Ντιναμο Ζαγκρεμπ – Μποντο Γκλιμτ προγνωστικα | 24/08/2022

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ντιναμο Ζαγκρεμπ – Μποντο Γκλιμτ προγνωστικα Champions League

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η Μπόντο Γκλιμτ θα βρεθούν αντιμέτωπες στο Στάδιο Μάκσιμιρ στον δεύτερο αγώνα των προκριματικών τους στα πλέι οφ του Champions League την Τετάρτη. Έχοντας εξασφαλίσει τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, η Νορβηγική ομάδα μπαίνει στο παιχνίδι με 90 λεπτά μακριά από μια θέση στην μεγαλύτερη διοργάνωση συλλόγων της Ευρώπης και θα προσπαθήσει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε την περασμένη εβδομάδα.

Με την δύναμη των οπαδών της η Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα ξεκινήσει τη σύγκρουσή της μεσοβδόμαδα αντιμετωπίζοντας μια δύσκολη μάχη καθώς θα χρειαστεί να ανατρέψει ένα έλλειμμα ενός γκολ για να εξασφαλίσει τη θέση της στους ομίλους του Champions League μετά την ήττα με 1-0 από τους Νορβηγούς στον γύρο των πλέι οφ της περασμένης εβδομάδας στο πρώτο παιχνίδι.

Οι παίκτες του Άντε Τσάτσιτς ταξίδεψαν στο Ασπμύρα Στάντιον, όπου ήταν ένοχοι για μια μέτρια εμφάνιση στο επιθετικό άκρο του γηπέδου, με την προσπάθεια του Άμαλ Πελεγκρίνο στο 37ο λεπτό να χωρίζει τις δύο ομάδες με το τελευταίο σφύριγμα. Πριν από αυτό, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ σημείωσε μία ισοπαλία και τρεις νίκες από τα τέσσερα παιχνίδια της στα προκριματικά της διοργάνωσης, αποκλείοντας την Σκούπι και την Λουντογκόρετς στον δεύτερο και τρίτο γύρο αντίστοιχα.

Η ομάδα της Κροατίας μπαίνει στον αγώνα της Τετάρτης μετά την άνετη εντός έδρας νίκη του Σαββάτου με 5-2 επί της Όσιγιεκ στο Κροατικό πρωτάθλημα, όπου ξεκίνησε αήττητα στη νέα σεζόν, σημειώνοντας πέντε νίκες και μία ισοπαλία από τους έξι πρώτους αγώνες τους.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα έχει τις πιθανότητες να αλλάξει τα πράγματα στην έδρα της, όπου αυτή τη στιγμή έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες και είναι αήττητη από την αλλαγή της χρονιάς, με την τελευταία της ήττα να έρχεται στις 5 Δεκεμβρίου, όταν ηττήθηκε με 2-0 κόντρα στη Χάιντουκ Σπλιτ.

Εκτός οι μακροχρόνιοι απόντες

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα βγει στον αγωνιστικό χώρο χωρίς τις υπηρεσίες του 22χρονου αμυντικού Γιόσιπ Σούταλο, ο οποίος πρόκειται να μείνει εκτός αγώνα για 10ο συνεχόμενο παιχνίδι μετά από τραυματισμό στο 16ο λεπτό κόντρα στην Σκούπι τον Ιούλιο.

Μαζί του στην λίστα των τραυματισμών του συλλόγου είναι ο πρώην μέσος της Σίμπενικ Μάρκο Μπουλάτ, ο οποίος είναι εκτός δράσης από τον Μάρτιο λόγω ενός μακροχρόνιου τραυματισμού.

Ο Μπρούνο Πέτκοβιτς και ο Μίσλαβ Όρσιτς ήταν και οι δύο εύστοχοι καθώς πέτυχαν μια άνετη νίκη το Σαββατοκύριακο και το δίδυμο θα πρέπει να διατηρήσουν τους ρόλους τους στην αρχική ενδεκάδα την Τετάρτη, ενώ θα ενωθούν ξανά στο επιθετικό άκρο του γηπέδου.

Τον πρώτο λόγο η Μπόντο Γκλιμτ

Εν τω μεταξύ, οι Νορβηγοί της Μπόντο Γκλιμτ θα ήλπιζαν για ένα πιο εμπνευσμένο αποτέλεσμα στο ματς της Τετάρτης, καθώς έμειναν στο ισόπαλο 2-2 από την αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος Χαμ Καμ όταν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ δύο φορές στο παιχνίδι, οι σημερινοί φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο και στις δύο περιπτώσεις, καθώς ο Χασάν Κουρουσάι και ο Πολ Αλεξάντερ Κίρκεβολντ σκόραραν στο δεύτερο ημίχρονο για να αναγκάσουν να μοιραστούν οι βαθμοί στο Ασπμύρα Στάντιον. Πριν από αυτό, η Μπόντο Γκλιμτ είχε σερί έξι συνεχόμενων νικών στη Νορβηγική Eliteserien, σημειώνοντας εντυπωσιακά 24 γκολ και δεχόμενη τρία από την ήττα με 3-2 από την Οντ Γκρένλαντ στις 2 Ιουλίου.

Τώρα στρέφουν την προσοχή τους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ όπου αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, σημειώνοντας μία ισοπαλία και τρεις νίκες, συμπεριλαμβανομένης της ηχηρής νίκης 8-0 επί του συλλόγου της Βόρειας Ιρλανδίας, Λίνφιλντ στις 27 Ιουλίου.

Ενώ η ομάδα του Κχιετίλ Κνούτσεν θα προσπαθήσει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ,  αν και δεν κατάφερε να κερδίσει κανένα από τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια της στα προκριματικά, χάνοντας δύο φορές και καταφέρνοντας μία ισοπαλία, ενώ σημείωσε δύο γκολ και δέχτηκε πέντε σε αυτό το διάστημα.

Χωρίς νεότερες απουσίες η Μπόντο Γκλιμτ

Εκτός από τυχόν καθυστερημένα προβλήματα, η Μπόντο Γκλιμτ μπαίνει στο παιχνίδι χωρίς νέους τραυματισμούς, καθώς το δίδυμο των Μπρούνσταντ Φετ και Μόρτεν Κόνραντσεν συνεχίζουν εκτός δράσης στο περιθώριο.

Ο Μπρούνσταντ Φετ έμεινε εκτός δράσης από τις αρχές Μαΐου, όταν υπέστη τραυματισμό στον μηνίσκο κόντρα στη Λίλεστρομ, ενώ ο Κόνραντσεν αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο από τον Μάρτιο.

Με αυτά τα λόγια, ο κόουτς Κνούτσεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με μια παρόμοια ομάδα από τη νίκη του πρώτου αγώνα της περασμένης εβδομάδας, που σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να δούμε μια τετράδα μπακ με τους Άλφονς Σάμπστεντ, Μάριους Χόιμπρατεν, Ισάκ Αμούνδσεν και Μπρις Γουεμπανγκόμο, με την τριάδα των Χιούγκο Βέτλεσεν, Ηλίας Χάγκεν και Ούλρικ Σάλτνες στη μεσαία γραμμή.

Ο Άμαλ Πελεγκρίνο συνέχισε τη φόρμα του μπροστά στο τέρμα το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν σημείωσε δύο τέρματα για να ανεβάσει τον αριθμό του πρωταθλήματος στο 19 για τη σεζόν, και αναμένουμε από τον 32χρονο φόργουορντ να πρωτοστατήσει στην επίθεση για άλλη μια φορά.

Ντιναμο Ζαγκρεμπ – Μποντο Γκλιμτ προγνωστικα Champions League: Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα υποστηρίξει τον εαυτό της για να ανατρέψει τα πράγματα ενάντια σε μια ομάδα της Μπόντο Γκλιμτ που έχει δυσκολευτεί να βρει αποτελέσματα σε αντίπαλες έδρες. Η ομάδα της Κροατίας μπαίνει στη σύγκρουση μεσοβδόμαδα με μεγάλη αυτοπεποίθηση και προβλέπουμε ότι θα χρησιμοποιήσει το πλεονέκτημα της έδρας της και θα πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η νίκη της γηπεδούχου μας προσφέρεται σε απόδοση 1,82 στις νομιμες στοιχηματικες εταιριες.

Ντιναμο Ζαγκρεμπ – Μποντο Γκλιμτ προγνωστικα Champions League @@ 1 σε απόδοση 1,82 (Betsson.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Παίξε νόμιμα στην Bwin.gr

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Combo Προσφορά Χωρίς Κατάθεση

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΣΟΚ!!! προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi