Μακαμπι Χαιφα – Γιουβεντους προγνωστικα | 11/10/2022

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μακαμπι Χαιφα – Γιουβεντους προγνωστικα στοιχημα Champions League

Έξι ημέρες μετά τη συνάντησή τους στο Τορίνο, οι αντίπαλοι του ομίλου, Μακάμπι Χάιφα και Γιουβέντους θα αναμετρηθούν ξανά στο Στάδιο Σάμι Όφερ την Τρίτη, με τις τύχες των δύο πλευρών στο Champions League να διακυβεύονται εξίσου σήμερα. Αν και η Γιούβε έχασε τέσσερις από τις επτά τελευταίες της εμφανίσεις, ήταν νικήτρια με 3-1 την περασμένη εβδομάδα, αποκτώντας τρεις βαθμούς διαφορά από τους πρωταθλητές Ισραήλ στον τελευταίο όμιλο.

Τελευταία ευκαιρία για την Μακάμπι Χάϊφα

Μετά την ήττα 1-0 τόσο εντός όσο και εκτός από την Γιουβέντους στη φάση των ομίλων της σεζόν 2009-10, η Μακάμπι Χάιφα ηττήθηκε τώρα και σε μία τρίτη αναμέτρηση με τον σύλλογο της Ιταλίας, αλλά θα έχουν δει αρκετά στραβοπατήματα των Μπιανκονέρι και θα έχει στόχο τουλάχιστον έναν πρώτο πόντο σήμερα Τρίτη.

Οι Πράσινοι βρίσκονται στον πάτο του ομίλου, όπου ακόμα περιμένουν τον πρώτο βαθμό μετά από τρεις σερί ήττες, αλλά η επίδραση του σκόρερ Ντιν Ντέιβιντ (9 συμ./1 γκολ) στο Τορίνο – με τον επιθετικό να βρίσκει δίχτυα αφού ο αναπληρωματικός Ομέρ Ατζίλι (9 συμ.) βρήκε το δοκάρι – είναι καύσιμο για την φωτιά που θέλει να βάλει κατά την επιστροφή της, μπροστά στο κοινό της. Ωστόσο, η Χάιφα έχει χάσει πλέον κάθε έναν από τους εννέα τελευταίους αγώνες της, στους ομίλους του Champions League, σκοράροντας μόλις δύο φορές, έτσι είναι ξεκάθαρα αουτσάιντερ για και να διεκδικήσουν τουλάχιστον μια θέση στον γύρο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Έχοντας συμμετάσχει στην διοργάνωση από τον δεύτερο γύρο αυτό το καλοκαίρι, χάρη στην κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου στην Ισραηλινή Πρέμιερ Λιγκ την περασμένη σεζόν, η ομάδα του Μπαράκ Μπαχάρ έχει ήδη κάνει πολύ δρόμο για να εμφανιστεί στην ελίτ της Ευρώπης, και ακόμα κι αν αποτύχει τον επόμενο μήνα, είναι σε καλή θέση για να κλείσει εισιτήριο μετ’ επιστροφής για την επόμενη χρονιά.

Παρά τη δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα της σεζόν το Σάββατο – ήττα με 1-0 από τη Μακάμπι Μπνέι Ράινα – παραμένουν στην κορυφή εγχώρια και τώρα στοχεύουν να γράψουν ιστορία διεκδικώντας ένα σημαντικό τρίποντο στο Champions League.

Μάλλον από την αρχή Ομέρ Ατζίλι και Ντιν Ντέιβιντ

Μετά την άμεση επίδρασή τους από τον πάγκο στο Τορίνο, τόσο ο Ομέρ Ατζίλι (9 συμ.) όσο και ο Ντιν Ντέιβιντ πιέζουν για συμπερίληψη στην πρώτη ενδεκάδα των γηπεδούχων, οπότε ο Μαβίς Τσιμποτά (3 συμ.) μπορεί να βρει την θέση του μπροστά υπό απειλή.

Ο αρχηγός της Μακάμπι Χάιφα, Τσαρόν Τσέρι (8 συμ./3 γκολ) και ο Ισραηλινός διεθνής, Μοχάμαντ Αμπού Φάνι (8 συμ./1 γκολ), θα εμφανιστούν στη μεσαία γραμμή, αλλά οι Μαχμούντ Τζάμπερ και Σουφ Ποντγκορεάνου (1 συμ.) αποκλείονται για άλλη μια φορά λόγω τραυματισμού.

Χρειάζεται τους βαθμούς η Γιουβέντους

Εν μέσω μιας νωθρής έναρξης της σεζόν 2022-23, μετά από δύο αγώνες Champions League, η Γιουβέντους βρέθηκε αποκλεισμένη στην τελευταία θέση του ομίλου, χωρίς βαθμούς καθισμένη μαζί με τους αντιπάλους της στην τρίτη αγωνιστική.

Έχοντας δώσει στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Μπενφίκα ένα προβάδισμα έξι πόντων, η νίκη στο στάδιο Allianz ήταν σίγουρα απαραίτητη για κάθε σύλλογο εάν ήθελαν να συνεχίσουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης, και ο ισχυρισμός ότι η νίκη δεν ήταν καθόλου απλή διαδικασία για την άρρωστη ομάδα του Μαξ Αλέγκρι, δεν ήταν αβάσιμος. Αν και οι φιλοξενούμενοί χτύπησαν το δοκάρι δύο φορές και μείωσαν στο ένα γκολ στο 75ο λεπτό, η Γιούβε είχε μια εμπνευσμένη εμφάνιση από τον Άνχελ Ντι Μαρία (2 συμ.) για να εξασφαλίσει την επιτυχία με 3-1, με τον Αργεντινό μέσο να σημειώνει χατ-τρικ με έξυπνες ασίστ – και αν τα τελειώματα του Ντούσαν Βλάχοβιτς (3 συμ./1 γκολ) ήταν εύστοχα, μπορεί να είχε πέντε.

Ο Αντριέν Ραμπιό (2 συμ./2 γκολ) σκόραρε δύο φορές, αλλά ήταν η τέχνη του Άνχελ Ντι Μαρία που χώριζε πραγματικά τις ομάδες, και η απουσία του τελευταίου στην θλιβερή ήττα του Σαββάτου από την Μίλαν έγινε έντονα αισθητή.

Ηττημένη με 2-0 από τους πρωταθλητές Ιταλίας στο Σαν Σίρο, η Γιουβέντους είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά μετά βίας απείλησε την επίθεση, και ο Ραφαέλ Λεάο χτύπησε επίσης το δοκάρι δύο φορές καθώς ηττήθηκε ενάντια σε έναν από τους υποτιθέμενους αντιπάλους τους για τον τίτλο.

Οποιαδήποτε ώθηση για την ανάκτηση του πρωταθλήματος μετά από δύο άγονα χρόνια φαίνεται τώρα έτη φωτός μακριά, καθώς είναι όγδοη στη Serie A μετά από εννέα αγωνιστικές, και η πτώση της οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην κάκιστη εκτός έδρας φόρμα: έχει κερδίσει μόνο δύο βαθμούς από τέσσερις αγώνες, αυτή τη σεζόν, καθώς και την απώλεια στο Παρίσι.

Μόνο για δεύτερη φορά μέσα σε 40 χρόνια, η Γιουβέντους απέτυχε να κερδίσει στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματός της εκτός έδρας, και καθώς εξακολουθεί να υπολείπεται με τέσσερις βαθμούς από το πρώτο ζευγάρι του ομίλου – μετά την ισοπαλία μεταξύ Μπενφίκα και Παρί την περασμένη εβδομάδα – πρέπει τώρα κερδίζει στο Ισραήλ αν θέλει να παραμείνει διεκδικήτρια για να φτάσει στα νοκ άουτ του Champions League.

Άγνωστός ο σχηματισμός της Γιουβέντους

Οι μακροχρόνιοι απόντες Πολ Πογκμπά και Φεντερίκο Κιέζα παραμένουν εκτός, αλλά ο τελευταίος είναι τώρα πίσω στις προπονήσεις, για να επιστρέψει στην δράση.

Σίγουρα μια ανακούφιση για τον Μαξ Αλέγκρι, η Γιουβέντους μπορεί να υποδεχτεί ξανά τον αρχιδημιουργό Άνχελ Ντι Μαρία στα μέσα της εβδομάδας, μετά από μια εγχώρια παύση που τον κράτησε μακριά από την νίκη επί της Μπολόνια και την ήττα του Σαββάτου από τη Μίλαν.

Εν μέσω ενός κρίσιμου δεκαπενθήμερου, το οποίο ολοκληρώνεται τώρα με το ταξίδι τους στη Χάιφα και στη συνέχεια το ντέρμπι του Τορίνο, πρόκειται να κάνουν αλλαγές σήμερα. Ως εκ τούτου, οι επίπονοι Μάνουελ Λοκατέλι (2 συμ.) και Αρκάντιους Μίλικ (2 συμ./1 γκολ) θα μπορούσαν να αγωνιστούν σήμερα.

Καθώς ο Ματία ντε Σίλιο (3 συμ.) αποκλείεται από έναν τραυματισμό στον μηρό που υπέστη στο αγώνα της περασμένης εβδομάδας, ο Αλέξ Σάντρο (1 συμ.) θα μπορούσε να ξεκινήσει ξανά στην αριστερή πλευρά, αν και ο Φίλιπ Κόστιτς (3 συμ.) μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ακραίο μπακ εάν ο Αλέγκρι επιλέξει σχηματισμό 3-5-2.

Μακαμπι Χαιφα – Γιουβεντους προγνωστικα στοιχημα Champions League: Η Γιουβέντους δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία σε κανένα από τα πέντε τελευταία ματς του Champions League και επέτρεψε στη Χάιφα να έχει 20 σουτ στο τέρμα στο Τορίνο, οπότε οι γηπεδούχοι θα πρέπει να περιμένουν να σκοράρουν τουλάχιστον μία φορά μπροστά στους οπαδούς τους. Οι επισκέπτες είναι ιδιαίτερα ευάλωτοι αυτή την στιγμή και τα δεινά τους ενδέχεται να επιδεινωθούν την Τρίτη. Θα πάω με το γκολ γκολ σε απόδοση 1,75.

Μακαμπι Χαιφα – Γιουβεντους προγνωστικα στοιχημα Champions League @@ Goal Goal σε απόδοση 1,75 (Stoiximan.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi