Μαντσεστερ Σιτι – Λιντς προγνωστικα ???? | 06/05/2023

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μαντσεστερ Σιτι – Λιντς προγνωστικα Premier League

Η Μάντσεστερ Σίτι θα προσπαθήσει να αυξήσει το προβάδισμά της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ όταν υποδεχτεί τη Λιντς  του Σαμ Άλαρνταις στο Έντιχαντ Στάντιουμ το απόγευμα του Σαββάτου. Η Πρέμιερ Λιγκ επιβεβαίωσε ότι ο αγώνας στις 3 μ.μ. θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, με τη συνήθη ώρα της 12:30 μ.μ. να αποφεύγεται για τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου.

 

Ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο οι Πολίτες

Όσοι αμφισβήτησαν αν η Μάντσεστερ Σίτι ήταν καλύτερη ομάδα χωρίς τον Έρλινγκ Χάαλαντ, πρέπει σίγουρα να έχουν αλλάξει γνώμη μέχρι τώρα, καθώς ο Νορβηγός επιθετικός συνεχίζει να γράφει το όνομά του στα βιβλία της ιστορίας χάρη σε μια πραγματικά αξιοσημείωτη σεζόν ντεμπούτο μπροστά στα αντίπαλα τέρματα.

Σε ηλικία μόλις 22 ετών, ο Χάαλαντ κατέχει τώρα το ρεκόρ με τα περισσότερα γκολ σε μία σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού σημείωσε το 35ο του αγώνα στη νίκη 3-0 της Σίτι εντός έδρας επί της Γουέστ Χαμ την Τετάρτη το βράδυ, αυξάνοντας τον σύνολο του, συγκέντρωσε σε όλες τις διοργανώσεις ένα εντυπωσιακό 51 αριθμό γκολ σε μόλις 44 παιχνίδια.

Ο Νάταν Ακέ και ο Φιλ Φόντεν ήταν επίσης σκόρερ κόντρα στα Σφυριά –ο τελευταίος σημείωσε το 1000ο γκολ στη Σίτι από την άφιξη του Πεπ Γκουαρδιόλα– για να βοηθήσουν τους Πολίτες να επεκτείνουν την εντυπωσιακή τους νικηφόρα σειρά πρωταθλήματος σε εννέα αγώνες και να επιστρέψουν στην κορυφή εις βάρος της Άρσεναλ με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι αγώνες συνεχίζουν να έρχονται πυκνά και γρήγορα για τη Μάντσεστερ Σίτι που κυνηγάει το τρέμπλ, η οποία έχει κατά μέσο όρο μόλις λίγο πάνω από τρεις ημέρες για να προετοιμαστεί για καθένα από τα επόμενα επτά παιχνίδια της αυτόν τον μήνα, συμπεριλαμβανομένης της συνάντησης του Σαββάτου με τη Λιντς και του πρώτου ημιτελικού του Champions League την επόμενη Τρίτη, με την Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία.

Ο Γκουαρδιόλα είχε προηγουμένως υποτιμήσει τις προτάσεις ότι οι παίκτες του είναι κουρασμένοι και είναι βέβαιος ότι θα συνεχίσουν την ισχυρή πορεία τους, ιδιαίτερα απέναντι σε μια ομάδα της Λιντς την οποία έχει νικήσει με συνολικό σκορ 14-1 στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της, πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένων της νίκης με 7-0 εντός έδρας την περασμένη σεζόν.

Παραμένει αμφίβολος ο Κέβιν Ντε Μπρόινε

Ο πλέι μέικερ της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε, έχασε τα δύο τελευταία παιχνίδια με έναν απροσδιόριστο τραυματισμό και παραμένει αμφίβολος για το Σάββατο, αλλά κατά τα άλλα, ο Γκουαρδιόλα έχει στη διάθεσή του μια ολοκληρωμένη ομάδα.

Ο Άκε ανέκαμψε από έναν τραυματισμό του οπίσθιου μηριαίου για να ξεκινήσει και να σκοράρει εναντίον της Γουέστ Χαμ και θα μπορούσε να συνεχίσει στην αριστερή πλευρά της άμυνας, ενώ ο τερματοφύλακας Στέφαν Ορτέγκα – ο οποίος παραδόξως έλαβε το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ εις βάρος του Έντερσον στα μέσα της εβδομάδας – θα ελπίζει να διατηρήσει την θέση του ανάμεσα στα δοκάρια.

Ο Γκουαρδιόλα μπορεί να εξετάσει το ενδεχόμενο να αλλάξει είτε τον Ριάντ Μαχρέζ είτε τον Τζακ Γκρίλις με τον Φόντεν, ο οποίος ξεκίνησε για τελευταία φορά στα μέσα Μαρτίου, ενώ ο Τζούλιαν Αλβάρες αναμένεται να συνεχίσει στην επίθεση με τον Χάαλαντ – ο οποίος σκόραρε δύο φορές εναντίον της Λιντς σε μια νίκη 3-1 στο Έλλαντ Ρόουντ νωρίτερα αυτή τη σεζόν – αν ο Ντε Μπρόινε δεν είναι κατάλληλος για να παίξει.

Σε κάκιστη κατάσταση η Λιντς

Αφού έχασε επτά παιχνίδια από τα 12 πρόσφατα σε μόλις δυόμισι μήνες στην τεχνική ηγεσία, η σύντομη θητεία του Χάβι Γράθια ως προπονητής της Λιντς έφτασε στο τέλος της, μαζί με τον αθλητικό διευθυντή Βίκτορ Όρτα, με το Ισπανικό δίδυμο να αποχωρεί από τον σύλλογο που είναι σε σοβαρό κίνδυνο υποβιβασμού από την Πρέμιερ Λιγκ.

Η ήττα με 4-1 από την Μπόρνμουθ το περασμένο Σαββατοκύριακο αφήνει τη Λιντς στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα και σε επισφαλή θέση ακριβώς πάνω από τους τρεις τελευταίους στη διαφορά τερμάτων, και με μόλις τέσσερις αγώνες να απομένουν, η ομάδα του Δυτικού Γιορκσάιρ έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο για να τους απομακρύνει τον κίνδυνο.

Ο Σαμ Αλαρντάις αναλαμβάνει τον ένατο σύλλογο της Premier League της 29χρονης προπονητικής του καριέρας, μπαίνοντας στη διοίκηση για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια από τότε που υπέστη την ήττα με 3-1 ως προπονητής της Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον εναντίον της Λιντς στο Έλλαντ Ρόουντ, στο τέλος της σεζόν 2020-21 – με τον 68χρονο να καταδικάζεται στον πρώτο του υποβιβασμό από την πρώτη κατηγορία.

Ένα από τα πρώτα μεγάλα καθήκοντα για τον Αλαρντάις είναι να ενισχύσει μια αμυντική γραμμή της Λιντς που έχει δεχτεί περισσότερα γκολ (67) από οποιαδήποτε άλλη ομάδα της κορυφαίας κατηγορίας μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, συμπεριλαμβανομένων 20 γκολ που δέχτηκε σε επτά αγώνες τον Απρίλιο – ρεκόρ στην Premier League σε έναν μόνο μήνα.

Ο Άλαρνταις – ο οποίος έχει κερδίσει μόλις έξι από τις 34 συναντήσεις του με τη Μάντσεστερ Σίτι ως προπονητής – πιστεύει ότι η νέα του ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον έξι βαθμούς για να αποφύγει πιθανώς την πτώση και θα θέλει να επαναλάβει την νίκη με 2-1 της ομάδα του στο Έτιχαντ τον Απρίλιο του 2021.

Πολλά θέματα στην Λιντς

Όσον αφορά τη Λιντς, ο Λουίς Σινιστέρα, ο Τάιλερ Άνταμς, ο Στιούαρτ Ντάλας και ο Λίαμ Κούπερ παραμένουν εκτός αγωνιστικής δράσης με τραυματισμούς, ενώ ο Άλαρνταις επιβεβαίωσε ότι μερικοί απροσδιόριστοι παίκτες έχουν μικροπροβλήματα που θα αξιολογηθούν πριν από την έναρξη.

Ο τερματοφύλακας Ιλάν Μεσλιέρ δέχθηκε πυρά τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά ο 23χρονος θα μπορούσε να συνεχίσει ανάμεσα στα δοκάρια, ενώ ο Άλαρνταις είναι βέβαιο ότι θα σκεφτεί αμυντικές αλλαγές καθώς προσπαθεί να ενισχύσει τη γραμμή του απέναντι σε μια αχαλίνωτη ομάδα της Σίτι. Ο Μαξιμίλιαν Βέμπερ, ο Πασκάλ Στρούικ και ο Τζούνιορ Φίρπο ξεκίνησαν στον πάγκο των αναπληρωματικών την τελευταία φορά και θα πιέσουν για ανάκληση.

Ο Άλαρνταις ήταν γεμάτος επαίνους για τον Γουίλφριντ Νιόντο πριν αναλάβει τη δουλειά στη Λιντς και πιθανότατα θα δώσει στον Ιταλό έφηβο ένα ξεκίνημα στην αριστερή πλευρά, ενώ ο πρώτος σκόρερ Ροντρίγκο αναμένεται να επιστρέψει στην πρώτη ενδεκάδα, είτε αντικαθιστώντας είτε υποστηρίζοντας τον Πάτρικ Μπάμφορντ στην επίθεση.

Μαντσεστερ Σιτι – Λιντς προγνωστικα Premier League: Το αποτέλεσμα του Σαββάτου μπορεί να έχει τεράστιες επιπτώσεις και στα δύο άκρα του βαθμολογικού πίνακα, με τη Λιντς να μένει χωρίς παιχνίδια για να σωθεί και να κατευθύνεται στο Μάντσεστερ ως τεράστιο αουτσάιντερ απέναντι στην πρωτοπόρο που επιδιώκει να διατηρήσει τον τίτλο της Premier League. Η ενίσχυση της θλιβερής αμυντικής γραμμής της Λιντς σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα απέναντι στην πιο ισχυρή επίθεση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι φαινομενικά μεγάλη παραγγελία για τον Άλαρνταις και αναμένουμε από τους πολίτες να είναι άνετα νικητές. Θα ρισκάρω με το combo bet άσσου και over 3,5 σε απόδοση 1,91 στις στοιχηματικες εταιριες.

Μαντσεστερ Σιτι – Λιντς προγνωστικα Premier League @@ 1 & Over 3,5 σε απόδοση 1,91 (Novibet.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi