Μπολoνια – Λατσιο προγνωστικα στοιχημα ???? | 11/03/2023

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μπολoνια – Λατσιο προγνωστικα στοιχημα Serie A

Αφού ακολούθησε το καλύτερο αποτέλεσμα της σεζόν με ένα από τα χειρότερα, η Λάτσιο επιδιώκει να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών στη Serie A, καθώς επισκέπτεται τη Μπολόνια το Σάββατο. Οι Λατσιάλοι ταξιδεύουν στο Στάδιο Ρενάτο Νταλλ’Άρα έχοντας νικήσει την κορυφαία Νάπολι πριν χάσουν εντός έδρας στο Europa Conference League. Εν τω μεταξύ, το εξαιρετικό πρόσφατο ρεκόρ των γηπεδούχων καταστράφηκε από την ήττα από το Τορίνο στην αρχή της εβδομάδας.

Έχει τις δυνατότητες η Μπολόνια

Το ρεκόρ της Μπολόνια έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τους ομολόγους της από την πρωτεύουσα: μετά τη νίκη με 1-0 επί της Ίντερ στα τέλη του περασμένου μήνα, στοχεύουν τώρα να κρατήσουν διαδοχικά καθαρές εστίες στο γήπεδο τους για πρώτη φορά από το 2019.

Αν και δεν είναι συνηθισμένοι να κρατούν τους αντιπάλους σε απόσταση για ολόκληρα 90 λεπτά, καμία ομάδα δεν έχει κερδίσει περισσότερα παιχνίδια από τους Ροσομπλού αφού δέχτηκε πρώτη γκολ, οπότε σίγουρα διεκδικήσει τις πιθανότητές της να αντεπιτεθούν ξανά, αφού ηττήθηκε την Τορίνο τη Δευτέρα το βράδυ.

Παρά το γεγονός ότι είχαν πάνω από μία ώρα για να απαντήσουν, οι παίκτες του Τιάγκο Μότα δεν μπόρεσαν να βρουν ούτε την ισοφάριση και μια εντυπωσιακή νικηφόρα σειρά τριών αγώνων εκτός έδρας, έφτασε στο τέλος της.

Εξακολουθεί να καταλαμβάνει την όγδοη θέση της βαθμολογίας – αλλά τώρα μόλις έναν βαθμό μπροστά από το Τορίνο – η Μπολόνια κέρδισε ωστόσο πέντε από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια της και τα πήγε καλά εντός έδρας με τους αντιπάλους του Σαββάτου το τελευταίο διάστημα.

Αν και έχουν χάσει τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της Serie A εναντίον της Λάτσιο – συμπεριλαμβανομένων των δύο πιο πρόσφατων – πριν από την σημερινή επίσκεψη αυτή την εβδομάδα, η Μπολόνια κέρδισε και τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις των ομάδων στο γήπεδο της.

Πάλι στην επίθεση ο Μούσα Μπάροου

Ο Μάρκο Αρναούτοβιτς της Μπολόνια ανέκαμψε πρόσφατα από έναν τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για αρκετές εβδομάδες, αλλά ο Μούσα Μπάροου μπορεί να παραμείνει μπροστά, καθώς ο Αρναούτοβιτς έχει διασταυρώσει τα ξίφη του με τον προπονητή Τιάγκο Μότα.

Παρά την ξηρασία πιο πρόσφατα, ο Μπάροου συμμετείχε σε τέσσερα γκολ σε δύο εντός έδρας εμφανίσεις εναντίον της Λάτσιο στη Serie A – ένα δικό του και τρεις ασίστ – ενώ ο Ρικάρντο Ορσολίνι είναι μια συγκεκριμένη επιλογή στα δεξιά: ο τελευταίος έπαιξε ρόλο στα έξι από τα επτά τελευταία γκολ των γηπεδούχων στο πρωτάθλημα.

Ο Γκάρι Μεντέλ θα μπορούσε να κάνει ένα όλο και πιο σπάνιο ξεκίνημα, για να προσθέσει λίγο σκληράδα στη σύνθεση του Μότα, αλλά ο Νικολάς Ντομίνγκες – εκτός τραυματίας την περασμένη εβδομάδα – είναι επίσης υποψήφιος για να πάρει τη θέση του Νίκολα στο κέντρο της μεσαίας γραμμής.

Από Ευρωπαϊκή ήττα η Λάτσιο

Έχοντας ακόμα τη λάμψη της νίκης επί της πρωταθλήτριας της Serie A, η Λάτσιο υποδέχθηκε την Τρίτη στη Ρώμη την AZ Άλκμααρ της Eredivisie και επανήλθε γρήγορα στη γη.

Αποδεικνύοντας ότι δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμα που κέρδισε νωρίς από τον Πέδρο, τελικά έχασαν με 2-1 στον πρώτο αγώνα της αναμέτρησης των 16 του Europa Conference League, με τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να χτυπά το δοκάρι επιδιώκοντας την ισοφάριση.

Με ένα έλλειμμα να καλυφθεί την επόμενη εβδομάδα, οι παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι θα ελπίζουν να συνεχίσουν τη βελτιωμένη φόρμα τους πριν ταξιδέψουν στην Ολλανδία, καθώς έχουν κερδίσει κάθε έναν από τους τελευταίους τρεις αγώνες πρωταθλήματος χωρίς να έχουν δεχθεί ούτε ένα γκολ.

Μετά από νίκες επί δύο αδύναμων ομάδων, την Σαλερνιτάνα και την Σαμπντόρια, ο Ματίας Βετσίνο σκόραρε το νικητήριο γκολ εναντίον της Νάπολι την περασμένη Παρασκευή, προκαλώντας την πρώτη εντός έδρας ήττα των Ναπολιτάνων στη Serie A και εξασφαλίζοντας τη δική τους θέση στην πρώτη τετράδα.

Η Λάτσιο έχει σκοράρει το πρώτο γκολ περισσότερες φορές από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας αυτή τη σεζόν, και σε 13 από αυτές τις 20 περιπτώσεις -όπως στο στάδιο Μαραντόνα- κατακτώντας την νίκη.

Ένα τέτοιο ρεκόρ οφείλεται εν μέρει στην αμυντική τους οργάνωση υπό τον Σάρι, και η ομάδα του μπορεί να σημειώσει νέο ρεκόρ συλλόγου για εκτός έδρας μηδέν στην άμυνα σε μια σεζόν της Serie A αποκλείοντας τη Μπολόνια να σκοράρει, το Σάββατο. Έχει ήδη οκτώ – απολογισμός που αντιστοιχεί μόνο την Άρσεναλ στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Χωρίς τον αστέρα επιθετικό Τσίρο Ιμόμπιλε

Τα σχέδια του Μαουρίτσιο Σάρι για μάχη σε δύο μέτωπα – εντός και εκτός Ευρώπης – χτυπήθηκαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, καθώς ο αστέρας επιθετικός Τσίρο Ιμόμπιλε αποκλείστηκε από την ήττα από την AZ και μπορεί τώρα να μείνει εκτός δράσης για έως και ένα δεκαπενθήμερο.

Ενώ ο αρχηγός της Λάτσιο ελπίζει να επιστρέψει εγκαίρως για το Derby della Capitale αργότερα αυτόν τον μήνα, η τελευταία του απουσία από μια σεζόν με σημάδια τραυματισμών θα πρέπει να καλυφθεί από τον Φελίπε Άντερσον, με τον Βραζιλιάνο να παίζει σε ρόλο «ψευδής εννιά». Ο Πέδρο συνεχίζει να φοράει μάσκα για να προστατεύσει τη σπασμένη του μύτη και θα ενώσει τον Ματία Τζακάνι δίπλα στον Άντερσον στην πρώτη τριάδα των επισκεπτών.

Εν τω μεταξύ, στη μεσαία γραμμή, ο Λουίς Αλμπέρτο έχει δώσει στο παρελθόν έξι ασίστ εναντίον της Μπολόνια στη Serie A και στην άμυνα, ο Μανουέλ Λάζαρι αντικαθιστά τον τιμωρημένο Άνταμ Μάρουσιτς στο δεξί μπακ.

Μπολoνια – Λατσιο προγνωστικα στοιχημα Serie A: Ακόμη και χωρίς τα γκολ του Ιμόμπιλε, η Λάτσιο έχει τη δυνατότητα να επιφέρει την τέταρτη εντός έδρας ήττα της σεζόν στη Μπολόνια, της οποίας η ορμή σταμάτησε λόγω του ταξιδιού της στο Τορίνο. Επίσης, επωφελούμενοι από το να παίζουν στην Ευρώπη την Τρίτη και όχι την Πέμπτη, οι επισκέπτες μπορούν να αναπηδήσουν από τη δική τους απογοήτευση και να παρατείνουν την καλή φόρμα στη Serie A. Με ρίσκο στο διπλό σε απόδοση 2,45 στις αξιοπιστες στοιχηματικες εταιριες.

Μπολoνια – Λατσιο προγνωστικα στοιχημα Serie A @@ 2 σε απόδοση 2,45 (Stoiximan.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi