Λιoν – Παρι Σεν Ζερμεν προγνωστικα | 18/09/2022

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Λιoν – Παρι Σεν Ζερμεν προγνωστικα στοιχημα Ligue 1

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα προσπαθήσει να εδραιώσει την θέση της στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Ligue 1 όταν ταξιδέψει στο στάδιο Groupama για να αντιμετωπίσει την Λιόν το βράδυ της Κυριακής. Η γηπεδούχος ηττήθηκε με 2-1 από την Μονακό το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ οι πρωταθλητές Γαλλίας επέζησαν από τον τρόμο νικώντας την Μακάμπι Χάιφα με 3-1 στο Champions League.

Από δύο ήττες η Λιόν

Οι αμυντικές στημένες φάσεις δεν ήταν σαφώς στην ημερήσια διάταξη για την ομάδα της Λιόν του Πέτερ Μποζ στο Λουϊ Ντε, καθώς το κόρνερ του Κάιο Ενρίκε συνάντησε την κεφαλιά του Μπενουά Μπαντιασίλ για να δώσει το προβάδισμα στη Μονακό πριν ο Γκιγιέρμο Μαριπάν συνδεθεί με ένα φάουλ από το αριστερό μπακ.

Η Λιόν όντως απάντησε με το έξυπνο σουτ του Καρλ Τοκό Εκαμπί, αλλά ήταν πολύ αργά για τους σημερινούς γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν υποστεί δύο συνεχόμενες ήττες στη Ligue 1 μετά από μια ήττα μεσοβδόμαδα από την Λοριάν στις 7 Σεπτεμβρίου. Ένα δυνατό ξεκίνημα της σεζόν για την Λιόν έχει γίνει κάπως ασήμαντο μετά τις συνεχόμενες ήττες της και βρίσκεται πλέον πέμπτη στη βαθμολογία – έξι βαθμούς πίσω από την επερχόμενη αντίπαλο της και τέσσερις πίσω από την Λανς στην τρίτη θέση.

Το γκολ του Τόκο Εκάμπι στην ήττα από τη Μονακό σημαίνει τουλάχιστον ότι η Λιόν έχει σκοράρει σε 16 συνεχόμενα παιχνίδια της Ligue 1 – υπογραμμίζοντας την περιοχή όπου σίγουρα δεν βρίσκονται τα προβλήματά της – αλλά έχει μόνο μία ανέπαφη εστία στις 10 τελευταίες εγχώριες αναμετρήσεις της.

Έχουν περάσει πάνω από τεσσεράμισι χρόνια από την τελευταία φορά που η Λιόν υπέστη τρεις σερί ήττες στη Ligue 1, αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν είναι πλήρως αποφασισμένη να επιφέρει περισσότερη δυστυχία στους αντιπάλους της, ακόμα κι αν χρειαστεί να σπάσουν το σερί οκτώ νικώ των γηπεδούχων, στο γήπεδο της για να το πράξουν.

Πάλι εκτός ο αμυντικός Τζερόμ Μπόατενγκ

Ο σέντερ μπακ της Λιόν, Τζερόμ Μπόατενγκ, πιστεύεται ότι είχε μεγάλες πιθανότητες να επιστρέψει από έναν μυϊκό τραυματισμό εγκαίρως για το ταξίδι στο Μονακό, αλλά ο Γερμανός δεν το έκανε και έκτοτε υπέστη μια αναστάτωση στην ανάρρωσή του.

Ο Μπόατενγκ δεν θα είναι παρών την Κυριακή, ούτε ο τερματοφύλακας Τζούλιαν Πολερσμπεκ, αλλά ο Μποζ είναι κατά τα άλλα καλά εφοδιασμένος για τον αγώνα με τους πρωταθλητές και αναμφίβολα θα σκεφτεί τις αλλαγές μετά την ήττα του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Η θέση του Τιάγκο Μέντες δίπλα στον Καστέλο Λουκέμπα στην άμυνα είναι φαινομενικά ασφαλής προς το παρόν, ενώ ο Μπόατενγκ αναρρώνει, ενώ ο 19χρονος Ραγιάν Τσέρκι πιέζει για το πρώτο του ξεκίνημα στη σεζόν αφού πέτυχε την τρίτη του ασίστ σε έξι αγώνες για το γκολ του Τόκο Εκάμπι στο Μονακό.

Εν μέσω σερί αγώνων οι πρωταθλητές

Άλλη μια μέρα, άλλο ένα ρεκόρ για τον Λιονέλ Μέσι. Ο 35χρονος έχει επαινεθεί για το όραμα και τις ασίστ του μέχρι στιγμής αυτή την σεζόν, αλλά τα γκολ ήταν στο μενού της αναμέτρησης μεσοβδόμαδα καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε από πίσω στο σκορ για να κερδίσει τη Μακάμπι Χάιφα στον όμιλο του Champions League.

Αφού ο Τσαρόν Τσέρι είχε βάλει μπροστά στους πρωταθλητές Ισραήλ δίνοντας προβάδισμα 1-0, οι Μέσι,  Νεϊμαρ και Κιλιάν Μπαπέ απάντησαν για τους Παριζιάνους, καθώς ο πρώτος σκόραρε στο Champions League, ξεπερνώντας το 38 του Κριστιάνο Ρονάλντο, για 18η σεζόν. Η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ ήταν υπόχρεη στη διάσημη επιθετική της τριάδα που έδωσε την νίκη στο Ισραήλ και πέτυχε επίσης μόνο ένα γκολ στην επιτυχία 1-0 επί της Μπρεστ το περασμένο Σαββατοκύριακο, κάτι που εξασφάλισε ότι θα παραμείνει μακριά από την δεύτερη Μαρσεϊγ στη διαφορά τερμάτων, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Ligue 1.

Η νίκη επί της Μακάμπι Χάιφα σηματοδότησε την πέμπτη νίκη στην σειρά για την ομάδα της Γαλλικής πρωτεύουσας σε όλες τις διοργανώσεις, καθώς και έναν έκτο σερί θρίαμβο εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Όχι μόνο αυτό, αλλά η Παρί έχει σημειώσει αξιοσημείωτα τουλάχιστον τρία γκολ σε κάθε ένα από τα τελευταία εννέα παιχνίδια της εκτός έδρας.

Ο Γκαλτιέ θα χαιρόταν επίσης να δει την ομάδα του να σημειώνει τρία διαδοχικά μηδέν στην άμυνα στη Ligue 1 το περασμένο Σαββατοκύριακο και η φιλοξενούμενη έχει χάσει μόνο μία από τις τελευταίες οκτώ συναντήσεις της με τη Λιόν σε όλα τα τουρνουά, με τη σύγκρουση της περασμένης σεζόν στο Groupama να λήγει 1-1.

Χωρίς οπαδούς και Κιμπεμπέ

Εν τω μεταξύ, η Παρί έχασε τον κεντρικό αμυντικό Πρεσνέλ Κιμπεμπέ από έναν τραυματισμό στον μηριαίο κόντρα στην Μπρεστ, και ο Γάλλος διεθνής αναμένεται να περάσει τις επόμενες έξι εβδομάδες εκτός γηπέδων – ο Ντανίλο Περέιρα αυτή την στιγμή τον αναπληρώνει στους τρεις αμυντικούς.

Ο Κέιλορ Νάβας έχασε το ταξίδι στη Μακάμπι Χάιφα με προβλήματα στην πλάτη, αλλά τώρα είναι σταθερά το νούμερο δύο πίσω από τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ενώ τα δεινά του τραυματισμού του Ρενάτο Σάντσες δεν υποχωρούν καθώς παραμένει εκτός δράσης με πρόβλημα προσαγωγών.

Παρά την παρουσία του Κάρλος Σολέρ και του Φαμπιάν Ρουίθ, ο Γκαλτιέ δεν ήθελε να διαλύσει τη συνεργασία των Μάρκο Βεράτι και Βιτίνια στη μεσαία γραμμή, οι οποίοι και οι δύο θα ξεκινήσουν την Κυριακή.

Οι μόνες αλλαγές για την Παρί θα μπορούσαν να γίνουν στα πλάγια μπακ, καθώς οι ξεκούραστοι Αχράφ Χακίμι και Χουάν Μπερνάτ επιδιώκουν να εκτοπίσουν τους Νόρντι Μουκιέλε και Νούνο Μέντες. Εκτός γηπέδου, οι κυρίαρχοι πρωταθλητές θα μείνουν χωρίς τους εκτός έδρας υποστηρικτές τους, στους οποίους έχει απαγορευτεί να κάνουν το ταξίδι λόγω χρήσης πυροτεχνημάτων στη νίκη τους στη Ναντ στις 3 Σεπτεμβρίου.

Λιoν – Παρι Σεν Ζερμεν προγνωστικα στοιχημα Ligue 1: Ανεξάρτητα από το πόσο αδύναμη είναι η Λιόν στο αμυντικό μέτωπο, η ομάδα του Μποζ έχει πάντα μια απειλή προς τα εμπρός, και ένα άλλο αργό ξεκίνημα για την Παρί θα μπορούσε να την δούμε να πληρώσει το τίμημα όπως έκανε απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα. Ωστόσο, η άμυνα της Λιόν δεν θα μπορέσει να κρατήσει την επιθετική τριάδα των Παριζιάνων, και μπορώ να δω την νίκη των φιλοξενούμενων και παράλληλα να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Το combo bet διπλό και γκολ γκολ μας προσφέρεται σε απόδοση 2,52 στις καλυτερες εταιριες στοιχηματων.

Λιoν – Παρι Σεν Ζερμεν προγνωστικα στοιχημα Ligue 1 @@ 2 & Goal Goal σε απόδοση 2,52 (Betshop.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi