Γκλαντμπαχ – Στουτγκαρδη προγνωστικα στοιχημα | 04/11/2022

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Γκλαντμπαχ – Στουτγκαρδη προγνωστικα στοιχημα Bundesliga

Η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ θα βάλει στόχο να ανακάμψει από τις διαδοχικές ήττες όταν υποδέχεται την Στουτγάρδη στην Bundesliga το βράδυ της Παρασκευής. Οι φιλοξενούμενοι, εν τω μεταξύ, κέρδισαν δύο από τους τρεις τελευταίους αγώνες τους για να ξεφύγουν από τις θέσεις του υποβιβασμού τους Γερμανικού πρωταθλήματος.

Να ανακόψει την κατρακύλα η Γκλάντμπαχ

Μετά από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα υπό την τεχνική διοίκηση του Ντάνιελ Φάρκε, μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος οδήγησε τη Γκλάντμπαχ να πέφτει στο κάτω μισό του βαθμολογικού πίνακα.

Για να είμαστε δίκαιοι με τον πρώην προπονητή της Νόριτς Σίτι, οι επιλογές του έχουν ακρωτηριαστεί από μια αυξανόμενη λίστα τραυματισμών τις τελευταίες εβδομάδες, αν και αυτό παρέχει ελάχιστη δικαιολογία για την ήττα της με 2-1 από την ομάδα δεύτερης κατηγορίας Ντάρμσταντ στον δεύτερο γύρο του Γερμανικού κυπέλλου, πριν από δύο εβδομάδες. Η ήττα από την κορυφαία ομάδα του πρωταθλήματος Ουνιον Βερολίνου εκτός έδρας το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν πιο κατανοητή, αν και έχοντας προηγηθεί μέχρι την ισοφάριση του Κέβιν Μπέρενς στο 79ο λεπτό, η Γκλάντμπαχ θα έπρεπε σαφώς να μην είχε επιστρέψει στην αντίπαλο της να πάρει και τους τρεις βαθμούς.

Πράγματι, ήταν περίεργο να βλέπεις μια ομάδα υπό την ηγεσία του Φάρκε – ο οποίος γενικά ευνοεί το ποδόσφαιρο κατοχής σε όλη τη νεοσύστατη προπονητική του καριέρα – να παραδίδει την μπάλα τόσο συχνά αφού ο Νίκο Ελβέντι  (11 συμ./2 γκολ) έσπασε το αδιέξοδο 12 λεπτά πριν το ημίχρονο, με την ομάδα του Urs Fischer να απολαμβάνει εκπληκτικά ένα μεγαλύτερο μερίδιο της κατοχής.

Ο 46χρονος θα απαιτήσει από τους παίκτες του να επιβληθούν σε πολύ μεγαλύτερο επίπεδο κατοχής στο Μπορούσια-Παρκ την Παρασκευή, όταν μια νίκη μπορεί να τους φτάσει στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα πριν από την δράση του Σαββάτου.

Χωρίς πολλούς βασικούς η Γκλάντμπαχ

Η Γκλάντμπαχ θα παραμείνει χωρίς τον αρχηγό της ομάδας Γιαν Ζόμερ (10 συμ.), ο οποίος δεν αναμένεται να παίξει ξανά για τον σύλλογο πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς θέλει να αναρρώσει από έναν σχισμένο σύνδεσμο στον αστράγαλο εγκαίρως για να αγωνιστεί για την Ελβετία στο Κατάρ.

Ο Φλόριαν Νόιχαους (6 συμ.) θα μπορούσε να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού στο γόνατο, ενώ οι Ραμί Μπενσεμπαΐνι (11 συμ./4 γκολ), Στέφαν Λάινερ (4 συμ.), Γιόνας Χόφμαν (10 συμ./3 γκολ/2 ασίστ), Χάνες Βολφ (4 συμ.) και Κο Ιτακούρα (5 συμ.) είναι απίθανο να εμφανιστούν το βράδυ της Παρασκευής.

Κάπως ανεβασμένη η Στουτγάρδη

Έχοντας αποτύχει να κερδίσει κανένα από τα 10 πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος αυτή την σεζόν, πήρε δύο νίκες στα τρία τελευταία ματς η Στουτγάρδη τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο προσωρινός προπονητής Μίχαελ Βίμερ, ο οποίος προήχθη από βοηθός προπονητή μετά την απόλυση του Πελεγκρίνο Ματαράτσο τον περασμένο μήνα, θα αισθάνεται ότι διεκδικεί μόνιμο ρόλο μετά από διαδοχικές νίκες στο Mercedes-Benz Αρένα εναντίον των πιθανών αντιπάλων υποβιβασμού Μπόχουμ και Άουγκσμπουργκ. Ομολογουμένως, ενδιάμεσα υπήρξε ένα 5-0 εκτός έδρας με την Μπορούσια Ντόρτμουντ ανάμεσα σε αυτές τις νίκες, αλλά ο 42χρονος φαίνεται να στήνει την ομάδα του πιο αποτελεσματικά από τον προκάτοχό του – σίγουρα όσον αφορά το να νικά τις ομάδες γύρω τους στον βαθμολογικό πίνακα. – έχοντας επίσης νικήσει την Αρμίνια Μπίλεφελντ με 6-0 στον δεύτερο γύρο του κυπέλλου.

Πράγματι, η Στουτγάρδη έδειξε εξαιρετικό χαρακτήρα ερχόμενη από πίσω στο σκορ, αφού η Άουγκσμπουργκ πήρε ένα νωρίς προβάδισμα μετά από μόλις τέσσερα λεπτά, με τον Σερού Γκιρασί (7 συμ./3 γκολ) να ισοφαρίζει την αναμέτρηση 11 λεπτά αργότερα.

Προς το τέλος της θητεία του Ματαράτσο, η Στουτγάρδη σχεδόν σίγουρα θα είχε συμβιβαστεί με έναν βαθμό. Η απώλεια παιχνιδιών δεν ήταν απαραίτητα το σημαντικότερο πρόβλημα υπό τον Αμερικανό. Δεν τους κέρδισε, αλλά υπό τον Μίχαελ Βίμερ δείχνουν ήδη περισσότερο θάρρος καθώς συνέχισαν να πιέζουν για την νίκη, με το χτύπημα του Ουάλντεμαρ Άντον (12 συμ./1 γκολ) στις καθυστερήσεις με το 29ο σουτ του αγώνα, έχοντας κυριαρχήσει στην κατοχή με το 63% της μπάλας.

Η επανάληψη μίας τέτοιας τύπου απόδοσης θα είναι δύσκολη – και πιθανότατα ούτε καν η πρόθεση – το βράδυ της Παρασκευής, αλλά ο προπονητής θα είναι όλο και πιο σίγουρος ότι τα βελτιωμένα επίπεδα απόδοσης της ομάδας του την φέρνουν ολοένα πιο κοντά στην πρώτη εκτός έδρας νίκη αυτή τη σεζόν.

Επιστρέψει στην άμυνα ο Μαυροπάνος

Η Στουτγάρδη, από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να ταξιδέψει μόνο χωρίς τους Γιόσα Φανιομάν (5 συμ.) και Ενζό Μιλό (9 συμ.) λόγω μυϊκών καταπονήσεων, με τον Μίχαελ Βίμερ να έχει κατά τα άλλα μια πλήρη ομάδα παικτών για επιλογή.

Ο μεταβατικός προπονητής μπορεί να επαναφέρει τον πρώην αμυντικό της Άρσεναλ, Κωνσταντίνο Μαυροπάνο (11 συμ./1 γκολ /1 ασίστ), στην αμυντική γραμμή του, αφού ο Έλληνας διεθνής έχασε τη νίκη το περασμένο Σαββατοκύριακο κόντρα στην Άουγκσμπουργκ με μικρή μυϊκή καταπόνηση.

Γκλαντμπαχ – Στουτγκαρδη προγνωστικα στοιχημα Bundesliga: Υπό κανονικές συνθήκες, η Γκλάντμπαχ θα είχε τον πρώτο λόγο για την νίκη, αλλά οι τραυματισμοί της σε ορισμένους κρίσιμους παίκτες και η βελτιωμένη φόρμα της Στουτγάρδης τις τελευταίες εβδομάδες κάνουν την ισοπαλία να φαίνεται το πιθανό αποτέλεσμα. Και οι δύο ομάδες μπορεί να είναι ικανοποιημένες με την αποφυγή της ήττας δεδομένων των πρόσφατων ήττων της ομάδας του Φάρκε και της αδύναμης εκτός έδρας φόρμας των φιλοξενούμενων αυτή την σεζόν. Με ρίσκο στην ισοπαλία σε απόδοση 3,85 στις Ελληνικες στοιχηματικες.

Γκλαντμπαχ – Στουτγκαρδη προγνωστικα στοιχημα Bundesliga @@ Χ σε απόδοση 3,85 (Novibet.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi