Πολωνια – Αργεντινη προγνωστικα Μουντιαλ | 30/11/2022

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Πολωνια – Αργεντινη προγνωστικα Παγκόσμιο κύπελλο

Η Αργεντινή θα προσπαθήσει να ξεπεράσει την Πολωνία στην κορυφή του τρίτου ομίλου και να προκριθεί στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 όταν θα δώσει μάχη στο Στάδιο 974 την Τετάρτη. Οι δύο φορές παγκόσμιοι πρωταθλητές βρίσκονται επί του παρόντος ισόβαθμοι με τρεις βαθμούς με την Σαουδική Αραβία και μόλις ένα βαθμό πίσω από την Πολωνία, όταν κατευθύνεται στον τελευταίο αγώνα των ομίλων.

Δεν πρέπει να χάσει η Πολωνία

Σε ηλικία 34 ετών, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πανηγύρισε τελικά το πρώτο του γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς η Πολωνία εξασφάλισε τη νίκη με 2-0 εναντίον της Σαουδικής Αραβίας το Σάββατο.

Αφού έχασε ένα πέναλτι στην ισοπαλία χωρίς τέρματα με το Μεξικό, ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα λύτρωσε τον εαυτό του όταν εκμεταλλεύτηκε ένα αμυντικό λάθος για να εξασφαλίσει τους βαθμούς για τους Πολωνούς οκτώ λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90 λεπτών, αφού ο Πιοτρ Ζιελίνσκι είχε ανοιξει το σκορ στο ημίχρονο. Ο Λεβαντόφσκι είπε μετά τον αγώνα ότι τώρα «εκπλήρωσε το όνειρό του» στη μεγαλύτερη διεθνή ποδοσφαιρική διοργάνωση, αλλά υπάρχει ακόμα ημιτελής δουλειά τόσο για τον ίδιο όσο και για τους συμπαίκτες του, με την ομάδα του Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς διεκδικεί να φτάσει στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου για την πρώτη από το 1986.

Οι δυνάμεις της Πολωνίας στα μετόπισθεν είναι εμφανείς στο Κατάρ, καθώς είναι μία από τις δύο μόνο χώρες που δεν έχουν δεχθεί ακόμη γκολ μετά τους δύο πρώτους αγώνες των ομίλων τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές. Πράγματι, οι Πολωνοί έχουν πλέον κρατήσει ανέπαφη την εστία τους σε κάθε μία από τις τελευταίες τέσσερις διεθνείς αναμετρήσεις τους.

Ωστόσο, η αντιμετώπιση της Αργεντινής θα μπορούσε να αποδειχθεί πρόκληση για την Πολωνία, καθώς έχει δεχτεί γκολ σε κάθε μία από τις 11 προηγούμενες συναντήσεις της με τους δύο φορές παγκόσμιους πρωταθλητές. Ωστόσο, η τελευταία τους αναμέτρηση με την Αργεντινή ήταν επιτυχημένη, καθώς εξασφάλισαν μια φιλική νίκη με 2-1 το 2011.

Η νίκη για την Πολωνία την Τετάρτη θα εξασφάλιζε την πρώτη θέση στον όμιλο και θα εξασφάλιζε τη θέση της στους 16, ενώ η ισοπαλία θα μπορούσε επίσης να είναι αρκετή για να τερματίσει στην κορυφή εάν η Σαουδική Αραβία αποτύχει να νικήσει το Μεξικό. Ωστόσο, η ήττα θα τερματίσει το ταξίδι τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο εάν η Σαουδική Αραβία κατακτήσει τους μέγιστους βαθμούς.

Ίδιο αρχικό σχήμα για την Πολωνία

Ο Πολωνός προπονητής Μίχνιεβιτς αναμένεται να δώσει αμετάβλητο αρχικό σχήμα απέναντι στην Αργεντινή, με τον Αρκάντιους Μίλικ να συνεχίζει τη συνεργασία του στην επίθεση με τον Λεβαντόφσκι.

Ο τερματοφύλακας Βόιτσεχ Στσένσνι – ο οποίος απέκρουσε ένα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο στη νίκη επί της Σαουδικής Αραβίας – πρόκειται να προστατευθεί από την τετράδα των Μάτι Κας, Κάμιλ Γκλικ, Γιάκουμπ Κίβιορ και Μπάρτος Μπερεζίνσκι, οι οποίοι ξεκίνησαν τους δύο πρώτους αγώνες της Πολωνίας στον όμιλο.

Ο Γκρεγκόρζ Κρικόβιακ, ο οποίος απέχει μόλις τέσσερις συμμετοχές για να φτάσει στην 100ή διεθνή συμμετοχή του, θα μπορούσε να συνοδεύεται στο κέντρο της μεσαίας γραμμής από τον Κρίστιαν Μπιέλικ της Μπέρμιγχαμ Σίτι με επτά συμμετοχές, ενώ ο Πιοτρ Ζιελίνσκι και ο Πρζέμισλαβ Φρανκόβσκι πρόκειται να αγωνιστούν στα πλάγια.

Πιθανή ενδεκάδα Πολωνία (4-4-2): Στσένσνι; Κας, Γκλικ, Κίβιορ, Μπερεζίνσκι; Ζιελίνσκι, Μπιέλικ, Κρικόβιακ, Φρανκόβσκι; Μίλικ, Λεβαντόφσκι

Με ψυχολογία η Αργεντινή

Τέσσερις μέρες μετά την ήττα σοκ με 2-1 από τη Σαουδική Αραβία, η Αργεντινή ενίσχυσε τις ελπίδες της να φτάσει στους νοκ άουτ γύρους χάρη στην κρίσιμη νίκη με 2-0 εναντίον του Μεξικού το Σάββατο.

Μετά από μια μέτρια εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ο πρωταγωνιστής Λιονέλ Μέσσι ανέβηκε όταν ήταν σημαντικό, με τον επτά φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας να σπάει το αδιέξοδο στο 64ο λεπτό με ένα χαμηλό χτύπημα έξω από την περιοχή, πριν ο Ένζο Φερνάντες στην τελευταία φάση, εξασφαλίσει τους πρώτους τρεις βαθμούς στον όμιλο.

Ευχάριστες σκηνές πυροδοτήθηκαν στα αποδυτήρια μετά την ολοκλήρωση του ματς και οι άνδρες του Λάιονελ Σκαλόνι –που θεωρούνται από πολλούς ως ένα από τα φαβορί πριν από το τουρνουά στο Κατάρ– φαίνεται να έχουν αποκαταστήσει την πίστη τους πριν την τελευταία τους σύγκρουση με την Πολωνία, στον όμιλο.

Πράγματι, η Αργεντινή θα πρέπει να διεκδικήσει τους μέγιστους βαθμούς από τον αγώνα του Σαββάτου με τους Πολωνούς, εάν θέλει να αποφύγει τη δεύτερη θέση στον όμιλο, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια δυνητικά δύσκολη αναμέτρηση στους 16 με την κάτοχο Γαλλία, η οποία κέρδισε την Αλμπισελέστε με 4-3 σε μία συναρπαστική αναμέτρηση σε αυτό το στάδιο πριν από τέσσερα χρόνια.

Η Αργεντινή, η οποία έχει προκριθεί στους γύρους νοκ άουτ στους 12 από τις τελευταίες 13 συμμετοχές του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχει χάσει τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της με ευρωπαϊκές χώρες, και οι δύο ήταν στο τουρνουά του 2018 στη Ρωσία, όταν η ήττα με 3-0 στους ομίλους από την Κροατία ακολούθησε η προαναφερθείσα ήττα από τη Γαλλία στους «16».

Η Αργεντινή θα τερματίσει στη κορυφή του ομίλου και θα προκριθεί στους γύρους νοκ άουτ εάν εξασφαλίσει και τους τρεις βαθμούς εναντίον της Πολωνίας και εάν η Σαουδική Αραβία δεν καταφέρει να νικήσει το Μεξικό με μεγαλύτερη διαφορά από την ομάδα του Σκαλόνι. Μια ισοπαλία, εν τω μεταξύ, θα μπορούσε να είναι αρκετή για να προχωρήσουν από την δεύτερη θέση εάν η Σαουδική Αραβία δεν καταφέρει να κερδίσει.

Διαφορετική ενδεκάδα για την Αργεντινή

Όσον αφορά την Αργεντινή, ο Σκαλόνι θα μπορούσε να πειράξει την αρχική του ενδεκάδα για άλλη μια φορά, με αλλαγές να αναμένονται κυρίως στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή.

Ο Λισάντρο Μαρτίνες θα μπορούσε να διατηρήσει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Νικολάς Οταμέντι, αλλά οι θέσεις του πλάγιου μπακ είναι ανοικτές, με τους Γκονσάλο Μοντιέλ, Ναουέλ Μολίνα και Χουάν Φοΐθ να αγωνίζονται για μια θέση δεξιού μπακ, ενώ ένας από τους Νικολάς Ταγκλιάφικο ή Μάρκος Ακούνια πρόκειται να πάρει θέση στο αριστερό μπακ.

Ο Φερνάντες έκανε εντύπωση ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και στα δύο πρώτα παιχνίδια των ομίλων της Αργεντινής και ο 21χρονος θα μπορούσε να πάρει την πρώτη του έναρξη στο τουρνουά στο κέντρο της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Λεάντρο Παρέδες θα πιέσει επίσης για να ξεκινήσει όταν έμεινε στον πάγκο κόντρα στο Μεξικό.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνεθ και ο Άνχελ Ντι Μαρία είναι οι δύο πιο πιθανοί υποψήφιοι για να συνεχίσουν στην επίθεση με τον Μέσι, αλλά ο Τζούλιαν Αλβάρες και ο Πάουλο Ντιμπάλα θα ελπίζουν και οι δύο να μπουν στην πρώτη ενδεκάδα.

Πιθανή ενδεκάδα Αργεντινή (4-3-3): Μαρτίνες; Μολίνα, Οταμέντι, Μαρτίνες, Ταγκλιάφικο; Φερνάντεζ, Παρέδες, Ντε Πολ; Μέσι, Μαρτίνεθ, Ντι Μαρία

Βασικά στατιστικά στοιχεία Πολωνια – Αργεντινη

  • Αυτή θα είναι η τρίτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων με τις δύο ομάδες να κερδίζουν μία και την άλλη να λήγει ισόπαλη.
  • Η Πολωνία βρίσκεται σε σερί τριών αγώνων με ήττες απέναντι σε Ευρωπαίους αντιπάλους.
  • Η Πολωνία είναι μία από τις δύο ομάδες που δεν έχουν δεχθεί ακόμη γκολ σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο.
  • Η Αργεντινή δεν έχει νικηθεί ποτέ από ευρωπαϊκές χώρες back to back τρεις φορές.

Πολωνια – Αργεντινη προγνωστικα Μουντιαλ: Με την πιθανή προοπτική να αντιμετωπίσει την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία στους «16» εάν κάποια από τις δύο χώρες τερματίσει δεύτερη στον όμιλο, η Πολωνία και η Αργεντινή θα είναι και οι δύο αποφασισμένες να βγουν νικήτριες την Τετάρτη. Η Πολωνία έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει προβλήματα στην Αργεντινή, αλλά εάν ο Μέσι και οι συμπαίκτες του μπορούν να είναι πιο αποτελεσματικοί, έχουν την ποιότητα να ξεπεράσουν τους Ευρωπαίους αντιπάλους τους και να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση. Στο 1,50 η νίκη της Αργεντινής δεν έχει αξία, όμως το 2,25 του γκολ γκολ στις στοιχηματικες εταιριες, αποκτά αξία.

Πολωνια – Αργεντινη προγνωστικα Μουντιαλ @@ Goal Goal σε απόδοση 2,25 (Stoiximan.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Ενίσχυση Στοιχήματος Bet365.gr

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

25 δώρα* κάθε μέρα

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Τετραπλή προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Τριπλή προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα τώρα στην Pamestoixima.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις