Μιλαν – Ιντερ ???? προγνωστικα Σούπερ Καπ | 18/01/2023

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μιλαν – Ιντερ προγνωστικα Σούπερ Καπ Ιταλίας

Ένα ντέρμπι της πόλης του Μιλάνου, λαμβάνει χώρα στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας την Τετάρτη, καθώς η πρωταθλήτρια Ιταλίας Μίλαν συγκρούεται με την νικήτρια του Coppa Italia Ίντερ στο Σούπερ Καπ Ιταλίας. Οι δύο ομάδες κάνουν ένα σύντομο διάλειμμα από το καθήκον της Serie A για να αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον στο 234ο Derby della Madonnina – με τους Νερατζούρι να έχουν κερδίσει 85 φορές και οι Ροσσονέρι 79 – ωστόσο αυτό σηματοδοτεί μόλις τη δεύτερη μεταξύ τους συνάντηση σε Σούπερ Καπ.

[/su_button]

Να κατακτήσει ένα ακόμα τίτλο

Το μοναδικό προηγούμενο ντέρμπι του Μιλάνου στη διοργάνωση σούπερ-καπ της Ιταλίας ήρθε τον Αύγουστο του 2011, όταν οι Ροσονέρι κέρδισαν 2-1 υπό τον τότε προπονητή Μαξ Αλέγκρι, με τα γκολ των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ μετά το χτύπημα του Γουέσλι Σνάιντερ για την Ίντερ.

Τώρα, μετά τη νίκη της στο πρωτάθλημα στις αρχές Σεπτεμβρίου, η Μίλαν μπορούσε πλέον να κερδίσει συνεχόμενα παιχνίδια ενάντια στους σημερινούς αντιπάλους της για πρώτη φορά από την ίδια χρονιά.

Η εμφάνσιση του Ραφαέλ Λεάο αποδείχθηκε κρίσιμη για την επιτυχία τους με 3-2 στο Σαν Σίρο, αλλά οι κάτοχοι του πρωταθλήματος – που εκθρόνισαν την Ίντερ σηκώνοντάς σε μια δραματική κούρσα τίτλου πέρυσι – πρέπει τώρα να επαναλάβουν το ίδιο κόλπο στα πολύ διαφορετικό περιβάλλον στην Σαουδική Αραβία, όπου το στάδιο King Fahd θα φιλοξενήσει τον τελευταίο αγώνα των συλλόγων.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι σκόνταψε πριν το Σούπερ Καπ, αφού έχασε δύο βαθμούς εντός έδρας από τη Ρόμα έχοντας προβάδισμα δύο τερμάτων, μετά αποκλείστηκε από το Coppa Italia από την Τορίνο, πριν σώσει την ισοπαλία 2-2 με την Λέτσε το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Στο πιο πρόσφατη παιχνίδι στο Στάδιο Έτορε Τζιαρντινιέρο, η Μίλαν ήταν δύο γκολ πίσω μετά από 23 λεπτά από τους πρωταθλητές της Serie B της περασμένης σεζόν, αλλά ο Λεάο και ο αρχηγός Ντάβιντε Καλάμπρια αντεπιτέθηκαν μετά το διάλειμμα για να περιορίσουν τη ζημιά και να σώσουν έναν βαθμό.

Ωστόσο, οι Ροσονέρι βρίσκονται περίπου εννέα πόντους μακριά από την κορυφαία Νάπολι της Serie A μετά την νίκη επί της Γιουβέντους από τους Παρτενοπέι με 5-1 την Παρασκευή, οπότε έχουν αρκετό έδαφος για να καλύψουν στο δεύτερο μισό της σεζόν εάν θέλουν να διατηρήσουν τον τίτλο τους.

Η διεκδίκηση ενός τροπαίου εις βάρος των αντιπάλων της πόλης τους θα αποδεικνυόταν σίγουρα ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσουν το 2023, με τους 34 προηγούμενους τελικούς του Ιταλικού Supercoppa, το 71% έχουν κερδίσει οι πρωταθλητές του πρωταθλήματος.

Ελαφρώς ενισχυμένη η Μίλαν

Αφού η ομάδα του δυσκολεύτηκε χωρίς τον επιδραστικό μέσο Σάντρο Τονάλι το Σάββατο, καθώς ο Ιταλός διεθνής εξέτισε τιμωρία ενός αγώνα στη Serie A, ο Στέφανο Πιόλι θα χαρεί να τον υποδεχτεί ξανά στα μέσα της εβδομάδας.

Ο Ντιβόκ Όριτζι και ο αμυντικός Σίμον Κιάερ επέστρεψαν από τραυματισμό το Σαββατοκύριακο και ο τελευταίος θα μπορούσε να είναι στη διαμάχη για την βασική ενδεκάδα. Ωστόσο, ο πρώην επιθετικός της Ίντερ, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, συνοδεύει τους Ράντε Κρούνιτς, Άντε Ρέμπιτς και τον πρώτο τερματοφύλακα Μάικ Μαινιάν για άλλη μια φορά στο περιθώριο.

Παρά το ταραχώδες πρόγραμμα, ο Ολιβιέ Ζιρού συνεχίζει να ηγείται της επιθετικής γραμμής μπροστά, ενώ ο Μπραχίμ Ντίαθ μπορεί να αποφύγει τον ανταγωνισμό από τον Τσαρλς Ντε Κετελάερε για να καλύψει τον ρόλο του σήμα κατατεθέν του σχηματισμού 4-2-3-1 του Πιόλι. Ο Ζιρού θα υποβάλει προσφορά μαζί με τον 36χρονο Έντιν Τζέκο για να γίνει ο γηραιότερος παίκτης που βρήκε δίχτυα στην ιστορία του Σούπερ Καπ. ξεπερνώντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο (35 χρόνια και 350 ημέρες, Γιουβέντους εναντίον Νάπολι το 2021).

Μετά από εννέα συμμετοχές χωρίς δίχτυα κόντρα στην Ίντερ, ο πρώτος σκόρερ Ραφαέλ Λεάο σημείωσε δύο γκολ στο ντέρμπι του Σεπτεμβρίου και ο Πορτογάλος εξτρέμ θα παίξει στην αριστερή πλευρά των Ροσονέρι.

Πιθανή ενδεκάδα Μίλαν (4-2-3-1): Ταταρουσάνου; Κάλαμπρια, Τομόρι, Καλουλου, Ερντάντες; Μπενασέρ, Τονάλι; Σαλεμάκερς, Ντιάζ, Λεάο; Ζιρού

Για το σερί η Ίντερ

Έτοιμη να αγωνιστεί μόνο τον τρίτο τελικό μεταξύ των δύο Μιλανέζων συλλόγων – μετά το Coppa Italia του 1977 και του Σούπερ Καπ πριν από 12 χρόνια – η Ίντερ επιδιώκει την πρώτη της τέτοια νίκη.

Έχοντας νικήσει τη Γιουβέντους στον τελικό του Κόπα Ιτάλια την περασμένη άνοιξη, με τη νίκη με 4-2 στην παράταση στη Ρώμη, οι Νερατζούρι θα στοχεύουν τώρα να κατακτήσουν διαδοχικά Σούπερ Καπ για πρώτη φορά από το 2006 – με τη Γιούβε να είναι επίσης θύμα της στον τελικό του περασμένου Ιανουαρίου στο Σαν Σίρο.

Η Ίντερ έκανε ζέσταμα για τον τελικό με μια νίκη επί της Βερόνα το Σάββατο, στην οποία ο Λαουτάρο Μαρτίνεθ βρήκε την κάτω γωνία στο τρίτο λεπτό και η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι απλά κράτησε το αποτέλεσμα, στο υπόλοιπο του αγώνα.

Έχουν τώρα κερδίσει οκτώ από τα 10 τελευταία τους στην κορυφαία κατηγορία – συμπεριλαμβανομένης της αήττητης στο παρελθόν Νάπολι – και ενώνονται με τη Γιουβέντους στην τρίτη θέση. Η σύγκρουση με την Πάρμα για το Coppa Italia της περασμένης εβδομάδας κόντεψε να τελειώσει με αμηχανία για τον Ιντζάγκι, αλλά η ομάδα του προκρίθηκε στα προημιτελικά κερδίζοντας τελικά την αντίπαλο της, η οποία προηγήθηκε μέχρι το 88ο λεπτό, όταν ο Μαρτίνεθ ισοφάρισε και η κεφαλιά του Φραντσέσκο Ατσέρμπι τους πέρασε, στην παράταση.

Αυτό συνεχίζει μια καλή τύχη στα κύπελλα για τον πολύκροτο προπονητή της Ίντερ, ο οποίος όχι μόνο την οδήγησε στα νοκ άουτ του Champions League και φέτος, αλλά κέρδισε και κάθε έναν από τους τρεις αγώνες του στο Supercoppa ως προπονητής: δύο με τη Λάτσιο και ένα για τους σημερινούς εργοδότες του.

Μπαίνοντας στην ελίτ, θα ισοφάριζε τους θρύλους της προπονητικής Μαρτσέλο Λίπι και Φάμπιο Καπέλλο (και οι δύο τέσσερις) με τις περισσότερες νίκες στη διοργάνωση σε περίπτωση που οι Νερατζούρι επικρατήσουν την Τετάρτη.

Αμφίβολος ο επιθετικός της Ίντερ, Ρομέλου Λουκάκου

Εν τω μεταξύ, ο επιθετικός της Ίντερ, Ρομέλου Λουκάκου, συμμετείχε σε ομαδική προπόνηση στην αρχή της εβδομάδας, με στόχο να κριθεί ικανός να παίξει το απόγευμα της Τετάρτης.

Ωστόσο, τόσο ο αρχηγός της ομάδας Σαμίρ Χαντάνοβιτς όσο και ο μέσος Μαρσέλο Μπρόζοβιτς έχουν αποκλειστεί από τον Σιμόνε Ιντζάγκι λόγω των προβλημάτων τραυματισμών τους.

Σε απουσία του Λουκάκου από την πρώτη ενδεκάδα, ο Τζέκο θα πρέπει να συνεργαστεί με τον Λαουτάρο Μαρτίνεθ στην επίθεση. Αφού σκόραρε εναντίον της Γιουβέντους τον περασμένο Ιανουάριο, ο Λαουτάρο θα μπορούσε να γίνει ο πρώτος παίκτης που θα σκοράρει σε διαδοχικούς τελικούς Σούπερ Καπ μετά τον συμπατριώτη του Κάρλος Τέβες, ο οποίος το έκανε το 2013 και το 2014.

Πιθανή ενδεκάδα Ίντερ (3-5-2): Ονανα; Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι; Ντάμφρις, Γκαλιαρντίνι, Τσαλχάνογλου, Μκιταριάν, Ντιμάρκο; Μαρτίνεθ, Τζέκο

Βασικά στατιστικά στοιχεία Μιλαν – Ιντερ

  • Η Μίλαν ακολουθεί την Ίντερ στο ρεκόρ όλων των εποχών, έχοντας κερδίσει 79 από τις 233 αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις, 69 ισοπαλίες και 85 ήττες, αν και μόνο μία από τις προηγούμενες πέντε αναμετρήσεις της οδήγησε σε ήττα.
  • Η Μίλαν θα βάλει στόχο να σηκώσει το τρόπαιο του Σούπερ Καπ για πρώτη φορά από το 2011.
  • Η Ίντερ είναι χωρίς ήττα στα 11 τελευταία παιχνίδια της, ενώ η Μίλαν δεν έχει κερδίσει έξι από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Από την επανέναρξη του ποδοσφαίρου μετά την παύση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Μίλαν έχει κερδίσει μόνο μία από τις τέσσερις εμφανίσεις της σε εγχώριες διοργανώσεις.
  • Ο Ζιρού θα αγωνιστεί με τον 36χρονο Έντιν Τζέκο για να γίνει ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία του Supercoppa, ξεπερνώντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο (35 ετών και 350 ημερών).

Μιλαν – Ιντερ προγνωστικα Σούπερ Καπ Ιταλίας: Χωρισμένοι μόνο με έναν βαθμό στη βαθμολογία της Serie A, αυτοί οι δύο Ιταλικοί σύλλογοι θα παλέψουν με νύχια και με νύχια για το πρωτάθλημα, αυτή την σεζόν και ταιριάζουν ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή. Μπορεί να χρειαστούν επιπλέον 30 λεπτά για να αποφασιστεί ποιος θα επιστρέψει στην Ιταλική χερσόνησο με το τρόπαιο, και οι επιθετικοί της Ίντερ μπορεί να έχουν τον τελευταίο λόγο. Θα πάω με το γκολ γκολ, σε απόδοση 1,62 στις Ελληνικες εταιριες στοιχηματων.

Μιλαν – Ιντερ προγνωστικα Σούπερ Καπ Ιταλίας @@ Goal Goal σε απόδοση 1,62 (Betsson.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi