Ατλετικο Mαδριτης – Μπαρτσελονα ???? προγνωστικα | 08/01/2023

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ατλετικο Mαδριτης – Μπαρτσελονα προγνωστικα στοιχημα La Liga

Ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στο καλεντάρι της La Liga θα πραγματοποιηθεί στο Μετροπολιτάνο το βράδυ της Κυριακής, με την Ατλέτικο Μαδρίτης να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στην Ισπανική πρωτεύουσα. Η Ατλέτικο είναι αυτή τη στιγμή τέταρτη στην βαθμολογία της Ισπανίας, έχοντας 27 βαθμούς από τα πρώτα 15 παιχνίδια της σεζόν, ενώ η Μπαρτσελόνα είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ισοβαθμώντας με βαθμούς (38) με τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης.

Περίεργη η σεζόν την Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο Μαδρίτης εχει κερδίσει μόνο οκτώ από τους 15 αγώνες της στη La Liga αυτή τη σεζόν, με τρεις ισοπαλίες και να χάνει τους άλλους τέσσερις, έχοντας συνολικά 27 βαθμούς να την αφήνουν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, 11 βαθμούς από την κορυφαία Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε δεν είναι σε κούρσα για τον τίτλο αυτή τη σεζόν, με την ομάδα να επικεντρώνεται στον στόχο, της πρώτης τετράδας, καθώς είναι μόλις δύο βαθμούς μπροστά από την πέμπτη Αθλέτικ Μπιλμπάο και την έκτη Ρεάλ Μπέτις.

Η Ατλέτικο σημείωσε νίκη 2-0 επί της Έλτσε στο πρωτάθλημα τελευταία φορά, με τους Ζοάο Φέλιξ και Αλβάρο Μοράτα να σκοράρουν τα γκολ στο Μετροπολιτάνο, και ήταν η πρώτη επιτυχία της ομάδας στο πρωτάθλημα από τις 23 Οκτωβρίου.

Οι Ερυθρόλευκοι θα εισέλθουν επίσης σε αυτόν τον αγώνα μετά από μια νίκη στο Copa del Rey, νικώντας τη Ρεάλ Οβιέδο με 2-0 το βράδυ της Τετάρτης για να προκριθούν στη φάση των 16 της διοργάνωσης.

Το Copa del Rey αντιπροσωπεύει την καλύτερη ευκαιρία της Ατλέτικο για τίτλο αυτή τη σεζόν, καθώς μια καταστροφική πορεία της, στους ομίλους του Champions League την ανάγκασε να τερματίζει στην τελευταία θέση του ομίλου της, πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα δεν έχει ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Η Ατλέτικο σημείωσε νίκη 2-0 επί της Μπαρτσελόνα στον αντίστοιχο αγώνα την περασμένη σεζόν, αλλά γνώρισε την ήττα με 4-2 στο Καμπ Νόου στο τελευταίο παιχνίδι μεταξύ των δύο πλευρών τον περασμένο Φεβρουάριο.

Επιστροφή Στέφαν Σάβιτς στην Ατλέτικο

Η Ατλέτικο θα μπορούσε να ενισχυθεί με την επιστροφή του Στέφαν Σάβιτς, ο οποίος έχει προπονηθεί ενόψει του αγώνα, αλλά ο Σέρχιο Ρεγκιλόν και ο Μάριο Ερμόζο είναι αμφότεροι αμφιβολίες με τραυματισμούς για τους γηπεδούχους.

Ο Σιμεόνε επέλεξε μια δυνατή ομάδα κόντρα στη Ρεάλ Οβιέδο στο Copa del Rey και αναμένεται να είναι παρόμοια ενδεκάδα για αυτό το ματς, αν και με κάποιες αλλαγές, με τους Πάμπλο Μπάριος και Ζοφρέ Κοντογκμπιά να ξεκινούν.

Ο Σάβιτς θα είναι επίσης στην ενδεκάδα, αν μπορέσει να αποδείξει τη φυσική του κατάσταση μέσα στις επόμενες 24 ώρες, με τον 31χρονο να απουσιάζει στο Copa del Rey την τελευταία φορά, λόγω μυϊκού προβλήματος. Ο Φέλιξ δεν ήταν στην αποστολή εναντίον της Ρεάλ Οβιέδο εν μέσω εικασιών για το μέλλον του, αλλά ο Πορτογάλος διεθνής αναμένεται να είναι στον πάγκο εδώ.

Πιθανή ενδεκάδα Ατλέτικο Μαδρίτης (3-5-2): Όμπλακ; Σάβιτς, Βίτσελ, Χιμένεθ; Λιορέντε, Κοντογκμπιά, Μπάριος, Κόκε, Καράσκο; Γκριεζμάν, Μοράτα

Τρίποντο τίτλου για την Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα, εν τω μεταξύ, ήταν επίσης στη δράση του Copa del Rey νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, προχωρώντας στη φάση των 16 των αγώνων χάρη στη νίκη με 4-3 επί της Ιντερσιτι.

Η Καταλανική ομάδα τρομοκρατήθηκε από τους αντιπάλους της τρίτης κατηγορίας, οι οποίοι ισοφάρισαν σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις για να οδηγήσουν τον αγώνα στην παράταση, αλλά ο Ανσού Φατί έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του Τσάβι στο 103ο λεπτό.

Η Μπαρτσελόνα έμεινε ισόπαλη 1-1 από την Εσπανιόλ στο πρωτάθλημα το περασμένο Σαββατοκύριακο, με τον Χοσέλου να ακυρώνει ένα πρώτο γκολ από τον Μάρκος Αλόνσο σε έναν αγώνα, με δύο κόκκινες κάρτες.

Ως έχει, η ομάδα του Τσάβι βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ισοβαθμώντας στους 38 βαθμούς, με τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης, με τις δύο ομάδες να έχουν ρεκόρ 12 νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα από 15 αγώνες πρωταθλήματος αυτή τη σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα κυνηγά την επιτυχία σε τέσσερις διοργανώσεις, καθώς θα αντιμετωπίσει επίσης τη Ρεάλ Μπέτις στους ημιτελικούς του Ισπανικού Σούπερ Καπ στις 11 Ιανουαρίου ενόψει ενός πιθανού τελικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης ή τη Βαλένθια.

Εν τω μεταξύ, οι πρωτοπόροι της La Liga θα αντιμετωπίσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα πλέι οφ των νοκ άουτ του Γιουρόπα Λιγκ τον επόμενο μήνα, με τον πρώτο αγώνα του αγώνα να διεξαχθεί στο Καμπ Νόου στις 16 Φεβρουαρίου.

Τιμωρημένοι Λεβαντόφσκι και Τζόρντι Άλμπα

Όσο για την Μπαρτσελόνα, ο Τσάβι δεν έχει ανησυχίες για τραυματισμούς ενόψει αυτού του αγώνα, αλλά οι φιλοξενούμενοι θα λείψουν τόσο ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι όσο και ο Τζόρντι Άλμπα λόγω τιμωρίας.

Ο Φεράν Τόρες θα μπορούσε να αγωνιστεί απουσία του Λεβαντόφσκι, ενώ ο Τσάβι έχει να πάρει μεγάλες αποφάσεις αλλού, ειδικά στα μετόπισθεν. Ο Ζυλ Κούντε θα μπορούσε να κληθεί να παίξει ως δεξί μπακ, με τον Ρόναλντ Αραούχο να συνεργάζεται με τον Αντρέας Κρίστενσεν στη άμυνα, ενώ ο Γκάβι μπορεί να είναι ο παίκτης που θα χάσει την θέση στην μεσαία γραμμή, με τους Φρένκι ντε Γιονγκ και Σέρχιο Μπουσκέτς να λειτουργούν στο πλευρό του Πέδρι.

Ο Ραφίνια θα μπορούσε να μείνει στον πάγκο, εν τω μεταξύ, με τους Φατί και Ουσμάν Ντεμπελέ να παίρνουν θέση από την αρχή.

Πιθανή ενδεκάδα Μπαρτσελονα (4-3-3): Τερ Στέγκεν; Κουντέ, Αραουχο, Κρίστενσεν, Μπαλντέ; Γκάβι, ντε Γιονγκ, Πέδρι; Ραφίνια, Τόρες, Ντεμπελέ

Βασικά στατιστικά στοιχεία Ατλετικο Mαδριτης – Μπαρτσελονα

  • Η Ατλέτικο Μαδρίτης κέρδισε τα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της με την Μπαρτσελόνα στη La Liga, διατηρώντας ανέπαφη την εστία και στις δύο αναμετρήσεις. Είναι μόλις η δεύτερη φορά στην ιστορία που καταφέρνουν το κατόρθωμα.
  • Η Μπαρτσελόνα έχει χάσει μόλις δύο από τα 24 τελευταία παιχνίδια από την Ατλέτικο Μαδρίτης στη La Liga.
  • Μια ήττα το βράδυ θα δει τη Μπαρτσελόνα να υποφέρει εκτός έδρας και από τους δύο ομάδες της Μαδρίτης την ίδια σεζόν για τρίτη μόνο φορά αυτόν τον αιώνα.
  • Είναι η πέμπτη φορά που η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης στο πρώτο της παιχνίδι για το ημερολογιακό έτος. Δεν έχουν χάσει ακόμη από τους Ροχινμπλάνκος σε καμία από τις περιπτώσεις.
  • Η Μπαρτσελόνα έχει δεχτεί μόλις έξι γκολ σε 15 παιχνίδια της La Liga αυτή τη σεζόν, μακράν το καλύτερο αμυντικό ρεκόρ από οποιαδήποτε ομάδα στην Ισπανική κορυφαία κατηγορία αυτή τη σεζόν.

Ατλετικο Mαδριτης – Μπαρτσελονα προγνωστικα La Liga: Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή εντός έδρας αυτή τη σεζόν, κερδίζοντας μόνο 11 βαθμούς από τα επτά παιχνίδια πρωταθλήματος στο Μετροπολιτάνο, ενώ η Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει έξι από τους επτά εκτός έδρας αγώνες της στην κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας. Δεν θα ήταν σοκ να δούμε τους Καταλανούς να θριαμβεύουν εδώ, αλλά έχουμε απλώς την αίσθηση ότι οι βαθμοί θα μοιραστούν στο τέλος του αγώνα. Μπορεί να ξεκινήσει από το 1-1 το ντέρμπι, με το γκολ γκολ να μα; προσφέρεται στο 1,70 στις αξιοπιστες στοιχηματικες εταιριες.

Ατλετικο Mαδριτης – Μπαρτσελονα προγνωστικα La Liga @@ Goal Goal σε απόδοση 1,70 (Stoiximan.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi