Μαλτα – Ιταλια προγνωστικα στοιχημα ???? | 26/03/2023

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μαλτα – Ιταλια προγνωστικα στοιχημα Euro 2024

Και οι δύο ηττημένες στο εναρκτήριο παιχνίδι τους για τα προκριματικά του Euro 2024, η Μάλτα και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία συναντώνται στο Τα’ Κάλι την Κυριακή. Ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν με 2-1 από τηn Βόρεια Μακεδονία, οι γείτονές τους υπέστησαν εντός έδρας ήττα από το φαβορί του oμίλου Γ, Αγγλία.

Χωρίς ελπίδες η Μάλτα

Η Μάλτα, ταξίδεψε στα Σκόπια την Πέμπτη, και η ήττα της πρώτης ημέρας από τη Βόρεια Μακεδονία την αφήνει ήδη στην τελευταία θέση.

Παρά το γεγονός ότι άντεξε για πάνω από μία ώρα, ο Ελίφ Ελμάς της Νάπολι έσπασε το αδιέξοδο στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου και αφού δέχτηκε γκολ ξανά έξι λεπτά αργότερα, η 167η κατάταξη χώρα της FIFA μπόρεσε να απαντήσει μόνο με ένα καθυστερημένο γκολ παρηγοριάς από τον Γιάνικ Γιάνκαμ.

Έχοντας χάσει τον πρώτο του αγώνα ως προπονητής της Μάλτας μετά τον διορισμό του τον Δεκέμβριο, ο πρώην διεθνής Ιταλίας κάτω των 18 ετών, Μικέλε Μαρκολινί, αντιμετωπίζει τώρα τη χώρα της γέννησής του σε μια ακόμη πιο απαιτητική αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν φτάσει ποτέ σε μεγάλη διοργάνωση στο παρελθόν – δεν αποτελεί έκπληξη – και σε έναν όμιλο που περιλαμβάνει επίσης την Ουκρανία μπορεί να συγκεντρώσουν μερικούς πόντους στους εναπομείναντες προκριματικούς τους.

Έχοντας τερματίσει μόνο μπροστά από τον Σαν Μαρίνο στον πιο πρόσφατο όμιλό τους στο Nations League, η αισιοδοξία ήταν ήδη ισχνή και οι άνδρες του Μαρκολίνι θα μπορούσαν να είναι σε δύσκολη θέση τους επόμενους μήνες – ιδιαίτερα την Κυριακή το απόγευμα.

Ενισχυμένη μεσαία γραμμή στην Μάλτα

Η Μάλτα, εν τω μεταξύ, είδε το δικό της νέο, Γιάνικ Γιάνκαμ, να σκοράρει στην πρώτη του διεθνή εμφάνιση νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και ο μέσος της Μπιρκικάρα θα ελπίζει να προωθηθεί στην αρχική ομάδα απέναντι στην Ιταλία.

Ο συμπαίκτης του, Ενρίκο Πέπε, συνοδεύεται από τον Τρίστον Καρουάνα της Βαλέτα που έχασε το ματς λόγω τραυματισμού, αλλά οι Μαλτέζοι πέρασαν τον αγώνα της Τρίτης σχετικά αλώβητοι.

Αφού ο Μικέλε Μαρκολινί όρισε έναν επιθετικό σχηματισμό 3-4-1-2 εναντίον της Βόρειας Μακεδονίας, με το αστέρι της Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ, Τεντί Τεμά να υποστηρίζει μια δύναμη κρούσης δύο παικτών, τους Αλεξάντερ Σαταριάνο και Πολ Μπόνγκ, οι γηπεδούχοι μπορεί να είναι πιο διατεθειμένοι να επιλέξουν έναν επιπλέον μέσο την Κυριακή.

Χρειάζεται το τρίποντο η Ιταλία

Μετά από ένα ταραχώδες πρώτο 45λεπτο στο στάδιο Μαραντόνα στα μέσα της εβδομάδας, η Ιταλία έχει κάνει ένα άθλιο ξεκίνημα, και παρόλο που οι άνδρες του Ρομπέρτο Μαντσίνι αντέδρασαν, αλλά έφυγαν από τη Νάπολη με άδεια χέρια.

Ένα από τα λίγα στιγμιότυπα από την Ιταλική πλευρά ήταν το ντεμπούτο με γκολ, του γεννημένου στην Αργεντινή επιθετικού Ματέο Ρετέγκι, ο οποίος επιλέχτηκε στην ομάδα μέσω του περίφημου «κανόνα του παππού», παρόλο που δεν είχε παίξει ποτέ στο παρελθόν στην Ιταλία.

Αποδεκατισμένοι από τραυματισμούς και χωρίς ενέργεια και αυτοπεποίθηση μετά την τελευταία τους αποτυχία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι Ιταλοί αποδείχθηκαν μια ωχρή σκιά της ομάδας που σήκωσε το τρόπαιο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το καλοκαίρι του 2021.

Αν και κατάφεραν να κατακτήσουν τον όμιλό τους στο Nations League – όπου συμμετέχει και η Αγγλία – στο διάστημα που μεσολάβησε, έχουν ήδη μείνει πίσω για να κερδίσουν τον όμιλο και να φτάσουν στους τελικούς της επόμενης χρονιάς. Η αποφυγή των πλέι οφ με κάθε κόστος θα είναι ψηλά στην ατζέντα του Μαντσίνι, δεδομένων των γεγονότων των τελευταίων ετών, επομένως η εξασφάλιση τουλάχιστον ενός τερματισμού στους δύο πρώτους είναι η ελάχιστη απαίτηση της.

Ευτυχώς για τον πρώην προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, η ομάδα του θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει γρήγορα  στις νίκες στη Μάλτα αυτό το Σαββατοκύριακο, στον τελευταίο αγώνα πριν ξεκινήσει ο τελικός του Nations League του Ιουνίου με έναν ημιτελικό εναντίον της Ισπανίας.

Πριν τελικά χάσει από την Αγγλία την Πέμπτη, η Ιταλία είχε κερδίσει κάθε ένα από τα προηγούμενα 14 παιχνίδια προκριματικών και ήταν αήττητη σε 40 παιχνίδια. Έχοντας επίσης κερδίσει τους μεσογειακούς γείτονές της και στις τέσσερις προηγούμενες συναντήσεις χωρίς να δεχτεί γκολ, θα περιμένουν την πρώτη νίκη της.

Αρκετές αλλαγές στην Ιταλία

Ως απάντηση σε μια εντυπωσιακή εμφάνιση από την αρχική του ενδεκάδα στα μέσα της εβδομάδας, ο Μαντσίνι πρόκειται να κάνει αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της Ιταλίας την Κυριακή.

Η απώλεια των Τσίρο Ιμόμπιλε, Τζάκομο Ρασπαντόρι και Φεντερίκο Κιέζα αφήνει τον Ματέο Ρετέγκι σε πρώτη θέση για να κρατήσει την θέση μπροστά, αλλά ο Γουίλφριντ Νιόντο μπορεί να ξεκινήσει μετά από μια σύντομη εμφάνιση στην Καμπανία. Ο παίκτης της Φράιμπουργκ, Βιντσέντσο Γκρίφο, ήταν μεταξύ εκείνων που αποκλείστηκαν εντελώς από την ομάδα της Πέμπτης, αλλά αναμένεται να εμφανιστεί σήμερα.

Εκτός από το επιθετικό ταλέντο που δεν έχει στη διάθεσή του ο Μαντσίνι, το ζευγάρι της Ίντερ Αλεσάντρο Μπαστόνι και Φεντερίκο Ντιμάρκο είναι εκτός δράσης, ενώ τόσο ο Νικολό Μπαρέλα όσο και ο Λεονάρντο Μπονούτσι έχουν επιστρέψει στις αντίστοιχες ομάδες τους λόγω τραυματισμού.

Μαλτα – Ιταλια προγνωστικα στοιχημα Euro 2024: Η Ιταλία δεν ήταν εντυπωσιακή ως επιθετική δύναμη στην πρώτη της φάση των προκριματικών για το Euro, αλλά αρκετοί αναπληρωματικοί παίκτες, μπορούσαν τώρα να έρθουν στο προσκήνιο απέναντι σε λιγότερο απαιτητικούς αντιπάλους. Η Μάλτα μπορεί να έχει δείξει σημάδια βελτίωσης, αλλά η άρνηση της νίκης αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ένας άθλος πέρα από τα πιο τρελά τους όνειρα. Το διπλό σε συνδυασμό με το over 3,5 στο 2,05 έχει αξία στις στοιχηματικες εταιριες.

Μαλτα – Ιταλια προγνωστικα στοιχημα Euro 2024 @@ 2 & Over 2,5 σε απόδοση 2,05 (Novibet.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi