Μπενφικα – Γιουβεντους προγνωστικα στοιχημα | 25/10/2022

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μπενφικα – Γιουβεντους προγνωστικα στοιχημα Champions League

Με την μία πλευρά να θέλει ένα βαθμό για να βρεθεί στους «16» και την άλλη να θέλει μόνο νίκη για να επιβιώσει στο Champions League, η αήττητη Μπενφίκα και η ταλαιπωρημένη Γιουβέντους συναντώνται στο Στάδιο Ντα Λουζ την Τρίτη. Η Γιούβε ταξιδεύει στην Λισαβόνα στα πρόθυρα του αποκλεισμού, αφού ταπεινώθηκε από την Μακάμπι Χάιφα την τελευταία φορά, αφήνοντάς την πέντε βαθμούς διαφορά από τους δύο πρώτους του ομίλου. Εν τω μεταξύ, οι γηπεδούχοι τους θα εξασφαλίσουν την πρόκριση εάν νικήσουν την ομάδα της Serie A για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Άκρως ανταγωνιστική Μπενφίκα

Οι διαδοχικές ισοπαλίες 1-1 με την συμπρωταγωνίστρια Παρί Σεν Ζερμέν όχι μόνο έβαλαν την Μπενφίκα στα πρόθυρα να περάσει ξανά στα νοκ άουτ του Champions League, αλλά και την καθιέρωσαν ως μια πιθανή ομάδα που πρέπει να είσαι επιφυλακτικός στην φάση «16».

Οι Αετοί επέκτειναν το αήττητο ξεκίνημά τους στην σεζόν σε 17 παιχνίδια κρατώντας την Παρί Σεν Ζερμέν στην Γαλλική πρωτεύουσα, καθώς ο Κιλιάν Μπαπέ και ο Ζοάο Μάριο πέτυχαν από ένα γκολ από το σημείο του πέναλτι σε έναν πολύ σκληρό αγώνα. Έχοντας ήδη κερδίσει με 2-1 στο Τορίνο την δεύτερη αγωνιστική του ομίλου, είναι πλέον φαβορί για να ολοκληρώσουν τη δουλειά πίσω στην έδρα τους. Η ομάδα του Ρόγκερ Σμιντ ανέβασε έκτοτε το αήττητο της σε 19 παιχνίδια, αφού ανέτρεψε την αντιπάλους του τίτλου στην Primeira Liga, την Πόρτο την Παρασκευή, καθώς το χτύπημα του Ραφαέλ Σίλβα (8 συμ./2 γκολ/1 ασίστ) στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό να κερδίσει τους αντιπάλους της με, οι οποίοι είχαν μείνει με 10 παίκτες και τους έριξε έξι βαθμούς διαφορά από την κορυφή.

Αυτό ακολούθησε μια νίκη στα πέναλτι επί της Κάλντας της τρίτης κατηγορίας στο κύπελλο μια εβδομάδα νωρίτερα, όταν ο προπονητής όρισε μια διαφορετική ενδεκάδα.

Επιστρέφοντας τώρα στην Ευρωπαϊκή σκηνή, η Μπενφίκα θα κλείσει την θέση της στη δράση μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο αν κερδίσει την Τρίτη ή ακόμα και με ισοπαλία αν η Μακάμπι Χάιφα δεν μπορεί να κερδίσει την Παρί. Ως εκ τούτου, είναι έτοιμοι να φτάσουν στη φάση νοκ άουτ σε συνεχόμενες σεζόν μόνο για δεύτερη φορά.

Οι δύο φορές πρωταθλητές Ευρώπης είχαν για τελευταία φορά μεγαλύτερο σερί χωρίς ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ πριν από μια δεκαετία και μια σταθερή ομάδα έπαιξε το ρόλο της σε μια τέτοια επιτυχία: ο Σμιτ έκανε μόνο μία αλλαγή στην αρχική ενδεκάδα του στην Ευρώπη αυτή την σεζόν – την λιγότερο από οποιαδήποτε ομάδα.

Αν αυτή η συνέπεια δεν ήταν αρκετή ως ψυχολογικό πλεονέκτημα, η προϊστορία είναι επίσης με το μέρος τους, καθώς ο σύλλογος της Λισαβόνας έχει κερδίσει και τα τρία προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια με τη Γιουβέντους, σκοράροντας δύο φορές σε κάθε περίπτωση.

Με γνώριμη ενδεκάδα η Μπενφίκα

Καμία άλλη ομάδα δεν έχει χρησιμοποιήσει τόσο λίγους παίκτες όσο η Μπενφίκα του Ρόγκερ Σμιντ μέχρι στιγμής στο Champions League (18) και η προτίμηση του Αυστριακού προπονητή για συνέχεια θα πρέπει να τον κάνει να παρατάξει μια γνώριμη ενδεκάδα την Τρίτη.

Ενώ ο Μοράτο (4 συμ.) παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού και ο Τζούλιαν Ντράξλερ (3 συμ.) τον συνοδεύει στους απόντες μετά από έναν τραυματισμό στον μηρό που υπέστη κόντρα στην Πόρτο, ο εξτρέμ Ντέιβιντ Νέρες (6 συμ./2 γκολ) – ο οποίος σκόραρε στο ανάποδο αγώνα – επέστρεψε πρόσφατα και έπαιξε ως αλλαγή την Παρασκευή.

Από την αρχή της περασμένης σεζόν, ο Ζοάο Κανσέλο είναι ο μόνος μπακ που έχει κάνει περισσότερες ασίστ (έξι) από τον Αλεχάντρο Γκριμάλντο (τέσσερις) της Μπενφίκα στο Τσάμπιονς Λιγκ, και ο τελευταίος ξεκινάει στα αριστερά του μπακ των γηπεδούχων. Ο Αλέξανδρος Μπα (6 συμ.) και ο Ζιλμπέρτο (5 συμ./1 γκολ) μάχονται για μια θέση στα δεξιά.

Στη μεσαία γραμμή, ο Ένζο Φερνάντες (8 συμ./2 γκολ) έχει ολοκληρώσει τις περισσότερες πάσες, έχει κάνει τα περισσότερα τάκλιν και έχει ανακτήσει την κατοχή πιο συχνά για τους Αετούς στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν.

Πιθανή αρχική ενδεκάδα Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Ζιλμπέρτο, Σίλβα, Οταμέντι, Γκριμάλντο; Φερνάντεζ, Λουϊς; Μάριο, Ράφα, Νέρες; Ράμος

 

Στο χείλος του γκρεμού η Γιουβέντους

Στην πραγματικότητα, η Γιούβε κέρδισε μόνο ένα από τα επτά ευρωπαϊκά παιχνίδια της εναντίον της Μπενφίκα μετά την ήττα του περασμένου μήνα στο Τορίνο, όταν σπατάλησε το πλεονέκτημα που απέκτησε νωρίς για να χάσει 2-1 έναντι μίας σαφώς καλύτερης ομάδας.

Οι άνδρες του Μαξ Αλέγκρι στην συνέχεια κατάφεραν να νικήσουν την Μακάμπι Χάιφα εντός έδρας, αλλά ηττήθηκαν με 2-0 στο Ισραήλ την τελευταία αγωνιστική από έναν σύλλογο που είχε χάσει κάθε έναν από τους τελευταίους εννέα αγώνες της φάσης των ομίλων. Ως αποτέλεσμα αυτού, της τέταρτης ήττας τους από έξι ματς στην Ευρώπη, οι σημερινί φιλοξενούμενοι δεν θα μπορέσουν να φτάσουν στους 16 αν δεν κερδίσουν την Τρίτη. Θα μπορούσαν ακόμα να τερματίσουν τρίτοι και να αγωνιστούν στο Γιουρόπα Λιγκ αν αποτύχουν ξανά, αλλά ο Αλέγκρι ξέρει ότι αυτή η προοπτική είναι απαράδεκτη τόσο για τους οπαδούς όσο και για τον σύλλογο.

Αντιμετωπίζοντας τον αποκλεισμό από τη φάση των ομίλων για πρώτη φορά από το 2013, τότε υπό τον πρώην προπονητή Αντόνιο Κόντε, η Γιουβέντους είχε προκριθεί στους νοκ άουτ γύρους για οκτώ συνεχόμενες σεζόν – παρόλο που η δυναμικότητας της μειώθηκε τα τελευταία χρόνια.

Τα πρόσφατα γεγονότα στο Ιταλικό πρωτάθλημα έχουν, ωστόσο, τουλάχιστον ηρεμήσει τον Αλέγκρι και την ομάδα του, καθώς ακολούθησαν την νίκη στο ντέρμπι του Τορίνο την περασμένη εβδομάδα με μια επιτυχία με τέσσερα γκολ επί της Έμπολι την Παρασκευή. Ο Αντριέν Ραμπιό (3 συμ./2 γκολ) σκόραρε δύο φορές στα τελευταία λεπτά στην Allianz Αρένα.

Ενώ οι νικητές του Τσάμπιονς Λιγκ του 1996 εξακολουθούν να μένουν εκτός της πρώτης εξάδας της Serie A, έχουν τουλάχιστον ενισχύσει την εύθραυστη αυτοπεποίθηση πριν από μια πιθανή δύσκολη περίοδο της σεζόν: μετά τη μάχη με την Μπενφίκα, η Γιούβε θα φιλοξενήσει την Παρί και την Ίντερ στην αρχή του Νοεμβρίου.

Με τους γνωστούς απόντες η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους, εν τω μεταξύ, θα μείνει ξανά χωρίς τον πρώην σταρ της Μπενφίκα, Άνχελ Ντι Μαρία, ενώ ο συμπατριώτης του Λεάντρο Παρέδες (4 συμ.) είναι πλέον εκτός μέχρι τον επόμενο μήνα με τραυματισμό στον μηρό που υπέστη στην Έμπολι. Οι Γκλέισον Μπρέμερ (3 συμ.) και Ματία ντε Σίλιο (3 συμ.) είναι οι αμυντικοί απόντες των φιλοξενούμενων.

Τόσο ο Πολ Πογκμπά όσο και ο Φεντερίκο Κιέζα πλησιάζουν τις επιστροφές τους, αλλά δεν θα διακινδυνεύσουν ακόμα, οπότε ο Γουέστον ΜακΚένι (4 συμ./1 γκολ) και ο Μόιζε Κιν (4 συμ.) ελπίζουν να διατηρήσουν τις θέσεις τους αφού βρήκα δίχτυα την Παρασκευή. Ο σκόρερ του πρώτου γκολ εναντίον της Μπενφίκα τον περασμένο μήνα, ο Αρκάντιους Μίλικ (3 συμ./1 γκολ) στοχεύει να εκτοπίσει τον τελευταίο.

Ο σταρ επιθετικός Ντούσαν Βλάχοβιτς έχει σκοράρει μόλις μία φορά σε τέσσερις συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ μέχρι στιγμής, αλλά προηγείται στην επιθετική γραμμή.

Πιθανή αρχική ενδεκάδα Γιουβέντους: Στσένσνι, Ντανίλο, Μπονούτσια, Ρουγκανί; Κουαντράδο, ΜακΚένι, Λικατέλι, Ραμπιότ, Κόστοτς; Μίλικ, Βλάχοβιτς

Μπενφικα – Γιουβεντους προγνωστικα στοιχημα Champions League: Περιμένω να κερδίσει η Μπενφίκα. Υπάρχουν δύο λόγοι για την επιλογή μου. Το πρώτο είναι η σύνδεση με το πλεονέκτημα έδρας. Το γεμάτο Ντα λουζ στη Λισαβόνα θα είναι ο 12ος παίκτης της Μπενφίκα. Θα είναι πολύ δύσκολο για τους παίκτες της Γιούβε να διαχειριστούν την πίεση. Ο δεύτερος λόγος είναι πολύ απλός, η Μπενφίκα είναι σε καλύτερη φόρμα. Ενώ η Γιουβέντους βρίσκεται σε βαθιά κρίση, οι Αετοί είναι αήττητοι αυτήν τη σεζόν και η εμπιστοσύνη των παικτών είναι υψηλότερη. Στο 2,00 ο άσσος με εκτιμώμενο ποσοστό επαλήθευσης 51%.

Μπενφικα – Γιουβεντους προγνωστικα στοιχημα Champions League @@ 1 σε απόδοση 2,00 (Betsson.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi