Iντερ – Ουντινεζε ???? προγνωστικα στοιχημα | 18/02/2023

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Iντερ – Ουντινεζε προγνωστικα στοιχημα Serie A

Μετά από ένα απογοητευτικό ταξίδι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Ίντερ θέλει να συνεχίσει τη βελτίωση της εντός έδρας το Σάββατο το απόγευμα, όταν η Ουντινέζε επισκεφτεί το Σαν Σίρο. Παρά το γεγονός ότι έμεινε χωρίς γκολ με τη Σαμπντόρια που είναι τελευταία στη Serie A τη Δευτέρα, η Ίντερ εξακολουθεί να κατέχει τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία. Εν τω μεταξύ, το τραύλισμα των Μπιανκονέρι το 2023 συνεχίστηκε με την ισοπαλία εντός έδρας με τη Σασσουόλο την τελευταία φορά.

Ισχυρό φαβορί η Ίντερ

Έχοντας 25 τελικές προς το τέρμα και σε πολλές περιπτώσεις ο αρχηγός της Σαμπντόρια, Εμίλ Αουντέρο να κάνει εξαιρετικές επεμβάσεις, ένα απογοητευτικό ταξίδι στη Γένοβα είδε την Ίντερ να μην μπορεί να συνδυάσει μια νικηφόρα σειρά που θα αποτελούσε τουλάχιστον κάποια απειλή για τη στέψη της Νάπολι.

Ο Ρομέλου Λουκάκου ήταν και πάλι αναποτελεσματικός παρά την επανέναρξη της συνεργασίας του με τον Λαουτάρο Μαρτίνεθ από την αρχή, καθώς οι Νερατζούρι άφησαν το Μαράσι με έναν μόνο βαθμό και είδαν ένα σερί επιτυχιών τριών αγώνων να τελειώνει – είχαν προηγουμένως αποκλείσει την Αταλάντα από το Coppa Italia πριν νικήσουν την Κρεμόνεζε και την Μίλαν στο πρωτάθλημα.

Παρ’ όλα αυτά, η Ίντερ κράτησε ανέπαφη την εστία της σε κάθε μία από τις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της και τώρα επιστρέφει στο Σαν Σίρο, όπου έχει καταγράψει επτά από τα οκτώ της μηδέν στην άμυνα στη Serie A αυτή τη σεζόν. Καμία ομάδα δεν έχει δεχθεί λιγότερα γκολ εντός έδρας φέτος – μόνο πέντε σε 11 αγώνες.

Περιέργως, είναι στην άλλη άκρη του γηπέδου όπου η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι υποχωρεί ελαφρώς, καθώς ο Λαουτάρο Μαρτίνεθ ήταν ο σκόρερ των πέντε τελευταίων τερμάτων τους στο πρωτάθλημα. Το Σάββατο είναι η τελευταία αναμέτρηση της Ίντερ πριν επιστρέψει στο Champions League εναντίον της Πόρτο την επόμενη εβδομάδα.

Επίσης είναι στους ημιτελικούς του Coppa Italia, καθώς η υπεράσπιση του τροπαίου συνεχίζεται, μπορεί ουσιαστικά να είναι εκτός κούρσας τίτλου, αλλά απομένουν πολλά να παίξουν τους επόμενους μήνες – ιδιαίτερα οι ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις και η Γιουβέντους, που περιμένει στο κύπελλο.

Πρώτα, ωστόσο, η Ίντερ αντιμετωπίζει αντιπάλους με τους οποίους έχει χάσει μόνο σε μία από τις τελευταίες 10 αναμετρήσεις πρωταθλήματος, ενώ κέρδισε επτά φορές – αν και αυτή η μοναχική ήττα ήρθε στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μόνο σίγουρός απόντας ο Χοακίν Κορέα

Εκτός από τον εφεδρικό επιθετικό Χοακίν Κορέα, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης λόγω τραυματισμού στον μηρό μέχρι τον Μάρτιο, η Ίντερ έχει μικρές αμφιβολίες σχετικά με την φυσική κατάσταση τόσο του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς – που μόλις πρόσφατα επέστρεψε – όσο και του Ρόμπιν Γκόσενς: ο τελευταίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο της Δευτέρας λόγω μυϊκού προβλήματος.

Με τον Φεντερίκο Ντιμάρκο να είναι έτοιμος να αντικαταστήσει τον Γκόσενς στα αριστερά ούτως ή άλλως, το βασικό δίλημμα επιλογής του Σιμόνε Ιντζάγκι εμφανίζεται μπροστά, καθώς ο Λαουτάρο Μαρτίνεθ – ο οποίος στοχεύει να γίνει ο πρώτος παίκτης που θα σκοράρει έξι γκολ στη Serie A στη σειρά από το 1983 – θα συνεργαζόμενος είτε από τον Έντιν Τζέκο είτε από τον Ρομέλου Λουκάκου.

Στο πίσω μέρος, ο Αλεσάντρο Μπαστόνι μπορεί να περιμένει να επιστρέψει στο πλάι, αλλά οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν διαφορετικά να μείνουν αμετάβλητοι.

Ενώ η Ίντερ βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στον Μαρτίνεθ από το Παγκόσμιο Κύπελλο, η Ουντινέζε έχει σκοράρει μόνο ένα γκολ μέσω των επιθετικών της το 2023 μέχρι σήμερα – λιγότερα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα από την αλλαγή της χρονιάς.

Πιθανή ενδεκάδα Ίντερ (3-5-2): Ονανα; Ντε Βρι, Σκρίνιαρ, Μπαστόνι; Νταρμιάν, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Καλχάνογλου, Ντιμάρκο; Μαρτίνεθ, Λουκάκου

Συνεχίζεται η πτώση της Ουντινέζε

Κάνοντας μία εξαιρετική έναρξη της σεζόν, η Ουντινέζε ήταν αιφνιδιαστική νικήτρια με 3-1 όταν αυτές οι ομάδες συναντήθηκαν για τελευταία φορά στο αντίστροφο παιχνίδι, με δύο καθυστερημένα χτυπήματα να τους δίνουν τους μέγιστους βαθμούς στο Dacia Arena.

Ενώ μια τέτοια επιτυχία ήταν πολύ πιο δύσκολο να επιτευχθεί πάλι, οι Μπιανκονέρι θα μπορούσαν τώρα να κάνουν δύο σερί νίκες επί της Ίντερ για πρώτη φορά σε μια δεκαετία σημειώνοντας μόλις τη δεύτερη νίκη τους το 2023.

Η Ουντινέζε, ωστόσο, έχει χάσει και τις τέσσερις τελευταίες συναντήσεις των συλλόγων στο Μιλάνο και η πρόσφατη φόρμα δείχνει ότι είναι σημαντικό αουτσάιντερ σε αυτήν την περίπτωση: η ισοπαλία 2-2 της περασμένης εβδομάδας στη Σασσουόλο ανέβασε το σύνολο των πόντων της από τη χειμερινή διακοπή στους έξι.

Μια ομάδα που παλεύει τόσο συχνά αυτή τη σεζόν, η ομάδα του Αντρέα Σοτίλ προηγήθηκε δύο φορές, αφού ο Ντέστινι Ουντότζι έκανε ένα ονειρεμένο ξεκίνημα σκοράροντας στο πρώτο λεπτό, αλλά στο τέλος δεν το κατάφεραν..

Έχοντας κερδίσει μόνο τη Σαμπντόρια από τις αρχές Οκτωβρίου και έχοντας επίσης αποχωρήσει από το Coppa Italia, όλα τα όνειρα για ευρωπαϊκή συμμετοχή γίνονται όλο και πιο μακρινά. Η διαφορά των εννέα πόντων από τη Λάτσιο, η οποία βρίσκεται στην έκτη θέση, σημαίνει ότι ο τερματισμός στο πρώτο μισό της κατάταξης μπορεί να είναι το απόγειο των φιλοδοξιών της Ουντινέζε αυτή τη σεζόν.

Παραμένει εκτός ο Ζεράρντ Ντεουλοφέου

Η απουσία του κύριου δημιουργού Ζεράρντ Ντεουλοφέου σίγουρα έπαιξε το ρόλο της σε μια τέτοια οπισθοδρόμηση και ο Ισπανός σταρ θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο. Εν τω μεταξύ, ο Ίλια Νεστορόφσκι παραμένει αμφίβολος λόγω τραυματισμού στον προσαγωγό.

Παρά την έλλειψη τερμάτων, ο Μπέτο και ο Άιζακ Σαξές θα μπορούσαν να συνδυαστούν μπροστά, αν και ο πάντα πολύπλευρος Ρομπέρτο Περέιρα έπαιξε ως επιθετικός υποστήριξης εναντίον της Σασσουόλοκαι μπορεί να διατηρηθεί.

Από την αρχή της σεζόν 2021-22, κανένας αμυντικός δεν έχει σκοράρει περισσότερα γκολ (εξαιρουμένων των πέναλτι) από τον Ντέστινι Ουντότζι των φιλοξενούμενων στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης – οκτώ, ισοβαθμεί με τον Αχράφ Χακίμι. Ο ακραίος μπακ που συνδέεται με την Τότεναμ ξεκινά για άλλη μια φορά στα αριστερά ενός πιθανού σχηματισμού 3-5-1-1.

Πιθανή ενδεκάδα Ουντινεζε (3-5-2): Σιλβέστρι; Μπεκάο, Μπιγιόλ, Πέρεθ; Εχιζιμπούε, Σάμαρντζιτς, Γουάλας, Αρσλάν, Ουντότζι; Περέϊρα; Μπέτο

Βασικά στατιστικά στοιχεία Iντερ – Ουντινεζε

  • Η Ουντινέζε έχει αποτύχει να κερδίσει 13 από τους 14 τελευταίους αγώνες της στη Serie A.
  • Η Ίντερ έχει κερδίσει έξι από τα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με την Ουντινέζε σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η Ίντερ έχει κερδίσει τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος με καθαρή εστία – και τα πέντε παιχνίδια έχουν τελειώσει με σκορ 1-0.
  • Στην πραγματικότητα, η Ίντερ μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα τρομερό εντός έδρας ρεκόρ αυτή τη σεζόν, έχοντας κερδίσει εννέα από τους 11 εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος, δεχόμενη μόλις πέντε γκολ.
  • Κανένας αμυντικός δεν έχει σημειώσει περισσότερα γκολ (εξαιρουμένων των πέναλτι) από τον μπακ της Ουντινέζε, Ντέστινι Ουντότζι, στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης από την έναρξη της σεζόν 2021-22-οκτώ, ισοβαθμώντας με τον Αχράφ Χακίμι.

Iντερ – Ουντινεζε προγνωστικα στοιχημα Serie A: Καμία ομάδα της Serie A δεν έχει σκοράρει περισσότερες φορές κατά τη διάρκεια του πρώτου ημίωρου από την Ίντερ αυτή τη σεζόν, ενώ η Ουντινέζε έχει συχνά αποδειχθεί νωθρή και υποτονική, δίκαια δέχτηκε τα περισσότερα γκολ στο πρώτο 15λεπτο. Αυτό φαίνεται σαν μια συνταγή ήττας όσον αφορά τους φιλοξενούμενους – ειδικά καθώς δεν έχουν τα εργαλεία για να αντεπιτεθούν δεδομένης της άσχημης φόρμας των επιθετικών τους. Η νίκη της Ίντερ, έχει αξία στο 1,53 στις Ελληνικες στοιχηματικες εταιριες.

Iντερ – Ουντινεζε προγνωστικα στοιχημα Serie A @@ 1 σε απόδοση 1,53 (Novibet.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi