Μονακο – Ερυθρος Αστερας προγνωστικα | 03/11/2022

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μονακο – Ερυθρος Αστερας προγνωστικα στοιχημα Europa League

Το διακύβευμα είναι μεγάλο για την Μονακό και τον Ερυθρό Αστέρα, που και οι δύο βρίσκονται ακόμα στο κυνήγι για μια θέση στον επόμενο γύρο του Europa League όταν αναμετρηθούν στο στάδιο Λουϊ Ντε την Πέμπτη. Για την Μονακό, μια νίκη θα της εξασφάλιζε τουλάχιστον ένα παιχνίδι πλέι οφ, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας χρειάζεται μια νίκη και μια ήττα ή ισοπαλία από την Τραμπζονσπόρ για να περάσει στην πρώτη θέση.

Πρέπει να κερδίσει η Μονακό

Όπως και η συμμετοχή τους στη φάση των ομίλων του Europa League πριν από μια σεζόν, οι Μονεγάσκοι έχουν παρόμοια πορεία μέχρι στιγμής, κάνοντας αρκετά για να θέλει μία νίκη για την πρόκριση, αλλά σπάνια εντυπωσιάζουν στα παιχνίδια τους.

Ο Φιλίπ Κλεμέν είδε την ομάδα του να κάνει ένα ιδανικό ξεκίνημα στην Ουγγαρία εναντίον της Φερεντσβάρος, παίρνοντας το προβάδισμα μόλις πέρασε το μισάωρο, αν και έκατσε πίσω αφού σκόραρε και πλήρωσε το τίμημα, παραχωρώντας την ισοφάριση με λιγότερα από 10 λεπτά να απομένουν. Αν κατάφερναν να μείνουν σε αυτό το προβάδισμα, θα μπορούσαν να έχουν ελπίδες για αυτόματη θέση στη φάση των 16, αλλά όπως είναι τώρα, θα χρειάζονταν μια νίκη με τρία γκολ διαφορά την Πέμπτη και μια ήττα από τη Φερεντσβάρος για να κατακτήσουν την πρώτη θέση.

Μία από τις λίγες συνέπειες που έχουμε δει από στη φετινή διοργάνωση είναι η ικανότητά της να ξανακερδίζει την κατοχή, οδηγώντας το Europa League σε κατοχές που ανακτήθηκαν (215).

Μια νίκη την Πέμπτη θα ήταν η πρώτη φορά που η Μονακό κερδίζει διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια στην Ευρώπη μετά τη νίκη σε τέσσερις σερί αγώνες στο Πριγκιπάτο στο Champions League 2016-17, όταν έφτασε μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Έρχεται σε αυτόν τον αγώνα αήττητη σε τέσσερις συνεχόμενους εντός έδρας αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, δεχόμενοι ένα γκολ ή λιγότερα σε κάθε ένα από αυτά τα παιχνίδια.

Χωρίς θέματα απουσιών η Μονακό

Ο Ουισάμ Μπεν Γιεντέρ είχε το μοναδικό γκολ για την Μονακό στην πέμπτη αγωνιστική, ο Αξέλ Ντισασί είναι τρίτος σε μπάλες που ανακτήθηκαν σε αυτή τη διοργάνωση (38), ενώ ο Μπρέελ Εμπολό είχε το μοναδικό γκολ από το σημείο του πέναλτι στον θρίαμβό τους εναντίον του Ερυθρού Αστέρα την πρώτη αγωνιστική.

Ο Μπρέελ Εμπολό και ο Αλεξάντρ Γκολόβιν σκόραραν ο καθένας αυτό το Σαββατοκύριακο καθώς οι Μονεγάσκοι νίκησαν την Ανζε με 2-0, με τον Αλεξάντερ Νιούμπελ να κάνει τέσσερις αποκρούσεις για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Ο Βάντερσον αντικαταστάθηκε από τον Κρεπέν Ντιατά την πέμπτη αγωνιστική με εμφανή κράμπα, αλλά μπήκε ως αλλαγή εναντίον της Ανζέ, παίρνοντας τη θέση του Μαλάνγκ Σαρ, ενώ ο Μπενουά Μπαντιασίλ επέστρεψε στην ενδεκάδα στην προηγούμενη αναμέτρηση του Europa League αφού έμεινε εκτός κόντρα στην Τραμπζονσπόρ λόγω τιμωρίας.

Μόνο νίκη θέλουν οι Τούρκοι

Άλλο ένα κλειστό παιχνίδι τελικά έγινε στην πέμπτη αγωνιστική, καθώς ο Ερυθρός Αστέρας κέρδισε 2-1 εναντίον της Τραμπζονσπόρ για να επιστρέψει αμέσως στο μείγμα για μια θέση στον επόμενο γύρο.

Οι πέντε φορές πρωταθλητές Σερβίας υπήρξαν ο χειρότερος εχθρός του εαυτού τους κατά καιρούς στη φάση των ομίλων, χάνοντας τρία παιχνίδια με ένα μόνο γκολ, δέχτηκαν ένα πέναλτι στην ήττα με 1-0 από τη Μονακό, ενώ μια κόκκινη κάρτα τη δεύτερη αγωνιστική εναντίον της, της κόστισαν τελικά έναν βαθμό. Εάν αποτύχει να μπει στους δύο πρώτους την Πέμπτη, θα είναι η πρώτη φορά που αυτή η ομάδα δεν προκρίνεται από την φάση των ομίλων αυτής της διοργάνωσης από τότε που τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου της το 2007-08, όταν ήταν ακόμα γνωστό ως Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει κερδίσει σε 13 συνεχόμενους αγώνες έναντι Γάλλων αντιπάλων σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, χάνοντας και τα τέσσερα τελευταία τέτοια παιχνίδια και δεχόμενοw τρία ή περισσότερα γκολ σε τρεις περιπτώσεις.

Έχει χάσει τρεις συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες στην Ευρώπη, κερδίζοντας μόνο ένα παιχνίδι εκτός έδρας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση αυτή τη σεζόν την Πιούνικ με 2-0 στα προκριματικά του Champions League.

Στο εσωτερικό μέτωπο, το να παίζει εκτός έδρας δεν ήταν πρόβλημα, με τον σύλλογο να καταγράφει πέντε συνεχόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και να κερδίζει τον πρώτο αγώνα του στο Κύπελλο Σερβίας με 2-0 εκτός έδρας.

Δεν αναμένονται αλλαγές στον Ερυθρό Αστέρα

Ο Αλεκσάνταρ Πέσιτς έχει πέντε γκολ στους τελευταίους τέσσερις αγώνες του σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς αυτός και ο Αλεκσάνταρ Κατάι σκόραραν ο καθένας στον θρίαμβο της πέμπτης αγωνιστικής.

Ο Γκέλορ Κάνγκα έχει κάνει τις πιο επιτυχημένες μακριές πάσες από οποιονδήποτε παίκτη εκτός έδρας στο Γιουρόπα Λιγκ φέτος (38), ενώ ο αρχηγός Μίλαν Μπόργιαν έχει δεχθεί μόνο μία φορά γκολ στις πέντε τελευταίες εγχώριες αναμετρήσεις του εκτός έδρας.

Ο προπονητής Μίλος Μιλόγεβιτς έκανε τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα του από την τέταρτη έως την πέμπτη αγωνιστική καθώς οι Νεμάνια Μιλούνοβιτς, Σλάβολιουμπ Σρνιτς και Οζμάν Μπουκαρί αντικατέστησαν τους Μάρκο Γκόμπελιτς, Σεκού Σανογκό και Μίρκο Ίβανιτς στους αρχικούς 11.

Μονακο – Ερυθρος Αστερας προγνωστικα στοιχημα Europa League: Μπορεί να μην είναι όμορφο, αλλά η Μονακό φαίνεται να βρίσκει πάντα έναν τρόπο να περάσει από την φάση των ομίλων αυτών των διοργανώσεων, επιτρέποντας ένα γκολ ή λιγότερο στους προηγούμενους έξι αγώνες της που έπαιξε στο Πριγκιπάτο. Οι Σέρβοι έπαιξαν καλά και ίσως άξιζαν περισσότερα κατά καιρούς στη φάση των ομίλων, αλλά δεν ήταν τόσο δημιουργικοί ή επιθετικοί στην Ευρώπη όσο στο εγχώριο πρωτάθλημα. Θα πάω με τον άσσο σε απόδοση 1,65 στις νομιμες στοιχηματικες με αδεια.

Μονακο – Ερυθρος Αστερας προγνωστικα στοιχημα Europa League @@ 1 σε απόδοση 1,65 (Novibet.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi