Λειψια – Μπαγερν Μοναχου ???? προγνωστικα | 20/01/2023

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Λειψια – Μπαγερν Μοναχου προγνωστικα στοιχημα Bundesliga

Το Γερμανικό ποδόσφαιρο κάνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή αυτό το Σαββατοκύριακο με μια εξαιρετική σύγκρουση στην κορυφή της Bundesliga, όταν η Λειψία υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου το βράδυ της Παρασκευής. Οι πρωταθλητές προηγούνται για άλλη μια φορά στη βαθμολογία, αλλά η Λειψία βρίσκεται σε καταδίωξη της μετά από μια εντυπωσιακή σειρά αποτελεσμάτων πριν από τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό η Λειψία

Ο διορισμός του Μάρκο Ρόζε μετά την απόλυση του Ντομένικο Τεντέσκο, ο οποίος είχε ένα εφιαλτικό ξεκίνημα στη σεζόν, είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα για τη Λειψία.

Έχει χάσει μόνο μία φορά στο πρωτάθλημα υπό την θητεία του και τώρα είναι τρίτη στη βαθμολογία αφού ήταν κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού όταν ήρθε στον σύλλογο.

Η Λειψία πέρασε με ασφάλεια και στη φάση των ομίλων του Champions League, παρά τη βαριά ήττα εντός έδρας με 4-1 από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ υπό τον Τεντέσκο στις αρχές της διοργάνωσης.

Μια πειστική νίκη επί της Σαχτάρ στο αντίστροφο παιχνίδι συν μια ιστορική νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης τους βοήθησαν να περάσουν, και αυτή η νίκη ξεκίνησε ένα σερί έξι διαδοχικών νικών σε όλες τις διοργανώσεις.

Από τις αρχές Οκτωβρίου, οι Ταύροι είναι αήττητοι, μια σειρά που εκτείνεται σε 13 αγώνες, 11 από τους οποίους έληξαν με νίκη. Έχουν επίσης την καλύτερη εντός έδρας φόρμα στην Bundesliga, έχοντας έξι νίκες και μία ισοπαλία από τους επτά αγώνες τους στο Red Bull Αρένα, οπότε παρά τη δύναμη της Μπάγερν, οι ηγέτες μπορεί να τα βρουν δύσκολα εδώ.

Η φόρμα του Κρίστοφερ Νκούνκου ήταν μεγάλος παράγοντας, καθώς ο Γάλλος έκλεισε το 2022 με 33 συνεισφορές γκολ σε επίπεδο συλλόγου, 10 περισσότερα από οποιονδήποτε άλλο παίκτη της Μπουντεσλίγκα.

Έχουν επίσης αναμφισβήτητα τον πιο περιζήτητο κεντρικό αμυντικό στον κόσμο τον Γιόσκο Γκβάρντιολ μετά το υπέροχο Παγκόσμιο Κύπελλο του, στο οποίο κανένας αμυντικός δεν κέρδισε περισσότερη κατοχή ή δεν έκανε τόσα κοψίματα από τον Κροάτη.

Κομβική η απώλεια του Κρίστοφερ Νκούνκου

Ο Κρίστοφερ Νκούνκου είναι απίθανο να εμφανιστεί στη Λειψία τις επόμενες εβδομάδες, καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή του από έναν τραυματισμό στο γόνατο.

Ο Γιόσκο Γκβάρντιολ θα είναι έτοιμος παρά το γεγονός ότι έχει επιστρέψει αργότερα από τους περισσότερους από το Παγκόσμιο Κύπελλο αφού έπαιξε στα πλέι οφ της τρίτης θέσης, αλλά έπαιξε 90 λεπτά στο πρόσφατο φιλικό τους με την Μλάντα Μπόλεσλαβ.

Ο αρχηγός του συλλόγου, Πέτερ Γκουλάτσι, είναι εκτός, και ο εφεδρικός Τζάνις Μπλάσβιχ δεν έχει παίξει σε κανένα από τα φιλικά, οπότε θα είναι μεταξύ αυτού και του Όργιαν Νίλαντ για να δούμε ποιος θα πάρει το θέση ανάμεσα στα δοκάρια.

Ο Μοαμέντ Σιμακάν επέστρεψε από τον τραυματισμό που τον οδήγησε να χάσει τον τελευταίο αγώνα πριν από την ανάπαυλα, και ο Κόνραντ Λάιμερ θα πρέπει να κάνει μια πρώτη εκκίνηση από τον Σεπτέμβριο, αλλά ο Τίμο Βέρνερ παραμένει αμφίβολος με τραυματισμό στον αστράγαλο.

Δεν θα είναι εύκολη η μάχη για την Μπάγερν Μονάχου

Ο απολογισμός των 49 γκολ που πέτυχε είναι μακράν ο καλύτερος στην κατηγορία και ένα ρεκόρ που όλοι έχουν συνηθίσει από την Μπάγερν τις τελευταίες σεζόν.

Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν σημείωσε εκπληκτικά 21 γκολ στους τελευταίους τέσσερις αγώνες της πριν από την ανάπαυλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, παίρνοντας χωρίς έκπληξη τους μέγιστους βαθμούς.

Μπορεί η Λειψία να έχει την καλύτερη εντός έδρας φόρμα στο πρωτάθλημα, αλλά η Μπάγερν έχει την καλύτερη εκτός έδρας φόρμα, με μέσο όρο πάνω από δύο βαθμούς και σχεδόν τρία γκολ ανά αγώνα εντός έδρας.

Ο έφηβος Τζαμάλ Μουσιάλα έχει τις περισσότερες συνεισφορές γκολ από κάθε έφηβο ή οποιονδήποτε Γερμανό παίκτη στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης αυτή τη σεζόν, και ήταν καθοριστικός για την πρόσφατη ασταμάτητη φόρμα τους. Ήταν ένας από τους 17 παίκτες που είχε η Μπάγερν εκπροσωπώντας τα έθνη τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά η πλειονότητα των Γερμανών επέστρεψαν όλοι νωρίς.

Ένας άλλος από αυτούς ήταν ο Μάνουελ Νόιερ, αλλά ο νούμερο ένα της Μπάγερν και της Γερμανίας θα χάσει τώρα το υπόλοιπο της σεζόν αφού έσπασε το πόδι του σε διακοπές για σκι αφού αποκλείστηκε από τη διοργάνωση.

Αυτό είναι συνήθως ένα παιχνίδι που προκαλεί ενθουσιασμό, καθώς σημειώθηκαν απίστευτα 50 γκολ στις 15 ανταγωνιστικές αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων τα τελευταία έξι χρόνια, με μια νίκη με 5-4 για την Μπάγερν εδώ το 2017 να είναι μια αξιοσημείωτη σύγκρουση.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν νωρίτερα στη σεζόν στο Γερμανικό Σούπερ Καπ και ήταν άλλο ένα θρίλερ, καθώς η Μπάγερν βγήκε στην κορυφή, κερδίζοντας 5-3 για να διεκδικήσει το πρώτο τίτλο για τη σεζόν.

Αυτό θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για να καθοριστεί πιθανώς πού θα πάει και το μεγαλύτερο κομμάτι εγχώριου τίτλου, καθώς μια εκτός έδρας νίκη θα δει τη Μπάγερν να έχει επτά πόντους διαφορά, αλλά η Λειψία μπορεί να μειώσει τη διαφορά στους τρεις βαθμούς από τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος με μια νίκη.

Η Μπάγερν αντιμετώπισε την αδελφή ομάδα της Λειψίας, Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ στο τελευταίο της φιλικό πριν από την επανέναρξη της σεζόν, ένα ισόπαλο 4-4, οπότε αυτό έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας φανταστικής αναμέτρησης.

Χωρίς τον Νόιερ η Μπάγερν Μονάχου

Ο Σβεν Ούλραιχ θα πρέπει να ξεκινήσει με την απουσία του Νόιερ στο τέρμα και ο εφεδρικός τερματοφύλακας της Μπάγερν κέρδισε και τα οκτώ παιχνίδια στα οποία ξεκίνησε αυτή τη σεζόν, τον περισσότερο από οποιονδήποτε παίκτη που εξακολουθεί να έχει 100% ρεκόρ νικών στο πρωτάθλημα.

Ο Γιαν Ζόμερ αναμένεται να ενταχθεί στον σύλλογο σύντομα από την Γκλάντμπαχ, αλλά ο Ούλραιχ θα πάρει τα γάντια προς το παρόν. Ο Ντέιλι Μπλιντ θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του για τον σύλλογο στο αριστερό μπακ, αφού εισήχθη μετά τον τραυματισμό του Λούκας Ερνάντεθ, στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Σάντιο Μανέ εξακολουθεί να είναι εκτός με τον τραυματισμό που τελείωσε το όνειρό του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οπότε οι Κινγκσλέι Κομάν, Σερζ Γκνάμπρι και Λίροϊ Ζανέ θα είναι οι διαθέσιμες επιλογές.

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα έκανε την 100ή του εμφάνιση για τον σύλλογο στην τελευταία τους αναμέτρηση στο πρωτάθλημα, μια εκπληκτική διάκριση για έναν 19χρονο, και θα πρέπει να είναι το πρώτο όνομα στο φύλλο της ομάδας εδώ για να φτάσει στα 101.

Λειψια – Μπαγερν Μοναχου προγνωστικα στοιχημα Bundesliga: Με την επιστροφή του Γερμανικού ποδοσφαίρου, αυτό έχει τη δυνατότητα να είναι ένα από τα παιχνίδια της σεζόν, αλλά και οι δύο πλευρές έχουν ανησυχίες τραυματισμών σχετικά με ορισμένους πολύ σημαντικούς παίκτες. Η Μπάγερν έχει συχνά το προβάδισμα έναντι της Λειψίας έχοντας χάσει από αυτήν μόνο μία φορά από τότε που ο σύλλογος που ανήκει στη Red Bull και ανέβηκε το 2016, και μια νίκη εδώ θα ήταν τεράστια για τα διαπιστευτήρια του τίτλου της. Θ ρισκάρω με το combo bet διπλού και over 3,5 σε απόδοση 3,40 στις εταιριες στοιχηματων.

Λειψια – Μπαγερν Μοναχου προγνωστικα Bundesliga @ 2 & Over 3,5 σε απόδοση 3,40 (Novibet.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi