Αταλαντα – Ουντινεζε προγνωστικα στοιχημα ???? | 04/03/2023

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Αταλαντα – Ουντινεζε  προγνωστικα στοιχημα Serie A

Οι διαδοχικές ήττες αφήνουν την Αταλάντα να κοιτάζει απ’ έξω την πρώτη τετράδα της Serie A και στοχεύει να επιστρέψει σε τροχιά επιτυχιών απέναντι στην Ουντινέζε το βράδυ του Σαββάτου. Τρεις ήττες από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα οδήγησαν τους Μπεργκαμάσκι να γλιστρήσουν πίσω στην κούρσα για συμμετοχή στο Champions League, ενώ οι φιλοξενούμενοί τους αγωνίζονται επίσης για φόρμα αφού πήραν μόλις τρεις βαθμούς από τους πέντε τελευταίους αγώνες.

Πρέπει να επιστρέψει στο μονοπάτι των επιτυχιών

Οι ήττες της Αταλάντα από τη Λέτσε και τη Σασσουόλο – εκτός από τον αποκλεισμό από το Coppa Italia κόντρα στην Ίντερ – την άφησαν να μην έχει αυτοπεποίθηση πριν από τη συνάντησή με την Μίλαν την περασμένη Κυριακή.

Μια δειλή εμφάνιση στο Μιλάνο έφερε στους άντρες του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι την ήττα με 2-0 από τους γείτονές τους στη Λομβαρδία και ένα σερί τεσσάρων ήττων από πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις έχει ρίξει σκιά στις ελπίδες τους να επιστρέψουν στο Champions League την επόμενη σεζόν.

Έχοντας κατά μέσο όρο 2,7 γκολ ανά παιχνίδι στην αρχή του 2023, η Αταλάντα έχει πλέον σκοράρει μόνο μία φορά στα δύο τελευταία παιχνίδια της, οπότε ο Γκασπερίνι θα επιθυμεί την προηγούμενη παραγωγική συνεργασία, με τους Αντεμόλα Λούκμαν και Ράσμους Χέιλουντ να επιστρέφει στα γκολ αυτό το Σαββατοκύριακο.

Με την απουσία από Ευρωπαϊκή διοργάνωση φέτος λόγω πτώσης κατά το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, σκοπεύει να αποφύγει μια επανάληψη τους επόμενους μήνες και με όλους τους κύριους αντιπάλους της να εξακολουθούν να συμμετέχουν στην Ευρώπη, έχουν σαφές πλεονέκτημα από άποψη χρόνου για ξεκούραση και προγραμματισμό μεταξύ των αγώνων.

Έχοντας μείνει αήττητη στις τελευταίες 10 συναντήσεις τους στη Serie A με την Ουντινέζε – κερδίζοντας επτά φορές – η προϊστορία είναι σίγουρα με το μέρος της πριν από τη σύγκρουση των συλλόγων στο Gewiss αυτή τη φορά. Επιπλέον, έχουν βρει δίχτυα σε κάθε έναν από τους τελευταίους 15 αγώνες πρωταθλήματος με τους Φριουλάνι, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 2,3 γκολ.

Τρεις οι απόντες στην Αταλάντα

Ενώ ο Ντουβάν Ζαπάτα βρίσκεται και πάλι εκτός λόγω τραυματισμού αυτή την εβδομάδα, συνεχίζοντας μια απογοητευτική σεζόν για τον Κολομβιανό επιθετικό, ο συμπατριώτης του Λουίς Μουριέλ έχει σημειώσει 12 γκολ στη Serie A εναντίον της Ουντινέζε στο παρελθόν – τουλάχιστον τέσσερα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο αντίπαλο.

Ωστόσο, ο πρώην φόργουορντ των φιλοξενούμενων υφίσταται το μεγαλύτερο σερί του πρωταθλήματος χωρίς να σκοράρει (οκτώ) από το 2019, οπότε οι Αντεμόλα Λούκμαν και Ράσμους Χέιλουντ αναμένεται να ξεκινήσουν μπροστά. Ο τελευταίος είναι ο νεότερος παίκτης στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης που σημείωσε πέντε ή περισσότερα γκολ το 2023, αλλά ακυρώθηκε από τη νέα άμυνα της Μίλαν στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση του και απέτυχε να επιχειρήσει κάποιο σουτ.

Κατά τα άλλα, ο Χανς Χάτεμπουρ μένει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν με σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο, ενώ ο Τζόρτζιο Σκαλβίνι παλεύει με πρόβλημα στον αστράγαλο και πρόκειται να αντικατασταθεί από τον Χοσέ Λουίς Παλομίνο στους τρεις μπακ των γηπεδούχων.

Χωρίς τρίποντο εδώ και καιρό η Ουντινέζε

Μετά από ένα αποτέλεσμα 2-2 στον αντίστροφο αγώνα του Οκτωβρίου, η τελευταία νίκη της Ουντινέζε επί της Αταλάντα χρονολογείται από τον Οκτώβριο του 2017 – και το πιο πρόσφατο μηδέν στην άμυνα εναντίον της ήρθε σχεδόν πριν από οκτώ χρόνια.

Αυτό το ρεκόρ κάνει ζοφερή την ανάγνωση όσο η πρόσφατη πορεία της στη Serie A. Αφού αναγκάστηκε να συμβιβαστεί με την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στην Σπέτσια την περασμένη εβδομάδα, κέρδισαν μόνο έναν από τους τελευταίους 16 αγώνες πρωταθλήματος, έχοντας εννέα ισοπαλίες.

Η μόνη ομάδα στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης που έχει σημειώσει λιγότερες νίκες την ίδια περίοδο είναι η τελευταία ομάδα της Ligue 1, Ανζε, αλλά αυτή η κατάσταση θα μπορούσε να βελτιωθεί αν κρατούσε το προβάδισμα 2-1 που κέρδισε από τα γκολ των Μπέτο και Ρομπέρο Περέιρα αντί να δεχτεί ξανά γκολ στο 72ο λεπτό.

Ο Περεϊρα – ο οποίος συμμετείχε σε τρία γκολ (δύο δικά του και μια ασίστ) στις τρεις τελευταίες εμφανίσεις του με την Αταλάντα – επέστρεψε πρόσφατα από τον τραυματισμό στην ομάδα του Αντρέα Σοτίλ, αλλά η συνεχιζόμενη απουσία του επικεφαλής δημιουργού Ζεράρντ Ντεουλοφέου σίγουρα έπαιξε ρόλο στην παρακμή τους.

Παραμένοντας προσκολλημένη σε μια θέση στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, η Ουντινέζε τα πήγε αρκετά καλά εκτός έδρας αυτή τη σεζόν, αλλά πριν από το ταξίδι στο Μπέργκαμο κέρδισε μόνο έναν από τους τελευταίους 14 εκτός έδρας αγώνες της με την Αταλάντα στη Serie A. Παρεμπιπτόντως, ήταν επιτυχία με 3-1 τον Δεκέμβριο του 2016, με το πρώτο γκολ του νυν επιθετικού της Αταλάντα, Ντουβάν Ζαπάτα, ο οποίος φορούσε ακόμα τη φανέλα των Μπιανκονέρι, εκείνη την εποχή.

Δύο τραυματίες και ένας τιμωρημένος στην Ουντινέζε

Εν τω μεταξύ, ο κόουτς Αντρέα Σοτίλ – πρώην αμυντικός της Αταλάντα – παραμένει χωρίς τον Ζεράρντ Ντεουλοφέου και τον Ενζό Εμπός στο Μπέργκαμο.

Ωστόσο, ο Γιάκα Μπιγιόλ επιστρέφει από την τιμωρία του, έτσι θα πρέπει να επιστρέψει κατευθείαν στην άμυνα, η οποία παραβιάστηκε δύο φορές από την Σπέτσια την περασμένη εβδομάδα.

Με τον ακραίο μπακ Κινγκσλει Εζιζιμπουε να εκτίει ποινή αποκλεισμού ενός αγώνα για συσσωρευμένες κάρτες, ο Ρομπέρο Περέιρα θα μπορούσε να μετατοπιστεί στη δεξιά πλευρά, επιτρέποντας στον Λαζάρ Σάμαρτζιτς ή τον Τολγκάι Αρσλάν μια ευκαιρία στο κέντρο της μεσαίας γραμμής.

Αταλαντα – Ουντινεζε  προγνωστικα στοιχημα Serie A: Έχοντας γίνει ειδική στις ισοπαλίες τους τελευταίους μήνες, η Ουντινέζε μπορεί να κερδίσει άλλο ένα πόντο το Σάββατο, καθώς συναντά μια ομάδα της Αταλάντα σε πτώση. Ένα συναρπαστικό ξεκίνημα για το 2023, έχει αλλάξει πλέον για την Αταλάντα, η οποία θα πρέπει να αρκεστεί στην εντός έδρας ισοπαλία απέναντι σε ικανούς αντιπάλους. Μπορούν να πετύχουν από ένα τέρμα και να επιβεβαιωθεί το γκολ γκολ που μας δίνεται σε απόδοση 1,78 στις αξιοπιστες εταιριες στοιχηματων.

Αταλαντα – Ουντινεζε  προγνωστικα στοιχημα Serie A @@ Goal Goal σε απόδοση 1,78 (Bwin.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi