Βερoνα – Γιουβεντους προγνωστικα στοιχημα | 10/11/2022

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Βερoνα – Γιουβεντους προγνωστικα στοιχημα Serie A

Μετά την εξασφάλιση της μεγαλύτερης νίκης μιας ταραγμένης σεζόν, η Γιουβέντους στοχεύει να συνεχίσει τις επιτυχίες της στη Serie A όταν θα επισκεφτεί την  Βερόνα την Πέμπτη. Παρά τηβ νίκη στο Derby d’Italia – την τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα – η Γιουβέντους είναι μόλις πέμπτη στη βαθμολογία πλησιάζοντας τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εν τω μεταξύ, οι γηπεδούχοι τους έχουν συγκεντρώσει μόλις πέντε βαθμούς μέχρι στιγμής και ως αποτέλεσμα βρίσκονται εντός της ζώνης πτώσης.

Στην τελευταία θέση η Βερόνα

Ενώ η Βερόνα κέρδισε τρεις από τους πέντε τελευταίους εντός έδρας αγώνες της εναντίον της Γιουβέντους -όσες και στους προηγούμενους 12 – η πιο πρόσφατη φόρμα υποδηλώνει ότι θα έχει μια δύσκολη μάχη στα μέσα αυτής της εβδομάδα.

Υποδέχεται την Γηραιά Κυρία στο Στάδιο Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι έχοντας χάσει οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια της Serie A για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου και δίκαια βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας με περισσότερο από το ένα τρίτο της σεζόν να έχει ολοκληρωθεί. Πριν από την ήττα της περασμένης Κυριακής από την Μόντσα – η οποία σόκαρε επίσης την Γιουβέντους νωρίτερα αυτή την σεζόν – οι δύο από τις τρεις προηγούμενες ήττες της ήταν από την Μίλαν και την Ρόμα, αλλά η ομάδα του Σαλβατόρε Μποκέτι δυσκολεύεται να σκοράρει ανεξάρτητα από το μέγεθος της αντιπάλους της.

Τώρα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την ομάδα του Αλέγκρι, η οποία έχει καλή ψυχολογία με την Βερόνα να έχει βρει δίχτυα μόνο πέντε φορές σε οκτώ παιχνίδια από τις αρχές Σεπτεμβρίου, οπότε σίγουρα αντιμετωπίζει μια δύσκολη αποστολή.

Παρά το γεγονός ότι αντικατέστησε τον Γκαμπριέλε Τσιόφι με τον Σαλβατόρε Μποκέτι τον περασμένο μήνα, δεν άλλαξε κάτι δραματικά: Η Βερόνα έχασε πέντε από τα έξι πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της, ενώ κατέγραψε 10 ήττες στα αρχικά 13 παιχνίδια για πρώτη φορά.

Επιστροφές στην Βερόνα

Εν τω μεταξύ, ο Σαλβατόρε Μποκέτι, θα έχει περισσότερες αμυντικές επιλογές στη διάθεσή του μεσοβδόμαδα, καθώς οι Πάβελ Νταβίντοβιτς (5 συμ./1 γκολ), Φεντερίκο Τσεκερίνι (7 συμ./1 γκολ) και Φάμπιο Ντεπάολι (9 συμ./1 γκολ/2 ασίστ) επιστρέφουν.

Ο Τζαντζάκομο Μανιάνι (4 συμ.) πρέπει να εκτίσει τιμωρία, λόγω της αποβολής του στην ήττα της Κυριακής από την Μόντσα- ο υποψήφιος για το Παγκόσμιο Κύπελλο Πάβελ Νταβίντοβιτς θα πρέπει να πάρει τη θέση του στην τριάδα των γηπεδούχων.

Ο Ιβάν Ίλιτς και ο Νταβίντε Φαραόνι είναι μεταξύ εκείνων που πρόκειται να μείνουν εκτός παιχνιδιού λόγω τραυματισμού και ο Ντεπάολι θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον τελευταίο στη δεξιά πλευρά της Βερόνα.

Με ψυχολογία η Γιουβέντους

Με τους δύο συλλόγους να μένουν πίσω στην πρώτη φάση της κούρσας του πρωταθλήματος, οι αντίπαλοι Γιουβέντους και Ίντερ ήταν εξίσου απελπισμένοι για βαθμούς όταν συναντήθηκαν στο Τορίνο το Σαββατοκύριακο, λίγες μόνο μέρες μετά την αποχώρηση των γηπεδούχων από το Champions League.

Κάνοντας μια αφοσιωμένη αμυντική εμφάνιση για να καταγράψει το τέταρτο σερί μηδέν στην άμυνα στην κορυφαία Ιταλική κατηγορία, η Γιούβε άφησε πίσω τα ευρωπαϊκά δεινά της, κερδίζοντας τους Μιλανέζους αντιπάλους της , με γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από τον Άντριεν Ραμπιό (9 συμ./3 γκολ) και τον Νικολό Φαγιόλι (5 συμ./2 γκολ) για μία άξια νίκη 2-0. Μετά το λαμπρό γκολ του Φαγιόλι στο Λέτσε στα τέλη Οκτωβρίου, οι άνδρες του Μαξ Αλέγκρι κέρδισαν επίσης κάθε ένα από τα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους με 1-0 και τώρα θα μπορούσαν να κερδίσουν τρεις σερί επιτυχίες από το τέλος του 2018, όταν ακόμα βασίλευαν στην Serie A.

Από τα 10 κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μέχρι στιγμής αυτή την σεζόν, μόνο η Μπαρτσελόνα και η Μπενφίκα, έχουν δεχτεί λιγότερα γκολ εντός της χώρας από τους Μπιανκονέρι. Χάρη σε αυτή την αμυντική επίδοση, στοχεύουν τώρα να καταγράψουν πέντε συνεχόμενες νίκες πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά από ένα σερί επτά υπό τον Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος έφυγε το 2020.

Όλα αυτά απέχουν πολύ από την καταστροφή και τη θλίψη που περιβάλλει τον σύλλογο πριν από την επιτυχία της Κυριακής στο Derby d’Italia, και η Γιουβέντους -που πρόσφατα κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Ναντ τον ερχόμενο Φεβρουάριο, στο άγνωστο περιβάλλον του Γιουρόπα Λιγκ- έχει παρουσιάσει αρκετούς νεαρούς, όπως π.χ. Νικολό Φαγιόλι και Φάμπιο Μιρέτι (12 συμ./1 ασίστ), που προσφέρουν ελπίδα για το μέλλον.

Πιο άμεσα, όμως, ολοκληρώνουν το πρώτο μέρος της εκστρατείας τους στη Serie A ακολουθώντας το ταξίδι της Πέμπτης στο Βένετο με την επιστροφή στο Τορίνο, όπου συναντούν την Λάτσιο του Σάρι την Κυριακή.

Παραμένει εκτός ο επιθετικός Ντούσαν Βλάχοβιτς

Ενώ τόσο ο Λεάντρο Παρέντες (7 συμ.) όσο και ο Μόιζε Κιν (11 συμ./1 γκολ) επέστρεψαν στις προπονήσεις και ενδέχεται να εμφανιστούν την Πέμπτη, η λίστα τραυματισμών του Αλέγκρι εξακολουθεί να περιλαμβάνει τους Γουέστον ΜακΚένι (11 συμ./1 γκολ/1 ασίστ), Ματία ντε Σίλιο (8 συμ.) και τον σταρ επιθετικό Ντούσαν Βλάχοβιτς (10 συμ./6 γκολ/1 ασίστ), οι οποίοι έχασαν την προηγούμενη νίκη.

Ο μακροχρόνιος απόντας Φεντερίκο Κιέζα επέστρεψε από τον τραυματισμό του κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν την περασμένη εβδομάδα και θα πρέπει να μείνει στον πάγκο, αλλά ο Πολ Πογκμπά παραμένει εκτός δράσης και θα χάσει επίσης την άμυνα της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Με την παρουσία του Βλάχοβιτς σε σοβαρή αμφιβολία, ο Αρκάντιους Μίλικ (10 συμ./3 γκολ) θα πρέπει να ηγηθεί ξανά μπροστά, έχοντας προηγουμένως πετύχει τέσσερα γκολ σε τρία παιχνίδια εναντίον της Βερόνα στη Serie A. Τα νεαρά όπλα Νικολό Φαγιόλι και Φάμπιο Μιρέτι θα μπορούσαν επίσης να διατηρήσουν τη θέση τους.

Βερoνα – Γιουβεντους προγνωστικα στοιχημα Serie A: Μια αναμέτρηση μεταξύ της ομάδας με τα λιγότερα γκολ παθητικό στη Serie A αυτή την σεζόν (Γιουβέντους, με επτά) και της ομάδας που έχει δεχτεί τα περισσότερα (Βερόνα, 26 γκολ) θα πρέπει να έχει μόνο ένα αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι φαίνονται επίσης ανανεωμένοι από τους νεαρούς, ενώ οι άτυχοι γηπεδούχοι παρασύρονται από τη μια ήττα στην άλλη. Υπάρχει αξία στο διπλό σε απόδοση 1,70 στις στοιχηματικες εταιριες.

Βερoνα – Γιουβεντους προγνωστικα στοιχημα Serie A @@ 2 σε απόδοση 1,70 (Betsson.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi