Μπραιτον – Λιβερπουλ ???? προγνωστικα | 29/01/2023

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μπραιτον – Λιβερπουλ προγνωστικα FA Cup

Αναζητώντας άλλη μία νίκη έναντι των αντιπάλων τους στο Μέρσεϊσαϊντ σε διάστημα δύο εβδομάδων, η Μπράϊτον φιλοξενεί την Λίβερπουλ στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας στο στάδιο Amex την Κυριακή το μεσημέρι. Οι Γλάροι κέρδισαν με 5-1 τη Μίντλεσμπρο για να περάσουν στον τέταρτο γύρο, ενώ η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επικράτησε της Γουλβς με 1-0 σε έναν επαναληπτικό μετά την ισοπαλία 2-2 στο Άνφιλντ.

Γνωρίζει τον τρόπο η Μπράϊτον

Το να σκοράρει με απίστευτο ρυθμό ήταν το βασικό θέμα της προπονητικής καριέρας του Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι μέχρι στιγμής, και η ομάδα του Μπράιτον ήταν σε ανελέητη διάθεση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, καθώς ο Αλέξις Μακ Άλιστερ έβαλε δύο γκολ μαζί με χτυπήματα από τους Ντενίζ Ούνταβ, Άνταμ Λαλάνα και Πασκάλ Γκρος για να περάσουν εύκολα επί της Μίντλεσμπρο.

Το να βρουν το αντίπαλο δίχτυ περισσότερες από μία φορές στο King Power θα ήταν σίγουρα απαραίτητη προϋπόθεση απέναντι σε μια ταραγμένη ομάδα της Λέστερ, αλλά η δυναμική των Γλάρων εκτροχιάστηκε κάπως στην έδρα των Αλεπούδων στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς χρειάστηκε ο Έβαν Φέργκιουσον αν σκοράρει με κεφαλιά για να σώσει έναν βαθμό στην ισοπαλία 2-2.

Ωστόσο, η Μπράιτον παραμένει στην  έκτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ Λιγκ χάρη στο ότι οι ομάδες γύρω της έχασαν βαθμούς το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά το Κύπελλο Αγγλίας αντιπροσωπεύει μια άλλη ευκαιρία για την ευρωπαϊκή συμμετοχή για τους ανερχόμενους Γλάρους.

Η Μπράιτον αποκλείστηκε στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης από την Τότεναμ την περασμένη σεζόν, αλλά κατάφερε να φτάσει στον πέμπτο γύρο σε τρεις από τις πέντε τελευταίες διοργανώσεις του Κυπέλλου Αγγλίας, συμπεριλαμβανομένης της διαδρομής μέχρι τους ημιτελικούς το 2018-19, προτού η Μάντσεστερ Σίτι την αποκλείσει.

Τώρα αήττητη σε τέσσερις αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, η Μπράιτον μπορεί να υπερηφανεύεται για τουλάχιστον δύο γκολ σε κάθε ένα από τα τελευταία έξι παιχνίδια της – κάνοντας το δίχτυ να κυματίζει 19 φορές με μέσο όρο πάνω από τρία γκολ ανά παιχνίδι σε αυτό το σερί – αν και δύο νίκες από τα έξι τελευταία της στο Amex δεν είναι καθόλου τρομακτικό ρεκόρ.

Πάλι τραυματίας ο Άνταμ Λαλάνα

Σε κάτι που προηγουμένως ήταν πολύ οικείο θέαμα για τους οπαδούς της Λίβερπουλ, ο Λαλάνα βγήκε τραυματίας στο πρώτο μισό της ισοπαλίας της Μπράιτον με τη Λέστερ το περασμένο Σαββατοκύριακο, αν και ο 34χρονος επιβεβαίωσε ότι το μυϊκό του πρόβλημα είναι μόνο μικρό.

Το αν ο Λαλάνα μπορεί να συνέλθει εγκαίρως για μια συνάντηση με τον παλιό του σύλλογο είναι ένα άλλο ερώτημα, και ο Άγγλος συνοδεύεται στο ιατρείο δελτίο από το μακροχρόνιο θύμα τραυματισμού Γιάκουμπ Μόντερ, καθώς και τον Λίβαϊ Κόλγουιλ, ο οποίος αντιμετωπίζει έως και έξι εβδομάδες εκτός, με τραυματισμό του τετρακέφαλου.

Σε περίπτωση απουσίας του Λαλανά, ο Πασκάλ Γκρος πιθανότατα θα μεταβεί στη μεσαία γραμμή καθώς ο Αλέξις Μακ Άλιστερ θα μετακινηθεί πιο μπροστά, επιτρέποντας είτε στον Τζόελ Φέλτμαν είτε στον Ταρίκ Λάμπτεϊ να μπουν στη θέση του δεξιού μπακ.

Σε κίνδυνο η Λίβερπουλ

Η πιο πρόσφατη από αυτές τις επιτυχίες της Μπράϊτον ήταν το 3-0 της Λίβερπουλ στις 14 Ιανουαρίου, ωστόσο, και οι Κόκκινοι και η Τσέλσι θα μπορούσαν να έχουν πάρει μαθήματα επίθεσης από τον Ντε Ζέρμπι κατά τη διάρκεια ενός αδιεξόδου χωρίς γκολ στο Άνφιλντ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Σε αυτό που ήταν το 1.000ο παιχνίδι του Γιούργκεν Κλοπ ως προπονητής, ο προπονητής της Λίβερπουλ παραδέχτηκε ότι ήταν ευγνώμων που το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε με τον ίδιο τρόπο όπως εκείνο του Αρσέν Βενγκέρ – ένα 6-0 από την Τσέλσι, η οποία είχε νωρίς ένα ακυρωμένο γκολ και δεν μπόρεσε να βρει τη σημαντική επιτυχία παρά το εντυπωσιακό αποτέλεσμα του Μιχαΐλο Μούντρικ.

Δεν υπήρχουν πολλά να γράψουμε για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας της Λίβερπουλ με τη Γουλβς, εκτός από το μακρινό σουτ του Χάρβεϊ Έλιοτ που έστειλε τους κόκκινους στον τέταρτο γύρο, και τα συνεχόμενα μηδέν στην άμυνα σίγουρα θα χαιρετιστούν πριν από ένα ταξίδι στο Μπράιτον, η οποία σκοράρει με άνεση.

Ωστόσο, σε κάθε μία από τις τρεις τελευταίες συμμετοχές της Λίβερπουλ ως κάτοχος του Κυπέλλου Αγγλίας, δεν κατάφερε να προχωρήσει πέρα από τον τέταρτο γύρο κάθε φορά και επίσης αποκλείστηκε σε αυτόν τον γύρο το 2016-17, το 2017-18 και το 2020-21.

Η νίκη μόνο πέντε αγώνων εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις αυτή τη σεζόν δεν θα κάνει θαύματα ούτε για την αυτοπεποίθηση των Κόκκινων, και ενώ κέρδισαν τη Μπράιτον με 6-1 στο Κύπελλο Αγγλίας το 2011-12, οι περισσότεροι θα περιμένουν ότι οι Γλάροι θα πετύχουν τους στόχους τους, σε αυτό το παιχνίδι τώρα.

Με τις γνωστές απουσίες η Λίβερπουλ

Όσο για τη Λίβερπουλ, η πεντάδα των Φίρχιλ φαν Ντάικ, Αρτούρ, Ντιόγκο Ζότα, Λουίς Ντίας και Ρομπέρτο Φιρμίνο παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού και ο Κλοπ απέκλεισε τον Φάμπιο Καρβάλιο από τον αγώνα με ένα απροσδιόριστο ζήτημα. Ο Ναθάνιελ Φίλιπς αντιμετωπίζει επίσης ένα άσχημο κρυολόγημα, αλλά θα μπορούσε να φύγει πριν από το τέλος του μήνα ούτως ή άλλως.

Ενώ πολλές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ θα κάνουν ροτέϊσον έντονα για το Σαββατοκύριακο, ο Κλοπ είναι απίθανο να εγκρίνει πάρα πολλές αλλαγές, αν και οι Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ και Ντάρβιν Νούνεθ μπορούν να αναμένουν να κερδίσουν ανακλήσεις στην αρχική ενδεκάδα αφού ξεκινήσουν στον πάγκο κόντρα στην Τσέλσι.

Ο δεκαοκτάχρονος μέσος Στέφαν Μπάιτσετιτς επιβραβεύτηκε πρόσφατα με μια νέα συμφωνία μετά την περίοδο της επιτυχίας του και ο Ισπανός έφηβος θα ελπίζει να κρατήσει ξανά τον Φαμπίνιο εκτός ενδεκάδας.

Μπραιτον – Λιβερπουλ προγνωστικα FA Cup: Με τη Λίβερπουλ να επιδεικνύει μεγαλύτερη αίσθηση αμυντικής αντοχής στα δύο τελευταία παιχνίδια της, δεν θα πρέπει να επαναληφθεί το 3-0 του Amex πριν από δύο Σαββατοκύριακα, αλλά η υποστήριξη της ασυνάρτητης ομάδας του Κλοπ για τη νίκη εξακολουθεί να είναι μεγάλη υπόθεση. Το αφεντικό της Μπράιτον, Ντε Ζέρμπι, δεν φοβήθηκε να δώσει μια ισχυρή ενδεκάδα κόντρα στην Μπόρο και οι παίκτες του είναι ικανοί να προβληματίσουν ακόμα και τις πιο δυνατές άμυνες. Θα πάω με τον άσσο σε draw no bet σε απόδοση 1,90 στις στοιχηματικες εταιριες.

Μπραιτον – Λιβερπουλ προγνωστικα FA Cup @@ 1 DNB σε απόδοση 1,90 (Betsson.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi