21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Λυων – Κλερμoν προγνωστικα στοιχημα Ligue 1
Η Κλερμόν θα ξεκινήσει το 2023 σε αναζήτηση της πρώτης της νίκης επί της Λυών στη Ligue 1, όταν κατευθυνθεί στο στάδιο Groupama για να την αντιμετωπίσει την Κυριακή. Η Λυών τελείωσε το 2022 με νίκη 4-2 επί της Μπρεστ, ενώ η Κλερμόν έχασε το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, με 2-0 εντός έδρας από τη Λιλ.
Να συνεχίσει νικηφόρα η Λυών
Ενόψει της Πρωτοχρονιάς, ο Λοράν Μπλαν θα πρέπει να αισθάνεται λίγο καλύτερα με τις εμφανίσεις της ομάδας του, καθώς απάντησε άμεσα στην ισοφάριση της Μπρεστ στο πρώτο ημίχρονο την Τετάρτη, θέτοντας το ματς απρόσιτο στα τελευταία 45 λεπτά.
Είναι αήττητη στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, δεχόμενη ένα γκολ ή λιγότερα σε κάθε έναν από τους αγώνες πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκαν στο Groupama αυτή τη σεζόν.
Τα τέσσερα γκολ τους εναντίον της Μπρεστ ήταν τα περισσότερα που είχαν σκοράρει εκτός έδρας το 2022-23, ενώ έχει σκοράρει πολλές φορές σε τέσσερις περιπτώσεις στο γήπεδο της, αποτυγχάνοντας να βρει τα δίχτυα μόνο μία φορά.
Όλες οι νίκες τους στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο σημειώθηκαν όταν σκόραρε πρώτη, σημειώνοντας ένα χτύπημα στο πρώτο ημίχρονο σε έξι από τα οκτώ εντός έδρας παιχνίδια της.
Ενώ είναι ισόβαθμη στην τέταρτη θέση της Ligue 1 στα γκολ αυτή τη σεζόν, σημειώνοντας 27 μέχρι στιγμής, περισσότερα από τα μισά από αυτά να προέρχονται από δύο παίκτες.
Η Λυών δέχθηκε τρία γκολ από την Κλερμόν σε αυτό ακριβώς το παιχνίδι την περασμένη σεζόν, χάνοντας το προβάδισμα 3-1 στα τελευταία 10 λεπτά συν τις καθυστερήσεις, καταλήγοντας τελικά στην ισοπαλία 3-3.
4 οι απώλειες της Λυών
Ο πρώτος σκόρερ της Λυών τη φετινή σεζόν, Αλεξάντρ Λακαζέτ, σκόραρε από το σημείο του πέναλτι στους δύο τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος.
Το χτύπημα του από 12 μέτρα εναντίον της Μπρεστ τον έφερε μαζί με τον πρώην επιθετικό της Ligue 1, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, δεύτερο στην Γαλλική κορυφαία κατηγορία από το 2010, ένα κατόρθωμα που έχει κατακτήσει μόνο ο Ουισάμ Μπεν Γιεντέρ της Μονακό (30).
Τα άλλα γκολ της Λυών αυτή την εβδομάδα σημείωσε ο Τετέ, το πέμπτο του στη σεζόν, ενώ οι Μαξένς Κακερέ και Ραϊάν Σερκί βρήκαν τα δίχτυα για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν και ο Μούσα Ντεμπελέ έχει τρία γκολ σε δύο αγώνες πρωταθλήματος εναντίον της Κλερμόν.
Ο Ζερόμ Μπόατενγκ και ο Ενρίκε παραμένουν εκτός έδρας λόγω προβλημάτων στο γόνατο, ο Χουσέμ Αουάρ έχει μυϊκή καταπόνηση και ο Μάλο Γκούστο είναι πιθανό να χάσει άλλον αγώνα λόγω τραυματισμού στον μηρό.
Δίχως επιτυχία η Κλερμόν εδώ και καιρό
Ένα άλλο κακό δεύτερο ημίχρονο την Τετάρτη αποδείχθηκε ότι ήταν το αγκάθι της Κλερμόν, καθώς τα πέντε από τα έξι τελευταία γκολ εντός έδρας ήρθαν στα τελευταία 45 λεπτά, συμπεριλαμβανομένων δύο έναντι της Λιλ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.
Αυτήν την στιγμή είναι χωρίς νίκη στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις τους στο πρωτάθλημα, οι παίκτες του Πασκάλ Γκαστιέν δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν σε ένα εγχώριο παιχνίδι από τότε που νίκησαν την Οσέρ με 2-1 στις αρχές Οκτωβρίου.
Εννέα από τους 13 βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής σε αυτήν την εκστρατεία έχουν έρθει εκτός έδρας, ενώ όλοι εκτός από έναν από τους αγώνες εκτός το 2022-23 έχουν καθοριστεί από ένα γκολ ή λιγότερο. Κέρδισαν πέντε βαθμούς από χαμένες θέσεις τη φετινή σεζόν, με τέσσερις από αυτούς να έρχονται ως φιλοξενούμενη ομάδα.
Παρά τους πρόσφατους αγώνες τους, έχουν βάλει τους εαυτούς τους σε μια αξιοπρεπή θέση να παραμείνουν στην πρώτη κατηγορία για άλλη μια σεζόν, επί του παρόντος εννέα βαθμούς πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού.
Οι φιλοξενούμενοι έχουν 19 πόντους μετά από 16 αναμετρήσεις, που είναι πέντε περισσότεροι από ό,τι κατάφεραν σε αυτό το στάδιο της προηγούμενης σεζόν.
Δύο απουσίες στην Κλερμόν
Ο Ελμπασάν Ρασάνι είχε δύο γκολ για την Κλερμόν στην τελευταία τους επίσκεψη στο Groupama, και τους βοήθησε επίσης ένα αυτογκόλ του Σιναλί Ντιομάντ, ενώ ο Μορί Ντιαό κατάφερε μόνο μία απόκρουση έναντι της Λιλ αυτή την εβδομάδα, αν και έχει 57 αυτή τη σεζόν, το τρίτο περισσότερο από τους τερματοφύλακες της Ligue 1.
Είδαμε δύο νέα πρόσωπα να ξεκινούν στις 11 την Τετάρτη από την ομάδα που ξεκίνησε στο προηγούμενο ματς εναντίον της Λανς καθώς ο Τζιμ Αλεβινά και ο Νέτο Μπόρζες αντικατέστησαν τους Ζερεμί Μπελά και Κόμνεν Άντριτς.
Ο Μεντί Ζεφάν αναμένεται να χάσει μερικές ακόμη εβδομάδες λόγω τραυματισμού στη γάμπα, ενώ ο Μαξιμιλιάνο Κωρίς δεν θα είναι διαθέσιμος την Κυριακή, αφού έλαβε δύο κάρτες σε κάθε ημίχρονο του τελευταίου αγώνα.
Λυων – Κλερμoν προγνωστικα στοιχημα Ligue 1: Η Λυών εξακολουθεί να φαίνεται λίγο προβληματική μερικές φορές αμυνόμενη, αλλά δεδομένης της φόρμας του Λακαζέτ και του είδους της δημιουργικότητας που μπορεί να χρησιμοποιήσει στη μεσαία γραμμή, αναμένουμε ότι θα έχει αρκετά για να κερδίσει την Κλερμόν την Πρωτοχρονιά. Combo bet άσσου και over 1,5 σε απόδοση 1,70 στις καλυτερες εταιριες στοιχηματων.
Λυων – Κλερμoν προγνωστικα στοιχημα Ligue 1 @@ 1 & Over 1,5 σε απόδοση 1,70 (Betshop.gr)
Δείτε επίσης
- Μιλαν – Μπολονια προγνωστικα 🔼 09/05/2025
- Βολφσμπουργκ – Χοφενχαιμ προγνωστικα 🔼 09/05/2025
- Κοβεντρι – Σαντερλαντ προγνωστικα 🔼 09/05/2025
- Λας Παλμας – Βαγιεκανο προγνωστικα 🔼 09/05/2025
- Μποντο Γκλιμτ – Τοτεναμ live streaming 💻 Κανάλι
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ
21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777