Νoριτς – Μπλακμπερν προγνωστικα στοιχημα | 17/12/2022

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Νoριτς – Μπλακμπερν προγνωστικα Championship

Δύο ομάδες που ελπίζουν να κλείσουν τις θέσεις αυτόματης ανόδου θα αναμετρηθούν στο Κάροου Ρόουντ το Σάββατο το απόγευμα, καθώς η Νόριτς Σίτι θα φιλοξενήσει την Μπλάκμπερν Ρόβερς. Ενώ τα Καναρίνια κέρδισαν τους μέγιστους πόντους κόντρα στη Σουόνσι την τελευταία φορά, η Μπλάκμπερν υπέστη μια απογοητευτική ήττα εντός έδρας από την Πρέστον.

Έχει τον πρώτο λόγο η Νόριτς

Μετά την ήττα με 2-1 εντός έδρας από μια ανανεωμένη ομάδα της Μίντλεσμπρο πριν από τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Νόριτς επέστρεψε στις νίκες με μια οριακή νίκη με 1-0 εκτός έδρας στη Σουόνσι το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο Τεέμου Πούκι σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα μετά από μόλις 58 δευτερόλεπτα, χτυπώντας στο πίσω δοκάρι από εκτέλεση κόρνερ, και παρόλο που οι αντίπαλοι κυριάρχησαν στη Νότια Ουαλία, τα Καναρίνια έκαναν αρκετά για να κρατήσουν τη 10η νίκη τους στο πρωτάθλημα αυτή την σεζόν.

Η ομάδα του Ντιν Σμιθ έχει πάρει τώρα 10 βαθμούς από τους πέντε τελευταίους αγώνες της στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έναν βαθμό πίσω από την τρίτη την Μπλάκμπερν και έξι βαθμούς από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στη δεύτερη θέση.

Η Νόριτς έχει δυσκολευτεί στα πρόσφατα ματς στο Κάροου Ρόουντ, χάνοντας τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της εντός έδρας, όσα είχε στα προηγούμενα 39 της στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι είχαν καλύτερες επιδόσεις μπροστά στους δικούς τους οπαδούς κόντρα στην Μπλάκμπερν, κερδίζοντας έξι και φέρνοντας δύο ισοπαλίες από τις τελευταίες οκτώ συναντήσεις τους με την Ρόβερς μπροστά στο κοινό της, και θα διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους να εξασφαλίσουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα αυτό το Σαββατοκύριακο λαμβάνοντας υπόψη την ασυνεπή φόρμα του αντιπάλου τους.

Δύο επιστροφές στην Νόριτς

Η Νόριτς ενισχύθηκε από την επιστροφή του σέντερ μπακ Άντριου Ομομπαμιντέλε (14 συμ./1 γκολ) και του επιθετικού Άνταμ Ίντα (2 συμ.) το περασμένο Σαββατοκύριακο, με τον τελευταίο να αγωνίζεται εννιά λεπτά ερχόμενος από τον πάγκο, και οι δύο παίκτες θα πιέζουν τώρα να ξεκινήσουν το Σάββατο.

Θα είναι χωρίς τους Τζόναθαν Ρόου (13 συμ./1 ασίστ), Γιάκομπ Σόρενσεν (και οι δύο με πρόβλημα στον αστράγαλο) και Σαμ Μπάιραμ (11 συμ./1 γκολ) λόγω τραυματισμού, ωστόσο, και ο Ντιν Σμιθ είναι απίθανο να κάνει πάρα πολλές αλλαγές στην ομάδα που κέρδισε την Σουόνσι την τελευταία αγωνιστική.

Ο Τεέμου Πούκι, ο οποίος έχει σκοράρει τρία γκολ σε τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος εναντίον της Μπλάκμπερν, πρόκειται να υποστηριχθεί στην επίθεση από τον πρώτο σκόρερ Τζος Σάρτζεντ (20 συμ./9 γκολ/2 ασίστ), ενώ ο Άνγκους Γκαν θα μπορούσε να συνεχίσει στο τέρμα.

Χωρίς ισοπαλία ακόμα η Μπλάκμπερν

Η Μπλάκμπερν είναι η μόνη ομάδα στην Championship που δεν έχει ακόμη ισοπαλία μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, κερδίζοντας 12 φορές ενώ έχασε 10 από τους 22 αγώνες πρωταθλήματος, το μεγαλύτερο σερί από οποιαδήποτε ομάδα μιας κατηγορίας μετά τη Μπόλτον (26 αγώνες) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (24 αγώνες) πίσω το 1934-35.

Οι οπαδοί των φιλοξενούμενοι είχαν ανάμεικτα συναισθήματα όταν παρακολουθούσαν την ομάδα του Γιον Νταλ Τόμασον, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς διαφορά από την Μίλγουολ στην έβδομη θέση και πέντε βαθμούς πίσω από τις θέσεις αυτόματης ανόδου.

Αφού κέρδισε δύο φιλικά στη μέση της σεζόν κόντρα σε Χαρτς και Άγιαξ με συνολικό σκορ 6-0 νωρίτερα αυτό το μήνα, η επιστροφή της Μπλάκμπερν στο πρωταθλήτρια ξεκίνησε με απογοητευτικό τρόπο καθώς έχασε με 4-1 εντός έδρας από την Πρέστον το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο Μπράντλεϊ Ντακ πέτυχε το πρώτο του εντός έδρας γκολ στο Πρωτάθλημα από τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, αλλά η Πρέστον τελικά βγήκε νικήτρια στο Έγουντ Παρκ, αφήνοντας στον Τόμασον πολλά να σκεφτεί πριν από το ταραχώδες εορταστικό πρόγραμμα.

Η εκτός έδρας φόρμα της Μπλάκμπερν δεν είναι επιθυμητή καθώς έχει χάσει επτά από τα 11 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα αυτή τη σεζόν –αποτυγχάνοντας να σκοράρει σε κάθε ήττα– ενώ έχει κερδίσει μόνο έναν από τους τελευταίους 14 εκτός έδρας αγώνες πρωταθλήματος εναντίον της Νόριτς, ‘ετσι θα πρέπει να είναι στην κορυφή της φόρμας της αν θέλουν να διεκδικήσουν τους μέγιστους βαθμούς το Σάββατο.

Μία ακόμα απώλεια στην Μπλάκμπερν

Όσο για τη Μπλάκμπερν, ο Κάλουμ Μπρίτειν υπέστη τραυματισμό στον έσω σύνδεσμο στην ήττα από την Πρέστον, έτσι πρόκειται να μείνει εκτός δράσης μέχρι τον Φεβρουάριο, ενώ οι Τζακ Βέιλ και Σαμ Μπαρνς παραμένουν εκτός με αντίστοιχα προβλήματα στη γάμπα και στο γόνατο.

Ο Λιούις Τράβις ή ο Ράιαν Χέτζες θα μπορούσαν να αναλάβουν τη θέση του δεξιού ακραίου μπακ, έχοντας παίξει σε αυτή τη θέση νωρίτερα αυτή την σεζόν, ενώ ο Ντάνιελ Αγιάλα θα πιέσει να επιστρέψει στο κέντρο αντί του Χέιντεν Κάρτερ αφού αγωνίστηκε ως αλλαγή απέναντι στην Πρέστον.

Ο αστέρας επιθετικός Μπεν Μπρερέτον αναμένεται να ξεκινήσει μπροστά και ο Μπράντλεϊ Ντακ θα μπορούσε να τον υποστηρίξει ξανά στο τελευταίο τρίτο αφού σκόραρε στο τελευταίο παιχνίδι, αν και ο Σαμ Γκάλαχερ και ο Τζορτζ Χιρστ είναι επιλογές που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ο Τόμασον.

Νoριτς – Μπλακμπερν προγνωστικα στοιχημα: Δεν υπάρχουν πολλά που χωρίζουν αυτές οι δύο ομάδες, αλλά η Νόριτς θα κατευθυνθεί στον αγώνα του Σαββάτου ως ελαφρό φαβορί, λαμβάνοντας υπόψη την προϊστορία της μεταξύ της και της Μπλάκμπερν. Η επιστροφή του Ομομπαμιντέλε και της Άνταμ Ίντα ενίσχυσε επίσης τα Καναρίνια, σε μια περίοδο που οι φιλοξενούμενοι έχασαν τον Κάλουμ Μπρίτειν για μεγάλο χρονικό διάστημα, και η ομάδα του Σμιθ θα πρέπει να κάνει αρκετά για να διεκδικήσει και τους τρεις βαθμούς εντός έδρας. Αποδεκτός ο άσσος στο 1,80 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων.

Νoριτς – Μπλακμπερν προγνωστικα στοιχημα @@ 1 σε απόδοση 1,80 (Betsson.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi