Μπoρνμουθ – Τoτεναμ προγνωστικα στοιχημα | 29/10/2022

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μπoρνμουθ – Τoτεναμ προγνωστικα στοιχημα Premier League

Δύο ομάδες που βρέθηκαν στο λάθος άκρο των αμφιλεγόμενων κλήσεων VAR την τελευταία φορά θα δώσουν τ6ην μάχη στη σύγκρουση της Premier League του Σαββάτου, καθώς η Μπόρνμουθ αντιμετωπίζει την Τότεναμ στο στάδιο Βιτάλιτι. Η ομάδα του Γκάρι Ο’ Νιλ έμεινε με άδεια χέρια στην ήττα με 2-0 από την Γουέστ Χαμ την Δευτέρα, ενώ οι Σπερς ισοφάρισαν δραματικά 1-1 την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Champions League.

Από σερί ηττών η Μπόρνμουθ

Το αφεντικό της Μπόρνμουθ, Γκάρι Ο’ Νιλ, μέτρησε έως και 10 αποφάσεις VAR που έχουν πάει εναντίον της ομάδας του από την άφιξή του μετά την ήττα της Δευτέρας με 2-0 από την Γουέστ Χαμ, με τους σημερινούς γηπεδούχους να έχουν ένα ζευγάρι χεριών στην μεγάλη περιοχή, στην Αγγλική πρωτεύουσα.

Το εναρκτήριο γκολ του Κουρτ Ζουμά (11 συμ./1 γκολ) αφέθηκε να μετρήσει, παρά το γεγονός ότι η μπάλα χτύπησε ξεκάθαρα τα χέρια του Τίλο Κέρερ (10 συμ.), που θεωρήθηκαν ότι ήταν σε φυσική θέση, και ο Σαΐντ Μπενραχμά ολοκλήρωσε την δουλειά από το σημείο του πέναλτι, αφού ο Τζόρνταν Ζεμούρα  (9 συμ./1 ασίστ) τιμωρήθηκε για ένα δικό του χέρι.Ο πρώην παίκτης της Γουέστ Χαμ, Ο’Νιλ σίγουρα είχε παράπονα από τους διαιτητές για την πρώτη απόφαση στο ημίχρονο, με την ομάδα του να πέφτει τώρα στη 14η θέση της κατηγορίας, αφού ακολούθησε ένα σερί έξι αγώνων στην σειρά με ήττες.

Ένα χάσμα τεσσάρων πόντων χωρίζει την Μπόρνμουθ από τη ζώνη πτώσης προς το παρόν και η αποτυχία να σκοράρει σε καμία στις ήττες της από την Σαουθάμπτον ή την Γουέστ Χαμ, οδηγεί τους γηπεδούχους να παραμένουν με μόλις 10 γκολ στην σεζόν – τα λιγότερα από οποιαδήποτε ομάδα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Μόνο τέσσερα από τα 10 γκολ της Μπόρνμουθ στο πρωτάθλημα έχουν σημειωθεί μπροστά στο κοινό της, όπου δεν έχουν σκοράρει σε τέσσερα από τα έξι παιχνίδια της κατηγορίας φέτος, αλλά η Τότεναμ δεν είχε πολλά εμπόδια στην επίθεση της, ούτε στα μέσα της εβδομάδας.

Δύο νέα προβλήματα στην Μπόρνμουθ

Δύο τραυματισμοί προστέθηκαν στα δεινά της Μπόρνμουθ στην ήττα της από τη Γουέστ Χαμ, καθώς ο Νέτο (8 συμ.) και ο Ντόμινικ Σολάνκε (10 συμ./2 γκολ/3 ασίστ) έπρεπε να αποχωρήσουν πριν από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με τραυματισμούς στον μηρό και στον αστράγαλο αντίστοιχα – με τους Λόιντ Κέλι (5 συμ./2 ασίστ) και Ντέιβιντ Μπρουκς να είναι ήδη στο ιατρικό δελτίο.

Ο πρώτος έχει εντυπωσιακή παρουσία από τότε που έφτασε από την Μπαρτσελόνα και η σοβαρότητα του θέματός του δεν είναι ξεκάθαρη, αλλά ο Μαρκ Τράβερς είναι έτοιμος να αγωνιστεί αν χρειαστεί. Εν τω μεταξύ, ο Κίφερ Μουρ (12 συμ./1 γκολ) θα πρέπει να έχει ένα σπάνιο ξεκίνημα εάν αποκλειστεί ο Σολάνκε.

Εκτός από την πιθανότητα δύο επιβεβλημένων αλλαγών, η Μπόρνμουθ θα πρέπει να παρατάξει μια εν πολλοίς ανέγγιχτη ενδεκάδα, αλλά ο Τζόρνταν Ζεμούρα έδωσε μια καλή απόδοση από τα αριστερά μετά την εισαγωγή του την Δευτέρα και θα ανταγωνιστεί τον Ράιαν Φρέντερικς (6 συμ.) για αρχή εδώ.

Απογοήτευση στην Τότεναμ

Ενώ οι απογοητεύσεις του Γκάρι Ο’ Νιλ δεν τον οδήγησαν σε άμεση διαμαρτυρία με τους διαιτητές, ο Ιταλός Αντόνιο Κόντε είδε κόκκινη καθώς η Τότεναμ στερήθηκε βάναυσα μια καθυστερημένη νίκη εναντίον της Σπόρτινγκ, με εκείνο το 1-1 να αποκλείει τις πιθανότητές της να προκριθεί στους γύρους νοκ άουτ με ένα παιχνίδι να απομένει.

Ο Μάρκους Έντουαρντς έβαλε επάξια την Σπόρτινγκ μπροστά στο πρώτο ημίχρονο πριν η Τότεναμ βγει στο δεύτερο μέρος με αυξημένη διάθεση, καθώς η κεφαλιά του Ροντρίγκο Μπεντανκούρ (11 συμ./1 γκολ/2 ασίστ) ισοφάρισε τον αγώνα πριν ο Χάρι Κέιν (12 συμ./10 γκολ/1 ασίστ) σκεφτεί ότι το είχε ουσιαστικά με το τελευταίο εύστοχο λάκτισμα του αγώνα. Ωστόσο, μια μακρά ανασκόπηση του VAR τελικά ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ και ο Κόντε έλαβε κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή για τις διαμαρτυρίες του προτού αποχωρήσει και από τη συνέντευξη Τύπου αφού έλαβε μόνο μία ερώτηση από τα μέσα ενημέρωσης.

Όσο εξοργιστική κι αν ήταν αυτή η απόφαση, ο Κόντε δεν αρνήθηκε την αδύναμη απόδοση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, καθώς η Τότεναμ έκανε τρία συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη σε όλα τα τουρνουά μετά τις πρόσφατες ήττες της στο πρωτάθλημα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Νιούκαστλ.

Οι Σπερς παραμένουν στην τρίτη θέση όπως έχουν τα πράγματα, αλλά απέχουν πέντε βαθμούς από την πρωτοπόρο Άρσεναλ που έχει παίξει ένα παιχνίδι περισσότερο, και τόσο η Τσέλσι όσο και η Γιουναϊτεντ βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ένα ρεκόρ μόλις μίας νίκης από τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της σε όλα τα τουρνουά δύσκολα θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση στο στρατόπεδο της, και η Μπόρνμουθ κατάφερε να αποφύγει την ήττα στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της με τους Σπερς στο γήπεδο της, κερδίζοντας 1-0 τον Μάιο του 2019 πριν από την ισοπαλία χωρίς γκολ τον Ιούλιο του 2020.

Πάλι εκτός Ριτσάρλισον και Ντέγιαν Κουλουσέφσκι

Όσον αφορά την Τότεναμ, ο Ριτσάρλισον (9 συμ./2 ασίστ) και ο Ντέγιαν Κουλουσέφσκι (7 συμ./1 γκολ/3 ασίστ) παραμένουν στο περιθώριο λόγω των τραυματισμών τους στη γάμπα και τους μηριαίους, αλλά οι Κριστιάν Ρομέρο (8 συμ.) και Πιερ-Εμίλ Χόιμπιεργκ (11 συμ./3 γκολ/1 ασίστ) ξεπέρασαν τα δικά τους προβλήματα για να ξεκινήσουν την Τετάρτη.

Ο Κόντε επέστρεψε στο δοκιμασμένο 3-4-3 του για την επίσκεψη της Σπόρτινγκ, όπου ο Λούκας Μόουρα έκανε το πρώτο του ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά ήταν η εισαγωγή του Μπράιαν Γκιλ που έκανε τον κόσμο να τον προσέξει αφού ο 21χρονος έκανε ένα εντυπωσιακό αντίκτυπο στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ιταλός τεχνικός σίγουρα θα αντιμετωπίσει εκκλήσεις να ξεκινήσει τον Γκιλ από το πρώτο σφύριγμα για το πλήρες ντεμπούτο του στην Premier League αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ ο Κλεμάν Λενγκλέ (5 συμ./1 ασίστ) και ο Ράιαν Σεσενιόν (10 συμ./1 γκολ) είναι επίσης υποψήφιοι για να επιστρέψουν στην πρώτη ενδεκάδα.

Μπoρνμουθ – Τoτεναμ προγνωστικα στοιχημα Premier League: Ακόμα κι αν ο νεαρός Γκιλ μπει για πρώτη φορά στην Premier League, οι επιθετικές ελλείψεις της Τότεναμ δεν θα λυθούν από την μια μέρα στην άλλη, ειδικά απέναντι σε μια ομάδα της Μπόρνμουθ που τείνει να μην δέχεται πολλά γκολ εντός έδρας. Το να βάζει την μπάλα στο πίσω μέρος του τέρματος δεν ήταν μια από τις σπεσιαλιτέ των Κερασιών και ο αγώνας του Σαββάτου δεν μοιάζει με μια συναρπαστική συνάντηση, αλλά η ομάδα του Κόντε μπορεί να κρατήσει σταθερή απόδοση και να πετύχει το ένα γκολ που χρειάζεται για να επιστρέψει στις νίκες. Το διπλό στο 1,72 είναι αποδεκτό στις Ελληνικες στοιχηματικες εταιριες.

Μπoρνμουθ – Τoτεναμ προγνωστικα στοιχημα Premier League @@ 2 σε απόδοση 1,72 (Novibet.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi