Μπραιτον – Νοτιγχαμ Φορεστ προγνωστικα | 18/10/2022

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μπραιτον – Νοτιγχαμ Φορεστ προγνωστικα στοιχημα Premier League

Η Μπράϊτον και η Νότιγχαμ Φόρεστ θα στοχεύουν και οι δύο να ανακάμψουν από τις ήττες του Σαββατοκύριακου στον αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ της Τρίτης στο στάδιο Amex. Οι Γλάροι νικήθηκαν με 2-0 από την Μπρέντφορντ το βράδυ της Παρασκευής, ενώ η ομάδα του Στιβ Κούπερ έχασε με 1-0 από την Γουλβς.

Σε πτώση η Μπράϊτον

Το αφεντικό της Μπράιτον, Ρομπέρτο ​​Ντε Ζέρμπι, έδωσε άφθονο αγώνα στη γραμμή των πάγκων όταν κόντραρε τον ομόλογό του στην Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ, αλλά δεν έκαναν το ίδιο οι παίκτες του στο γήπεδο, καθώς οι Μέλισσες τσίμπησαν τους Γλάρους σε μια επιτυχία 2-0 μπροστά από τους δικούς τους θαυμαστές.

Στέλνοντας το μήνυμα επιλογής στον ομοσπονδιακό Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, το εμφατικό πέναλτι του Άιβαν Τόνεϊ (10 συμ./8 γκολ/2 ασίστ) έκανε τη δουλειά για την Μπρέντφορντ, διπλασιάζοντας και τα δικά του γκολ, η οποία βασίστηκε στον αδιαπέραστο τερματοφύλακα Νταβίντ Ρέια για να κρατήσει μακριά από γκολ, την Μπράϊτον σε όλα τα 90 λεπτά. Περιμένοντας ακόμα την πρώτη του νίκη ως προπονητής των σημερινών γηπεδούχων μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον Γκράχαμ Πότερ που πήγε στην Τσέλσι, ο Ντε Ζέρμπι είδε την Μπράιτον να κερδίζει μόλις έναν βαθμό από εννέα που προσφέρθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες και η ομάδα της Νότιας Ακτής έχει πέσει στην έβδομη θέση στην κατάταξη ως αποτέλεσμα αυτού του άσχημου σερί.

Η θέση της Μπράιτον στον βαθμολογικό πίνακα δεν άλλαξε αργότερα την Κυριακή, αλλά τώρα είναι μόνο μία νίκη σε πέντε παιχνίδια με τους γηπεδούχους της Τρίτης, των οποίων το αήττητο επτά αγωνιστικών στην Πρέμιερ Λιγκ στο Amex τερματίστηκε από την Τότεναμ, νωρίτερα αυτό το μήνα.

Παρά την αμυντική της ανθεκτικότητα στα πρώτα στάδια της σεζόν, η Μπράιτον έχει πλέον δεχτεί 10 γκολ στους πέντε τελευταίους αγώνες της στην κατηγορία, και ο Ντε Ζέρμπι θα καλωσορίσει την επίσκεψη μιας ομάδας της Νότιγχαμ Φόρεστ που απλά δεν μπορεί να ανακόψει το άσχημο σερί της.

Αποχώρησε από την ενεργό δράση ο 24χρόνος Ενόκ Μουέπου

Η Μπράιτον συγκλονίστηκε από την είδηση της αποχώρησης του Ενόκ Μουέπου (6 συμ.) σε ηλικία μόλις 24 ετών λόγω κληρονομικής καρδιακής πάθησης πριν από την ήττα από την Μπρέντφορντ, και ο κόουτς έχει τώρα μια νέα ανησυχία για τραυματισμό με τον Καορού Μιτόμα (7 συμ.).

Ο Ιάπωνας εξτρέμ πέρασε στην θέση του Πέρβις Εστουπινιάν (7 συμ.) στο ημίχρονο της Παρασκευής, αλλά χτύπησε στον αστράγαλο, το οποίο θα πρέπει να εκτιμηθεί και δεν αναμένεται να είναι στην ενδεκάδα για την επίσκεψη της Φόρεστ. Ο Γιάκουμπ Μόντερ, εν τω μεταξύ, είναι μακροχρόνια απών.

Ο Ντε Ζέρμπι επιβεβαίωσε μετά την ήττα από την Μπρέντφορντ ότι δεν είδε την ανάγκη να κάνει αλλαγές, επομένως μια πανομοιότυπη ενδεκάδα θα μπορούσε να βγει στον αγωνιστικό χώρο εάν το επιτρέπει η φυσική κατάσταση, αλλά οι Ταρίκ Λαμπτέι (7 συμ.), Μπίλι Γκίλμουρ (2 συμ.) και Άνταμ Λαλάνα (6 συμ.) είναι έτοιμοι να φρεσκάρουν την ομάδα αν απαιτείται.

Στην τελευταία θέση η Νότιγχαμ Φόρεστ

Με τημ Γουλβς να έχει σκοράρει μόνο τρία γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ όλη τη σεζόν και τη Νότιγχαμ Φόρεστ να κάνει τα δίχτυα να κυματίζουν μόλις μια φορά εκτός έδρας, δεν αναμενόταν να πετούσαν ποτέ σπίθες στην επίθεση, στην αναμέτρηση του Σαββάτου στο Μολίνο και το παιχνίδι ακολούθησε το σενάριο μέχρι το τέλος.

Ήταν μια ιστορία δύο πέναλτι στα Γουέστ Μίντλαντς, καθώς ο αρχηγός της Γουλβς που επέστρεψε, Ρούμπεν Νέβες, άνοιξε στο σκορ μετά από 56 λεπτά, αλλά η Φόρεστ είχε τη δική της ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 79ο λεπτό, πάλι από την άσπρη βούλα. Ο Ματέους Νούνες τιμωρήθηκε για ένα τράβηγμα στον Ράιαν Γέιτς (8 συμ./1 ασίστ), αλλά ο Ζοζέ Σα απέκρουσε το πέναλτι του Μπρέναν Τζόνσον (10 συμ./2 γκολ) σε μια ακόμα ήταν για την Νότιγχαμ Φόρεστ, της οποίας η ομάδα μέσων κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευσε προληπτικά ένα tweet του Εμάνουελ Ντένις (7 συμ./1 γκολ) με τρία νεαρά λυκάκια με λεζάντα “Palytime”πριν το παιχνίδι.

Ωστόσο, ο χρόνος παιχνιδιού τελείωσε για την ομάδα του Κούπερ, καθώς το τμήμα κοινωνικών μέσων της Γουλβς τους το υπενθύμισε χιουμοριστικά με τη δική τους ανάρτηση, και η νέα ομάδα που προωθήθηκε στην πρώτη κατηγορία, τώρα καταλαμβάνει την 20η θέση και τελευταία θέση στον βαθμολογικό πίνακα μετά τον βαθμό της Λέστερ εναντίον της Κρίσταλ Πάλας.

Τώρα είναι σε σερί έξι ήττες και μια ισοπαλία στα επτά τελευταία παιχνίδια, η Φόρεστ στην Πρέμιερ Λιγκ, συμπεριλαμβανομένων τριών σερί ήττες με συνολικό σκορ 11-0, αλλά ο Κούπερ έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης, για να ανατρέψει την τύχη και φόρμα της ομάδας του, αλλά τώρα βρίσκεται υπό πίεση να αποδείξει ότι η νέα συμφωνία ήταν όντως δικαιολογημένη.

Η Φόρεστ είχε νικήσει 3-0 την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την σεζόν 2016-17 της Cahampionship, αλλά η Μπράιτον εξασφάλισε την νίκη με το ίδιο σκορ στο Amex την ίδια χρονιά και δεν είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς ένα παρόμοιο σενάριο την Τρίτη, καθώς η Φόρεστ αναζητά άκαρπα μια επιτυχία εκτός έδρας.

Με τις ίδιες απουσίες η Νότιγχαμ Φόρεστ

Εν τω μεταξύ, η Νότιγχαμ Φόρεστ παραμένει χωρίς τους Μουσά Νιακατέ (2 συμ.), Τζακ Κόλμπακ (3 συμ.) και Ομάρ Ρίτσαρντς για το ταξίδι στα νότια, αλλά ο Κούπερ δεν έχει καμία νέα ανησυχία από την ήττα από τη Γουλβς.

Το άστοχο πέναλτι του Τζόνσον έκλεισε μια απογοητευτική εμφάνιση από τον διεθνή Ουαλό, ο οποίος μπορούσε τώρα να παραχωρήσει τη θέση του στον Τζέσι Λίνγκαρντ (8 συμ.) ή στον Τάιβο Αβονίγι (9 συμ./2 γκολ), ενώ ο Ορέλ Μανγκάλα (5 συμ.) πιέζει να μπει αντί του Τσέικου Κουγιατέ (7 συμ./1 γκολ) στο κέντρο.

Ο Σκοτ Μακένα (10 συμ.) απέχει τώρα μόλις μία κίτρινη κάρτα για να εκτίσει τιμωρία ενός αγώνα, αλλά ο 25χρονος θα περιμένει να σχηματίσει το προστατευτικό φράγμα μπροστά από τον Ντιν Χέντερσον με τον Στιβ Κουκ για άλλη μια φορά.

Μπραιτον – Νοτιγχαμ Φορεστ προγνωστικα στοιχημα Premier League: Η επίσκεψη της Νότιγχαμ Φόρεστ της οποίας οι επιθετικοί εκτός έδρας δεν είναι αποτελεσματικοί, δίνει αισιοδοξία στον τεχνικό Ντε Ζέρμπι, ο οποίος θα έπρεπε να αισθάνεται σίγουρος για τις πιθανότητές του να σημειώσει μια πρώτη νίκη ως αφεντικό των Γλάρων στην τέταρτη προσπάθεια. Η Μπράιτον δεν έμεινε χωρίς τις ευκαιρίες της στο κοινοτικό στάδιο του Μπρέντφορντ – έπεσε σε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα – και υποστηρίζω τους Γλάρους να κερδίσουν και να παρατείνουν την δυστυχία των φιλοξενούμενων. Ο άσσος μαζί με το over 1,5 σε τιμή 1,65 είναι αποδεκτό στις στοιχηματικες εταιριες στην Ελλαδα.

Μπραιτον – Νοτιγχαμ Φορεστ προγνωστικα στοιχημα Premier League @@ 1 & Over 1,5 σε απόδοση 1,65 (Betsson.gr) 

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi