Λειψια – Σελτικ προγνωστικα στοιχημα | 05/10/2022

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Λειψια – Σελτικ προγνωστικα στοιχημα Champions League

Δύο ομάδες που εξακολουθούν να ψάχνουν για την πρώτη τους νίκη στο Champions League στον έκτο όμιλο, θα δώσουν την μάχη το βράδυ της Τετάρτης, όταν η Λειψία θα φιλοξενήσει την Σέλτικ. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν νικητές την τελευταία φορά που συναντήθηκαν αυτές οι δύο ομάδες όταν εξασφάλισαν την νίκη με 2-1 στο Europa League στη Γλασκώβη πριν από πέντε χρόνια.

Ψάχνει βαθμούς και σταθερότητα η Λειψία

Η Λειψία απέφυγε την τρίτη διαδοχική ήττα σε όλες τις διοργανώσεις όταν εξασφάλισε μια άνετη νίκη με 4-0 στην Bundesliga εντός έδρας εναντίον της ουραγού Μπόχουμ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο Κρίστοφερ Νκούνκου (2 συμ.) που συνδέεται μεταγραφικά με την Τσέλσι και ο πρώην επιθετικός των Μπλε, Τίμο Βέρνερ σημείωσαν αμφότεροι δύο τέρματα για να βοηθήσουν τους Ταύρους να κερδίσει μόλις την τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα από οκτώ αγώνες αυτή τη σεζόν. Η Λειψία θα καλωσορίσει την επιστροφή στην έδρα της την Τετάρτη, καθώς κέρδισε τρεις από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες της στο Ρεντ Μπουλ Αρένα, με την μοναδική της ήττα αυτή την περίοδο να είναι η βαριά ήττα με 4-1 στο πρώτο της παιχνίδι στο Champions League από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, αποτέλεσμα που έδωσε τέλος στην θητεία του Ντομένικο Τεντέσκο, με τον Μάρκο Ρόζε να διορίζεται ως διάδοχός του.

Μετά την ήττα με 2-0 εκτός έδρας από την Ρεάλ Μαδρίτης στον πιο πρόσφατο αγώνα της στο Champions League, η Λειψία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τελευταία θέση του oμίλου χωρίς ούτε έναν βαθμό. Ο Γερμανικός σύλλογος έχασε τα τρία πρώτα παιχνίδια των ομίλων την περασμένη σεζόν και στη συνέχεια δεν κατάφερε να προχωρήσει στους 16, οπότε θα ελπίζει σε ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Σέλτικ για να κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες της για την επόμενη φάση αυτή τη φορά.

Ένα στατιστικό που είναι καλό για τη Λειψία είναι ότι οι Σκωτσέζοι σύλλογοι απέτυχαν να κερδίσουν κάποιο από τους τελευταίους 13 εκτός έδρας αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ/Ευρωπαϊκό Κύπελλο στη Γερμανία από τότε που η Ρέιντζερς εξασφάλισε την νίκη με 2-1 επί της Βόρβαρτς Βερολίνου τον Νοέμβριο του 1961.

Χωρίς νεότερα αγωνιστικά προβλήματα η Λειψία

Το δίδυμο της Λειψίας, Κόνραντ Λάιμερ (1 συμ.) και Λούκας Κλόστερμαν, αποκλείονται και οι δύο με τραυματισμούς στον αστράγαλο, ενώ ο Ντάνι Όλμο βρίσκεται εκτός αγωνιστικών χώρων με πρόβλημα στους συνδέσμους.

Ο Ρόζε είναι απίθανο να κάνει πάρα πολλές αλλαγές, στην αρχική του ενδεκάδα, με τον κεντρικό μπακ Μοχάμεντ Σιμακάν (2 συμ./1 γκολ) να συνεχίζει ως δεξί μπακ απουσία του Κλόστερμαν και του Χάβερ Σλάγκερ (2 συμ.) που αντικαθιστούν τον Λάιμερ στο κέντρο της μεσαίας γραμμής μαζί με τον Κέβιν Καμπλ (1 συμ.).

Ο Βέρνερ, ο οποίος ήταν αχρησιμοποίητος αναπληρωματικός την τελευταία φορά που η Λειψία αντιμετώπισε την Σέλτικ πριν από πέντε χρόνια, αναμένεται να ξεκινήσει στην επίθεση με τον Νκούνκου, ο οποίος συμμετείχε άμεσα σε εννέα γκολ Champions League σε μόλις έξι παιχνίδια των ομίλων την περασμένη σεζόν.

Δυσκολεύεται εκτός έδρας η Σέλτικ

Η Σέλτικ ολοκλήρωσε το σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις – η οποία περιελάμβανε μια ισοπαλία και μια ήττα από τις αντίστοιχες αναμετρήσεις του ομίλου, με Ρεάλ Μαδρίτης και Σαχτάρ αντίστοιχα – με την νίκη 2-1 στην Πρέμιερσιπ Σκωτίας εντός έδρας εναντίον της Μάδεργουελ το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ένα αυτογκόλ του Γιόσιπ Γιουράνοβιτς (2 συμ.) ακύρωσε το πρώτο γκολ του Κιόγκο Φουρουχάσι (2 συμ.), αλλά οι σημερινοί φιλοξενούμενοι ανέκτησαν το προβάδισμα μέσω του Ρέο Χατάτε (2 συμ.) λίγο μετά την συμπλήρωση μίας ώρας. Στη συνέχεια, ο αρχηγός Κάλουμ ΜακΓκρέγκορ (2 συμ.) αποβλήθηκε, αλλά η Σέλτικ παρέμεινε συγκεντρωμένη για να κατακτήσει τους μέγιστους βαθμούς και να διατηρήσει το μαξιλάρι των δύο πόντων στην κορυφή της Πρέμιερσιπ.

Παρά το ενδιαφέρον που υπήρχε από την ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ Γούλβς, ο προπονητής Άνγκε Ποστέκογλου πρόκειται να ταξιδέψει με την ομάδα του στη Σαξονία για τον αγώνα του Champions League την Τετάρτη, με τους Σκωτσέζους να επιδιώκουν να κερδίσουν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη στη διοργάνωση από τον Σεπτέμβριο του 2017, όταν κέρδισαν την Άντερλεχτ 3-0 στο Βέλγιο.

Πράγματι, μια νίκη για την Σέλτικ στο Red Bull Αρένα θα ενίσχυε τις πιθανότητές της να προχωρήσουν από τη φάση των ομίλων για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία, όταν τερμάτισαν δεύτερη σε έναν όμιλο που περιελάμβανε την Μπαρτσελόνα, την Μπενφίκα και τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Ωστόσο, η επιτυχία κόντρα στη Λειψία θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολη καθώς η Σέλτικ δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα από τα 13 ευρωπαϊκά εκτός έδρας ματς της στη Γερμανία, συμπεριλαμβανομένης της ήττας με 2-0 από την ίδια στο Europa League την σεζόν 2017-18.

Δύο αμφίβολοι στην Σέλτικ

Όσο για τη Σέλτικ, ο Καρλ Στάρφελτ και ο Γεώργιος Γιακουμάκης (2 συμ.) πρόκειται να χάσουν και οι δύο το ματς λόγω τραυματισμού, ενώ οι Κάμερον Κάρτερ-Βίκερς (2 συμ.) και Τζέιμς ΜακΚάρθι είναι αμφότεροι αμφίβολοι και θα αξιολογηθούν πριν από την έναρξη.

Η πιθανή απουσία του Κάρτερ-Βίκερς πιθανότατα θα δει τον Μορίτζ Γιεντς (2 συμ.) να συνεχίσει ως κεντρικός αμυντικός δίπλα στον Στίβεν Γουέλς, με τους Γιόσιπ Γιουράνοβιτς (2 συμ.) και Γκρεγκ Τέιλορ (2 συμ.) να διατηρούν τις θέσεις τους στο πλάγιο μπακ.

Ο Ποστέκογλου θα μπορούσε να μπει στον πειρασμό να δώσει είτε στον Σέαντ Χακσαμπάνοβιτς είτε στον Λιέλ Αμπάντα ένα ξεκίνημα μπροστά αντί του Ντάιζεν Μάέντα, με τους Τζότα και Φουρουχάσι να αναμένεται να συνεχίσουν στην επίθεση.

Λειψια – Σελτικ προγνωστικα στοιχημα Champions League: Και οι δύο πλευρές θα γνωρίζουν ότι η ήττα την Τετάρτη θα εμπόδιζε σημαντικά τις πιθανότητές τους να προχωρήσουν στους γύρους νοκ άουτ του Champions League. Η πιθανή απουσία του βασικού αμυντικού Κάρτερ-Βίκερς θα ήταν ένα πλήγμα για τη Σέλτικ, αλλά ακόμα κι αν ο Αμερικανός είναι ικανός να παίξει, μπορώ να δω την Λειψία να διεκδικεί με αξιώσεις και τους τρεις βαθμούς. Η νίκη της Λειψίας στο 1,55 είναι πιθανή.

Λειψια – Σελτικ προγνωστικα στοιχημα Champions League @@ 1 σε απόδοση 1,55 (Betshop.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi