Λεβερκουζεν – Κλαμπ Μπριζ προγνωστικα | 01/11/2022

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Λεβερκουζεν – Κλαμπ Μπριζ προγνωστικα στοιχημα Champions League

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν πρέπει να έχει καλύτερο αποτέλεσμα από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία αντιμετωπίζει την Πόρτο στον τελευταίο αγώνα του Champions League την Τρίτη, εάν θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη αυτή την σεζόν. Θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο του δεύτερου ομίλου, Κλαμπ Μπριζ, η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση της στα νοκ άουτ για πρώτη φορά στη σύγχρονη εποχή, αν και χρειάζεται να κερδίσει για να εξασφαλίσει την κορυφή του ομίλου.

Στόχος πλέον η τρίτη θέση για την Λεβερκούζεν

Οι ελπίδες της Λεβερκούζεν να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League έληξαν μετά την ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας με την Ατλέτικο Μαδρίτη την περασμένη εβδομάδα, που είδε και τις δύο ομάδες να αποκλείονται από την διοργάνωση σε δραματικές συνθήκες.

Η ομάδα του Ισπανού Τσάμπι Αλόνσο προηγήθηκε δύο φορές στους τότε γηπεδούχους μετά τις προσπάθειες των Μουσά Ντιαμπί (5 συμ./2 γκολ) και Κάλουμ Χάντσον Οντόι (5 συμ./1 γκολ) στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τελικά χρειάστηκαν τον τερματοφύλακά τους Λούκας Χραντέτσκι για να είχε ακόμα την ευκαιρία να παραμείνει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση αυτή την σεζόν, αφού έσωσε την εκτέλεση πέναλτι του Γιανίκ Καράσκο, σε νεκρό χρόνο.

Το τελευταίο σφύριγμα είχε ήδη ακουστεί προτού ο διαιτητής Κλέμεντ Τέρπιν λάβει οδηγίες από το VAR να κρίνει ένα περιστατικό με χέρι από κόρνερ της Ατλέτικο, που οδήγησε σε άγριες σκηνές καθώς οι γηπεδούχοι στην επαναφορά, χτύπησαν στο δοκάρι και μπλοκαρίστηκε άλλο ένα σουτ πάνω στην γραμμή μετά την προσπάθεια του Καράσκο, πριν ο Γάλλος διαιτητής σφυρίξει για δεύτερη φορά.

Ως εκ τούτου, η Λεβερκούζεν υπολείπεται από την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε με έναν βαθμό βρισκόμενη στην τελευταία θέση του ομίλου, αν και το ανώτερο ρεκόρ της εναντίον της Μπριζ σημαίνει ότι η ισοπαλία κόντρα στην Μπριζ θα είναι αρκετή για να τερματίσει στην τρίτη θέση εάν η Πόρτο κερδίσει την Ισπανική ομάδα.

Με την ομάδα του χωρίς νίκη στους πέντε τελευταίους αγώνες της σε όλες τις διοργανώσεις μετά την ήττα με 2-0 από την Λειψία το Σάββατο που την άφησε στην τελευταία τριάδα της Bundesliga, ο Αλόνσο μπορεί να προσεύχεται για μια χάρη από τους πρωταθλητές της Πορτογαλίας προκειμένου να αγωνιστεί στο Γιουρόπα Λιγκ και να μην μείνει εντελώς εκτός Ευρώπης.

Πέντε οι απουσίες της Λεβερκούζεν

Η Λεβερκούζεν θα μείνει χωρίς τον Πιερό Ινκαπίας (5 συμ.) λόγω τιμωρίας, αφού ο αμυντικός έλαβε την τρίτη του κάρτα σε πέντε αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ, την περασμένη εβδομάδα, με τον Αλόνσο πιθανότατα να σκέφτεται να αλλάξει σε τετράδα.

Οι μέσοι Κερέμ Ντεμιρμπάι (4 συμ.), Τσάρλες Αράνγκις (4 συμ.), Φλόριαν Βιρτς και Σαρντάρ Αζμούν (2 συμ.) αναμένεται να παραμείνουν εκτός λόγω τραυματισμού, με τον πρώην μέσο της Ρεάλ Μαδρίτης και της Λίβερπουλ να είναι απίθανο να πάρει ρίσκα σε αυτή την διοργάνωση, δεδομένης της επισφαλούς θέσης της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Πιθανή αρχική ενδεκάδα Μπάγερ Λεβερκούζεν: Χραντέτσκι, Κοσουνού, Ταπσομπά, Γιόναταν Τα, Μπάκερ; Άντριχ, Παλάσιος, Αμίρι; Aντλ, Σικ, Χλόζεκ

Νίκη κορυφής για την Κλαμπ Μπριζ

Η Κλαμπ Μπριζ, εν τω μεταξύ, δεν τα κατάφερε απέναντι στην Πόρτο, αφού ηττήθηκε με 0-4 εντός έδρας από την ομάδα του Σέρχιο Κονσεϊσάο την περασμένη εβδομάδα.

Οι πρωταθλητές Βελγίου είχαν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση τους στους «16» αφού συγκέντρωσαν ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό σύνολο 10 βαθμών από τους τέσσερις πρώτους αγώνες τους και ίσως αντιμετώπισαν μια ομάδα με περισσότερα κίνητρα από αυτούς εκείνη την ημέρα, με την Πόρτο να κλείνει την θέση της στα νοκ άουτ πλάι στους αντιπάλους τους. Ωστόσο, αν ο Νόα Λανγκ (1 συμ.) είχε σκοράρει με το πέναλτι του στο 51ο λεπτό μετά το φάουλ του Ντέιβιντ Κάρμο, τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν πολύ διαφορετικά με το σκορ να είναι στο 1-0 για τους φιλοξενούμενους σε εκείνο το σημείο της αναμέτρησης.

Τελικά, παρά το σκληρό σκορ, υπήρξε μικρή ζημιά με την θέση της Μπριζ στην επόμενη φάση να είναι ήδη εξασφαλισμένη, αν και πρέπει να κερδίσει στο Λεβερκούζεν για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση.

Με την Γκενκ να τρέχει με οκτώ βαθμούς διαφορά στην Βελγική πρώτη κατηγορία, το Champions League αντιπροσωπεύει την καλύτερη ευκαιρία του προπονητή Καρλ Χέφκενς να εξασφαλίσει μια ιστορική κληρονομιά από αυτή την σεζόν, αν και από ορισμένες απόψεις αυτό έχει ήδη επιτευχθεί με την αξιοσημείωτη απόδοσή μέχρι τώρα στους ομίλους.

Δεδομένες αλλαγές στην Κλαμπ Μπριζ

Η Κλαμπ Μπριζ, εν τω μεταξύ, θα ταξιδέψει χωρίς τους Ντένις Οντόι (5 συμ.), Ράφαελ Ονιεντίκα (5 συμ.) και Αμπακάρ Σιλά (5 συμ./1 γκολ) λόγω τιμωρίας, αφού έχουν από τρίτες κίτρινες κάρτες στη φετινή σεζόν.

Ο Κλίντον Μάτα (1 συμ.), ο Ματς Ριτς και ο Αντρέας Σκοφ Όλσεν είναι όλοι αμφιβολίες για τραυματισμούς, με τον Καρλ Χέφκενς να σκέφτεται πιθανώς μαζικές αλλαγές δεδομένου ότι η ομάδα του έχει ήδη περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Πιθανή αρχική ενδεκάδα Κλαμπ Μπριζ: Μινιολέ, Μειζέρ, Μέχελε, Μπογιάτα, Σομπόλ; Νιελσεν, Μπαλάντα, Βακένεν; Σόουα, Γιούτγκλα, Λανγκ

Λεβερκουζεν – Κλαμπ Μπριζ προγνωστικα στοιχημα Champions League: Θα μπορούσαν να υπάρξουν πολλά γκολ στο Λεβερκούζεν την Τρίτη, με καμία από τις δύο ομάδες να μην έχει υπερβολικό κίνητρο, παρά το γεγονός ότι υπάρχει ακόμη ανοιχτή η τρίτη θέση δεύτερο στον όμιλο. Πολλά θα εξαρτηθούν από την έκβαση του άλλου αγώνα του ομίλου, αλλά μπορούμε να δούμε πάνω από δύο γκολ, με το over 2,5 σε απόδοση 1,55 να είναι αποδεκτό στις νομιμες στοιχηματικες εταιριες.

Λεβερκουζεν – Κλαμπ Μπριζ προγνωστικα στοιχημα Champions League @@ Over 2,5 σε απόδοση 1,55 (Betsson.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi