη έδρας και ηττήθηκαν με 2-1 από την Ρεμς σε αυτό το παιχνίδι την περασμένη σεζόν, οκτώ μήνες πριν από την ισοπαλία 1-1 στο γήπεδο της Λιλ.

Μόλις μία απουσία στην Λιλ

Εν τω μεταξύ, η Λιλ δεν αντιμετώπισε κανένα νέο πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας στην επιτυχία της επί της Αζαξιό, αφήνοντας το θύμα τραυματισμού, Τιάγκο Ντζαλό ως τον μοναδικό ένοικο της λίστα απουσιών.

Ωστόσο, ο αριστερός μπακ Γκάμπριελ Γκούντμουντσον αντικαταστάθηκε από τον Τίμοθι Γουεά μετά από μόλις 53 λεπτά – αν και το παιχνίδι είχε τελειώσει μέχρι εκείνο το σημείο – έτσι ο Ισμαίλι μπορεί να ανυπομονεί για ανάκληση στην ενδεκάδα, ενώ ο Χοσέ Φόντε θα περιμένει να εκτοπίσει τον Γιόρο στο καρδιά της άμυνας.

Ο Μπέντζαμιν Αντρέ παραδόξως έμεινε στον πάγκο την τελευταία φορά εκτός μετά την επιστροφή από τιμωρία, και ο τρόπος της νίκης επί της Αζαξιό θα μπορούσε να δει τον μέσο να παραμένει στην εφεδρεία για άλλη μια φορά καθώς ο Έντον Ζεγκρόβα συνεχίζει.

Ρεμς – Λιλ προγνωστικα Ligue 1: Η ασυνέπεια της Λιλ μακριά από την έδρα της θα πρέπει να προσφέρει στη Ρεμς μια αχτίδα ελπίδας για το Σαββατοκύριακο, αλλά η ομάδα του Στιλ μπορεί να είναι σε θέση να πανηγυρίσει μόνο ένα γκολ, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η τύχη των γηπεδούχων έχει καταρρεύσει, και ενώ δεν έχουν πολλά να παίξουν σε αυτό το σημείο, η ομάδα της Λιλ που εξακολουθεί να αγωνίζεται για μια θέση στην Ευρώπη θα πρέπει να κερδίσει και τους τρεις βαθμούς. Αποδεκτό το διπλό στο 2,02 στις Ελληνικες στοιχηματικες εταιριες.

Ρεμς – Λιλ προγνωστικα Ligue 1 @@ 2 σε απόδοση 2,02 (Stoiximan.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi