Τoτεναμ – Μιλαν προγνωστικα στοιχημα???? | 08/03/2023

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Τoτεναμ – Μιλαν προγνωστικα στοιχημα Champions League

Επιδιώκοντας να ανατρέψει το έλλειμμα ενός τέρματος μετά την επιστροφή του Αντόνιο Κόντε στα γήπεδα, η Τότεναμ υποδέχεται τη Μίλαν στον δεύτερο αγώνα της μονομαχίας των 16 του Champions League το δράδυ της Τετάρτης. Ένα πρώιμο γκολ του Μπραχίμ Ντίαζ σφράγισε τη νίκη με 1-0 για τους Ροσσονέρι στον πρώτο αγώνα πριν από τρεις εβδομάδες, αλλά και οι δύο σύλλογοι μπαίνουν στη μεσοβδόμαδα αναμέτρηση, με εγχώριες ήττες.

Για την ανατροπή η Τότεναμ

Μια επιστροφή στη γραμμή των πάγκων για τον Κόντε έπειτα από την επέμβαση στην χοληδόχο κύστη δύσκολα θα μπορούσε να πάει χειρότερα για τον Ιταλό, η ομάδα του οποίου ταπεινώθηκε με 4-1 από τη Λέστερ πριν τον επαναληπτικό των 16 του Champiosn League στις 14 Φεβρουαρίου.

Ενώ βίωσε μια άθλια επιστροφή στο Σαν Σίρο, όμως ο Κόντε, για άλλη μια φορά έδωσε την σκυτάλη στον Κριστιάν Στελίνι για να συνεχίσει την ανάρρωσή του από το χειρουργείο, αλλά το πρώην αφεντικό της Ίντερ είναι πλέον έτοιμο να κάνει τη δεύτερη επιστροφή του με την ομάδα του να έχει απόλυτη ανάγκη από έμπνευση.

Τρεις μέρες μετά την αποχώρηση από το Κύπελλο Αγγλίας από την ομάδα της δεύτερης κατηγορίας, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – αποκλειστηκε στον πέμπτο γύρο για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν – η Τότεναμ υπέκυψε σε άλλη μια εκτός έδρας ήττα 1-0 στην Πρέμιερ Λιγκ, αυτή τη φορά από την Γούλβς με το τέρμα του δεύτερου ημιχρόνου του Αντάμα Τραορέ.

Εξακολουθεί να είναι τέταρτη στον βαθμολογικό πίνακα – αν και κοιτάζει πίσω της καθώς η Λίβερπουλ την πλησιάζει – η Τότεναμ κινδυνεύει με έναν τρίτο αποκλεισμό στους 16 από τις τέσσερις τελευταίες συμμετοχές της στην κορυφαία διοργάνωση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αν και έχει καταφέρει να προχωρήσει σε δύο από τους τρεις τελευταίους αγώνες της όταν έχασαν το πρώτο ματς.

Ένα σερί τριών αγώνων στο γήπεδο της με μηδέν στην άμυνα -κατά το οποίο εμπόδισε την Μάντσεστερ Σίτι, την Τσέλσι και τη Γουέστ χαμ να σκοράρουν – είναι επίσης αφορμή για αισιοδοξία και η Μίλαν δύσκολα μπαίνει στο δεύτερο παιχνίδι γεμάτη αχαλίνωτη αυτοπεποίθηση.

Τέσσερις απόντες στην Τότεναμ

Χωρίς τους μακροχρόνιους απόντες Ράιαν Σεσενιόν, Ουγκό Λιορίς, Ιβ Μπισουμά και Ροντρίγκο Μπεντανκούρ, η Τότεναμ θα λειτουργήσει επίσης χωρίς τον Έρικ Ντάιερ που είναι τιμωρημένος, αφού ο Άγγλος αμυντικός πέτυχε την τρίτη του ευρωπαϊκή κάρτα στο πρώτο παιχνίδι. Ωστόσο, ο Πιερ Χόιμπιεργκ επέστρεψε από μια δική του ευρωπαϊκή τιμωρία.

Ο Ντάιερ ήταν απλώς αχρησιμοποίητος αναπληρωματικός στην ήττα του Σαββάτου στο Μολινο ούτως ή άλλως – οι Κλεμάν Λενγκλέ, Κρίστιαν Ρομέρο και Μπεν Ντέιβις θα έπρεπε να θωρακίσουν ξανά τον Φρέιζερ Φόρστερ – και το μεγαλύτερο δίλημμα επιλογής του Κόντε αναμφισβήτητα βρίσκεται στη δεξιά πλευρά.

Ο Πέντρο Πόρο ήταν αναμφισβήτητα μία από τις μεγαλύτερες απειλές των Σπερς στην ήττα από τη Γουλβς και δεν θα παραχωρήσει τη θέση του χωρίς αγώνα.

Πιθανή ενδεκάδα Μιλαν (3-4-2-1): Φόρστερ; Ρομέρο, Λενγκλέ, Ντείβις; Έμερσον, Χόιμπιεργκ  Σκιπ, Περίσιτς; Κουλουσέφσκι, Σον; Κέιν

Να κρατήσει το προβάδισμα της πρόκρισης η Μίλαν

Έχοντας νικήσει την Τότεναμ αφού ο Ντίαζ αντέδρασε πιο γρήγορα για να σκοράρει, η Μίλαν απέχει μόλις 90 λεπτά από την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League για πρώτη φορά από τη σεζόν 2011-12, αλλά η αποκατάσταση των ημερών δόξας των Ροσονέρι είναι ένα κουτάκι που μένει λευκό στο βιογραφικό του Στέφανο Πιόλι.

Η νίκη επί των άγγλων σηματοδότησε το δεύτερο σερί τεσσάρων νικηφόρων αγώνων σε όλα τα τουρνουά για τη Μίλαν, η οποία διατήρησε επίσης καθαρή την εστία στις νίκες της Serie A επί των Torino, Μόντσα και Αταλάντα τον Φεβρουάριο, αλλά ένα ταξίδι στο Στάδιο Αρτέμιο Φράνκι για να αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα το Σαββατοκύριακο, κατέληξε σε απόγνωση.

Το πέναλτι του Νικολάς Γκονσάλες και η κεφαλιά του Λούκα Γιόβιτς ξάφνιασαν τους Ροσσονέρι πριν ο Τεό Ερναντέζ μειώσει στο τέλος της αναμέτρηση, αλλά με τη Νάπολι να συνεχίζει να οδεύει προς τον τίτλο, το πρωτάθλημα είναι σίγουρα μακριά από την Μίλαν, η οποία βρίσκεται στην πέμπτη θέση, με 19 πόντους διαφορά από τους αντίστοιχους της Νάπολης.

Ως εκ τούτου, το Τσάμπιονς Λιγκ αντιπροσωπεύει την τελευταία ρεαλιστική ευκαιρία των Ροσσονέρι να προσθέσουν στην τροπαιοθήκη τους αυτή τη σεζόν, αλλά ένα πενιχρό ρεκόρ μόλις δύο νικών από τα οκτώ τελευταία εκτός έδρας δεν θα τους κάνει τη χάρη από αυτή την άποψη, και μόνο δύο από έξι παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ εκτός έδρας από το 2021 έχουν τελειώσει με νίκη.

Σε μια καλύτερη νότα για τη Μίλαν, έχει υποστεί μόλις τρεις αποκλεισμούς από τις τελευταίες 21 μάχες νοκ άουτ για το Champions League όταν επικράτησε στον πρώτο αγώνα, αλλά έχει επικρατήσει με 9-1 στα τρία τελευταία ταξίδια της στην Αγγλική πρωτεύουσα και διατηρώντας έτσι ζωντανή την δόξα του Champions League απέναντι στους ασυνεπείς γηπεδούχους.

Περιορισμένα τα προβλήματα της Μίλαν

Εν τω μεταξύ, ο προπονητής της Μίλαν Πιόλι – του οποίου η ομάδα ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς σε όλη τη διάρκεια της σεζόν – είναι ευλογημένος με έναν όμιλο παικτών σχεδόν σε φόρμα, αλλά ο σκόρερ του πρώτου αγώνα, Ντίαζ, προπονείται μόνος του λόγω διάστρεμμα στο γόνατο και θα χρειαστεί περαιτέρω αξιολόγηση, για να ξεκινήσει.

Ο Ντίαζ υποτίθεται ότι είναι αισιόδοξος για τις πιθανότητές του να παίξει, ενώ ο πρώτος τερματοφύλακας Μάικ Μενιάν έχει πλέον αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό στη γάμπα που τον κράτησε εκτός του πρώτου αγώνα και οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλέσουν τον Γάλλο πίσω στην ευρωπαϊκή τους αποστολή έως και 24 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Ο Πιόλι θα λάβει επίσης δύο σημαντικές ενισχύσεις με τις επιστροφές των Ραφαέλ Λεάο και Ράντε Κρούνιτς από τις εγχώριες τιμωρίες τους, αλλά κανένας από τους Σερτζίνο Ντεστ, Γιασίν Αντλί, Τιεμουέ Μπακαγιοκό ή τον 41χρονο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν δηλώθηκαν για τους γύρους νοκ άουτ.

Πιθανή ενδεκάδα Μιλαν (3-4-2-1): Μενιάν; Καλουλου, Καιερ, Τονάλι, Σαλεμάκερς, Κρουνιτς, Τοναλι, Ερναντες; Ντε Κετελαερε, Λεαο; Ζιρού

Βασικά στατιστικά στοιχεία Τoτεναμ – Μιλαν

  • Η Μίλαν έχει παίξει 21 εκτός έδρας παιχνίδια εναντίον αγγλικών συλλόγων σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά έχει κερδίσει μόνο μία φορά.
  • Η Τότεναμ έχει χάσει τέσσερα από τα έξι παιχνίδια νοκ άουτ στο Champions League εντός έδρας.
  • Η Μίλαν έχει αποκλειστεί μόνο τρεις φορές από τις 21, αφού προηγήθηκε στον πρώτο αγώνα. Η τελευταία τους ήττα ήταν από την Μπαρτσελόνα το 2005.
  • Στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις μεταξύ Τότεναμ και Μίλαν, οι Σπερς έχουν κερδίσει τρία παιχνίδια, μία ήττα και μία ισοπαλία.
  • Η Τότεναμ προκρίθηκε στον επόμενο γύρο στους δύο από τους τρεις τελευταίους ευρωπαϊκούς αγώνες της μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα.

Τoτεναμ – Μιλαν προγνωστικα στοιχημα Champions League: Οι ανέσεις της έδρας της αναμφίβολα θα ωφελήσουν τις πιθανότητες των Σπερς να ανατρέψουν την πρόκριση, αλλά ο Αντόνι Κόντε αντιμετωπίζει ένα άχαρο καθήκον να συγκεντρώσει τους παίκτες του μετά από ένα ζευγάρι αποθαρρυντικών εγχώριων ήττων. Η πρόσφατη πορεία των άθλιων εμφανίσεων της Μίλαν θα μπορούσε να δει τους κατόχους τους Ιταλούς να βαδίζουν με προσοχή, αλλά με έναν ξεκούραστο Λεάο που επιστρέφει σε μια ομάδα σχεδόν σε φόρμα, οι Ροσσονέρι μπορούν να διεκσικήσουν την ισοπαλία που θα σφράγισε τη θέση τους στους τελευταίους οκτώ, καθώς τα όνειρα της Τότεναμ καταρρέουν για άλλη μια χρονιά. Θα πάω με τα λίγα γκολ, με το under 2,5 να μας προσφέρετασ σε απόδοση 1,82 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων.

Τoτεναμ – Μιλαν προγνωστικα στοιχημα Champions League @@ Under 2,5 σε απόδοση 1,82 (Novibet.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi