Ρεαλ Μαδριτης – Εσπανιολ προγνωστικα | 30/04/2022

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Ρεαλ Μαδριτης – Εσπανιολ προγνωστικα La Liga

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα υποδεχθεί την Εσπανιόλ στο Μπερναμπέου το απόγευμα του Σαββάτου γνωρίζοντας ότι ένας βαθμός θα ήταν αρκετός για να κατακτήσει τον τίτλο της La Liga με τέσσερις αγώνες να απομένουν. Οι γηπεδούχοι θα συμμετάσχουν στον αγώνα μετά την ήττα με 4-3 από τη Μάντσεστερ Σίτι στον πρώτο αγώνα των ημιτελικών τους στο Champions League στο Μάντσεστερ, ενώ η Εσπανιόλ, που είναι 13η στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας με 39 βαθμούς, υπέστη 1-0 ήττα από την Ράγιο Βαγιεκάνο στο πρωτάθλημα τελευταία φορά.

Πανηγυρίζει το πρωτάθλημα η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν, μακράν, η καλύτερη ομάδα στη La Liga αυτή τη σεζόν, με 24 νίκες, έξι ισοπαλίες και τρεις ήττες από τους 33 αγώνες της συγκεντρώνοντας 78 βαθμούς, που την άφησε 15 βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα.

Ως αποτέλεσμα αυτού, ένας βαθμός κόντρα στην Εσπανιόλ την Κυριακή θα ήταν αρκετός για να επιβεβαιωθεί ως πρωταθλήτρια Ισπανίας για 35η φορά στην ιστορία της και θα της επέτρεπε να μπουν στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος της σεζόν με Ατλέτικο Μαδρίτης, Λεβάντε, Κάντιθ και Ρεάλ Μπέτις, χωρίς πίεση. Ωστόσο, οι Μαδριλένοι έχουν δουλειά να κάνουν στους ημιτελικούς του Champions League, μετά την ήττα τους με 4-3 από την Μάντσεστερ Σίτι στον πρώτο αγώνα το βράδυ της Τρίτης. Στην πραγματικότητα, η ομάδα της La Liga θα μπορούσε να είχε διαλυθεί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά κατάφεραν να μείνουν στη σύγκρουση, με τον Καρίμ Μπενζεμά να σκοράρει δύο φορές κατά τη διάρκεια μιας άλλης εξαιρετικής εμφάνισης.

Ο δεύτερος αγώνας των ημιτελικών θα γίνει στο Μπερναμπέου την επόμενη Τετάρτη, οπότε θα είναι συναρπαστικό να δούμε πώς θα προσεγγίσει αυτό το ματς ο προπονητής Κάρλο Αντσελότι, με τον Ιταλό να προσπαθεί να ισορροπήσει κρατώντας τους παίκτες του φρέσκους με πιθανώς ένα ηθικό καταστροφικό αποτέλεσμα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα κερδίσει τη La Liga ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί απέναντι στην Εσπανιόλ αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά θα έχει τις πιθανότητες να κάνει τη δουλειά μπροστά στους δικούς της οπαδούς, με την ομάδα της πρωτεύουσας να διαθέτει το καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ στην Ισπανία αυτή τη σεζόν, όπου κατέκτησε 37 πόντους από 16 αγώνες, ενώ οι κορυφαίοι του πρωταθλήματος έχουν αυτή τη στιγμή τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Πιθανό rotation για την Ρεάλ Μαδρίτης

Το αφεντικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Αντσελότι, πρέπει να πάρει μεγάλες αποφάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο όσον αφορά το rotation, με τους Ισπανούς να υποδέχονται τη Μάντσεστερ Σίτι στο Μπερναμπέου για τον δεύτερο αγώνα των ημιτελικών του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα.

Θα ελπίζει ότι τόσο ο Ντέιβιντ Αλάμπα όσο και ο Καζεμίρο μπορούν να ξεκινήσουν τον δεύτερο αγώνα μετά τα προβλήματα τραυματισμών τους, οπότε θα ήταν τεράστια έκπληξη να τους δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ ο Ντανιέλ Καρβαχάλ και ο Φερλάν Μεντί είναι επίσης πιθανό να ξεκουραστούν.

Ο Νάτχο και ο Έντερ Μιλιτάο είναι αμφότεροι εκτός, οπότε ο Χεσούς Βαγέχο θα μπορούσε να εμφανιστεί δίπλα στον Ράφα Μαρίν στη μέση της άμυνας. Ο Λούκα Μόντριτς θα μπορούσε επίσης να εγκαταλείψει τη μεσαία γραμμή για να επιτρέψει στον Εντουάρντο Καραβίνγκα να ξεκινήσει, αλλά η μεγαλύτερη κλήση του Αντσελότι αφορά τον Μπενζεμά, ο οποίος έχει απολαύσει μια αξιοσημείωτη εκστρατεία για τον σύλλογο.

Ο Γάλλος διεθνής αντιμετώπισε τα προβλήματα τραυματισμών του τις τελευταίες εβδομάδες, οπότε δεν θα ήταν έκπληξη να τον δούμε να ξεκινάει από τον πάγκο, με τους Ροντρίγκο, Μάρκο Ασένσιο και Βινίσιους Τζούνιορ να παίζουν πιθανώς ως πρώτη τριάδα.

Ο Εντέν Αζάρ, ο Λούκα Γιόβιτς και ο Μαριάνο Ντίαζ είναι πιθανό να λείψουν για άλλη μια φορά λόγω τραυματισμού.

Μόνο η μαθηματική επιβεβαιώσει απομένει η Εσπανιόλ

Η Εσπανιόλ θα ελπίζει να χαλάσει το πάρτι αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά η Καταλανική ομάδα θα μπει στον αγώνα μετά την απογοητευτική εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Ράγιο Βαγιεκάνο στις 21 Απριλίου.

Συνολικά 39 πόντους από 33 ματς άφησαν την ομάδα του Βιθέντε Μορένο στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα, εννέα βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, οπότε θα είναι ξανά στην κατηγορία την επόμενη σεζόν, εκτός αν συμβεί κάτι απίστευτο τις τελευταίες εβδομάδες της σεζόν. Η Εσπανιόλ κέρδισε την περασμένη σεζόν τη Segunda Division για να εξασφαλίσει μια άμεση επιστροφή σε αυτό το επίπεδο και θα πρέπει να κοιτάζει προς τα πάνω παρά προς τα κάτω, έχοντας μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τη 10η Βαλένθια.

Οι Λευκομπλε δυσκολεύτηκαν εκτός έδρας αυτή τη σεζόν, μαζεύοντας μόλις οκτώ βαθμούς από 16 αγώνες, που είναι το τρίτο χειρότερο ρεκόρ στην κατηγορία, ενώ έχουν κερδίσει μόλις μία φορά στα ταξίδια τους.

Η Εσπανιόλ κέρδισε τη Ρεάλ Μαδρίτης με 2-1 όταν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για την αντίστροφη αναμέτρηση τον Οκτώβριο, αλλά γνώρισαν την ήττα με 2-0 στην τελευταία τους επίσκεψη στο Μπερναμπέου τον Δεκέμβριο του 2019 και σίγουρα θα είναι το αουτσάιντερ που θα πάει στη σύγκρουση αυτού του Σαββατοκύριακου, στην πρωτεύουσα.

Σε καλή κατάσταση με τις απουσίες η Εσπανιόλ

Η Εσπανιόλ, εν τω μεταξύ, θα μείνει χωρίς τον Κεϊντί Μπάρε λόγω τραυματισμού στο γόνατο, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατά τα άλλα βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και σίγουρα θα είναι οι πιο φρέσκες από τις δύο ομάδες που κατευθύνονται στον αγώνα.

Ο επικεφαλής προπονητής Μορένο είναι πιθανό να αντισταθεί στον πειρασμό να ανακατέψει την ομάδα του από την ήττα από τη Ράγιο την προηγούμενη φορά, με την πρώτη τριάδα να περιλαμβάνει και πάλι τον κορυφαίο σκόρερ Ραούλ ντε Τομάς, εκτός από τους Χάβι Πουάδο και Τόνι Τριντάντε ντε Βιλχένα.

Η απουσία του Κεϊντί Μπάρε θα μπορούσε να δει τον Μανού Μορλάνες να εμφανίζεται στο κέντρο της μεσαίας γραμμής, αλλά διαφορετικά μπορεί να είναι η ίδια αρχική ενδεκάδα από το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας, με τους Αλέις Βιδάλ και Αντριά Πεδρόσα να συνεχίζουν στα πλάγια μπακ.

Ρεαλ Μαδριτης – Εσπανιολ προγνωστικα La Liga: Η Εσπανιόλ θα αντιμετωπίσει πολύ μακριά από την πλήρη δύναμη της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία θα πρέπει να της δώσει αυτοπεποίθηση για τον αγώνα, αλλά η Καταλανική ομάδα ήταν τόσο απογοητευτική εκτός έδρας αυτή τη σεζόν και υποστηρίζουμε τους πρωταθλητές για να κερδίσουν τον τίτλο με ένα οριακή νίκη. Στο 1,50 ο άσσος για την ανώτερη Ρεάλ Μαδρίτης, στις αξιοπιστες σελιδες στοιχηματος.

Ρεαλ Μαδριτης – Εσπανιολ προγνωστικα La Liga @@ 1 σε απόδοση 1,50 (Stoiximan.gr)

Δείτε επίσης

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ «ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ» ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777

Νόμιμες στοιχηματικές

MEGA DEAL!!! Εσύ διαλέγεις το ΔΩΡΟ σου

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

680 Δώρα Εντελώς Δωρεάν

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Champion προσφορά* χωρίς κατάθεση

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Super προσφορά γνωριμίας

 

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 

Tριπλή Προσφορά* Γνωριμίας

T&Cs Apply

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις