Ιρλανδια – Γαλλια προγνωστικα στοιχημα ???? | 27/03/2023

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ιρλανδια – Γαλλια προγνωστικα στοιχημα Euro 2024

Έχοντας ξεκινήσει με εντυπωσιακό τρόπο την εποχή της αρχηγίας του Κιλιάν Μπαπέ, η Γαλλία συνεχίζει την συμμετοχή της στα προκριματικά του Euro 2024 στον όμιλο Β με ένα ταξίδι στο Δουβλίνο για να συναντήσει τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας τη Δευτέρα. Οι Γάλλοι κέρδισαν με τέσσερα γκολ την Ολλανδία χωρίς απάντηση το βράδυ της Παρασκευής, ενώ οι άνδρες του Στίβεν Κένι και πέρασαν από τη Λετονία σε ένα φιλικό με πέντε γκολ.

Θα παλέψει σκληρά η Ιρλανδία

Σημειώνοντας ένα από τα ωραιότερα γκολ μεγάλης απόστασης που έχουμε δει ποτέ στο Στάδιο Αβίβα, ο Ρόμπερτς Ουλντρίκις πυροδότησε μια άμεση μάχη με τη Λετονία ενάντια στην Ιρλανδία, η οποία προηγήθηκε με 2-0 μέσα στα πρώτα 20 λεπτά του φιλικού της Τετάρτης με την ενέργεια του Καλούμ Ο’ Ντόουντα και τις προσπάθειες του Έβαν Φέργκιουσον.

Ωστόσο, ο Κουίβιν Κέλεχερ δέχτηκε το εκπληκτικό χτύπημα του Ουλντρίκις από απόσταση, πριν από την προσπάθεια του Άρτουρς Ζιούζινς έφερε στη Λετονία την ισοφάριση λίγο πριν από την ανάπαυλα, αλλά ο Τσιντόζι Ογκμπένε σκόραρε το πέμπτο και τελευταίο γκολ του αγώνα μόλις ένα λεπτό πριν το τέλος.

Με τους φιλικούς αγώνες να έχουν πλέον παραδοθεί στην ιστορία προς το παρόν, η Ιρλανδία ξεκινά την προσπάθειά της να φτάσει στην τελική φάση για μόλις τέταρτη φορά, έχοντας προηγουμένως αγωνιστεί στο Euro 1988, το Euro 2012 και το Euro 2016 – φτάνοντας μέχρι τους 16 τελευταίους στην τελευταία διοργάνωση προτού η Σλοβακία στα πέναλτι τερματίσει τα όνειρά τους για συμμετοχή στο Euro 2020.

Χωρίς έκπληξη, αποτυγχάνοντας να κερδίσουν είτε την Πορτογαλία είτε τη Σερβία στα προκριματικά τους για το Παγκόσμιο Κύπελλο, οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν μια αδυσώπητη αποστολή να προσπαθήσουν να αφήσουν μία από τη Γαλλία, την Ελλάδα ή την Ολλανδία πίσω τους στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου Β, ειδικά δεδομένης της πρόσφατης νίκης τους και τα κατορθώματα στα προκριματικά του Euro.

Πράγματι, η ομάδα του Κένι απέτυχε να κερδίσει τους πέντε τελευταίους αγώνες προκριματικών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μετά τη νίκη με 2-0 επί του Γιβραλτάρ τον Ιούνιο του 2019, και ενώ έχει ένα αήττητο εντός έδρας 14 αγώνων για να προστατεύσει σε αυτό το στάδιο, οι πιθανότητες για ένα 15ο είναι ελάχιστες απέναντι σε μια Γαλλία εμπνευσμένη από τον Μπαπέ.

Χωρίς τον αρχηγό Σέιμους Κόουλμαν

Η Ιρλανδία αναγκάστηκε να αντεπεξέλθει χωρίς τον αρχηγό Σέιμους Κόουλμαν για τον θρίαμβό της με 3-2 επί της Λετονίας λόγω τραυματισμού στον μηρό – τον οποίο υπέστη στην πρόσφατη ισοπαλία της Έβερτον με την Τσέλσι – και ο δεξιός μπακ χαρακτηρίζεται ως αμφίβολος για την επίσκεψη των Γάλλων.

Ούτε ο Τζος Κάλεν ούτε ο Τζέισον Νάιτ κινδύνευσαν για το πρόσφατο φιλικό, αλλά και οι δύο είναι στη σειρά για να ξεκινήσουν τη μεσαία γραμμή το απόγευμα της Δευτέρας – αφήνοντας τον Κένι με το δίλημμα επιλογής δεδομένης της καλής  εμφάνισης του Γουίλ Σμόλμπον την τελευταία στιγμή.

Ενώ ο Κουίβιν Κέλεχερ ήταν άτυχος με μια απόκλιση για το δεύτερο γκολ της Λετονίας, ο νούμερο δύο της Λίβερπουλ δεν καλύφθηκε με δόξα, οπότε ο Γκάβιν Μπαζούνου μπορεί να επιστρέψει ως τελευταία γραμμή άμυνας εδώ.

Διπλασιάζει τις νίκες της η Γαλλία

Με χαρά παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον 24χρονο Μπαπέ μετά την αποχώρηση των Ραφαέλ Βαράν και Ουγκό Λιορίς, ο Ντιντιέ Ντεσάν κινδύνευσε με την οργή ενός στενοχωρημένου Αντουάν Γκριεζμάν, αλλά οποιαδήποτε εχθρότητα μεταξύ των δύο επιθετικών εξαφανίστηκε αμέσως κατά την κατεδάφιση των Ολλανδών.

Ο Μπαπε και ο Γκριεζμάν συνδυάστηκαν για να πετύχουν το εναρκτήριο γκολ του αγώνα μέσα στο πρώτο δίλεπτο – ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν θα έκλεινε αργότερα τον πρώτο του αγώνα ως αρχηγός της εθνικής ομάδας με ένα υπέροχο δοκάρι – ενώ ο Νταγιό Ουπαμεκανό βρήκε επίσης το δίχτυ για το 4-0.

Ωστόσο, ο Ουπαμεκανό ευχαρίστησε τα τυχερά του αστέρια – ή πιο συγκεκριμένα τον Μάικ Μενιάν – αφού έδωσε πέναλτι της τελευταίας στιγμής για χέρι, αλλά ο νέος νούμερο ένα της Γαλλίας απέκρουσε το σουτ του Μέμφις Ντεπάι για να διασφαλίσει ανέπαφη την εστία του.

Αναλαμβάνοντας γρήγορα τον ρόλο της ως ηγέτης του ομίλου μετά από ένα παιχνίδι, η Γαλλία δεν θα έχει καμία πρόθεση να χάσει τη θέση της, τους επόμενους οκτώ μήνες και ταξιδεύει στο Δουβλίνο έχοντας κερδίσει κάθε από τους τρεις τελευταίους εκτός έδρας αγώνες προκριματικών του Euro χωρίς να δεχτεί ούτε ένα γκολ .

Από τότε που γνώρισε την ήττα με 3-2 από τους Ιρλανδούς σε έναν αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1982, η Γαλλία απέφυγε την ήττα σε κάθε μία από τις επτά τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Δημοκρατία της Ιρλανδίας – κερδίζοντας τέσσερις από τις τελευταίες πέντε -.

Μάλλον χωρίς αλλαγές η Γαλλία

Εν τω μεταξύ, η Γαλλία βγήκε αλώβητη από τη συντριβή της Ολλανδίας, αν και οι Γουιλιάμ Σαλιμπά και Ουεσλέι Φοφανά αναγκάστηκαν να αποσυρθούν με τραυματισμούς την περασμένη εβδομάδα – οι αντικαταστάτες τους Αξέλ Ντισασί και Ζαν-Κλερ Τοντιμπό ήταν και οι δύο αχρησιμοποίητοι αναπληρωματικοί το βράδυ της Παρασκευής.

Τώρα που βρίσκεται πέμπτος στη λίστα των σκόρερ όλων των εποχών της Γαλλίας – ξεπερνώντας τον Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος απουσίαζε σημαντικά από ένα αφιέρωμα πριν τον αγώνα στους πρόσφατους παλαιμάχους των Γάλλων – ο Μπαπέ θα είναι αρχηγός των φιλοξενούμενων από τα αριστερά για άλλη μια φορά, επιτρέποντας στον ζωηρό Ραντάλ Κολό να αγωνιστεί στο κέντρο της επίθεσης.

Ο Εντουαρντό Καμαβινγκά, ο Ολιβιέ Ζιρού και ο Μπενζαμέν Παβάρ μπορεί να ληφθούν υπόψη για την αρχή, αλλά διαφορετικά δεν θα υπάρχει λόγος για τον 54χρονο τεχνικό να διαταράξει την αρμονία.

Ιρλανδια – Γαλλια προγνωστικα στοιχημα Euro 2024: Παρά το αήττητο εντός έδρας σερί της στα προκριματικά του Euro, η Ιρλανδία θα έπρεπε γρήγορα να ανακαλύψει ότι η Γαλλία είναι ανίκητη σε σύγκριση με μια ομάδα της Λετονίας που ωστόσο ήταν σε θέση να αποκαλύψει τις αμυντικές της αδυναμίες. Ενώ ένα είναι δύσκολο ταξίδι, η Γαλλία μπορεί να εξασφαλίσει ακόμα μία επιτυχία. Το διπλό σε συνδυασμό με το over 1,5 μας δίνεται σε απόδοση 1,82 στις εταιριες στοιχηματων με αδεια.

Ιρλανδια – Γαλλια προγνωστικα στοιχημα Euro 2024 @@ 2 & Over 1,5 σε απόδοση 1,82 (Novibet.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi