Τορινο – Λετσε προγνωστικα στοιχημα | 05/09/2022

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Τορινο – Λετσε προγνωστικα στοιχημα Serie A

Αφού υπέστη την πρώτη ήττα της σεζόν μεσοβδόμαδα, η Τορίνο στοχεύει να ανακάμψει αμέσως, καθώς φιλοξενεί την πρόσφατα ανεβασμένη Λέτσε το βράδυ της Δευτέρας. Ενώ η Τορίνο είχε κερδίσει τρεις από τους τέσσερις πρώτους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου από την έναρξη της σεζόν, οι επισκέπτες της δεν έχουν γευτεί ακόμα την χαρά της νίκης από τότε που σφράγισαν την άνοδο στη Serie A.

Να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες η Τορίνο

Έχοντας προχωρήσει ομαλά στον δεύτερο γύρο του Ιταλικού κυπέλλου και στη συνέχεια πήρε επτά βαθμούς από τους τρεις πρώτους αγώνες πρωταθλήματος, η Τορίνο ταξίδεψε στο Μπέργκαμο την Πέμπτη με την προσδοκία ότι θα μπορούσε να συνεχίσει μία τόσο καλή φόρμα.

Ωστόσο, ένα χατ-τρικ του Τέιν Κόπμεϊνερς – με δύο από τα γκολ του Ολλανδού να προέρχονται από την άσπρη βούλα – οδήγησε τους σημερινούς γηπεδούχους στην ήττα με 3-1 στο Gewiss στάντιουμ. Η υπογραφή του καλοκαιριού Νίκολα Βλάσιτς, ο οποίος είχε ανοίξει τον λογαριασμό του με ένα χτύπημα εναντίον της Κρεμόνεζε το περασμένο Σαββατοκύριακο, ήταν εύστοχος για την ομάδα του Ιβάν Τζούριτς, αλλά η καθυστερημένη ενέργεια του αποδείχθηκε απλή παρηγοριά.

Αν και η Τορίνο έχει ήδη κρατήσει τη Λάτσιο σε ισοπαλία χωρίς τέρματα αυτή τη σεζόν, κάποιοι θα υποστήριζαν ότι η λίστα των αγώνων ήταν ευγενική μαζί τους τις πρώτες εβδομάδες, καθώς οι νίκες τους μέχρι στιγμής έχουν έρθει κόντρα στο πρόσφατα προβιβασμένο ζευγάρι Μόντσα και Κρεμόνεζε – νικώντας και τις δύο μακριά από την έδρα της με σκορ 2-1.

Τώρα αντιμετωπίζουν την τρίτη ομάδα που μόλις έφτασε από τη Serie B, αλλά θα πρέπει να βρουν ένα πιο κυνικό πλεονέκτημα μπροστά – ιδιαίτερα με τον πρώην αρχηγό Αντρέα Μπελότι να έχει αναχωρήσει για τη Ρόμα, έχοντας κερδίσει μόνο ένα από τα εννέα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια και δεν έχει σκοράρει σε κάθε ένα από τα τρία τελευταία παιχνίδια.

Με το γνωστό 3-4-2-1 ο Ιβάν Τζούριτς

Ως αφοσιωμένος υποστηρικτής του σχηματισμού 3-4-2-1 της Τορίνο, ο Ιβάν Τζούριτς δίνει μεγάλη σημασία στον ρόλο των ακραίων μπακ του, αλλά έχει κάποια ζητήματα επιλογής να επιλύσει σε αυτό το τμήμα.

Ενώ ο Ουίλφριντ Σίνγκο παραμένει αμφίβολος λόγω ενός προβλήματος στον τένοντα που τον ανάγκασε να καθίσει έξω από το ταξίδι στο Μπέργκαμο, ο Τζούριτς πρέπει να επιλέξει μεταξύ των Βαλεντίνο Λαζάρο, Μεργκίμ Βοϊβόντα, Όλα Έινα και του νεοφερμένου Μπρίαν Μπαγέιε για να καταλάβουν τις αμυντικές θέσεις.

Οι Σιμόνε Ζάζα, Αρμάντο Ίτσο και Σιμόνε Βέρντι έφυγαν όλοι από τον σύλλογο λίγο πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου, αλλά οι καλοκαιρινές αφίξεις Νεμάνια Ράντονιτς και Νίκολα Βλάσιτς έχουν ήδη εντυπωσιάσει και θα πρέπει να ξεκινήσουν ξανά τη Δευτέρα. Ο Αλεξέι Μιραντσούκ, παραμένει εκτός δράσης λόγω τραυματισμού.

Καλή προϊστορία για την Λέτσε

Ενώ τα τελευταία χρόνια ανεβοκατέβαινε μεταξύ των δύο κορυφαίων κατηγοριών της Ιταλίας, η Λέτσε απολάμβανε γενικά τις αναμετρήσεις της με τους αντιπάλους της Δευτέρας στη Serie A, μένοντας αήττητη σε επτά από τις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις των συλλόγων.

Πράγματι, οι σημερινοί φιλοξενούμενοι κέρδισαν τους δύο τελευταίους αγώνες της κατηγορίας εναντίον της Τορίνο πριν από τον πιο πρόσφατο υποβιβασμό τους, με επιτυχία 4-0 μετά τη νίκη τους με 2-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο Τορίνου. Η Λέτσε θα μπορούσε τώρα να κερδίσει τρεις σερί αγώνες της Serie A εναντίον της Τορίνο για πρώτη φορά, αλλά θα ήθελε πολύ να πάρει τους μέγιστους βαθμούς για έναν πιο πιεστικό λόγο, καθώς οι παίκτες του Μάρκο Μπαρόνι δεν έχουν κερδίσει ακόμη αυτή την σεζόν.

Οι πρωταθλητές της Serie B της περασμένης σεζόν αποκλείστηκαν από το Coppa Italia από την Τσιταντέλλα στις αρχές του περασμένου μήνα και ηττήθηκαν στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, αλλά τα γκολ του Γκαμπριέλ Στρεφέτσα εναντίον της Έμπολι και στη συνέχεια του Λορέντσο Κολόμπο εναντίον της Νάπολι εξασφάλισαν από τότε διαδοχικά 1-1 ισοπαλίες.

Ο κόουτς Μπαρόνι θα έχει δει ενθαρρυντικά σημάδια, λοιπόν, καθώς η ομάδα του όχι μόνο κατάφερε να κερδίσει έναν βαθμό απέναντι σε πιθανούς διεκδικητές του πρωταθλήματος, αλλά έχει κρατήσει τα πράγματα σχετικά σφιχτά μέχρι στιγμής – το να δεχτεί πέντε γκολ είναι ο χαμηλότερος απολογισμός σε αυτή τη φάση της σεζόν στην Serie A για περισσότερα από 20 χρόνια.

Στον πάγκο ο Σάμουελ Ουμτίτι

Εν τω μεταξύ, η Λέτσε μπορεί να είναι έτοιμη να κάνει το ντεμπούτο του ο Σάμουελ Ουμτίτι στη Serie A, αλλά πιθανότατα από τον πάγκο, με τον Μάριν Πονγκράτσιτς να αναμένεται να επιστρέψει από ένα χτύπημα για να πάρει τη θέση του στην καρδιά της αμυντικής τετράδας των φιλοξενούμενων.

Ωστόσο, το αμυντικό δίδυμο Μερτ Τσετίν και Καστριότ Ντερμάκου εξακολουθεί να παλεύει με τραυματισμούς και ο μέχρι στιγμής εντυπωσιακός Γκαμπριέλ Στρεφέτσα ανησυχεί επίσης τον Μάρκο Μπαρόνι.

Μπροστά, ο δανεικός Λορέντζο Κολόμπο από την Μίλαν θα πρέπει να διατηρήσει τη θέση του αφού σημείωσε ένα θεαματικό γκολ ισοφάρισης στη Νάπολη. Ο αρχηγός Μόρτεν Χύλμαντ συνεχίζει στη μεσαία γραμμή – ο τελευταίος έχει κερδίσει τα περισσότερα τάκλιν στη Serie A αυτή τη σεζόν (11) και είναι επίσης ο μέσος που έχει κάνει τις περισσότερες ανασχέσεις (34).

Τορινο – Λετσε προγνωστικα στοιχημα Serie A: Υπό τον Ιβάν Τζούριτς, η Τορίνο σπάνια δίνει φτηνά γκολ, οπότε η Λέτσε είναι πιθανό να δυσκολευτεί να καταρρίψει τους γηπεδούχους της. Με ορισμένες από τις νέες μεταγραφές τους να έχουν ενσωματωθεί, η Τορίνο μπορεί να διεκδικήσει άλλους τρεις βαθμούς για να παρατείνει το θετικό ξεκίνημά του στη σεζόν. Στο 1,72 ο άσσος της Τορίνο στις αδειοδοτημενες στοιχηματικες εταιριες.

Τορινο – Λετσε προγνωστικα στοιχημα Serie A @@ 1 σε απόδοση 1,72 (Novibet.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi